Οδηγός Στοιχήματος στο Ακριβές Σκορ

Αν είστε από αυτούς που αρέσκονται να ποντάρουν κόντρα στις πιθανότητες και έχετε την εμπειρία να συνδυάσετε ικανότητα και τύχη σε ένα κουπόνι, το Ακριβές σκορ στοίχημα είναι ο ιδανικός προορισμός για το παιχνίδι σας. Με μία πρώτη ματιά φαίνεται να είναι μία αρκετά τζογαδόρικη αγορά με υψηλές αποδόσεις. Αν ωστόσο επαληθευτούν οι προβλέψεις σας θα αποζημιωθείτε και με το παραπάνω. Στον οδηγό που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία γνωρίσετε καλύτερα το στοίχημα στο ακριβές σκορ και τον τρόπο που μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσα από χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Τι είναι το Ακριβές Σκορ Στοίχημα

Το στοίχημα στο ακριβές σκορ μίας αναμέτρησης αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα πονταρίσματα στην Novibet. Για πολλούς είναι θέμα τύχης αλλά για κάποιους πιο έμπειρους είναι μία αγορά που αν μελετηθεί σωστά μπορεί να αποδώσει σημαντικά κέρδη. Το γεγονός ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 10 διαφορετικά σκορ για κάθε αγώνα μειώνει αισθητά τις πιθανότητες που έχετε κόντρα στον bookmaker. Ωστόσο αν εκμεταλλευτείτε σωστά τα προγνωστικά το στοίχημα ακριβές σκορ αποκτά μία άγρια ομορφιά που θα απογειώσει το παιχνίδι σας. Η εφαρμογή της σωστής στρατηγικής ή του κατάλληλου συστήματος στο ακριβές σκορ μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για μία σωστή πρόβλεψη.

Ποια είναι όμως τα στοιχήματα στο ακριβές σκορ που προσφέρονται στις στοιχηματικές εταιρίες; Ποια από αυτές ταιριάζουν στο στοιχηματικό σας προφίλ; Οι κατηγορίες στο συγκεκριμένο ποντάρισμα είναι

  • Ακριβές Σκορ ( Τελικό ) : Είναι ενδεχομένως η κλασικότερη μορφή του πονταρίσματος στο ακριβές σκορ της αναμέτρησης. Αφορά την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος του αγώνα και δεν περιλαμβάνει έξτρα χρόνο παράτασης εκτός και αν προβλέπεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πρόκειται για μεγάλο αριθμό πονταρισμάτων που αυξάνει τη γκανιότα ωστόσο μπορεί να προκύψουν στοιχηματικές ευκαιρίες εφόσον μελετήσετε προσεκτικά τα προγνωστικά στο στοίχημα για το ακριβές σκορ.

  • Ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: Έχετε εντοπίσει περιπτώσεις ομάδων που αρέσκονται σε συγκεκριμένα σκορ στο 1ο ημίχρονο ή ομάδες που γενικά δεν ανοίγουν το παιχνίδι τους στο διάστημα αυτό. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να ποντάρετε κάποια χρήματα στο ακριβές σκορ του πρώτου μέρους κυνηγώντας αποδόσεις που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή σας.

  • Ακριβές σκορ 2ου ημιχρόνου: Ποντάρισμα με την ίδια ακριβώς λογική το οποίο ωστόσο αναφέρεται στην έκβαση του αγώνα στο 2ο ημίχρονο. Εδώ δεν λαμβάνεται υπόψη το σκορ του πρώτου μέρος και θεωρητικά το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή.
  • Ακριβές σκορ ημίχρονο-τελικό: Αρκετές είναι οι εταιρίες στο διαδίκτυο που πάνε το παιχνίδι ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας σύνθετα πονταρίσματα στο ακριβές σκορ μίας αναμέτρησης. Στη περίπτωση που ζητάτε το ακριβές σκορ σε ημίχρονο / τελικό θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα τυχεροί ή ικανοί αν προτιμάτε, προβλέποντας πως ακριβώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση από πλευράς σκορ στα δύο μισά του παιχνιδιού. Απαιτητικό στοίχημα αλλά αποζημιώνει με τις τεράστιες αποδόσεις του.
  • Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι: Μελετήσατε σχολαστικά τις δύο ομάδες και παρατηρήσατε πως σκοράρουν ή δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Τότε μπορείτε να ποντάρετε κάποια από τα χρήματά σας σε ακριβή σκορ όπως το 1-1, 2-1, 1-2 συναντάμε τις περισσότερες φορές όταν ένα σκορ ανοίξει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
  • Ακριβές Σκορ Πολλαπλών Επιλογών: Είστε φίλος του στοιχήματος στο ακριβές σκορ αλλά δεν θα λέγατε όχι σε λίγη παραπάνω ασφάλεια. Το ακριβές σκορ με πολλαπλές Επιλογές σας προσφέρει ομάδες αποτελεσμάτων που μπορεί να ταιριάζουν με τις προβλέψεις σας. Όποιο και αν είναι το σκορ από αυτά που επιλέξατε έχετε αυτομάτως κερδίσει. Σίγουρα η απόδοση πέφτει σε σχέση με το ποντάρισμα στο μονό ακριβές σκορ αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιώσετε μία πρόβλεψη.

  • Ακριβές σκορ και σκόρερ: Πρόκειται για ένα σύνθετο στοίχημα ( Compo Bet ) στο οποίο αναζητούμε τόσο το ακριβές τελικό σκορ όσο και τον σκόρερ της αναμέτρησης. Εδώ υπάρχουν παραλλαγές τα τελευταία χρόνια με τους σκόρερ να ζητούνται και ως πρώτοι, τελευταίοι ή any time στην αναμέτρηση.

Φυσικά η κάθε εταιρία αποφασίζει αν θα προσφέρει κάποια ακόμα επιλογή στο στοίχημα Ακριβές Σκορ στην προσπάθειά της να προσελκύσει ακόμα περισσότερους παίκτες στην πλατφόρμα της.

Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε με Ακριβές σκορ

Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος να στοιχηματίσεις στο ακριβές σκορ ενός αγώνα. Οι περισσότεροι προτιμούν να καλύπτουν τα πονταρίσματά τους σε ένα σύστημα ενώ άλλοι κυνηγούν τα μεγάλα κέρδη δημιουργώντας ένα παρολί με περισσότερες από δύο επιλογές και φυσικά σχεδόν τριψήφιες αποδόσεις. Ας δούμε κάποια παραδείγματα για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο που μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας στοίχημα στο ακριβές σκορ.

  • Μονό Αποδεκτό ποντάρισμα στο ακριβές σκορ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι με τις αποδόσεις να μοιράζονται ανάμεσα στις δύο αντιπάλους.

Η Λέστερ διανύει μία περίοδο φόρμας και παρά το γεγονός ότι στους bookmakers ανοίγει ως αουτσάιντερ στα δικά μου μάτια έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι. Τα στατιστικά δείχνουν πως δέχεται γκολ και κυρίως με αντίπαλο την Τσέλσι και αποφασίζω να ποντάρω στο ακριβές σκορ του αγώνα με πολλαπλές επιλογές. Το 2-1, 3-1, 4-1 πληρώνει στο 6,40 ενώ το 3-2, 4-2, 4-3, 5-1 στο τεράστιο 19,75.

Μπορώ να επιλέξω ένα από τα δύο πονταρίσματα από τη στιγμή που πιστεύω ότι η Λέστερ θα πάρει το ματσάκι ή να μοιράσω τα χρήματα ανάμεσα στις δύο αυτές επιλογές μεγαλώνοντας την ασφάλεια στο στοίχημά μου. Αν για παράδειγμα τοποθετήσω από 10 ευρώ σε κάθε ποντάρισμα τότε αν επαληθευτεί το πρώτο στοίχημα θα έχω κέρδος 44 € ενώ στη δεύτερη περίπτωση ούτε λίγο ούτε πολύ 177,5 €.

  • Σύστημα με στοιχήματα στο Ακριβές Σκορ: Κυνηγάς τα στοιχήματα με ακριβή σκορ και θέλεις με λίγα χρήματα να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα. Τότε δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις ένα σύστημα με ζητούμενα και αποδόσεις σταθερά πάνω από 5,00.

Κατέληξα στην τριάδα με σκορ από αγώνες της Premier League όπου ζητάμε νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Φούλαμ με 1-3, νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπέρνλι με 3-1 και τέλος νίκη της Μάντσεστερ Σίτυ επί της Άστον Βίλα με 3-0. Στο συγκεκριμένο σύστημα ακριβές σκορ ζητάμε δυάδες και με ποντάρισμα 9 ευρώ διεκδικούμε κάτι περισσότερα από 1000 €. Αξίζει το ρίσκο ειδικά αν βρίσκεστε σε καλό φεγγάρι και με θετικό πρόσημο στο ταμείο σας. Οι επιλογές φυσικά είναι τυχαίες και με αποκλειστικό σκοπό να αναδείξει τις υπεραξίες που χαρίσει το συγκεκριμένο ποντάρισμα όσο δύσκολο και αν είναι.

[rtbs name=”sports-betting-terms”]