Ακριβές Σκορ – Οδηγός Στοιχήματος

Αν είστε από αυτούς που αρέσκονται να ποντάρουν κόντρα στις πιθανότητες, και έχετε την εμπειρία να συνδυάσετε ικανότητα και τύχη σε ένα κουπόνι, το ακριβές σκορ στοίχημα είναι ο ιδανικός προορισμός για το παιχνίδι σας. Με μία πρώτη ματιά φαίνεται να είναι μία αρκετά τζογαδόρικη αγορά με υψηλές αποδόσεις. Αν ωστόσο επαληθευτούν οι προβλέψεις σας θα αποζημιωθείτε με το παραπάνω. Στον οδηγό που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία γνωρίσετε καλύτερα το στοίχημα στο ακριβές σκορ και τον τρόπο με τον οποίον μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσα από χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Τι είναι το Ακριβές Σκορ Στοίχημα

Το στοίχημα στο ακριβές σκορ μιας αναμέτρησης αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα πονταρίσματα στη Novibet. Για πολλούς είναι θέμα τύχης αλλά για κάποιους πιο έμπειρους είναι μία αγορά που αν μελετηθεί σωστά μπορεί να αποδώσει σημαντικά κέρδη. Το γεγονός ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 10 διαφορετικά σκορ για κάθε αγώνα μειώνει αισθητά τις πιθανότητες που έχετε κόντρα στον bookmaker. Ωστόσο, αν εκμεταλλευτείτε σωστά τα προγνωστικά στοιχήματος, το ακριβές σκορ, αποκτά μία άγρια ομορφιά που θα απογειώσει το παιχνίδι σας. Η εφαρμογή της σωστής στρατηγικής ή του κατάλληλου συστήματος στο ακριβές σκορ μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για μία σωστή πρόβλεψη.

Ποια είναι όμως τα στοιχήματα στο ακριβές σκορ που προσφέρονται στις στοιχηματικές εταιρίες; Ποια από αυτά ταιριάζουν στο στοιχηματικό σας προφίλ; Οι κατηγορίες στο συγκεκριμένο ποντάρισμα είναι οι παρακάτω:

  • Ακριβές Σκορ (Τελικό): Είναι ενδεχομένως η κλασικότερη μορφή του πονταρίσματος στο ακριβές σκορ της αναμέτρησης. Αφορά την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος του αγώνα και δεν περιλαμβάνει έξτρα χρόνο παράτασης. Εκτός και αν προβλέπεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό πονταρισμάτων, που αυξάνουν τη γκανιότα. Ωστόσο μπορεί να προκύψουν στοιχηματικές ευκαιρίες, αν μελετήσετε προσεκτικά τα προγνωστικά στο στοίχημα για το ακριβές σκορ.

  • Ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: Έχετε εντοπίσει περιπτώσεις ομάδων που αρέσκονται σε συγκεκριμένα σκορ στο 1ο ημίχρονο ή ομάδες που δεν ανοίγουν το παιχνίδι τους στο διάστημα αυτό. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να ποντάρετε κάποια χρήματα στο ακριβές σκορ του πρώτου μέρους, κυνηγώντας αποδόσεις που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή σας.

  • Ακριβές σκορ 2ου ημιχρόνου: Ποντάρισμα με την ίδια ακριβώς λογική, το οποίο ωστόσο αναφέρεται στην έκβαση του αγώνα στο 2ο ημίχρονο. Εδώ δε λαμβάνεται υπόψη το σκορ του πρώτου μέρους και θεωρητικά το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή.
  • Ακριβές σκορ ημίχρονο-τελικό: Εδώ το παιχνίδι πάει ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας σύνθετα πονταρίσματα στο ακριβές σκορ μίας αναμέτρησης. Στη περίπτωση που ζητάτε το ακριβές σκορ σε ημίχρονο / τελικό θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα τυχεροί. Ή και ικανοί αν προτιμάτε! Καθώς θα πρέπει να προβλέψετε πως ακριβώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση από πλευράς σκορ στα δύο μισά του παιχνιδιού. Απαιτητικό στοίχημα αλλά αποζημιώνει με τις τεράστιες αποδόσεις του.
  • Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι: Μελετήσατε σχολαστικά τις δύο ομάδες και παρατηρήσατε πως σκοράρουν ή δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Τότε μπορείτε να ποντάρετε κάποια από τα χρήματά σας σε ακριβή σκορ όπως το 1-1, 2-1, 1-2, τα οποία συναντάμε τις περισσότερες φορές όταν ένα σκορ ανοίξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Ακριβές Σκορ Πολλαπλών Επιλογών: Είστε φίλος του στοιχήματος στο ακριβές σκορ αλλά δεν θα λέγατε όχι σε λίγη παραπάνω ασφάλεια. Το ακριβές σκορ με πολλαπλές Επιλογές σας προσφέρει ομάδες αποτελεσμάτων που μπορεί να ταιριάζουν με τις προβλέψεις σας. Όποιο και αν είναι το σκορ από αυτά που επιλέξατε, εσείς έχετε αυτομάτως κερδίσει. Σίγουρα η απόδοση πέφτει σε σχέση με το ποντάρισμα στο μονό ακριβές σκορ αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιώσετε μία πρόβλεψη.

  • Ακριβές σκορ και σκόρερ: Πρόκειται για ένα σύνθετο στοίχημα (Combo Bet) στο οποίο αναζητούμε τόσο το ακριβές τελικό σκορ όσο και τον σκόρερ της αναμέτρησης. Εδώ υπάρχουν παραλλαγές τα τελευταία χρόνια, με τους σκόρερ να ζητούνται και ως πρώτοι, τελευταίοι ή any time στην αναμέτρηση.

Ακριβές Σκορ: Tο στοίχημα των μεγάλων κερδών

Συχνά – πυκνά θα διαβάσει κανείς στα αθλητικά σάιτ ή στις εφημερίδες για κάποιον παίκτη του στοιχήματος που με 1 μόλις ευρώ κέρδισε κάποιο αστρονομικό ποσό. Αν παρατηρήσετε, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτών, τα δελτία που κερδίζουν αφορούν προβλέψεις για το ακριβές σκορ σε αγώνες στοιχήματος ποδοσφαίρου. Η περσινή ιστορία με τον Άγγλο που «σήκωσε» 375 χιλ. στερλίνες παίζοντας 1 λίρα σε ένα παρολί με ακριβή σκορ από Premier League, Serie A, Σουηδία και Πορτογαλία δεν είναι η μόνη που θυμόμαστε. Οι μεγάλες αποδόσεις στη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά είναι ιδανικές για όσους θέλουν να παίξουν λίγα και να πάρουν πολλά.

Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε με Ακριβές σκορ

Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος να στοιχηματίσεις στο ακριβές σκορ ενός αγώνα. Οι περισσότεροι προτιμούν να καλύπτουν τα πονταρίσματά τους σε ένα σύστημα. Ενώ κάποιοι άλλοι κυνηγούν τα μεγάλα κέρδη δημιουργώντας ένα παρολί με περισσότερες από δύο επιλογές και φυσικά – σχεδόν – τριψήφιες αποδόσεις. Ας δούμε κάποια παραδείγματα για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο που μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας στοίχημα στο ακριβές σκορ.

  • Μονό Αποδεκτό ποντάρισμα στο ακριβές σκορ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι με τις αποδόσεις να μοιράζονται ανάμεσα στις δύο αντιπάλους.

Η Λέστερ διανύει μία περίοδο φόρμας και παρά το γεγονός ότι ανοίγει ως αουτσάιντερ, στα δικά μου μάτια έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι. Τα στατιστικά δείχνουν πως δέχεται γκολ και κυρίως με αντίπαλο την Τσέλσι. Γιαυτό αποφασίζω να ποντάρω στο ακριβές σκορ του αγώνα με πολλαπλές επιλογές. Το 2-1, 3-1, 4-1 πληρώνει στο 6.40, ενώ το 3-2, 4-2, 4-3, 5-1 στο τεράστιο 19.75.

Μπορώ να επιλέξω ένα από τα δύο πονταρίσματα από τη στιγμή που πιστεύω ότι η Λέστερ θα πάρει το ματσάκι. Ή να μοιράσω τα χρήματα ανάμεσα στις δύο αυτές επιλογές, μεγαλώνοντας την ασφάλεια στο στοίχημά μου. Αν για παράδειγμα τοποθετήσω από 10 ευρώ σε κάθε ποντάρισμα, τότε σε περίπτωση που βγει το πρώτο στοίχημα θα έχω κέρδος 44 €. Παράλληλα, στη δεύτερη περίπτωση θα έχω κέρδος ούτε λίγο ούτε πολύ 177.5 €.

  • Σύστημα με στοιχήματα στο Ακριβές Σκορ: Κυνηγάς τα στοιχήματα με ακριβές σκορ και θέλεις με λίγα χρήματα να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα; Τότε δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις ένα σύστημα με ζητούμενα και αποδόσεις σταθερά πάνω από 5.00.

Κατέληξα στην τριάδα με σκορ από αγώνες της Premier League, όπου ζητάμε νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Φούλαμ με 1-3, νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπέρνλι με 3-1 και τέλος νίκη της Μάντσεστερ Σίτυ επί της Άστον Βίλα με 3-0. Στο συγκεκριμένο σύστημα ακριβές σκορ ζητάμε δυάδες. Με ποντάρισμα 9 ευρώ διεκδικούμε κάτι περισσότερα από 1000 €. Αξίζει το ρίσκο, ειδικά αν βρίσκεστε σε καλό φεγγάρι και με θετικό πρόσημο στο ταμείο σας. Οι επιλογές είναι φυσικά τυχαίες και με αποκλειστικό σκοπό να αναδείξουν τις υπεραξίες που μπορεί να χαρίσει το συγκεκριμένο ποντάρισμα, όσο δύσκολο και αν είναι.