Cash out και Online Στοίχημα

Το διαδικτυακό στοίχημα γνωρίζει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και οι εταιρίες αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους σε μία προσπάθεια να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Η “Πρόωρη Εξαργύρωση Στοιχήματος”, το γνωστό σε όλους μας “cash out”, είναι μία από τις υπηρεσίες που υποστηρίζεται από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Μία υπηρεσία που για πολλούς αποτελεί σημαντικό εργαλείο στο διαδικτυακό στοίχημα ενώ για πολλούς άλλους ένα ακόμα τρικ των bookmakers προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειές τους. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τι στην πραγματικότητα είναι το cash out και πως μπορεί ο παίκτης να το χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του.

Τι είναι το Cash out

Το Cash Out είναι ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες κυρίως στο Live betting. Είναι η ευκαιρία που τους δίνεται να κλείσουν τα στοιχήματά τους πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας εξασφαλίζοντας τα όποια πιθανά κέρδη. Φυσικά εξαργύρωση μπορεί να γίνει και στην περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως αρχικά περιμένατε μειώνοντας τις απώλειες στα πονταρίσματά σας. Η υπηρεσία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο πέρασμα του χρόνου κερδίζοντας φανατικούς υπέρμαχους αλλά και αρκετούς που δεν πιστεύουν στην χρησιμότητά της.

Η υπηρεσία του cash out αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά από τον παίκτη για να αποφέρει κέρδη. Η γκανιότα αφαιρείται πάντα από τα ποσά που προσφέρονται υπέρ των bookmakers και εδώ θα πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στην κατάλληλη στιγμή. Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον τρόπο παιχνιδιού σας, τη στρατηγική που εφαρμόζεται και φυσικά από τα διαθέσιμα χρήματα στο ταμείο σας τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Πως χρησιμοποιούμε το Cash Out στο Στοίχημα

Για πολλούς δεν υπάρχει σωστό ή λάθος Cash Out. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έκλεισαν ένα στοίχημα και γλίτωσαν την ήττα στο παρά πέντε. Στον αντίποδα ωστόσο δεν είναι λίγοι και αυτοί που έκλεισαν το ποντάρισμά τους βιαστικά και δεν κατάφεραν να αποκομίσουν το μέγιστο κέρδος του στοιχήματός τους. Η σωστή απόφαση είναι θέμα διαίσθησης αλλά και τύχης. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα είδη εξαργύρωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ποια τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν.

Πλήρες Cash Out

Μία εξαργύρωση όπως τη γνωρίσαμε στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Καλείστε να πάρετε την κρίσιμη απόφαση για το αν θα πουλήσετε το στοίχημά σας σε μία τιμή που έχει να κάνει με την εξέλιξη του αγώνα και την απόδοση του πονταρίσματος στο live betting τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αφορά το σύνολο του πονταρίσματος και η απόφαση για cash out ουσιαστικά θα κλείσει το παιχνίδι σας μία και καλή. Η επιλογή δεν έχει πάντα θετικό πρόσημο. Μπορεί η εξέλιξη της αναμέτρησης να μην σας δικαιώνει και η εξαργύρωση απλά να μετριάζει το ποσό που πρόκειται να χάσετε.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να κατανοήσετε καλύτερα τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σας. Έχετε ποντάρει 10 € στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός υπέρ των φιλοξενούμενων σε απόδοση 4.00! Το ματς εξελίσσεται όπως αρχικά υπολογίζεται και στο 80ο λεπτό οι πράσινοι κερδίζουν με 0-1! Η εταιρία σας δίνει 32 ευρώ να κλείσετε το στοίχημά σας καθώς ο Ολυμπιακός πιέζει για την ισοφάριση. Αν αντέχετε την πίεση και έχετε αρκετά χρήματα στο ταμείο σας μπορείτε να αφήσετε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και πληρωθείτε ολόκληρο το ποσό. Αν πάλι οι συνθήκες στα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν ή πιστεύετε ότι η ομάδα σας θα δεχθεί τελικά κάποιο τέρμα δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Cash Out. Ένας σίγουρος τρόπος να κλειδώσετε τη νίκη έστω και σε μικρότερη απόδοση από αυτή που αρχικά είχατε κρίνει ως value bet για το ποντάρισμά σας.

Υπάρχουν όμως και οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα θελήσουν να μειώσουν τις απώλειες του πονταρισματος τους. Έχοντας ποντάρει 10€ στη νίκη του Ολυμπιακού και βλέποντας το ματσάκι να φτάνει στο τέλος, τα σύννεφα αρχίζουν να πυκνώνουν. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η εταιρία σου δίνει 2 ευρώ για να αγοράσει το ποντάρισμά σου και πρέπει να πάρεις μία γρήγορη απόφαση. Ότι και να αποφασίσεις δεν είναι λάθος και μόνο το αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει την ορθότητα της κίνησής σου.

Αυτόματο Cash Out

H δυνατότητα δηλαδή να βάλετε ένα όριο στα κέρδη σας με το οποίο θα είστε ευχαριστημένοι σε περίπτωση που το αγγίξετε. Για παράδειγμα έχετε στοιχηματίσει 10€ σε μία αναμέτρηση με απόδοση 2.00. Βάζετε όριο στο Αυτόματο Cash Out τα 18.00 € και η αναμέτρηση εξελίσσεται ιδανικά για εσάς. Το Cash out σας δίνει 18.00 € στο 80ο λεπτό και φυσικά η εξαργύρωση γίνεται αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να επέμβετε εκείνη τη στιγμή. Ιδανική επιλογή για όσους δεν βρίσκονται online την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Μερικό Cash Out

Αν είστε συντηρητικός παίκτης τότε θα λατρέψετε το μερικό cash out. Πως λειτουργεί όμως; Έστω ότι βάζετε ένα στοίχημα 10 € στη νίκη της αγαπημένης σας ομάδας με απόδοση 2.00 και το σκορ είναι 1-0 στο 70ο λεπτό. Το cash out εκείνη τη στιγμή σας δίνει 15 ευρώ καθώς η ομάδα σας δέχεται πίεση από την αντίπαλό της. Έχετε την ευκαιρία να αποσύρετε 10€ και να αφήσετε τα υπόλοιπα 5 να παίζουν μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Αν το αποτέλεσμα δεν αλλάξει τότε θα έχετε κερδίσει 10 ευρώ όσο και η αρχική σας εκτίμηση. Αν πάλι κάτι στραβώσει μέχρι τη λήξη δεν θα έχετε χάσει καθώς τα 10 ευρώ του αρχικού στοιχήματος θα έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχει λοιπόν σωστό ή λανθασμένο cash out. Οι συγκυρίες και το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνουν αν πράξατε ορθά ή όχι στη διάρκεια του παιχνιδιού. Να θυμάστε πως το Cash Out δεν λειτουργεί μόνο στο ζωντανό παιχνίδι αλλά ακόμα και πριν την έναρξή του αν νιώσετε πως έχετε κάνει λάθος επιλογές.