Ισοπαλία Όχι Στοίχημα – Draw No Bet

Λατρεύετε το στοίχημα και έχετε αναλύσει σε βάθος τον αγώνα που θέλετε να στοιχηματίσετε αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή του τελικού νικητή; Τότε δεν έχετε παρά να στραφείτε στην επιλογή του Draw No Bet ή αλλιώς Ισοπαλία Όχι Στοίχημα, προκειμένου να μειώσετε τη γκανιότα και τις εις βάρος σας πιθανότητες. Αν θέλετε να παίζετε με την ασφάλεια που σας προσφέρει το συγκεκριμένο ποντάρισμα, επιδιώκοντας κέρδη σε βάθος χρόνου, θα ήταν καλό να διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό, κατανοώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα του Ισοπαλία Όχι Στοίχημα – Draw No Bet.

Ποια τα είδη στοιχήματος με την Ισοπαλία

Το Draw No Bet είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο στοίχημα online. Σε αυτήν, ο παίκτης ενδιαφέρεται μόνο για τον τελικό νικητή της αναμέτρησης, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα σας επιστρέφεται. Στην Ελληνική αγορά είναι γνωστό ως Ισοπαλία Όχι Στοίχημα ή Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία και προσφέρεται σε πολλές παραλλαγές, τις οποίες θα δούμε παρακάτω. Τα τελευταία χρόνια το συναντούμε και στα πρακτορεία, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ποντάρισμα που απολαμβάνει αποδοχής από την πλειοψηφία των παικτών.

Draw No Bet Vs Asian Handicap 0:0

Ουσιαστικά, το Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία είναι η πιο απλή έκφραση του Ασιατικού Χάντικαπ 0:0. Τόσο στο Draw No Bet όσο και στο Ασιατικό χάντικαπ ζητάμε τον νικητή της αναμέτρησης, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Εδώ υπάρχει μία μικρή διαφορά και έχει να κάνει με τις αποδόσεις που προσφέρουν τα δύο είδη στοιχήματος. Τσεκάροντας τις τιμές των αποδόσεων όταν ανοίγουν, θα παρατηρήσουμε ελαφρώς πιο ψηλά το Ασιατικό Handicap, γεγονός που έχει να κάνει με τη χαμηλότερη γκανιότα που έχει σε σχέση με το DnB.

Διαφορά ανάμεσα στα δύο πονταρίσματα – που κατά τα άλλα μοιάζουν πάρα πολύ – θα βρείτε και στο live στοίχημα. Εδώ υπάρχει το Draw No Bet, όπου πάλι ψάχνουμε τον νικητή, ανεξάρτητα του σκορ του αγώνα κατά τη στιγμή που στοιχηματίζουμε. Αντίθετα, στο Asian Handicap 0:0, το σκορ λογίζεται ως ισόπαλο τη στιγμή του πονταρίσματος, ανεξάρτητα αν κερδίζει ή όχι μία από τις δύο ομάδες. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά την οποία θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να μην τοποθετήσετε λανθασμένα το στοίχημά σας.

Στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία έχουμε αρκετές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η ισοπαλία στο στοίχημα μπορεί να σας επιστρέφει το ποντάρισμα στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά υπάρχουν παραλλαγές που αποκτούν ιδιαίτερη αξία με βάση τη δυναμικότητα των δύο αντιπάλων. Ας δούμε αναλυτικότερα τις παραλλαγές της συγκεκριμένης αγοράς:

  • Άσσος Όχι Στοίχημα: Στοίχημα στο οποίο αναζητούμε την ισοπαλία ή τη νίκη των φιλοξενούμενων. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων το ποντάρισμα σας επιστρέφεται.

  • Διπλό Όχι Στοίχημα: Στοίχημα στο οποίο αναζητούμε τη νίκη των γηπεδούχων ή την ισοπαλία. Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων το ποντάρισμα επιστρέφεται.

  • Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στο Live betting: Η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται και στο ζωντανό παιχνίδι. Η χρήση του μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία όταν το φαβορί βρεθεί πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα και πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει η ανατροπή ή τουλάχιστον να αποφευχθεί η ήττα. Εκεί οι αποδόσεις μεγαλώνουν αισθητά και υπάρχει value bet στο κουπόνι μας. Στο Live θα βρείτε επίσης στοιχήματα Γηπεδούχος Όχι Στοίχημα ή Φιλοξενούμενος Όχι Στοίχημα, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως αυτή φαίνεται παρακάτω.

  • Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στο 1ο Ημίχρονο: Το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα σε pre-game κατάσταση, όπου αναζητούμε το νικητή των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ημίχρονο το ποντάρισμά σας επιστρέφεται.

  • Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στο 2ο Ημίχρονο: Ακριβώς ίδια περίπτωση με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι αναζητούμε το νικητή του 2ου ημιχρόνου και μόνο.

Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε στην Ισοπαλία

Η ισοπαλία ως στοίχημα αποτελεί συνήθως πονοκέφαλο για τους παίκτες, που βλέπουν τα πονταρίσματά τους να χάνονται ακόμα και στις καθυστερήσεις. Πλέον, με το Draw No Bet μπορεί να χαθεί το κέρδος στην τελευταία φάση του αγώνα αλλά το αρχικό σας ποντάρισμα θα επιστραφεί στο ακέραιο. Ας δούμε χαρακτηριστικά παραδείγματα για να καταλάβουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να κερδίσουμε από την ισοπαλία ως στοίχημα.

Ας υποθέσουμε πως σχεδιάζουμε να στοιχηματίσουμε στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Super League και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Άρης μπορεί να κερδίσει το εντός έδρας παιχνίδι και να μείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι αποδόσεις στο 1-Χ-2 στοίχημα ανοίγουν υπέρ του Άρη και πιο συγκεκριμένα ο άσσος πληρώνει 2.22, το Χ πληρώνει 3.15 και το διπλό το – καθόλου ευκαταφρόνητο – 4.15.

Δεν είμαστε όμως απόλυτα σίγουροι ότι ο άσσος θα έρθει σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε μία ασφάλεια στο ποντάρισμά μας και το Draw No Bet μας την προσφέρει. Θα επιλέξουμε λοιπόν το Στοίχημα Όχι Ισοπαλία και σε περίπτωση ισοπαλίας θα μας επιστραφεί το ποντάρισμα. Η τιμή του άσσου πέφτει αρκετά αλλά αυτό συμβαίνει γιατί αξίζει το ρίσκο της.

Σε άλλο παράδειγμα… θέλετε να κοντράρετε το φαβορί της αναμέτρησης και παρακολουθείτε το παιχνίδι στο στοίχημα live. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League και το παιχνίδι βρίσκεται στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο άσσος της Λίβερπουλ βρίσκεται στο 1.89, η ισοπαλία στο 3.50 και η νίκη της Μάντσεστερ στο 4.05. Αν κι οι γηπεδούχοι πιέζουν αρκετά, πιστεύουμε πως οι Κόκκινοι μπορούν να αντέξουν την πίεση ή τουλάχιστον να μη χάσουν. Επιλέγουμε στο live την «Ισοπαλία όχι στοίχημα» με νίκη των φιλοξενούμενων και περιμένουμε την εξέλιξη. Η απόδοση σκαρφαλώνει στο 2.80, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα θα μας επιστραφεί ακέραιο.

Ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν και στα πονταρίσματα στα οποία δε συμμετέχει ο άσσος ή το διπλό. Φυσικά, οι αποδόσεις μεταβάλλονται σημαντικά και αν μελετήσετε προσεκτικά μία αναμέτρηση μπορεί να κρύβονται στοιχηματικές ευκαιρίες. Εμείς κρατάμε την κάλυψη που προσφέρουν τα στοιχήματα χωρίς ισοπαλία, γεγονός που τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες του στοιχήματος. Αν είστε διατεθειμένοι να χάσετε μέρος από τα κέρδη σας προσφέροντας ασφάλεια στο αρχικό σας κεφάλαιο, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το Draw No Bet ποντάρισμα.

Draw No Bet vs Διπλή Ευκαιρία

Το συγκεκριμένο δίλημμα απασχολεί αρκετούς φίλους του στοιχήματος. Καθώς με μια πρώτη ματιά τα δύο είδη είναι αρκετά παρόμοια. Φαίνεται όμως πως οι έμπειροι επιλέγουν την Ισοπαλία Όχι Στοίχημα. Αν ρίξετε μια ματιά στις αποδόσεις, το Draw No Bet έχει υψηλότερες αποδόσεις από τη Διπλή Ευκαιρία στη συντριπτική πλειοψηφία των γεγονότων στα οποία προσφέρεται. Παρόλο που και τα δύο θεωρητικά έχουν τον ίδιο σκοπό, δηλαδή να σας προστατέψουν από το να χάσετε με ένα από τα τρία αποτελέσματα. Πέραν αυτού, το Draw No Bet ταιριάζει πολύ καλά με άλλες αγορές χάντικαπ (Ευρωπαϊκού και Ασιατικού) και έχουν γραφτεί άπειρες αναλύσεις για το πως κάποιος μπορεί να συνδυάζει τα δύο με σκοπό να μειώσει την έκθεσή του.