Οδηγός Στοιχήματος Draw No Bet

Έχεις αναλύσει σε βάθος τον αγώνα που θέλεις να στοιχηματίσεις αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του τελικού νικητή. Τότε δεν έχεις παρά να στραφείς στην επιλογή του Draw No Bet ή αλλιώς Ισοπαλία Όχι Στοίχημα προκειμένου να μειώσεις τη γκανιότα και τις εις βάρος σου πιθανότητες. Αν θέλεις να παίζεις με την ασφάλεια που σου προσφέρει το συγκεκριμένο ποντάρισμα επιδιώκοντας κέρδη σε βάθος χρόνου θα ήταν καλό να διαβάσεις τον παρακάτω οδηγό κατανοώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα του Draw No Bet.

Ποια τα είδη στοιχήματος με την Ισοπαλία

Το Draw No Bet είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο στοίχημα όπου ο παίκτης ενδιαφέρεται μόνο για τον τελικό νικητή της αναμέτρησης ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα σας επιστρέφεται. Στην ελληνική αγορά είναι γνωστό ως Ισοπαλία Όχι Στοίχημα ή Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία και προσφέρεται σε πολλές παραλλαγές όπως θα δούμε παρακάτω. Τα τελευταία χρόνια το συναντούμε και στα πρακτορεία δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ποντάρισμα που απολαμβάνει αποδοχής από την πλειοψηφία των παικτών.

Draw No Bet Vs Asian Handicap 0:0

Ουσιαστικά το Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία είναι η πιο απλή έκφραση του Ασιατικού Handicap 0:0. Τόσο στο Draw No Bet όσο και στο Ασιατικό χάντικαπ ζητάμε τον νικητή της αναμέτρησης ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Εδώ υπάρχει μία μικρή διαφορά και έχει να κάνει με τις αποδόσεις που προσφέρουν τα δύο είδη στοιχήματος. Τσεκάροντας τις τιμές που ανοίγουν στο διαδίκτυο θα παρατηρήσουμε ελαφρώς πιο ψηλά το Ασιατικό Handicap γεγονός που έχει να κάνει με τη χαμηλότερη γκανιότα που έχει σε σχέση με το DnB.

Διαφορά ανάμεσα στα δύο πονταρίσματα που κατά τα άλλα μοιάζουν πάρα πολύ θα βρείτε και στο live betting. Εδώ υπάρχει το Draw No Bet όπου πάλι ψάχνουμε τον νικητή ανεξάρτητα του σκορ την στιγμή που στοιχηματίζουμε. Αντίθετα στο Asian Handicap 0:0 το σκορ λογίζεται ως ισόπαλο την στιγμή του πονταρίσματος ανεξάρτητα αν κερδίζει ή όχι μία από τις δύο ομάδες. Σημαντική διαφορά που θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να μην τοποθετήσετε λανθασμένα το στοίχημά σας.

Στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία έχουμε αρκετές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η ισοπαλία στο στοίχημα μπορεί να σας επιστρέφει το ποντάρισμα στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά υπάρχουν παραλλαγές που αποκτούν ιδιαίτερη αξία με βάση τη δυναμικότητα των δύο αντιπάλων. Ας δούμε αναλυτικότερα τις παραλλαγές της συγκεκριμένης αγοράς:

  • Άσσος Όχι Στοίχημα: Στοίχημα στο οποίο αναζητούμε την ισοπαλία ή τη νίκη των φιλοξενούμενων. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων το ποντάρισμα σας επιστρέφεται.

  • Διπλό Όχι Στοίχημα: Στοίχημα στο οποίο αναζητούμε τη νίκη των γηπεδούχων ή την ισοπαλία. Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων το ποντάρισμα επιστρέφεται.

  • Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στο Live betting: Η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται και στο ζωντανό παιχνίδι. Η χρήση του μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία όταν το φαβορί βρεθεί πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα και πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει η ανατροπή ή τουλάχιστον να αποφευχθεί η ήττα. Εκεί οι αποδόσεις μεγαλώνουν αισθητά και υπάρχει value bet στο κουπόνι μας. Στο Live θα βρείτε επίσης στοιχήματα Γηπεδούχος Όχι Στοίχημα ή Φιλοξενούμενος Όχι Στοίχημα ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως φαίνεται παρακάτω.

  • Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στο 1ο Ημίχρονο: Το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα σε pre-game κατάσταση όπου αναζητούμε τον νικητή των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ημίχρονο το ποντάρισμά σας επιστρέφεται.

  • Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στο 2ο Ημίχρονο: Ακριβώς ίδια περίπτωση με την προηγούμενη με τη διαφορά ότι αναζητούμε τον νικητή του 2ου ημιχρόνου και μόνο.

Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε στην Ισοπαλία

Η ισοπαλία ως στοίχημα συνήθως αποτελούσε πονοκέφαλο για τους παίκτες που έβλεπαν τα πονταρίσματά τους να χάνονται ακόμα και στις καθυστερήσεις. Πλέον με το Draw No Bet μπορεί να χαθεί το κέρδος στην τελευταία φάση του αγώνα αλλά το αρχικό σας ποντάρισμα θα επιστραφεί στο ακέραιο. Ας δούμε χαρακτηριστικά παραδείγματα για να καταλάβουμε καλύτερα τον τρόπο που μπορούμε κερδίσουμε από την ισοπαλία ως στοίχημα.

Θέλουμε να στοιχηματίσουμε στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Super League και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Άρης μπορεί να κερδίσει το εντός έδρας παιχνίδι και να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι αποδόσεις στο 1-Χ-2 στοίχημα ανοίγουν υπέρ του Άρη και πιο συγκεκριμένα ο άσσος πληρώνει 2.22, το Χ πληρώνει στο 3.15 και το διπλό στο καθόλου ευκαταφρόνητο 4.15.

Δεν είμαστε όμως απόλυτα σίγουροι ότι ο άσσος θα έρθει σε αυτό το παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε μία ασφάλεια στο ποντάρισμά μας και το Draw No Bet μας την προσφέρει. Θα επιλέξουμε λοιπόν το Στοίχημα Όχι Ισοπαλία και σε περίπτωση ισοπαλίας θα μας επιστραφεί το ποντάρισμα. Η τιμή του άσσου πέφτει αρκετά αλλά αξίζει το ρίσκο της.

Θέλεις να κοντράρεις το φαβορί της αναμέτρησης και παρακολουθείς το παιχνίδι στο live Στοίχημα. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League και το παιχνίδι βρίσκεται στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο άσσος της Λίβερπουλ βρίσκεται στο 1.89, η ισοπαλία στο 3.50 και η νίκη της Μάντσεστερ στο 4.05. Αν και πιέζουν οι γηπεδούχοι πιστεύουμε πως οι κόκκινοι μπορούν να αντέξουν την πίεση ή τουλάχιστον να μην χάσουν. Επιλέγουμε στο live το ισοπαλία όχι στοίχημα με νίκη των φιλοξενούμενων και περιμένουμε την εξέλιξη. Η απόδοση σκαρφαλώνει στο 2.80 ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα θα μας επιστραφεί ακέραιο.

Ανάλογες περιπτώσεις και τα πονταρίσματα χωρίς τον άσσο ή το διπλό να συμμετέχει στις αγορές. Φυσικά οι αποδόσεις μεταβάλλονται σημαντικά και αν μελετήσετε προσεκτικά μία αναμέτρηση μπορεί να κρύβονται στοιχηματικές ευκαιρίες. Εμείς κρατάμε την κάλυψη που προσφέρουν τα στοιχήματα χωρίς ισοπαλία γεγονός που τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες του στοιχήματος. Αν είστε διατεθειμένος να χάσετε μέρος από τα κέρδη σας προσφέροντας ασφάλεια στο αρχικό σας κεφάλαιο τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το Draw No Bet ποντάρισμα.