Οδηγός Στοιχήματος στο Goal/No Goal

To Goal/No Goal είναι από τα πλέον δημοφιλή στοιχήματα σε επίγεια και διαδικτυακά πρακτορεία. Πρόκειται για ένα στοίχημα στα γκολ και όχι στον νικητή της αναμέτρησης, ιδανικό για αρχάριους παίκτες αλλά και ψαγμένους ποδοσφαιρικά. Εδώ οι αποδόσεις βρίσκονται σε ελκυστικά επίπεδα τις περισσότερες φορές ενώ μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλα στοιχήματα δημιουργώντας υπεραξία στο παρολί σας.

Ποια είναι τα είδη στοιχήματος με Γκολ

  • Η αγορά του Goal/No Goal προστέθηκε μόλις πριν από 10 χρόνια ενώ στις διαδικτυακές εταιρίες η παρουσία του πηγαίνει αρκετά πιο πίσω. Τι σημαίνει γκολ/γκολ στο στοίχημα και γιατί οι παίκτες το επιλέγουν στο παρολί τους είναι κάτι που θα αναλύσουμε παρακάτω. Αν μάλιστα συνδυαστεί με κάποιες άλλες αγορές προκύπτουν value bets που αξίζουν την προσοχή σας.  Στοίχημα Goal ( Γκολ-Γκολ ): Στο συγκεκριμένο ποντάρισμα δεν σας ενδιαφέρει ο νικητής του αγώνα ή ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν. Σας ενδιαφέρει μόνο να πετύχουν και οι δύο ομάδες από ένα τουλάχιστον τέρμα στην αναμέτρηση. Στο διαδίκτυο θα το συναντήσετε τις περισσότερες φορές ως «Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» επιλέγοντας αντίστοιχα Ναι ή Όχι με τις ανάλογες αποδόσεις. Να επισημάνουμε εδώ πως τα γκολ πρέπει να επιτευχθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα και όχι σε έξτρα χρόνο παράτασης αν και εφόσον υπάρξει.
  • Στοίχημα No Goal ( Όχι Γκολ ): Πιστεύετε πως το παιχνίδι θα είναι κλειστό χωρίς τέρματα ή ο ένας αντίπαλος είναι αρκετά αδύναμος για να σκοράρει; Τότε δεν έχετε παρά να στοιχηματίσετε στο No Goal περιμένοντας απλά να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση χωρίς να σκοράρει τουλάχιστον μία από τις δύο ομάδες. Μηδέν παθητικό λοιπόν για έναν από τους δύο αντιπάλους και έχετε πάει ταμείο. Και σε αυτή την περίπτωση μετράει το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα και όχι τα επιπλέον λεπτά της παράτασης αν αυτή προκύψει.

Το στοίχημα Γκολ είναι αρκετά δημοφιλές στους παίκτες. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία που θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν την επιλογή του. Θα ήταν ιδανική επιλογή αν έχετε μπροστά σας δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία ή βρίσκονται σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα. Η προϊστορία και τα στατιστικά των ομάδων πολλές φορές δείχνουν αν μπορείτε να επιλέξετε το στοίχημα Γκολ στο κουπόνι σας.

Στον αντίποδα υπάρχουν περιπτώσεις αναμετρήσεων που θα πρέπει να αποφεύγετε το Goal-Goal και να κατευθύνετε τις σκέψεις σας στο No Goal. Η μεγάλη σημασία ενός αγώνα, η καλή αμυντική λειτουργία των ομάδων, οι απουσίες επιθετικών παικτών που μπορεί να υπάρχουν και φυσικά η αρνητική παράδοση είναι παράγοντες που θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πριν την τελική σας επιλογή.

Goal / No Goal και Συνδυαστικά Στοιχήματα

Οι αποδόσεις στο στοίχημα Γκολ δεν είναι υπερβολικά υψηλές και συνήθως συνδυάζονται με άλλα στοιχήματα δημιουργώντας value bets στο παιχνίδι σας. Ας δούμε χαρακτηριστικά πονταρίσματα που θα βρείτε στους περισσότερους online bookmakers στην Ελλάδα.

  1. Goal/No Goal και Νικητής Αγώνα: Ένα συνδυαστικό ποντάρισμα στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βρει αν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες και ταυτόχρονα ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια. Οι αποδόσεις αυξάνουν αισθητά αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας.
  2. Goal και Over 2,5 goal: Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αλλά η απόδοση δεν σας ικανοποιεί στο Goal/Goal δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το Over 2,5 αυξάνοντας λίγο την απόδοση στο ποντάρισμά σας. Δεν θα δείτε μεγάλη διαφορά καθώς το 2-1 ή το 1-2 από το 1-1 του goal-goal δεν απέχει πολύ στην πραγματικότητα. Αξίζει το ρίσκο ένα τέτοιο ποντάρισμα.
  3. Goal και Under 2,5 goal: Εδώ φωτογραφίζετε το ακριβές σκορ 1-1 καθώς επί της ουσίας πιστεύετε πως θα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες αλλά δεν θα σημειωθούν περισσότερα από 2 τέρματα. Δύσκολο ποντάρισμα αλλά αποζημιώνει τους παίκτες όταν επαληθεύεται.
  4. No Goal και Over 2,5 goal: Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει μία παροιμία και εδώ ταιριάζει γάντι. Σκορ 3-0 και πάνω για μία από τις δύο ομάδες και όπως είναι φανερό οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας. Πληρώνει καλά αλλά θέλει προσοχή.
  5. No Goal και Under 2,5 goal: Βατή επιλογή κυρίως για ματσάκια που βλέπετε να κρίνονται στο γκολ. Ιδανικό για ντέρμπι ή αγώνες μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Με 1-0, 2-0, 0-1 ή 0-2 πηγαίνετε ταμείο σε αποδόσεις καθόλου ευκαταφρόνητες.
  6. Goal/No Goal σε Ημίχρονο/Τελικό: Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Ζητούμενο να βρείτε αν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες τόσο στο 1ο ημίχρονο όσο και στο 2ο. Για να γίνει πιο κατανοητό ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω σε έναν αγώνα το ημίχρονο ολοκληρώνεται με σκορ 1-1 ενώ στο τέλος κερδίζουν οι γηπεδούχοι με 2-1. Για να έχετε κάνει σωστή πρόβλεψη θα πρέπει να έχετε επιλέξει Goal/ Ημιχ , No Goal/Τελικό. Εδώ οι αποδόσεις είναι αρκετά μεγάλες αλλά εξίσου δύσκολη η επιλογή τους.
  7. Νίκη γηπεδούχου με μηδέν παθητικό: Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση στο συγκεκριμένο ποντάρισμα. Νίκη του γηπεδούχου με 1-0, 2-0, 3-0 και πάνω σας στέλνει απευθείας ταμείο. Ένα στοίχημα που αξίζει την προσοχή σας ειδικά αν ο γηπεδούχος είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.
  8. Νίκη φιλοξενούμενου με μηδέν παθητικό: Αντίθετο ποντάρισμα και πίστη στον φιλοξενούμενο αυτή τη φορά. Νίκη εκτός έδρας για μία ομάδα χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, είναι ένα ποντάρισμα που θα σας αποζημιώσει γερά.

Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε στα compo bets και περιέχουν την επιλογή του Goal/No Goal είναι πολλοί. Οι εταιρίες δέχονται κατ’ επιλογή κάποια από αυτά τα πονταρίσματα προσαρμόζοντας ανάλογα τις αποδόσεις. Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς και κρίνετε αν τελικά αξίζει να το ρισκάρετε.