Στοίχημα Παρολί – Οδηγός

Η προτίμηση των παικτών στο διαδικτυακό στοίχημα έχει να κάνει τόσο με την ποικιλία επιλογών όσο και με την προσφορά μονών αποδεκτών πονταρισμάτων σε όλα τα αθλήματα. Δεν είναι λίγοι ωστόσο αυτοί που κυνηγούν τα μεγάλα κέρδη δημιουργώντας μοναδικά σε έμπνευση παρολί με αξιοσημείωτες αποδόσεις. Όπου και να τοποθετήσετε το στοίχημά σας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείται κουπόνια με περισσότερες από μία επιλογές για μεγαλύτερα κέρδη.

Τα παρολί στο στοίχημα απαιτούν τη δική τους στρατηγική και – γιατί όχι – το σύστημα που θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για τη νίκη. Θα ήταν καλό να γνωρίζετε τι είναι το παρολί και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι σας. Να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που σας προσφέρει και τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματά του απέναντι στον bookmaker.

Τι είναι το Παρολί

Το παρολί είναι ο συνδυασμός δύο, τριών ή περισσότερων επιλογών σε ένα κουπόνι στοιχήματος. Οι προβλέψεις θα πρέπει να επιβεβαιωθούν στο σύνολό τους προκειμένου να πάτε ταμείο, ενώ οι αποδόσεις πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους δίνοντας υπεραξία στο δελτίο σας. Θα το έχετε ακούσει επίσης ως συνδυαστικό στοίχημα ή – για τους πιο ψαγμένους – accumulator bet. Αυτό που κάνει το παρολί μία ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή είναι η τελική απόδοση που προσφέρει στον παίκτη.

Για παράδειγμα, αν έχετε επιλέξει να ποντάρετε σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις και σε σημεία με απόδοση 1.70, 1.90 και 2.20 αντίστοιχα, θα δείτε την απόδοσή του συνδυαστικού παρολί να σκαρφαλώνει στο 1.70 X 1.90 X 2.20 = 7.10. Ασφαλώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν και οι τρεις προβλέψεις σας για να πληρωθείτε. Ωστόσο, η απόδοση αξίζει το ρίσκο που θα πάρετε, ειδικά αν είστε παίκτης που δεν έχει τη διάθεση να ποντάρει μεγάλα ποσά σε μονά αποδεκτά γεγονότα.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να δημιουργήσετε παρολί σε όλα τα αθλήματα. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε γεγονότα ακόμα και από την ίδια αναμέτρηση, αν και δεν είναι πάντα αποδεκτή μία τέτοια επιλογή. Το τελευταίο είναι ένα πλεονέκτημα που προσφέρουν διαδικτυακές σελίδες όπως η Novibet. Ενώ θα βρείτε και ειδικές προσφορές* και δώρα* για τα στοιχήματα του συγκεκριμένου είδους. 

Τα συστήματα στα παρολί

Από τα πρώτα κιόλας βήματα του στοιχήματος στη χώρα μας, οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα κουπόνι με «σύστημα». Δηλαδή ένα δελτίο το οποίο κόστιζε περισσότερο από ένα «ξερό» στοίχημα πολλαπλών επιλογών αλλά κάλυπτε τον παίκτη στην περίπτωση που έχανε κάποια από τα σημεία στα οποία είχε ποντάρει. Με τα χρόνια, τα συστήματα σε δυάδες, τριάδες ή και περισσότερους αγώνες έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή. Τόσο που έχουν αποκτήσει πλέον το δικό τους φανατικό κοινό. Μάλιστα, οι παίκτες δε χρειάζονται πλέον το περίφημο βιβλιαράκι των επίγειων πρακτορείων για τα συστήματα, καθώς το λογισμικό της στοιχηματικής θα κάνει αυτόματα τους απαραίτητους υπολογισμούς.

Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε με Παρολί

Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα στοιχηματισμού με παρολί για να κατανοήσουμε περισσότερο τον τρόπο που μπορούμε να παίξουμε αν σκοπός είναι να αυξήσουμε ρίσκο και πιθανά κέρδη:

Παρολί 3 επιλογών

Έχετε αποφασίσει να στοιχηματίσετε στους αγώνες της Superleague και τσεκάρετε τις αναμετρήσεις που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Δημιουργήσατε ένα παρολί με προγνωστικά που μελετήσατε προσεκτικά, καταλήγοντας στις παρακάτω επιλογές: Η ισοπαλία στο ντέρμπι Άρης – AEK πληρώνει στο 3.15, η νίκη του Ατρόμητου με αντίπαλο τη Λαμία έχει απόδοση 1.64 και τέλος η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αγγίζει το 3.22. Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται οι επιλογές που έχετε προσθέσει στο παρολί σας

Τρεις επιλογές για το παρολί σας σε αρκετά μεγάλες αποδόσεις και υψηλό ρίσκο, καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες για να πάτε ταμείο. Θα μπορούσατε φυσικά να έχετε πάει σε πιο safe επιλογές με μικρότερες αποδόσεις. Αλλά αυτό είναι κάτι που το αποφασίζετε εκείνη τη στιγμή με βάση την έμπνευση και τα χρήματα που διαθέτετε για στοιχηματισμό. Η συνολική απόδοση του παρολί σας φαίνεται στο κάτω μέρος του δελτίου που έχετε δημιουργήσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως φαίνεται στην εικόνα, αυτή αγγίζει το 16.63, που ασφαλώς δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους.

Ήρθε η ώρα του πονταρίσματος. Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε για στοιχηματισμό θα προκύψουν τα ανάλογα κέρδη. Αρκεί να προσθέσετε την αξία του πονταρίσματός σας στο αντίστοιχο κουτί για να δείτε το συνολικό ποσό που σας επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης. Στο παράδειγμά μας ποντάραμε 5 €, επιδιώκοντας να κερδίσουμε 83,17 €. Είμαστε πλέον έτοιμοι να τοποθετήσουμε το στοίχημά μας.

Παρολί Ενισχυμένης Απόδοσης

Παραπάνω καταδείξαμε τον τρόπο να τοποθετήσουμε ένα παρολί με λίγες επιλογές, μειώνοντας όσο είναι δυνατόν τις πιθανότητες ήττας κόντρα στον bookmaker. Υπάρχουν όμως και αυτοί που κυνηγούν το κάτι παραπάνω στα στοιχήματά τους. Η Novibet τρέχει συχνά προσφορές* που ενισχύουν τις αποδόσεις σας σε ένα παρολί. Φυσικά, όσο περισσότερες είναι οι επιλογές στο κουπόνι σας τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό ενίσχυσης από την πλευρά της εταιρίας.

Επιλέγουμε λοιπόν την προσφορά* πριμ στα παρολί και ξεκινάμε να δημιουργούμε το δελτίο μας. Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, έχοντας δημιουργήσει ένα παρολί με 4 πονταρίσματα, το ποσοστό ενίσχυσης ανέρχεται στο 10%, ενώ το ποσοστό ανεβαίνει στο 20% για παρολί 6 αγώνων.

 

Όπως καταλαβαίνετε οι πιθανότητες σε ένα παρολί με 6 αγώνες δεν είναι με το μέρος σας. Ωστόσο, η απόδοση είναι εξαιρετική και αξίζει το ποντάρισμα. Έστω και με ένα μικρό ποσό. Το μπόνους* που προσφέρει η εταιρία είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει πάντα να το λαμβάνετε υπόψη σας. Η συγκεκριμένη προσφορά για παρολί – όπως και πολλές άλλες – συνοδεύονται από Όρους και Προϋποθέσεις που καλό είναι να διαβάσετε πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Το παρολί είναι ένας αρκετά παρεξηγημένος τρόπος στοιχήματος. Ειδικά από τη στιγμή που όλα τα γεγονότα προσφέρονται πλέον ως μονά αποδεκτά. Για τους ρομαντικούς τους στοιχήματος είναι το πιο αγαπημένο ίσως στυλ παιχνιδιού. Και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να πιάσετε μία μεγάλη απόδοση συνδυάζοντας αρκετά ματς με ένα μικρό ποντάρισμα. Η επιλογή είναι δική σας.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.