el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 16/09/2021

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου γκρουπ φιλοξενεί την Πέμπτη (22:00) την Αντβέρπ στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους και την εμπειρία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις τους σ’ ένα γκρουπ που κάθε άλλα παρά εύκολο είναι. Υπενθυμίζουμε ότι τον όμιλο συμπληρώνουν Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Φενερμπαχτσέ.

Από την αντίπερα όχθη, η Αντβερπ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου στα ευρωπαϊκά σαλόνια και αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει ζημιές.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση στο Γιουρόπα Λιγκ γίνεται πιο συναρπαστική.


 

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Ανάλυση & Παρουσίαση 16/09/2021

Ο Ολυμπιακός, βάση αποδόσεων, είναι το φαβορί και οι λόγοι είναι αρκετοί. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ σε σχέση με την Αντβερπ, έχουν περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις, ενώ αγωνίζονται και μέσα στην έδρα τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην εκκίνηση της σεζόν καλείται να κάνει σωστή διαχείριση και παράλληλα να φέρει το πρώτο «τρίποντο» στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους παίζουν επιθετικά και περιμένουμε ότι και αυτή τη φορά θα ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με «στραβοπάτημα» τις εγχώριες υποχρεώσεις τους και σκόνταψαν με τον Ατρόμητο (0-0) την Κυριακή στο «Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες, δημιούργησε τελικές προσπάθειες, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα της Super League έχει αυξήσει την πίεση για επιστροφή στη νίκες, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι υπάρχουν αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσει κοιτάει και την αγορά των ελεύθερων για μεταγραφές. Ο εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και υπάρχουν πληροφορίες ότι το τεχνικό επιτελείο αναζητεί και αμυντικό. Ο Σιόβας είναι μια περίπτωση που απασχολεί τους πρωταθλητές.

«Με αντίπαλο τον Ατρόμητο μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε. Κάναμε τα πάντα για να σκοράρουμε και ήταν από τα ματς που η μπάλα δεν ήθελε να μπει», δήλωσε ο Μαρτίνς μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο.

Η Αντβέρπ συμμετέχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας στο μυαλό της την εξαιρετική πορεία που έκανε πέρυσι, ενώ φέτος μπήκε στους ομίλους αποκλείοντας στα προκριματικά την Ομόνοια στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Βέλγοι βρίσκονται πλέον υπό τις οδηγίες του Δανού προπονητή Μπρίαν Πρίσκε, ο οποίος το καλοκαίρι αντικατέστησε τον Φρανκ Βερκότερεν. Την περασμένη σεζόν η Αντβερπ εμπλούτισε τις εμπειρίες της στα ευρωπαϊκά σαλόνια καθώς πέρασε από τον όμιλο (Τότεναμ, Λίντσερ, Λουντογκόρετς) συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς (4 νίκες, 2 ήττες). Στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με δύο ήττες (2-5, 3-4) από τη Ρέιντζερς.

Φέτος στην Jupiler Pro League, η Αντβέρπ έχει πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Πρίσκε επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Έουπεν με τον Μίχαελ Φρέι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το μεγάλο αστέρι της Αντβέρπ είναι ο μέσος Ναϊνγκολάν, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε τα γήπεδα της Serie A και επέστρεψε στην πατρίδα του. Επιθετικά οι Φρέι και Εγκεστάιν είναι άκρως επικίνδυνοι, ενώ στην άμυνα ξεχωρίζει ο Ενγκελς που στο παρελθόν πέρασε και από τον Ολυμπιακό.


Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Στατιστικά 16/09/2021

  • 6 ευρωπαϊκά ματς έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός. Τα 3 από τα 4 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έληξαν Under 2,5 Goal (1-0, 0-1, 1-1), ενώ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και τα δυο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σταμάτησαν στο Over 2,5 Goal (3-0, 2-2).
  • Ο σταρ της Αντβέρπ, Ναϊγκολάν, φημίζεται για το σκληρό του παιχνίδι και στις 4 φετινές του συμμετοχές (2 σε Γιουροπα Λιγκ και 2 στο πρωτάθλημα) έχει δεχθεί 2 κίτρινες κάρτες.
  • Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο επιθετικός της Αντβέρπ, Μίχαελ Φρέι. Ο Ελβετός φορ σε 6 ματς πρωταθλήματος έχει πετύχει 8 γκολ και έχει σπάσει τα κοντέρ.
  • Από 3 σερί ισοπαλίες προέρχεται ο Ολυμπιακός (2-2 με Σλόβαν, 1-1 με Αρη στο φιλικό και 0-0 με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα).
  • Στα τελευταία έξι παιχνίδια η Αντβέρπ έχει ανοίξει πρώτη το σκορ.
  • Την περασμένη σεζόν η Αντβέρπ συγκέντρωσε 12 βαθμούς και πέρασε 2η πίσω από την Τότεναμ στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
  • 19 τελικές δημιούργησε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

 

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Προγνωστικά 16/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αντβέρπ ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του συνήθως πατάει γκάζι επιθετικά, ενώ και η Αντβέρπ δεν είναι ομάδα που θα κλεισθεί στο καβούκι της.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ OVER 1,5 GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

O επιθετικός της Αντβέρπ, Μίχαελ Φρέι σκοράρει κατά βούληση και δεν αποκλείεται να νικήσει την άμυνα του Ολυμπιακού.

ΣΚΟΡΕΡ (ANYTIME) ΦΡΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ναινγκολάν είναι το μηχανάκι της Αντβέρπ στη μεσαία γραμμή. Ο σταρ των φιλοξενούμενων δεν φημίζεται για το καθαρό του παιχνίδι.

να δει κιτρινη καρτα ο ναινγκολαν το βρισκουμε σε αποδοση 2.80 στη novibet


 

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/09/2021

Ο Μαρτίνς ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Μασούρα, ενώ εκτός παραμένει ο Φορτούνης. Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην αρχική 11αδα τους Ονιεκούρου και Μαντί Καμαρά. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν από τον Ελ Αραμπί να επιστρέψει στα γκολ.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ονιεκούρου, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Αντβέρπ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/09/2021

Οι Βέλγοι προβληματίζονται σχετικά με το καταρτισμό της άμυνας, αφού ο βασικός στόπερ Ενγκελς ταλαιπωρείται απο τραυματισμό και δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός, ενω ο μπακ Βάινς είναι εκτός δράσης.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Μπουτέ, Μπατάιγ, Ντε Λατ, Αλμέιδα, Μπουτά, Ναινγκολάν, Βερστράτε, Φίσερ, Μιγιόσι, Εγκεστάιν, Φρέι.


 

Διαβάστε ακόμα… 

Νίκος Αλέφαντος: Οι 10 Καλύτερες Ατάκες


Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ