el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ελ Αραμπί και… γκολ

Ελληνοτουρκική «μονομαχία» με… έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται την Πέμπτη (22.00) στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε σ’ ένα ματς που χαρακτηρίζεται και από τις δύο πλευρές «τελικό» πρόκρισης.

Οι Πρωταθλητές με 6 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ φιλοδοξούν, μετά τις δύο σερί ήττες από την Άιντραχτ, να πανηγυρίσουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και να μην βγάλουν κομπιουτεράκια την τελευταία αγωνιστική.

Η Φενέρ, με 5 βαθμούς στο ενεργητικό της, σκέφτεται μόνο το «τρίποντο», καθώς ακόμα και με ισοπαλία θα παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο Καραϊσκάκη με την ψυχολογία στο ζενίθ. Η νίκη επί της ΑΕΚ (2-3) στο μεγάλο ντέρμπι της Super League, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πριν τρεις αγωνιστικές διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 0-3 επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

 

Με βάση όλα τα παραπάνω δεν περιμένουμε κλειστό παιχνίδι στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν ενέργεια από το κοινό τους, ενώ οι Τούρκοι του Βίτορ Περέιρα θα πατήσουν «γκάζι» επιθετικά με σκοπό να βάλουν δύσκολα στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προϊστορία μας δείχνει Οver, καθώς και στα τρία μεταξύ τους ματς στο παρελθόν έχουν  σημειωθεί πάνω από 2,5 Goal. Επιπλέον τα 6 τελευταία ματς του Ολυμπιακού στο Europa League έληξαν με Over 2,5 Goal.

Επίσης, τα δύο φετινά παιχνίδια των Πειραιωτών στο Καραϊσκάκη στο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκαν με τελικό σκορ 2-1 με Αντβερπ και 1-2 με Αϊντραχτ κάτι που δείχνει ότι και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν.

ΤΟ OVER 2.5 GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣE ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ ΝΟVIBET

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 GOAL ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

O Ελ Αραμπί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σκόραρε δύο φορές και πλέον θα είναι ο Νο1 κίνδυνος για την άμυνα της Φενέρ. Ο Μαροκινός ανέκτησε τη χαμένη του ψυχολογία και ο Μάρτινς θα τον εμπιστευτεί εκ νέου στη γραμμή κρούσης.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ΑΝΥΤΙΜΕ) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

 


Διαβάστε ακόμα…

Black Friday Διαγωνισμός* με Δώρο Apple iPhone 13 5G

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ