el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 03/08/2021

Προτελευταίο «εμπόδιο» πριν την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό, που το βράδυ της Τρίτης (03/08, 22:00) υποδέχεται, παρουσία φιλάθλων, τη Λουντογκόρετς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς

Η παρουσία στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας άρχισε τις υποχρεώσεις του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε με δύο νίκες και συνολικό σκορ 2-0 τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν και επόμενος αντίπαλός του, είναι η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς.

 

Εφόσον όλα κυλήσουν ομάδα για τους «ερυθρόλευκους», θα χρειαστεί ακόμα ένας γύρος, τα πλέι οφ, για να κάνουν πράξη το στόχο τους, όπου και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μάλμε ή Ρέιντζερς.

Μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας από το 2010-11, σεζόν στην οποία είχε μάλιστα προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι η Λουντογκόρετς. Πέρσι κατέκτησε το δέκατο σερί πρωτάθλημα, μέσω του οποίου εξασφάλισε και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λουντογκόρετς έχει βρεθεί σε όμιλο δύο φορές. Φέτος άρχισε από τον πρώτο προκριματικό γύρο και έχει αποκλείσει Σαχτάρ Σολιγκόρσκ και Μούρα.

Προπονητής της, από τον Ιανουάριο του 2021, είναι ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Προγνωστικά 03/08/2021

Η έδρα ήταν ανέκαθεν ένα από τα δυνατά… χαρτιά για τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχει ξανά κόσμο, αλλά και με βάση τη δυναμική της ελληνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι πολύ λογικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε τιμές φαβορί στην αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς.

Το 1.78 του άσου  είναι μία απόδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου είναι ο συνδυασμός του άσου με μηδέν παθητικό (απόδοση 2.60), αφού ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, είναι περισσότερο του αποτελέσματος, παρά του θεάματος, και πρώτο ζητούμενο είναι η ομάδα του να έχει συμπαγή αμυντική συμπεριφορά.

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Ανάλυση 03/08/2021

Με νέα πρόσωπα, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τις αναμετρήσεις με τη Λουντογκόρετς.

Στην ευρωπαϊκή λίστα θα δηλωθεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Χένρι Ονιεκούρου, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή (01/08).

Ο παίκτης χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς, που εισηγήθηκε για την απόκτησή του και με την επικείμενη δήλωσή του, ο Πορτογάλος προπονητής αποκτά ακόμα ένα «όπλο» στην προσπάθεια πρόκρισης.

Συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά ματς, στη διάθεση του Μαρτίνς και στην ενδεκάδα επιστρέφει από τιμωρία ο Μαντί Καμαρά ενώ έτοιμος για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα είναι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ακόμα, έτοιμος αναμένεται να είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έλειψε και από τα δύο ματς της προηγούμενης φάσης, αλλά και οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Ρέαμπτσιουκ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα Βουλγαρίας, με τη Λουντογκόρετς να μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς ενώ έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον πρώτο προκριματικό και ως εκ τούτου βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Είναι μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και βασίζεται κυρίως σε ξένους παίκτες. Ενας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες της στην Ελλάδα, είναι ο Κύπριος επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου.

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Παρουσίαση και Στατιστικά 03/08/2021

Το νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Ρέιντζερς θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ η ομάδα που θα περάσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο μεταξύ Ολυμπιακού – Λουντογκόρετς.

Εφόσον ο Ολυμπιακός δεν περάσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο, θα μετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίπαλός του θα είναι μία εκ των Λίνκολν (Γιβραλτάρ) ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Από φέτος έχει πάψει να ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά και τη διεξαγωγή του επαναληπτικού, προβλέπεται παράταση και εφόσον χρειαστεί ακολουθείται η διαδικασία των πέναλτι.

Ολυμπιακός-Αρης: Το photostory – RedNews – Τα ερυθρόλευκα νέα

Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει η Λουντογκόρετς. Σε επτά φετινά ματς ο απολογισμός της είναι 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα, σημείωσε τουλάχιστον από 3 γκολ.

Και στα δύο φετινά ματς του Ολυμπιακού, αμφότερα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκε γκολ πριν το ημίωρο. Στον πρώτο αγώνα με τη Νέφτσι η ελληνική ομάδα σκόραρε στο 29΄και στον επαναληπτικό στο 15’.

Ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Σε 42 αγώνες, ο απολογισμός του είναι 19 νίκες, 7 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Στα μέσα Αυγούστου, ο Μαρτίνς θα γίνει και ο μακροβιότερος προπονητής, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ολυμπιακός: Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2021

Τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται καθημερινά στον Ολυμπιακό και οι επιστροφές προσώπων, συνηγορούν και στην διάταξη με τετράδα στην άμυνα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σωκράτης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά είναι έτοιμοι και έτσι το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να προτιμηθεί το 4-3-3 αντί του 3-4-3.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βατσλίκ (Τζολάκης) – Ανδρούτσος (Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ – Κούντε, Εμβιλά, Καμαρά – Μασούρας, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά.

Λουντογκόρετς: Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2021

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα αναφορικά με τις αναμετρήσεις της προηγούμενης προκριματικής φάσης στη Λουντογκόρετς.

Ο Ρουμάνος επιθετικός Κεσέρου παραμένει εκτός πλάνων (προπονείται με τη Β’ ομάδα) ενώ δεν έχουν προκύψει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κάλινα – Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Ντεντιάλκοφ – Σόουζα, Γκονζάλβες, Σαντάνα – Ντεσπότοφ, Σωτηρίου, Τεκπετέι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ