el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 24/10/2021

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την Κυριακή (24/10, 20:30) στο Καραϊσκάκη ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας αήττητοι (4-2-0) με 14 βαθμούς και ο Δικέφαλος του Βορρά (4-1-1) ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 13 πόντους. Η αναμέτρηση στο Φάληρο προβλέπεται συγκλονιστική, αφού οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμφότερες την Πέμπτη είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πλέον θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας της κούρασης. Υπενθυμίζουμε ότι το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού για τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ γίνεται πιο συναρπαστικό.


Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/10/2021

Αγκάθι αποτελεί για τους δύο προπονητές η κούραση και η ενέργεια που θα βάλουν πάνω στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές, αφού την Πέμπτη είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη κι έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Γερμανία, αφού ηττήθηκε 3-1. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τον έριξε στη 2η θέση του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την φρεσκάδα περασμένων παιχνιδιών και η άμυνα παρουσίασε αρκετά προβλήματα όταν η Αϊντραχτ άσκησε πίεση.

«Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, εμείς δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές στιγμές που μας παρουσιάστηκαν. Κοιτάμε μπροστά, αφού μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού για να προετοιμάσει τους παίκτες όσο το δυνατόν καλύτερο για το κυριακάτικο ντέρμπι και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής μια προπόνηση επί γερμανικού εδάφους και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο Μάρτινς περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του και ευελπιστεί ότι δεν επηρεαστούν από το άδειες εξέδρες.

«Η ήττα από την Αϊντραχτ ήταν η πρώτη της φετινής σεζόν και πρέπει να αφυπνίσει διότι μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο Μπουχαλάκης και συμπλήρωσε: «Η χρονιά είναι μεγάλη, έχουμε πολλά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αύριο είναι μια καινούρια μέρα, να δούμε τα λάθη μας να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και νομίζω αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι».

Ο Εμβιλά έπαιξε βασικός στην Φρανκφούρτη, όμως η εικόνα του δεν έκανε καλύτερο τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι με τον ΠΑΟΚ δεν θα ξεκινήσει βασικός. Ο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος και από την εμφάνιση του Ονιεκούρου και πλέον ο Βρουσάι διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

Το γεγονός ότι στην Φρανκφούρτη ο Ελ Αραμπί έπαιξε 66 λεπτά και ο Τικίνιο 24’ σημαίνει ότι οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού θα έχουν περισσότερη ενέργεια με τον ΠΑΟΚ. Ο Βαλμπουενά δεν έπαιξε στην Γερμανία και στο ντέρμπι θα κληθεί να δώσει βοήθειες μεσοεπιθετικά.

Την περασμένη Κυριακή στο πρωτάθλημα της Super League ο Ολυμπιακός με υπομονή στο παιχνίδι του κατάφερε να λυγίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-0 με το Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στην άμυνα του ΠΑΣ και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 84’.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Κοπεγχάγης στη Δανία και πάτησε στην κορυφή του 6ου ομίλου στο Conference League.

Η νίκη έφερε χαμόγελα στους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Ρουμάνος προπονητής και περιμένει ανάλογη συνέχεια στο ντέρμπι, προκειμένου να διαγραφεί η αναπάντεχη «γκέλα» (4-4) από τον Βόλο στην Τούμπα. «Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, αλλά η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Το μυαλό μας είναι στον Ολυμπιακό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι», είπε ο Λουτσέσκου.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ένα γκολ και εξαιρετική παρουσία ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Δανία. Ο Σέρβος επιθετικός λόγω φόρμας θα είναι το βασικό όπλο των φιλοξενούμενων στο Φάληρο.
«Ξέρουμε πως είναι ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο, να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Ζίβκοβιτς πριν τη «μάχη» στο Καραϊσκάκη.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου, είναι πως δεν προέκυψε κάποιο θέμα τραυματισμού από το παιχνίδι στη Δανία, ενώ για την Κυριακή θα έχει στη διάθεσή του και τον Ροντρίγκο. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έχει αφήσει πίσω του την ισοπαλία σοκ (4-4) με τον Βόλο την Τούμπα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε 4-1 στο ημίχρονο, όμως μετά την ανάπαυλα αυτοκτόνησε και ο Βιεϊρίνια αστόχησε και σε πέναλτι.

Το σίγουρο είναι ότι μακριά από την έδρα του ο ΠΑΟΚ είναι φέτος αποτελεσματικός και θέλει να δείξει τα δόντια του και μέσα στο «Καραϊσκάκη».


Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ: Στατιστικά 24/10/2021

  • Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο επίκεντρο του ντέρμπι θα βρεθούν οι δύο προπονητές. Ο Μαρτίνς μετράει δύο ήττες κόντρα στον Λουτσέσκου σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η μονομαχία ανάμεσα στον τωρινό προπονητή του Ολυμπιακού και στον ΠΑΟΚ κρέμεται σε μια κλωστή. Ο Πορτογάλος προπονητής με αντίπαλο τον Δικέφαλο του Βορρά μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε συνολικά 13 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Το φετινό αήττητο σερί του Ολυμπιακού σε επίσημες διοργανώσεις σταμάτησε στο 15ο παιχνίδι, την περασμένη Πέμπτη με την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη.

  • 8 σερί ματς χωρίς ήττα μετράει ο ΠΑΟΚ και στα συγκεκριμένα παιχνίδια 5 έχουν λήξει Over 2.5 Goal και ισάριθμα Goal.
  • 6 σερί εκτός έδρας νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Δικέφαλος νίκησε τις Ριέκα, Λίνκολν και Κοπεγχάγη στο Conference League και στη Super League τους Αστέρα, Παναιτωλικό και ΟΦΗ.
  • Στα 6 από τα 8 τελευταία του παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει το σκορ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 7/8.
  • Τα 8 από τα 10 τελευταία ντέρμπι στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Under 2,5 Goal
  • Τα 6 από τα 10 τελευταία ντέρμπι στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει 0-1 γκολ.
  • Δύο νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ (3-0, 1-0) πανηγύρισε ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 24/10/2021

Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι δύο ομάδες θα βγάλουν και κούραση από τις δυνάμεις που κατανάλωσαν μεσοβδόμαδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ισοπαλία έχει τύχη.

 ΤΟ Χ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.45

Λόγω του VAR δεν ξεφεύγει τίποτα από τους διαιτητές και το ντέρμπι θα έχει δύσκολες φάσεις μέσα στις περιοχές των δύο ομάδων.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.80 ΣΤΗ NOVIBET


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/10/2021

Ο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και σε σχέση με το ματς στην Φρανκφούρτη θα φρεσκάρει την 11αδα. Μόνιμα εκτός παραμένουν οι Σεμέδο, Φορτούνης.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Τικίνιο.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/10/2021

O Ραζβάν Λουτσέσκου κρατάει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχουν διαδοχικές υποχρεώσεις Ελλάδα και Ευρώπη. Τραυματίες οι αμυντικοί Ινγκασον, Κρέσπο.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Βιεϊρίνια (Σίντσλεϊ), Εσίτι, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ,  Σβιντέρσκι (Ακπομ)


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών


 

Novileague: Παρέλαβε τις 50.000€* ο μεγάλος νικητής

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ