el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 21/07/2021

Με φόντο το σεντόνι ξεκινάει ο Ολυμπιακός τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αφού την Τετάρτη (21/7, 22:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να παίξουν με τη φωτιά, προκειμένου στη ρεβάνς (28/7) να αποφύγουν τα καρδιοχτύπια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι βασικός στόχος της ομάδας του Μάρτινς είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η διαδρομή προς τα αστέρια ξεκινάει με πρώτο εμπόδιο την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, για πρώτη φορά από την εποχή Covid-19, θα έχουν στο πλάι τους και τον 12ο παίκτη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το παιχνίδι γίνεται πιο συναρπαστικό.

ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΚΟΛ


Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/07/2021

Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα έναντι της Νέφτσι Μπακού και οι παίκτες του Μάρτινς επιθυμούν μπροστά στο κοινό τους να δείξουν ότι είναι το «αφεντικό» για την πρόκριση. Ο προπονητής των γηπεδούχων έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στους ποδοσφαιριστές του, ώστε σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να φανταστεί τους τριγμούς που θα φέρει ένας πιθανός αποκλεισμός από μια σαφώς πιο άπειρη ομάδα. «Υπάρχει μόνος ένας τρόπος συμπεριφοράς στο ποδόσφαιρο: να σέβεσαι τους αντιπάλους», έγραψε στα Social Media ο προπονητής του Ολυμπιακού κι έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην συνέντευξη Τυπου πριν το ματς απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη λέξη φαβορί για την ομάδα του.

“Συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στη δική μας ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδοα, αλλά εννοείται πως έχουμε μελετήσει τη Νέφτσι. Έχει πολλούς διεθνείς παίκτες κι έκανε δύο καλά ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Μπορεί να μπει κάποιος στη διαδικασία να πει ότι εμείς είμαστε το φαβορί όμως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να προσέξουμε εάν θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας του Μπακού”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ:  “Είναι μία μεγάλη αλλαγή αυτή για τοποδόσφαιρο. Κατά καιρούς ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες και έπαιζε ρόλο αν πήγαινε ένας αγώνας στην παράταση. Είναι κάτι που μπορούμε να πούμε πως ήταν προστασία για κάποιες ομάδες. Τώρα τα ματς θα γίνουν πολύ πιο ανταγωνιστικά και… ίσα για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως θέσεως και δυναμικής».

Επίσης, ο Μάρτινς στάθηκε στην επίστροφη των φιλάθλων στο γήπεδο, τονίζοντας:

“Είναι μία πολύ συμβολική ημέρα για εμάς διότι  μετά από πολύ καιρό γυρίζουν οι φίλαθλοί μας. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο και του λείπει το πάθος. Εμείς καθημερινά δουλεύουμε για να προσφέρουμε ικανοποίηση στον κόσμο μας και τον σύλλογό μας. Πρακτικά θα μας βοηθήσουν πολύ. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση και προσήλωση για να κερδίσουμε το ματς”.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων νίκησαν 3-0 τον Άρη με τους Καμαρά, Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.

Οι Πειραιώτες, σε περίπτωση που περάσουν το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νέφτσι Μπακού διψάει για την μεγάλη έκπληξη και το μεγάλο της όπλο είναι ότι θα αγωνιστεί με άγνοια κινδύνου. Οι Αζέροι έχουν στα πόδια τους ήδη δύο επίσημα παιχνίδι, καθώς ξεκίνησαν από την πρώτη προκριματική φάση και απέκλεισαν με δύο νίκες (με σκορ 2-1) την Ντιναμό Τιφλίδας.

Η ρεβάνς έγινε θρίλερ, αφού η ομάδα του Σαμίρ Αμπάσοβ βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά πέτυχε την ανατροπή- πρόκριση- χάρης στα  γκολ των Μακμούντοφ (58’ με πέναλτι) και Αλασκάροφ (68’). Ο προπονητής των Αζέρων παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ ζήτησε και μεταγραφές πρώτης γραμμής από την διοίκηση.

Η Νέφτσι Μπακού επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα από την Δευτέρα, δύο 24ωρα πριν το ματς, με σκοπό να εγκλιματιστεί στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας.


The GiANT Heart: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ & NOVIBET


 

Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού: Προγνωστικά 21/07/2021

Ο Ολυμπιακός μετά από αρκετό καιρό θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν έξτρα κίνητρο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και θα επιδιώξουν να βάλουν από νωρίς στα σχοινιά τη Νέφτσι Μπακού.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό και ο Ελ Αραμπί τέθηκε “νοκ άουτ” για το ματς με τη Νέφτσι Μπακού.

Προσοχή! Το εκτός έδρας γκολ δεν έχει πλέον την ίδια βαρύτητα όπως είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το να δεχτεί ο Ολυμπιακός γκολ από την Νέφτσι Μπακού δεν θα φέρει και την καταστροφή του κόσμου. Οι Αζέροι στα δύο ματς της πρώτης προκριματικής φάσης σκόραραν 4 φορές και θα έχουν το μυαλό τους και στην επίθεση με αντεπιθέσεις.

ΤO GG & OVER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET


 

Oλυμπιακός: Απουσίες & Ενδεκάδα 21/07/2021

Ο Πέδρο Μάρτινς θα εμπιστευτεί το αγαπημένο του σύστημα 4-3-3 και αναμένουμε ασφυκτική πίεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φορτούνη, Τικίνιο, ενώ λιγες ώρες πριν το ματς τέθηκε εκτός μάχη και ο Ελ Αραμπί.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Χασάν.

Νέφτσι Μπακου: Απουσίες & Ενδεκάδα 21/07/2021

Ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα θα δώσει ο προπονητής Σαμίρ Αμπάσοφ μ’ ένα σύστημα που αρέσκεται σε αντεπιθέσεις. Ο τερματοφύλακας Μαμάντοφ βρίσκεται σε εξαιρειτική κατάσταση και στα ματς με την Ντιναμό Τιφλιδας έμοιαζε ανίκητος.

 Πιθανή 11αδα (3-5-2): Μαμαντόφ, Τσέλικ, Εμποτζί, Στάνκοβιτς, Χάραμιζ, Μακμούντοφ, Κέιν, Μπούγκρινε, Λαβάλ, Αλασκάροφ, Κολί.

 Διαιτητής: Ζοάο Πέδρο Ντα Σίλβα Πινέιρο (Πορτογάλος)


 

Διαβάστε ακόμα… 

The GiANT Heart: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ & NOVIBET


 

Μεταγραφές: Ελεύθεροι και ωραίοι το 2022

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ