el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Αρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/05/2022

Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο διακυβεύεται στη Λεωφόρο και το θερμόμετρο εκτοξεύεται στα ύψη για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη στην 6η  αγωνιστική των playoffs της Super League (1/5, 21:00).

Ο 4ος Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση.

Εκεί βρίσκεται ο Αρης (53 β.) που μετά τις δύο νίκες επί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μοιάζει αποφασισμένος να πάρει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της Ευρώπης.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στη Λεωφόρο παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!

 


Παναθηναϊκός – Αρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/05/2022

Το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι… τελικός, αφού ο νικητής θα αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για την εξασφάλιση μια θέσης στην Ευρώπη. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και με δεδομένο ότι το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Ο Παναθηναϊκός με 51 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και μπροστά στο κοινό του φιλοδοξεί να «σκαρφαλώσει» στην 3η και να ξεπεράσει τους Θεσσαλονικείς. Οι προϋποθέσεις μοιάζουν ιδανικές για τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι «πράσινοι», μετά την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με νίκη (0-2) μέσα στη Λαμία, λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Η ψυχολογία τους βρίσκεται στο ζενίθ και αυτό θέλουν να το επιβεβαιώσουν και στο κρίσιμο ματς με τον Αρη. Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την 4η σερί νίκη τους και να διευρύνουν το αήττητο σερί των 9 παιχνιδιών.

Η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο αναμένεται «καυτή» και στην ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν αποκλείεται να γίνει sold out.

Ο Παναθηναϊκός, με δεδομένο ότι προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου (με τον ΠΑΟΚ στις 21/5), έχει περιθώριο να τερματίσει μέχρι 4ος στο πρωτάθλημα, προκειμένου ακόμα και με ήττα στον τελικό να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Είναι ωραίο το συναίσθημα που θα παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Έχουνε την ευκαιρία να παλέψουμε μετά από χρόνια γι’ αυτό το τρόπαιο. Ωστόσο, τώρα μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Αρη και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής την Τετάρτη με τη Λαμία έκανε συντήρηση δυνάμεων και από τη στιγμή που σφράγισε την πρόκριση έδωσε ανάσες σε Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη, Βέλεθ και Ρούμπεν.

Ο Αρης με 53 βαθμούς είναι 3ος στη βαθμολογία και αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν… τελικό! Οι «κιτρινόμαυροι» με ένα θετικό αποτέλεσμα θα διατηρηθούν σε τροχιά Ευρώπης.

Υπό τις οδηγίες του Χέρμαν Μπούργος έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και οι δύο σερί νίκες με ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ (1-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Αποτελεί πλεονέκτημα για τους Θεσσαλονικείς ότι θα μπουν στη Λεωφόρο με γεμάτες μπαταρίες, αφού μεσοβδόμαδα δεν είχαν υποχρεώσεις. Το τεχνικό επιτελείο σχεδιάζει εκπλήξεις με στόχο να νικήσει την «πράσινη» άμυνα, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικότερα όπλα των γηπεδούχων.


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Παναθηναϊκός – Αρης: Στατιστικά & Προϊστορία 01/05/2022

  • Αήττητος είναι στα play offs o Παναθηναϊκός με 3 ισοπαλίες (1-1 με ΑΕΚ, 0-0 με Αρη, 0-0 με ΠΑΣ) και 2 νίκες (2-1 με ΠΑΟΚ και 1-0 με Ολυμπιακό). Τα 4 από τα 5 ματς έχουν λήξει Under και η πράσινη άμυνα έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ.
  • Οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη παρουσιάζουν μεγάλη τάση στο Under. Από τη σεζόν 18/19 που ο Άρης επέστρεψε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας έχουν διεξαχθεί 13 παιχνίδι ανεξαρτήτως έδρας. Τα 11 από αυτά έχουν λήξει Under και το Over έχει εμφανιστεί μόλις δύο φορές. Η ίδια αναλογία είναι και στα NoGoal (11) και Goal (2).
  • Στο τελευταίο δείγμα γραφής οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το συγκεκριμένο ματς ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικης των playoffs στις 20 Μαρτίου και ο Παναθηναϊκός έπαιξε με αρκετές απουσίες.
  • Στις φετινές «μονομαχίες» της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες πανηγύρισαν από μια νίκη. Ο Άρης επικράτησε (1-0) με γκολ του Καμαρά στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 στη Λεωφόρο με σκόρερ τους Παλάσιος, Αϊτόρ.
  • Ο Αρης τερμάτισε 4ος στην κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς (13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 7 ήττες). Στα συγκεκριμένα ματς είχε 8 Over, 18 Under.
  • Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε στην 5η θέση την κανονική περίοδο της Super League (42 βαθμούς 13-3-10) και σε 26 ματς είχε 11 Over και 15 Under.
  • Την περασμένη σεζόν ο Άρης πανηγύρισε δύο νίκες (1-2, 0-1) μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού γεγονός που τον βοήθησε να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Παναθηναϊκός – Αρης: Προγνωστικά 01/05/2022

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης μας προϊδεάζει για ένα προσεχτικό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες που θα πάει και στη δύναμη.

Ο Παναθηναϊκός λόγω έδρας και με δεδομένο ότι βρίσκεται στο -2 από τον Αρη αναμένεται να ασκήσει περισσότερη πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι Θεσσαλονικείς ουσιαστικά βολεύονται και με την ισοπαλία κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν κλειστά και με αντεπιθέσεις. Eπιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που μέσα στη Λεωφόρο κρατάει την μπάλα στα πόδια της. Αυτό ενδέχεται να φέρει… κάρτες στον Αρη.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1,90 ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Παίκτης «κλειδί» για του πράσινους Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ πατάει περιοχή και σε 5 παιχνίδια στα playoffs έχει σκοράρει 3 γκολ με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Γιατί όχι και τώρα…

ΑΪΤΟΡ ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/05/2022

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Μπρινιόλι, Ρούμπεν Πέρεθ να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λαμία. Ο Σέρβος προπονητής θα εμπιστευτεί την 11αδα που τον έχει οδηγήσει στο αήττητο σερί των τελευταίων αναμετρήσεων. Δεν βρίσκονται σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσουν οι Μακέντα, Κουρμπέλης και Λούντκβιστ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Αρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/05/2022

Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και γέμισε τις μπαταρίες της. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο του Αρη δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Οι Κουέστα, Ιτούρμπε ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Γκάνεα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, – Σάσα (Ντουκουρέ), Ματίγια – Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ιτούρμπε – Καμαρά.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ