el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 07/11/2021

Μεγάλο ματς περιμένουμε στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ την Κυριακή (19.30) με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για το «τρίποντο». Η μονομαχία «νότου- βορρά» παραδοσιακά επιφυλάσσει ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μην χάσει την επαφή του με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες, ενώ ανάλογο στόχο έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κυνηγάει με περισσότερες αξιώσεις τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ γίνεται πιο συναρπαστικό.


Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 07/11/2021

Ο Παναθηναϊκός με 11 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές δεν είναι ικανοποιημένος από τη φετινή συγκομιδή πόντων. Η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και η «γκέλα» (0-0) με τον ΟΦΗ στην Αθήνα απομάκρυνε τους «πράσινους» από την κορυφή της βαθμολογίας (-9).

Πλέον, το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να πανηγυρίσουν μια νίκη σ’ ένα ντέρμπι, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και παράλληλα να ζεστάνουν τους φιλάθλους τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Η εικόνα του «τριφυλλιού» με τον ΟΦΗ ήταν απογοητευτική με αποκαρδιωτική κυκλοφορία μπάλας, ενώ ο Καρλίτος τροφοδοτήθηκε ελάχιστα. Οι Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης έμειναν σε ρηχά νερά με τον Έλληνα εξτρέμ να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να κάνει λάθος επιλογές. Γι’ αυτό το λόγο ο Χατζηγιοβανης ζήτησε και συγνώμη τη στιγμή που έγινε αλλαγή.

«Με τον ΟΦΗ δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό για εμάς. Δεν ήμασταν πιεστικοί, ούτε καλοί όσον αφορά την κατοχή της μπάλας και δημιουργίας μιας επίθεσης. Ότι κάναμε ήταν περισσότερο σπασμωδικές προσπάθειες και δεν είχαμε ροή. Κόντρα στον ΠΑΟΚ πρέπει να διορθώσουμε πολλά, όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς.

Η πτώση της απόδοσης του Βιτάλ είναι ένα θέμα που απασχολεί τους «πράσινους», ενώ οι «πράσινοι» περιμένουν μεσοεπιθετικά και από τον Παλάσιος να δώσει λύσεις. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι υποψήφιος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -4 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και μέσα στη Λεωφόρο καλείται να αποδείξει αν μπορεί να συνδυάσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσει με πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά την Πέμπτη φιλοξένησε και ηττήθηκε (1-2) από την Κοπεγχάγη στο Conference League και αναμένεται να είναι πιο κουρασμένος στη Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου σίγουρα θα κληθεί να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες του, καθώς στο ντέρμπι θα χρειαστεί ενέργεια.

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε από την Κοπεγχάγη, διότι παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Παίζουμε με άγχος, μία ώριμη ομάδα δεν μπορεί να δέχεται τα γκολ που δεχθήκαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Ολιβέιρα.

 

Στο πρωτάθλημα της Super League την περασμένη αγωνιστική o ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Απόλλων με πρωταγωνιστές τους Σβαμπ, Σφιντέρσκι. Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά την ανάπαυλα ξέσπασαν και πέτυχαν τρία τέρματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024. Ο «Δικέφαλος» ποντάρει πολλά στον Σέρβο επιθετικό και το νέο συμβόλαιο θα ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.


Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ: Στατιστικά 07/11/2021

H βαθμολογία της Super League 

  • H προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο μας προϊδεάζει ότι και φέτος οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Την περασμένη σεζόν το «τριφύλλι» πανηγύρισε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (3-0, 2-1), ενώ τη σεζόν 19/20 οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 και στη συνέχεια οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0. Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Αθήνα ήταν τον Μάρτιο του 2019 με σκορ 0-2.
  • 4 σερί Goal και ισάριθμα Over 2,5 μετράει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League
  • 2 από τα 4 τελευταία ματς του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχουν λήξει 0-0 (με ΟΦΗ και Ολυμπιακό).
  • 5 από τα 8 φετινά ματς του «τριφυλλιού» έχουν λήξει No Goal
  • 9 από τα 12 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν λήξει No Goal.
  • 6 από τα 10 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν λήξει Under 2.5 Goal.
  • O Καρλίτος είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές.
  • Πολυφωνία στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Ντάγκλας Αουγκούστο να έχουν από δύο τέρματα στο πρωτάθλημα.


Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 07/11/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα εκμεταλλευτεί την κούραση του ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» αναμένεται να πατήσουν «γκάζι» από το πρώτο ημίχρονο και σε αυτό θα βοηθήσει και ο κόσμος που γεμίσει τη Λεωφόρο.

ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.80 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τάση στα Goal και το σερί είναι πιθανό να συνεχιστεί.

ΤΟ GOAL ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Tα ντέρμπι έχουν ένταση και μέσα στη Λεωφόρο περιμένουμε σκληρές μονομαχίες. Το VAR θα έχει σίγουρα αρκετή δουλειά…

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/11/2021

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει εντολή για πίεση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ περιμένει δημιουργία από τους Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” δεν υπολογίζει τους Πούγγουρα, Κουρμπέλη, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Πιθανή 11δα (4-4-2): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος, Καρλίτος

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/11/2021

«Αγκάθι» για τον Λουτσέσκου η κούραση, αλλά και η αναποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες. Ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα στο ματς με την Κοπεγχάγη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στους Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Ολιβέιρα.

Πιθανή 11δα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ;


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ