el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2022

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League και στο συγκεκριμένο ματς το βαθμολογικό κίνητρο είναι σε «πράσινο» χρώμα.

Το «τριφύλλι» δεν θέλει να παίξει με τη φωτιά και μετά τον θρίαμβο στο «Καραϊσκάκη» θέλει να «σφραγίσει» και τυπικά την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φοβάται τη… χαλάρωση και χτύπησε καμπανάκι, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να μην βγάλουν το πόδι από το γκάζι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορος, όμως στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές ζημιές στους «πράσινους» και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά δεν θέλει σε αυτές τι τελευταίες στροφές ν γίνει σάκος του μποξ.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο παίζει εδώ με  0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2022

Το «τριφύλλι», μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 (Video) μέσα στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού, διατηρήθηκε  στην 3η θέση της βαθμολογία στο +2 από Άρη και ΑΕΚ και κρατάει στα χέρια του τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι ήταν ο Παλάσιος, ο οποίος έφτασε τα 10 γκολ με την πράσινη φανέλα  Παράλληλα, διατηρεί ελπίδες και για τη 2η θέση, αφού πλησίασε τον ΠΑΟΚ στους δύο βαθμούς.

 

Όπως είναι φυσικό το κλίμα στη Λεωφόρο θα είναι πανηγυρικό λόγω και της μεγάλης νίκης επί του Ολυμπιακού και ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε συγκέντρωση και σοβαρότητα για να αποφευχθούν τα «καρδιοχτύπια» και να επιτευχθεί το ευρωπαϊκό «come back».

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε παίξει πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Κερδίσαμε δίκαια.

Χαίρομαι για τους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ. Πρέπει να συνεχίσουμε έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και ο τελικός Κυπέλλου αργεί», υποστήριξε ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σχεδιάζει αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι και θα χρησιμοποιήσει βασικούς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει στο βάθος του μυαλού του και τον τελικό Κυπέλλου (21/5) με τον ΠΑΟΚ και σκέφτεται την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Επιθυμεί οι βασικοί του να πάρουν τη νίκη με τον ΠΑΣ, προκειμένου η τελευταία αγωνιστική των play offs (Τρίτη 17/5 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα και να δώσει «ανάσες» σε βασικούς ενόψει του τελικού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, όμως δεν πρόκειται στη Λεωφόρο να πέσει αμαχητί. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά μετράει μόλις μια νίκη (1-0 τον ΠΑΟΚ), όμως απέσπασε ισοπαλίες από Παναθηναϊκό, Άρη, Ολυμπιακό.

Στο μόνο ματς που δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο ήταν αυτό την περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 3-0 και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στην πίεση που άσκησε από τα πρώτα λεπτά η «Ένωση».

«Χάσαμε δίκαια από την ΑΕΚ. Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες. Καταλάβαμε ότι οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή της αναμέτρησης. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο γιατί φέτος μας έδωσαν τόσες χαρές τα παιδιά», τόνισε ο Μεταξάς μετά την ήττα από την ΑΕΚ.


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά & Προϊστορία 14/05/2022

  • Οι παίκτες το Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αήττητοι σε 8 αγωνιστικές στα playoffs με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και πλέον με νίκη θέλουν να «σφραγίσουν» τυπικά την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από πέντε χρόνια.
  • Το story των φετινών αναμετρήσεων ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και ΠΑΣ είναι μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν πανηγυρίσει από μια νίκη(1-0 ο ΠΑΣ, 2-0 ο Παναθηναϊκός), ενώ κι ένα ματς (στα playoffs) έληξε ισοπαλία (0-0).
  • Οι «πράσινοι» στα τελευταία 6 ματς έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ. Συγκεκριμένα μετράνε 5 Νο Goal, 1 Goal και 6 Under σε συνολικά 8 παιχνίδια στα play offs.
  • 12 σερί ματς αήττητο συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός Στα συγκεκριμένα παιχνίδια η άμυνά του έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ και μετράει 9 Under και μόλις 3 Over.
  • H βαθμολογία στα playoffs της Super League (Ολυμπιακός 79, ΠΑΟΚ 60, ΠΑΟ 58, Άρης 56, ΑΕΚ 56)  δείχνει ότι η «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται.
  • Το πρόγραμμα των ομάδων θα κρίνει πολλά. Ο Παναθηναϊκός παίζει με ΠΑΣ (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός). Ο Άρης με ΑΕΚ (εντός), ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός). Η ΑΕΚ με Άρη (εκτός), Ολυμπιακός (εντός). Ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακός (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) και ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ (εντός), και ΑΕΚ (εκτός).
  • Βαθμολογία Playoffs Super League

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 14/05/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα. Το βαθμολογικό κίνητρο και η εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που βγάζει στο χορτάρι ο Παναθηναϊκός μας προϊδεάζουν ότι οι «πράσινοι» εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσουν τον μαχητικό ΠΑΣ.

Οι βάσεις της νίκης ενδέχεται να μπουν από το πρώτο μέρος, κάτι που συνηθίζει ο Παναθηναϊκό στα τελευταία του παιχνίδια.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

O Παναθηναϊκός δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο και η αγαπημένη του συνήθεια δεν θα αλλάξει…

2-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05

Από το περασμένο ματς στα Γιάννινα έχει ξεκινήσει… βεντέτα ανάμεσα στον Περέα και τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζουμε ότι εξελίχθηκε κοκορομαχία Χουάνκαρ vs Περέα και ο πρώτος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Περιμένουμε ότι θα δοθεί συνέχεια που ίσως λυθεί με νέα κόκκινη κάρτα.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.00

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2022

Ο Ιωαννίδη που τραυματίστηκε στο ντέρμπι δεν θα αγωνιστεί, κάτι που σημαίνει ότι θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Καρλίτος και Μακέντα. Επίσης, ο Γκατσίνοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα, έχει ανεβάσει στροφές και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Χουάνκαρ, Βέλεθ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σάντσες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (Μαουρίσιο), Γκατσίνοβιτς – Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2022

Ο Ηρακλής Μεταξάς αντιμετωπίζει έχει όμως και τις σημαντικές επιστροφές των Ντομίνγκεθ, Κόντε. Ανέτοιμοι για το αρχικό σχήμα οι Γκαρντάβσκι, Ποζνάνσκι και Σούλης, ενώ εκτός είναι οι Πίρσμαν και Μορέιρα. Ο Περέα είχε ενοχλήσεις, όμως δύσκολα δεν θα παίξει βασικός απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος – Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ, Κύρκος, Ντομίνγκεθ – Περέα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος, ενώ ο Γιώργος Τζοβάρας θα είναι στο VAR.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ