el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 29/10/2021

Το βράδυ της Παρασκευής (29/10) θα μπουν οι τελευταίες πινελιές στη 2η «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague. Tο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα ξεκινήσει στις 21:00 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό (2-4) και την Βιλερμπάν (4-2).

Οι «πράσινοι» ζέσταναν για τα καλά τον κόσμο τους με τον… υγιεινό περίπατο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές το βράδυ της Τετάρτης και φυσικά στόχος του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του είναι να συνεχίσουν με το ίδιο αποφασιστικό βήμα την διαδρομή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Από την άλλη πλευρά, η Βιλερμπάν έκανε το «μπαμ» απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και έφτασε «ορεξάτη» στην Αθήνα.

Ελκυστικές αποδόσεις, ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν.


Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική;

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Εφές ως αουτσάιντερ, όμως από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα φάνηκε ότι οι «πράσινοι» ήθελαν πολύ το ροζ φύλλο και με την εικόνα τους στο παρκέ για 40 λεπτά επιβεβαίωσαν αυτό που δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής τους, Δ. Πρίφτης: «είναι αλλιώς να παίζεις στο ΟΑΚΑ».
Ο Παναθηναϊκός έκανε μία… χαψιά την κάτοχο του τίτλου (95-69), με τον Ντάριλ Μέικον να πραγματοποιεί την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 34 πόντους με 9/12 τρίποντα σε ούτε 25 λεπτά συμμετοχής!
Την ίδια ώρα, ο Παπαγιάννης «έγραψε» double-double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ δεν πήγε πίσω ο Νέντοβιτς (και αυτό είναι καλό μαντάτο για τον Πρίφτη), με τον Σέρβο να τελειώνει το ματς με 17 π., έχοντας απόλυτη ευστοχία (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 5/5 βολές) σε 19’. Ο Πρίφτης πήρε πράγματα και από τον Κέντρικ Πέρι στην οργάνωση, καθώς ο Αμερικανός πλέι μέικερ μοίρασε 6 ασίστ.

 

Η Βιλερμπάν βγήκε με άγριες διαθέσεις στο παρκέ του Αστρομπάλ για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, προηγήθηκε από το ξεκίνημα με οδηγό την… ασφυκτική της πίεση στην άμυνα και αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα στην 3η περίοδο που οι Ρώσοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, ισοφαρίζοντας, σε όλο το υπόλοιπο ματς, οι Γάλλοι ήταν το αφεντικό (70-68 το τελικό σκορ).
Τρεις διψήφιοι για την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ: ο εξαιρετικός γκαρντ Οκόμπο (14 π., 4 ρ., 3 ασίστ), ο σέντερ Γ. Φαλ (12 π., 10 ρ.) και ο σκόρερ Ντέιβιντ Λάιτι (10 π., 6 ρ.).


Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά 29/10/2021

Προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις για το ματς στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» αποκτούν άλλη δυναμική όταν παίζουν μπροστά στους φιλάθλους τους και αυτό εκτιμούμε ότι θα μετρήσει απέναντι στη Βιλερμπάν που σίγουρα δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε τόσο «ζεστή» ατμόσφαιρα.
Ο Παναθηναϊκός καλείται να χτίσει πάνω στο θρίαμβο επί της Εφές, με τον κόουτς Πρίφτη και τους παίκτες του να γνωρίζουν ότι μία ήττα από τους Γάλλους θα είναι πισωγύρισμα.

Σε απόδοση 1.87 στη Novibet ο άσος στους -4,5 πόντους

Αν οι «πράσινοι» μπουν με την φόρα της περασμένης Τετάρτης θα έχουν μεγάλη τύχη να τον επιβεβαιώσουν. Ο Μέικον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Euroleague. Ο Αμερικάνος θα αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες στην επίθεση, ενώ υπενθυμίζουμε ότι με την Εφές έβαλε 34 πόντους!

Σε απόδοση 1.87 το Over 14.5 π. του Μέικον

Το βράδυ της Παρασκευής επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος ο Τζέιμς Γκιστ που με την εμπειρία του προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Τι Τζέι Πάρκερ. Σε απόδοση 1.87 το Over 4,5 π. του πολύπειρου Αμερικανού ψηλού.

Από ‘κει και πέρα, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Βιλερμπάν… ασχολούνται πολύ με το τρίποντο, με ένα 30-35% να σουτάρουν έξω από τα 6,75 μ. θα επιβεβαιώσουν το 1,87 Over 17,5 συνολικά ομαδικά εύστοχα τρίποντα στο παιχνίδι.


Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Ανάλυση, Απουσίες & Στατιστικά 29/10/2021

Η βαθμολογία της Euroleague 

Ο Δ. Πρίφτης βλέπει τον Ντάριλ Μέικον να αποκτά όλο και πιο σημαντικό ρόλο στο παρκέ για την ομάδα του και χαμογελά! Ο Αμερικανός γκαρντ στα δύο τελευταία ματς της Euroleague έχει πετύχει 51 πόντους με 12/18 τρίποντα, κόντρα σε αντιπάλους όπως είναι η Μακάμπι και η Εφές. Εκπληκτικό ποσοστό, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις συνολικότερα.
Οι «πράσινοι» κόντρα στους Τούρκους σούταραν 15/33 τρίπ. (45.5%), ενώ η Βιλερμπάν έμεινε πολύ πιο χαμηλά στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, αφού τελείωσε το ματς με τους Ρώσους έχοντας 5/26 (19.2%) ίσως στην πιο κακή φετινή βραδιά της στην Ευρωλίγκα έξω από τα 6,75 μ.
Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο κόουτς Δ. Πρίφτης έχει στη διάθεσή του τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Οκάρο Γουάιτ που έπαιξαν κανονικά κόντρα στην Εφές ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ στο γαλλικό «στρατόπεδο» είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο ψηλός Κώστας Αντετοκούνμπο που κάνει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Βιλερμπάν.


GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ