el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ: Σούπερ προσφορά*, 0% γκανιότα**, 500+ στοιχήματα

Η δράση στα Playoffs της Superleague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Από τη 2η αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (13/6, 21:30) στο ΟΑΚΑ.

Στα τέσσερα ματς διεύρυνε το αήττητο σερί (2-2-0) ο Παναθηναϊκός στην έναρξη των Playoffs της Superleague, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο 1-1 με την ΑΕΚ. Το «τριφύλλι» πήρε το προβάδισμα στο αθηναϊκό ντέρμπι με το γκολ του Μακέντα, ωστόσο δεν κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλους.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με σούπερ προσφορά*

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, απέτυχε στο κρας τεστ με τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και ηττήθηκε δίκαια (0-1) από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, για δεύτερη φορά φέτος.

0% γκανιότα** & 500+ αγορές για το ματς

Πλήθος από Novi Specials στοιχήματα έχει ετοιμαστεί και για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ!

Αγορές που αφορούν το VAR (να δει ο διαιτητής την οθόνη, να δοθεί πέναλτι καθ’ υπόδειξη του VAR, ακύρωση γκολ οφσάιντ με τη χρήση VAR Line Technology), αλλά και τον γενικότερο έλεγχο του αγώνα (κάρτες, πέναλτι).

Στοιχήματα για την εξέλιξη του αγώνα, για τα ημίχρονα ξεχωριστά και κορυφαίες συνδυαστικές αγορές.

Δείτε τα Novi Specials του αγώνα

Novibet, εδώ το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή “Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ