el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2022

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη (18.30) στην Τούμπα και η Θεσσαλονίκη θα σηκωθεί στο πόδι για το ντέρμπι στην 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Βαθμολογικά οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, όμως το γόητρο είναι κοινός στόχος κι αυτόματα εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλειδώσει τη 2η θέση και ο Άρης ψάχνει νίκη-οξυγόνο στη «μάχη» της Ευρώπης.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στην Τούμπα παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!


ΠΑΟΚ – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2022

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 9 σερί παιχνίδια για να σφραγίσει τη 2η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να δείξει ότι είναι το αφεντικό της πόλης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα (1-0 Video) την περασμένη Κυριακή από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, δέχεται κριτική και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση που είναι δύσκολο να τη διαχειριστούμε. Έχουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα και πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε υπό πίεση γιατί δε μπορούμε να ξεκουραστούμε και αυτό, μας στερεί τη νοητική ετοιμότητα για σωστές επιλογές στο γήπεδο», υποστήριξε ο Λουτσέσκου.

Ανάλογη άποψη έχουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα τελευταία τους παιχνίδι δημιουργούν ελάχιστες φάσεις για γκολ. Αυτό στοίχισε και στα Γιάννινα όταν ο ΠΑΟΚ ήταν ασύνδετος επιθετικά και ουσιαστικά δεν απείλησε ακόμα κι όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να ηττηθεί για 4η φορά στα 5 τελευταία ματς στη διαδικασία των playoffs.

Ο προβληματισμός εκφράστηκε και δια στόματος του Σβάμπ, ο οποίος δήλωσε: «Δεν αποτελούν δικαιολογία οι τραυματισμοί. Το ρόστερ μας έχει ποιότητα και αρκετούς παίκτες για να αγωνιστούν. Είναι δικό μας το λάθος και το φταίξιμο.

Όλοι βλέπουν πως δεν δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε γκολ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, να παίζουμε περισσότερο επιθετικά».

Ο Άρης φέτος είναι αήττητος απέναντι στον ΠΑΟΚ και με μια νέα νίκη θα κάνει άλμα για την έξοδο στην Ευρώπη.
Οι «κίτρινοι», μετά τις δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό (1-0) και Ολυμπιακό (0-1), είναι ισόβαθμοι με την ΑΕΚ στην 4η θέση με 53 βαθμούς κι απέχουν δύο βαθμούς από τον τρίτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο για τον Χερμάν Μπούργος είναι ότι επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά, όμως το μειονέκτημα είναι ότι οι παίκτες του έχουν βγάλει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Εντιαγέ βγήκε «νοκ άουτ» με θλάση, ενώ κι αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στο όριο.

Στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό (0-1 Video) ο Άρης απογοήτευσε τους φιλάθλους του κι έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» της Ευρώπης. Αυτό μπορεί να καλυφθεί με άμεση νίκη στο ντέρμπι κι ανάλογη συνέχεια, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Μάλιστα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακούστηκαν κι έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, οι οποίοι ζήτησαν νίκη επί του ΠΑΟΚ και πάθος.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, όμως δεν μεταφράσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να πολεμάμε για τον στόχο μας που είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα ντέρμπι μετράει περισσότερο απ’ όλα η ψυχή…», τόνισε ο Μπούργος.


ΠΑΟΚ – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2022

  • Ο Άρης φέτος έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ με δύο νίκες (σκορ 1-0), μια ισοπαλία (0-0).
  • Το Under έχει την τιμητική του στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στις 9 τελευταίες μονομαχίες ανεξαρτήτως έδρας τα 8 ματς έχουν λήξει Under.
  • Στα 5 τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στα playoffs η ομάδα του Λουτσέσκου δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.
  • 5 Under στις 7 αγωνιστικές των playoffs μετράει ο Άρης, ενώ τα τρία τελευταία παιχνίδια έληξαν 0-1 γκολ.
  • H βαθμολογία στα playoffs της Super League (Ολυμπιακός 79, ΠΑΟΚ 60, ΠΑΟ 55, Άρης 53, ΑΕΚ 53) έχει κάνει αρκετούς να βγάλουν τα… κομπιουτεράκια. Η «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται. Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ ουσιαστικά διεκδικούν δύο εισιτήρια.

Το πρόγραμμα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, τώρα παίζει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και ακολουθούν ΠΑΣ Γιάννενα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός). Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι είναι, ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει τώρα με Άρη (εντός) και στη συνέχεια Ολυμπιακό (εκτός), ΠΑΟ (εντός).

Ο Άρης, μετά την ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό, έχει να παίξει με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός).

Η ΑΕΚ τώρα υποδέχεται ΠΑΣ (εντός) και στη συνέχεια έχει Άρη (εκτός), Ολυμπιακός (εντός).

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/05/2022

Υπάρχει γκρίνια και κούραση στον ΠΑΟΚ, όμως οι παίκτες θέλουν να δώσουν ηχηρή απάντηση στους επικριτές τους στο ντέρμπι της πόλης και να νικήσουν για πρώτη φορά φέτος τον Άρη. Άδειες είναι και οι μπαταρίες των ποδοσφαιριστών του Χέρμαν Μπούργος.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Αναμένουμε ένα ακόμα σφικτό παιχνίδι κι αυτό είναι πιθανό να μας οδηγήσει στο…

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το παιχνίδι θα πάει στην τακτική, όμως από ένα τέτοιο ντέρμπι δεν μπορεί να λείψει η αγωνιστική ένταση. Ο Μπριχ θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ηρεμία και θα κιτρινίσει παίκτες…

Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ο Λουτσέσκου και δεν υπολογίζει τους Ζαμπά, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Κρέσπο. Πάντως για τον Ρουμάνο προπονητή υπάρχουν και επιστροφές των Λύρατζη, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Καντουρί που θα βελτιώσουν την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Κούρτις, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα, Άκπομ – Τσόλακ

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Ο Χέρμαν Μπούργος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους παίκτες κι ευελπιστεί ότι όσοι αγωνιστούν θα λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάσα, Γκάνεα, Εντιαγέ, Μπεναλουάν και Λόπεζ λόγω τραυματισμών.

 Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν – Ντουκουρέ, Ματίγια – Ιτούρμπε, Γκαρσία, Μαντσίνι – Καμαρά.


Διαιτητής: Ο έμπειρος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, θα σφυρίξει για δεύτερη φορά στη σεζόν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος είχε οριστεί από την ΚΕΔ και το ματς του πρώτου γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ