el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/11/2021

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει τη Κυριακή (28/11, 19:30) για την 11η αγωνιστικής της Super Legaue. H μονομαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα (19:30) θα ξεσηκώσει την συμπρωτεύουσα στο πόδι, αφού διακυβεύεται το «τρίποντο» της νίκης, αλλά και το ποιος θα γίνει «αφεντικό» στην πόλη.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα γίνεται πιο συναρπαστικό.


ΠΑΟΚ – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίααση 28/11/2021

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έχει το περιθώριο για 2η σερί αποτυχία, αφού ήδη βρίσκεται στο -7 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένει από τους παίκτες του απαντήσεις και αισιοδοξεί ότι σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι η κούραση από το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0) θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

 

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία έχουν πλέον στο μυαλό τους το «τρίποντο» στο ντέρμπι.
«Ανυπομονούμε όλοι μας για αυτό το παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα. Εξαρτάται από εμάς, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», υποστήριξε ο Σβαμπ, ενώ ο Λουτσέσκου, συμπλήρωσε: «Έχουμε σκαμπανεβάσματα έως τώρα στη σεζόν, όμως το ματς με τον Άρη είναι ιδιαίτερο για όλους μας. Θεωρώ ότι το πάθος και η ποιότητα που διαθέτουμε μπορούν να μας οδηγήσουν στη νίκη».

Ο Άρης μπορεί να προέχεται από ήττα σοκ (0-5) με τον ΠΑΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως θέλει να αποδείξει σε εχθρούς και φίλους ότι και φέτος είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει. Ο προπονητής Άκης Μάντζιος δέχεται κριτική και περιμένει ότι οι παίκτες του θα επανεμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, υπάρχουν προσωπικότητες και πρέπει να αντιδράσουμε. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν. Θα κριθεί στο ποιος θέλει το αποτέλεσμα περισσότερο», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Άρη.

ΠΑΟΚ – Άρης: Στατιστικά, Προϊστορία 28/11/2021

  • Tα 5 από τα τελευταία 6 ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχουν λήξει Goal και Over 2.5.
  • 5 Over 2.5 και ισάριθμα Under μετράει ο Άρης στις 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος
  • Στα 4 τελευταία του παιχνίδια ο Άρης δέχεται συνεχώ γκολ
  • Από 6 ματς που δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα προέρχεται ο ΠΑΟΚ
  • Με την επιστροφή του Άρη στα σαλόνια της Super League τη σεζόν 18/19 η προϊστορία δείχνει ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ο Δικέφαλος σε 10 ματς ανεξαρτήτως έδρας έχει πανηγυρίσει 4 νίκες (2-0, 0-1, 0-2, 1-2), ενώ οι «κίτρινοι» δύο όλες εντός έδρας (1-0, 4-2). Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι 4 ματς έληξαν ισοπαλία (2-2, 2-2, 0-0, 1-1) και τα τέσσερα παιχνίδια ήταν στην Τούμπα.

Η Βαθμολογία της Super League

ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά 28/11/2021 

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην κατάμεστη Τούμπα δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, αφού η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τον έφερε στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένουμε ότι θα πατήσουν «γκάζι» από το πρώτο ημίχρονο και με δεδομένο ότι πρόκειται το μεγάλο ντέρμπι του Βορρά άπαντες θα βάλουν την κούραση από το ματς την Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0) σε δεύτερη μοίρα.

Ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί στο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.55 στη Novibet

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η συγκεκριμένη ήττα εκτόξευσε κατακόρυφα την «γκρίνια» προς τον προπονητή Άκη Μάντζιο.

Στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν λείπουν. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει μάθει να έχει την μπάλα στα πόδια του και οι Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Ακπομ και Σβιντέρσκι θα ταλαιπωρήσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στη Novibet

Το Χ στα ντέρμπι του Βορρά έχει την τημιτική του τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.73 ΣΤΗ ΝΟVIBET 


Διαβάστε ακόμα…

Παιχνίδι live καζίνο σε ρυθμούς Black Friday


 

Black Friday Διαγωνισμός* με Δώρο Apple iPhone 13 5G


GiANT Heart Διαγωνισμός με υπογεγραμμένη φανέλα του Γιάννη

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ