el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 12/08/2021

Νίκη με δύο γκολ διαφορά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (12/08, 20:00) στην εντός έδρας ρεβάνς με την Μποέμιανς ώστε να προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με Χιμπέρνιαν ή Ριέκα ο νικητής.

Δες εδώ όλες τις αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς

Η κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ δεν είχε θετικές συνέπειες για την Ελλάδα, αφού τόσο η ΑΕΚ (με Βέλεζ) όσο και ο Ολυμπιακός (με Λουντογκόρετς) θα είχαν προκριθεί.

Το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Μποέμιανς έχει χάσει από αυτή την άποψη και ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά την ήττα με 2-1 στην Ιρλανδία, εκεί που θα του αρκούσε απλά νίκη με 1-0, τώρα χρειάζεται διαφορά δύο τερμάτων για να περάσει στη φάση των νοκ-άουτ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, της νεοσύστατης διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μποέμιανς έχει περάσει από δύο γύρους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αρχισε τη φετινή της πορεία από τον πρώτο προκριματικό, όπου απέκλεισε τη Στιάρναν από την Ισλανδία ενώ στον επόμενο πέταξε εκτός την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.

Κοινός παρονομαστής σε αυτές τις φάσεις, όπως και στην πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, πως νίκησε εντός έδρας. Από το 1970-71 που συμμετέχει στα Κύπελλα Ευρώπης, ο συνολικός απολογισμός της είναι 17 νίκες, 17 ισοπαλίες και 38 ήττες.

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Προγνωστικά 12/08/2021

Ο ΠΑΟΚ παίζει σε αποδόσεις καθαρού φαβορί τόσο για τη νίκη (στο 1.20) όσο και την πρόκριση (1.30), παρά την ήττα του στο πρώτο ματς.

Από τη στιγμή που χρειάζεται δύο γκολ διαφορά για να περάσει στα πλέι οφ και με δεδομένο πως η Μποέμιαν είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει γρήγορα, μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο η ελληνική ομάδα να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και η αναμέτρηση να ανοίξει σε ρυθμό.

Πάνω σε αυτή τη βάση, το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.07 στη Novibet έχει λογική και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, σύμφωνα και με την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο μεταξύ τους ματς, υπάρχει και το συνδυαστικό στοίχημα 1 & G/G στο 2.80.

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Ανάλυση 12/08/2021

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν ήταν αυτό στην έδρα της Μποέμιανς για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος, φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και ιδίως στο αμυντικό κομμάτι.

Επιθετικά δημιούργησε ευκαιρίες με την πάροδο του χρόνου ενώ είχε και δύο σημαντικές φάσεις τουλάχιστον για την ισοφάριση, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Ιρλανδών κράτησε με τις επεμβάσεις του το προβάδισμα για την ομάδα του.

paokbohemians_novibetgr

Προβλήματα και στον τομέα της ανάπτυξης για τον «δικέφαλο», τα οποία και θέλει να λύσει στον επαναληπτικό, ένα ματς στο οποίο υπάρχει η επιστροφή του Κρέσπο από τραυματισμό ενώ η ομάδα δεν υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζόλη, που μεταγράφηκε στη Νόριτς.

Αποκλειστικά στο μυαλό της τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ έχει από το πρώτο ματς η Μποέμιανς. Στο ματς που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα (ήττα 1-0 με Γουότερφορντ) χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς ώστε να μη ρισκάρει κάποιον τραυματισμό ή ενδεχόμενη κόπωση (το πρωτάθλημα Ιρλανδίας βρίσκεται στην 23η αγωνιστική).

Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης και τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία που έβγαλε σε εκείνο το ματς (συμπαγή άμυνα, ταχύτητα, ικανότητα στην επίθεση) θέλει να τα δείξει και στον επαναληπτικό, ώστε να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη διάκριση της ευρωπαϊκής ιστορίας της.

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Παρουσίαση και Στατιστικά 12/08/2021

Το πρώτο ματς στην ιστορία της Μποέμιανς με ελληνικές ομάδες, ήταν αυτό που προηγήθηκε. Ο εκτός έδρας απολογισμός της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 1970-71 είναι 8 νίκες, 10 ισοπαλίες, 16 ήττες.

Δύο ματς είχε δώσει πριν το ματς με την Μποέμιανς με ομάδες από την Ιρλανδία ο ΠΑΟΚ, αμφότερα με τη Σάμροκ Ρόβερς το 2010-11 για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Είχε νικήσει και στα δύο, 2-1 στην Τούμπα και 3-1 εκτός.

Μόλις σε 2 από τα 20 πιο πρόσφατα ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, δεν σκόραρε η Μποέμιανς

Το ένα από αυτά ήταν εκείνο που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα απέναντι στη Γουότερφορντ, όπου παρατάχθηκε με εναλλακτική 11άδα. Εχει σκοράρει και στα 5 φετινά στην Ευρώπη (4-1-0 ο απολογισμός της).

Τα 202 ματς στην Ευρώπη φτάνει ο ΠΑΟΚ. Μετράει 72 νίκες, 58 ισοπαλίες και 71 ήττες συνολικά, έχοντας δώσει τα περισσότερα από αυτά τα ματς (128) στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην πέμπτη θέση των σκόρερ του στην Ευρώπη, βρίσκεται από πλευράς ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μπακ, που ήταν στην ομάδα και το 2010 και τις αναμετρήσεις με τους Ιρλανδούς της Σάμροκ Ρόβερς, μετράει 8 γκολ, μαζί με τους Σαράφη, Πρίγιοβιτς και Πέλκα. Ο Κλάους Αθανασιάδης με 20 γκολ είναι στην κορυφή της λίστας.

ΠΑΟΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 12/08/2021

Μία απουσία και μία επιστροφή για τον Ραζβάν Λουτσέκου, που είδε τον Τζόλη να αποχωρεί για την Αγγλία και τη Νόριτς και τον Κρέσπο να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Ροντρίγκο και Ολιβέιρα ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα βρίσκονται κανονικά στην 11άδα, στο 4-2-3-1 που αναμένεται να εφαρμόσει ακόμα μία φορά ο Ρουμάνος προπονητής. Παραμένουν εκτός Ινγκασον (στόπερ) και Αουγκούστο (αμυντικός χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (Κρέσπο), Βιεϊρίνια – Σβαμπ, Εσίτι – Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα (Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί – Ολιβέιρα.

Μποέμιανς: Απουσίες & Ενδεκάδα 12/08/2021

Λειτούργησε άψογα η τακτική στο πρώτο ματς και έτσι ο προπονητής Κιθ Λονγκ (από το 2014 στον πάγκο) δεν έχει λόγο να αλλάξει το 4-4-2.

Νέα προβλήματα δεν έχουν γνωστοποιηθεί και έτσι δεν αναμένονται αλλαγές, συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τάλμποτ – Λάιονς, Κόρνγουολ, Κιάραν Κέλι, Μπρέσλιν – Κουτ, Μπάκλεϊ, Ντεβόι, Μπερτ – Τιέρνι, Τζορτζ Κέλι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ