el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Γάνδη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/03/2022

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (19:45) τη Γάνδη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στους Βέλγους, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι αήττητος στα τελευταία 12 παιχνίδια του στην Τούμπα, μετρώντας 8 νίκες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, οι Βέλγοι έχουν μόνο νίκες στα τελευταία τους έξι παιχνίδια (6-0-0).

Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων μετά τα δύο ματς, ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Γάνδη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς της Τούμπας παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στo Europa Conference League.

 


ΠΑΟΚ – Γάνδη: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/03/2022

Πήγε στη Λαμία με δύο στόχους και τους πέτυχε. Παρά τη δυνατή βροχόπτωση και την μεγάλη επιθυμία των γηπεδούχων για βαθμούς, ο ΠΑΟΚ πήρε και τη νίκη (2-0) και δεν χρειάστηκε να «κάψει» δυνάμεις από το ρεζερβουάρ του. Τα γκολ των Ζαμπά και Μιχαϊλίδη (37’ και 52’) κράτησαν τον «δικέφαλο του Βορρά» αήττητο για 14ο ματς πρωταθλήματος (10-4-0) και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη μείωσε στους 13 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή πριν τη σέντρα στα πλέι-οφ.

Το ηθικό της ομάδας είναι στα ύψη και ύστερα από την πρόκριση-θρίλερ στα πέναλτι κόντρα στη Μίντιλαντ και στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα στη διοργάνωση, αφού αντικειμενικά ο αντίπαλος βάσει ονόματος δεν κλείνει τον δρόμο. Προσοχή σαφώς και χρειάζεται και ο Λουτσέσκου θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της ομάδας. Σε επίπεδο προσέγγισης η λογική λέει πως οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν τη μπάλα στα πόδια τους και θα πάνε σε σετ παιχνίδι.

paok gent3 novibet

«Όποτε φοράς αυτή τη φανέλα νιώθεις αυτό το βάρος για να γράψεις κάθε φορά ιστορία. Τώρα το κάνουμε στην Ευρώπη. Το σημαντικό και αυτό που θέλουμε είναι να γράψουμε ιστορία γιατί κάθε είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει αυτή τη φανέλα στην Ελλάδα και την Ευρώπη», είπε ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά την κλήρωση του ΠΑΟΚ κόντρα στους Βέλγους.

Η Γάνδη πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη ενώ διανύει την καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν. Χρειάστηκε αρκετή τύχη κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, όμως το γκολ του Μπεζούς στην… εκπνοή (90+4’) της χάρισε μεγάλη νίκη (2-1). Συνεχίζει την αντεπίθεσή της για καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού με τα πέντε κολλητά τρίποντα στο πρωτάθλημα χτυπάει την πόρτα της 4άδας. Μάλιστα, αν προσθέσουμε και το εμφατικό 0-3 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, όπου της έδωσε το εισιτήριο του τελικού του Κυπέλλου, το νικηφόρο σερί φτάνει τα έξι ματς!

Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης είχε ρεπό! Η παρουσία της στη φάση των ομίλων ήταν εξαιρετική (4-1-1) και πήρε άνετα την πρωτιά και το bonus μέσω του 2ου ομίλου όπου συμμετείχε μαζί με Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν.

paok gent6 novibet

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ανταγωνίζεται για την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να καταφέρεις να αποκλείσεις την Μίντιλαντ πρέπει να είσαι πολύ δυνατή ομάδα», τόνισε στον βελγικό Τύπο ο 53χρονος προπονητής της ομάδας, Χέιν Βανχάεζεμπρουκ.


ΠΑΟΚ – Γάνδη: Στατιστικά & Προϊστορία 10/03/2022

  • Αήττητος στα τελευταία 12 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (8-4-0).
  • Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς της ομάδας του Λουτσέσκου έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.
  • To Under 2.5 Γκολ επιβεβαιώνεται στα τελευταία επτά σερί παιχνίδια του «δικέφαλου του Βορρά».
  • Έξι σερί νίκες μετράει η Γάνδη σε όλες τις διοργανώσεις με συντελεστή τερμάτων 13-4.
  • Μόλις σε δύο από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας του Βανχάεζεμπρουκ σκόραραν και οι δύο ομάδες.
  • Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς των Βέλγων φέτος σημειώθηκε ακριβώς ένα γκολ! Έχουν τρεις νίκες με σκορ 0-1 και δύο ήττες με το ίδιο σκορ.

paok gent4 novibet

ΠΑΟΚ – Γάνδη: Προγνωστικά 10/03/2022

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Γάνδη θα προσεγγίσουν το ματς με μεγάλη προσοχή. Βέβαια και οι δύο βλέπουν αδύναμα σημεία στην αντίπαλη άμυνα και για αυτό δεν αποκλείεται να έχουμε καλό ρυθμό στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΑΝΔΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,93 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα χτυπήσει τα άκρα των Βέλγων, που από την πλευρά τους θα βρουν χώρους στις επιθέσεις στην κόντρα.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΝΔΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟ OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,87 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/03/2022

Μεγάλο πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό αποτελεί το θέμα με τις κάρτες. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά παίκτες της ομάδας είναι στο όριο καρτών. Οι Κρέσπο, Κούρτιτς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιτρίτσα, Σβαμπ και Ζίβκοβιτς αν δεχτούν κάρτα θα χάσουν τον επαναληπτικό. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλος πονοκέφαλος. Ο Ολιβέιρα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ ο Βαρέλα δεν υπολογίζεται.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Τσιγγάρας – Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς – Άκπομ

paok gent5 novibet

Γάνδη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/03/2022

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη Γάνδη με τον Ταρίκ Τισουντάλι. Ο 28χρονος εξτρέμ (20γκολ/6ασίστ) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας και πλέον είναι καθαρά στο χέρι του Βανχάεζεμπρουκ το αν θα τον χρησιμοποιήσει. Επιστρέφει ύστερα από τα προκριματικά και ο 27χρονος μέσος, Άντριου Χιουλσάγκερ, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στη φάση των ομίλων.

Ενδεκάδα (3-5-2): Ρουφ – Όλσεν, Γκοντό, Τουρουναρίγκα – Κουμς, Ντε Σαρ, Σαμουάζ, Φορτούνα, Οφόε – Τισουντάλι, Ντεπουάτρ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ