el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/4/2022

Τα λάθη απαγορεύονται στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (Μ. Πέμπτη 19:30) στην κατάμεστη Τούμπα.

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι στην προσπάθεια που κάνουν να πάρουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε όχι μόνο πέρυσι, αλλά και τέσσερις φορές την τελευταία πενταετία, προκειμένου να πάει με τον αέρα του φαβορί στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (27/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στον Ολυμπιακό η πίεση έχει αγγίξει το… κόκκινο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους.

Με δεδομένο ότι βρίσκονται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το 19ο νταμπλ στην ιστορία τους και 29ο Κύπελλο.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ντέρμπι στο Κύπελλο παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και με κορυφαίες αποδόσεις στο live στοιχημα.

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο!


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:  Ανάλυση, Παρουσίαση 21/4/2022

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η αναμέτρηση μοιάζει με τελικό για τον Δικέφαλο, ο οποίος φιλοδοξεί να επουλώσει το -11 από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα κάνοντας το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση του 9ου Κυπέλλου της ιστορίας του.

Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου προέρχονται από 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως μοιάζουν αποφασισμένοι να αφήσουν στο παρελθόν τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ και την ήττα από τον Άρη (1-0 Video) στο πρωτάθλημα.

«Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αποτελεί αναμφισβήτητα η κούραση, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το 5ο παιχνίδι σε διάστημα 20 ημερών.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη στάθηκε στο βεβαρυμένο πρόγραμμα: «Στο ματς με την Άρη δεν είχαμε καθαρό μυαλό. H Ευρώπη μας πήρε ενέργεια. Είναι δύσκολο μετά από τρεις μέρες να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που όλη την εβδομάδα ξεκουράζεται, δεν έχει κάτι να κάνει και προετοιμάζει το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι ήταν φτωχό. Ακόμη και με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά ήταν προφανές ότι έλειπε η ενέργεια. Είναι δύσκολο μετά από δύο μέρες να βρεις την πνευματική ενέργεια για να ανακάμψεις.

Το επόμενο παιχνίδι για εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι διαφορετικό. Μας περιμένει ένα δυσκολο ματς, όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα διότι διεκδικούμε έναν τίτλο»

O ΠΑΟΚ την παραμονή του ντέρμπι είχε γενέθλια και γιόρτασε τα 96 χρόνια ιστορίας. Η διοίκηση έστειλε το δικό της μήνυμα για νέες επιτυχίες και αναμφισβήτητα παίκτες και τεχνική ηγεσία θα ήθελαν να συνδυάσουν τα γενέθλια με νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Από το 1926 ως το άπειρο», αναφέρει η δημοσίευση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο Instagram, ενώ στο twitter δήλωσαν έτοιμοι για νέες επιτυχίες: «96 χρόνια Περηφάνιας και Δόξας, 96 χρόνια δάκρυα χαράς και λύπης, 96 χρόνια τρέλας, 96 χρόνια ασπρόμαυρα, 96 ξεχωριστά χρόνια Ιστορίας ενός μεγάλου Συλλόγου… Μόλις ξεκινήσαμε»

Στον Ολυμπιακό η ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έφερε προβληματισμό.

Σ’ ένα ακόμη ματς οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ασύνδετοι επιθετικά και απείλησαν ελάχιστα τους «πράσινους». Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη και περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του μέσα στην Τούμπα.

Πάντως, η ήττα δεν στοίχισε βαθμολογικά στους Πειραιώτες, καθώς συνεχίζουν να οδηγούν με άνεση (+11) την κούρσα στο πρωτάθλημα και έστειλαν μήνυμα ανασυγκρότησης λέγοντας «πάμε για το ντάμπλ».

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ παράλληλα τους ζήτησαν νίκες.

Μεταξύ άλλων, μερίδα οπαδών της Θύρας 7 είπε στους ποδοσφαιριστές: «Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας. Εμείς σαν Θύρα 7 -και εκφράζουμε όλο τον κόσμο- θέλουμε από εσάς φωτιά στα μάτια σας.

Εδώ είναι Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που για εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα. Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες από εδώ και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι και όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί. Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας από εδώ και στο εξής και θα τα δίνετε όλα.

Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο. Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας απο την Πέμπτη με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο Μαρτίνς σε κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του τόνισε ότι «πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ».


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:  Στατιστικά & Προϊστορία 21/04/2022

  • Το μπρα ντε φερ ανάμεσα σε Πέδρο Μαρτίνς και Ραζβαν Λουτσέσκου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει 4 φορές τον Λουτσέσκου και μετράει 2 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη.
  • Το παρελθόν ανάμεσα σε Μάρτινς και ΠΑΟΚ είναι ισορροπημένο με 6 νίκες για τον Πορτογάλο, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.
  • Ο Λουτσέσκου ως προπονητής του ΠΑΟΚ κόντρα στους Πειραιώτες έχει 2 νίκες, ισάριθμες ήττες και 1 ισοπαλία!
  • Από τη σεζόν 18/19 κι ανεξαρτήτως διοργάνωσης η παράδοση μέσα στην Τούμπα είναι ισορροπημένη. Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις νίκες (3-1, 3-2, 2-0), ο Ολυμπιακός δύο (0-1, 0-1) και δύο ματς έληξαν ισοπαλία (1-1, 1-1).
  • Οι δύο φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Φάληρο 2-1, ενώ στην Τούμπα το ματς σταμάτησε στο «Χ» (1-1). Παρατηρούμε ότι και τα δύο φετινά ματς έληξαν Goal.
  • Πριν περίπου ένα χρόνο (τον Μάιο του 2021) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου και ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Τότε προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο Γκαρσία.

Το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:  Προγνωστικά 21/04/2022

Στο ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχουμε επιλέξει κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί και ρεβάνς περιμένουμε προσεκτικό ματς και από τις δύο ομάδες. Πιστεύουμε ότι οι δύο προπονητές δεν θα ρισκάρουν επιθετικά.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Οι 600+ αγορές προσφέρουν πληθώρα επιλογών και υψηλές αποδόσεις.

ΤΟ GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης μας προϊδεάζει για μεγάλες μάχες και στις δύο περιοχές.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί από τη Δευτέρα ήταν στα πιτς και δεν κατάφεραν να προπονηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μόνιμα εκτός ο Μιχαηλίδης, ενώ σιγά σιγά παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα, Αουγκούστο – Άκπομ.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2022

Ο Μαρτίνς αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα σε σχέση με την 11άδα που χρησιμοποίησε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά που τραυματίστηκε στο ματς με το «τριφύλλι», ενώ επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έλειψε την Κυριακή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι – Ελ Αραμπί.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ιταλός, Ντανιέλε Κίφι.



Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 Καλύτεροι Παίκτες του Ολυμπιακού Όλων των Εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Survivor Στοίχημα – Προγνωστικά – Αποδόσεις


Schumacher1 novibet

Οι 5 καλύτεροι οδηγοί όλων των εποχών στη Formula 1


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ