el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 28/09/2021

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αναμφισβήτητα το ματς της ημέρας διεξάγεται στο Παρίσι (28/9, 22.00).

Στο «Parc des Princes», Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, δύο ομάδες που φέτος είναι στα κορυφαία φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου θα μας προσφέρουν μια τιτανομαχία για την 2η στροφή του πρώτου ομίλου.

Για πολλούς το συγκεκριμένο ματς μοιάζει με πρόβα τζενεράλε τελικού, αφού οι δύο ομάδες φιλοδοξούν να βρίσκονται στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον Μάιο.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το μεγάλο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Παρί και Μάντσεστερ Σίτι γίνεται πιο συναρπαστικό.


Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/09/2021

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι τόσο η Παρί όσο και η Σίτι έχουν φέτος βασικό στόχο να ανέβουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή της Ευρώπης.

Γι’ αυτό το λόγο η γαλλική ομάδα έπεισε και τον Μέσι το καλοκαίρι να μετακομίσει από την Βαρκελώνη στην Πόλη του Φωτός με σκοπό να δημιουργήσει μι ποδοσφαιρική “Dreamteam” μαζί με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με μουρμούρες για την Παρί με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες ισορροπίες σ’ ένα ρόστερ που είναι γεμάτο σταρ.

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ η γαλλική ομάδα δεν κατάφερε να λυγίσει την Μπριζ και έμεινε στο 1-1 στο Βέλγιο. Το παράδοξο της υπόθεση ήταν ότι οι γηπεδούχοι διατήρησαν με ευκολία το “Χ” και η Παρί δεν κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι.

 

Στη Ligue 1 οι παίκτες του Ποτσετίνο τρέχουν χωρίς αντίπαλο και το 8/8 αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Στο παιχνίδι με τη Λυών ο Μέσι δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του όταν αντικαταστάθηκε, ενώ το Σάββατο στο 2-0 με τη Μονπελιέ ο Μπαπέ εξέφρασε ανοικτά τα παράπονά του στον Νεϊμάρ λέγοντας ότι «δεν λειτουργεί ομαδικά και δεν μου δίνει πότε πάσες». Παράλληλα, υπάρχει δυσαρέσκεια και από την πλευρά το Ντοναρούμα, ο οποίος συνήθως μένει στον πάγκο αφού βασικός παίζει ο Νάβας.

Πάντως, για το ματς με τη Σίτι υπάρχει προσμονή στην Παρί και το γεγονός ότι την Δευτέρα ο Μέσι προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς σημαίνει ότι αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός.

Η συμμετοχή του Μέσι είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα που απασχολούν και τη Μάντσεστερ Σίτι. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Ρούμπεν Ντίας μετά την επικράτηση (1-0) των «πολιτών» επί της Τσέλσι.

«Μας περιμένει μεγάλο ματς με την Παρί, θέλουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα μεγάλα ονόματα, όπως και τον Μέσι που είναι εξαιρετικός. Είδαμε και πέρυσι πόσο δυνατή ομάδα είναι η Παρί με Μπαπέ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία και τώρα προστέθηκαν σε αυτούς και οι Ράμος και Μέσι», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το Σάββατο νίκησε με 1-0 την Τσέλσι μέσα στο Stamford Bridge με γκολ του Γκαμπριελ Ζεσούς και πλέον σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Για τους πρωταθλητές Αγγλίας το «τρίποντο» στο Λονδίνο και η πρώτη μεγάλη νίκη στην Premier League που ουσιαστικά κάλυψε και την γκέλα με τη Σαουθάμπτον.

Στην πρεμιέρα του ομίλου η Σίτι ήταν εντυπωσιακή και πάτησε γκάζι με αντίπαλο τη Λειψία. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα επικράτησαν 6-3 της γερμανικής ομάδας με σκόρερ 6 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.


Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά 28/09/2021

  • Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι «σφράγισε» το εισιτήριο με δύο νίκες εις βάρος της Παρί. Μέσα στο Παρίσι οι «πολίτες» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή με σκόρερ τους Ντε Μπρίνε (64’), Μαχρέζ και ενώ οι Γάλλοι είχαν προηγηθεί με τον Μαρκίνιος (15’). Στη ρεβάνς η Σίτι νίκησε με 2-0 μπροστά στο κοινό της με δυο τέρμα του Μαχρέζ.
  • Κα στα δύο ματς της περασμένης σεζόν η Παρί τα ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο, αφού στο πρώτο παιχνίδι είδε την κόκκινη κάρτα ο Γκέιγ και στη ρεβάνς ο Ντι Μαρία.

  • 4 φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος ο Μέσι με ομάδες του Πεπ Γκοαρδιόλα. 2 φορές έχει βγει νικητής ο σταρ από την Αργεντινή ισάριθμες ο Καταλανός προπονητής.

  • Μόλις 3 συμμετοχές μετράει με τη φανέλα της Παρί ο Μέσι, ενώ ακόμη δεν έχει σκοράρει. Οι δύο στη Ligue 1 και 90 λεπτά αγωνίστηκε με την Μπριζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • 10 κόρνερ και 4 κίτρινες κάρτες (2 για κάθε ομάδα) σημειώθηκαν στο περυσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Παρί και Σίτι στη Γαλλία.
  • Με μόλις μια ήττα, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι, η οποία της στοίχισε και την κατάκτηση του τροπαίου, ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν η Σίτι στη διοργάνωση (11 νίκες, 1 ισοπαλία).
  • Τα περυσινά ματς της Σίτι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν 4 me Over 2,5 Goal, 5 με No Goal, 1 Goal και 2 με Under 2,5 Goal.
  • Πέρυσι η Παρί στον όμιλο πρόσφερε 4 Over 2,5 Goal και δυο παιχνίδια Under.
  • Από την πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Τότεναμ στις 15/8 έχει να ηττηθεί η Σίτι και συνολικά συμπλήρωσε 7 ματς αήττητη (6 νίκες, 1 ισοπαλία).
  • 9 ματς αήττητη είναι η Παρί σε όλες τις διοργανώσεις με 8 νίκες και μια ισοπαλία (1-1 με Μπριζ).
  • Ο Ράμος ανήκει στις τοπ μεταγραφές της Παρί, αλλά λόγω τραυματισμού ακόμη δεν έχει αγωνιστεί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ


Παρι Σεν Ζερμέν- Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 28/09/2021

Ματς ανάμεσα σε δυο τοπ ομάδες με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν πρωταρχικό τους μέλημα θα είναι η αποφυγή της ήττα και ίσως οι δύο πλευρές να μην ρισκάρουν από την αρχή.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

O Μπάπε λόγω ταχύτητας θα είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την άμυνα της Σίτι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ANYTIME) O ΜΠΑΠΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα Combo Bets. Η Σίτι από πέρυσι έχει πάρει τον αέρα της Παρί, ενώ το γεγονός ότι παίζει σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ίσως οδηγήσει το ματς προς τη δεξιά πλευρά.

ΤΟ Χ2 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ UNDER 3,5 GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET


Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/09/2021

Τρεις σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Ποτσετίνο. Ο Ντι Μαρία είναι τιμωρημένος και οι Βεράτι, Σέρχιο Ράμος τραυματίες.

Ο Μέσι ανέβασε στροφές και πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Αμφίβολοι είναι οι Κουρζαβά, και Μπερνάτ.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Μέντε, Γκέιγ, Παρέδες, Ερέρα, Μέσι (Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Μπαπέ.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/09/2021

Ελαχιστοποιήθηκαν τα προβλήματα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Το τεχνικό επιτελείο ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα των Ζιντσένκο και Γκίντογαν.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Εντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόντρι, Σίλβα, Ντε Μπρίνε, Στέρλινγκ, Γκρίλις, Τόρες


Διαβάστε ακόμα… 

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Ευρωλίγκα σεζόν 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ