el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Premier League Boxing Day: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/12/2021

Ως είθισται οι Άγγλοι μας κάνουν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο με φουλ αγωνιστική δράση στην Premier League και τη διεξαγωγή της Boxing Day!

H Boxing Day με ενισχυμένες αποδόσεις, ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*


Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά 26/12/2021

Λονδρέζικο ντέρμπι περιλαμβάνει το… μενού των 17:00. Η Τότεναμ κοντράρεται με την Κρίσταλ Πάλας, με στόχο να διευρύνει το θετικό μομέντουμ έπειτα από την καλή εμφάνιση κόντρα στην Λίβερπουλ (2-2) και την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (2-1 τη Γουέστ Χαμ).

Γενικότερα, το σύνολο του Αντόνιο Κόντε παρουσιάζει σημάδια… στροφής τελευταία (3-2-0). Η Πάλας παραμένει δίχως άγχος στα μισά της βαθμολογίας, ενώ εσχάτως σκοράρει με ευχέρεια (5 γκολ στα 2 τελευταία).

Ο Κέιν φέτος είναι σε ρηχά νερά, όμως στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ βρληκε δίχτυα. Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι παίκτης ψυχολογίας και θα είναι ο “Νο1” κίνδυνος για την εστία της Κρίσταλ Πάλας.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΕΙΝ (ANYTIME) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET 

H Τότεναμ έχει ανεβάσει στροφές υπό τις οδηγιες του Κόντε, ενώ η παράδοση είναι υπέρ της όταν φιλοξενει την Κρίσταλ Πάλας. Πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 2015/16 και σε 6 αναμετρήσεις μετράει μόνο νίκες!

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET


Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: Προγνωστικά 26/12/2021

Την ίδια ώρα (17:00) Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ μας υπόσχονται νέο χριστουγεννιάτικο show στο «Etihad». Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα και με 8 σερί νίκες στην Premier League οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι στα τελευταία τρία ματς έχουν σκοράρει 12 γκολ και η εστία τους δεν έχει παραβιαστεί προκαλεί φόβο σε κάθε αντίπαλο.

Η Λέστερ είναι «μανούλα» στις εκπλήξεις και η περυσινή επικράτηση με σκορ 5-2 μέσα στην έδρα της Σίτι μας προϊδεάζει για νέο συγκλονιστικό παιχνίδι.

Περιμένουμε ανοιχτό ματς, αφού η Σίτι σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και η Λέστερ παίζει εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις.

over 3,5 Goal προσφερεται σε αποδοση 2.10 στη novibet

Σε δελεαστική απόδοση 2.08 βρίσκουμε και το GOAL (να σκοράρουν και οι δύο ομάδες) στη Novibet.

O Μαχρέζ στα τελευταία δύο ματς της Σίτι έχει σκοράρει και βρίσκεται σε φόρμα. Ο Αλγερινός επιθετικός της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να συνεχίσει.

ανυτιμε σκορερ μαχρεζ το βρισκουμε σε αποδοση 2.10 στη novibet


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Προγνωστικά 26/12/2021

Ματσάρα αναμένουμε και στο «Villa Park» (19:30) ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι με δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια τους είναι σκληρό καρύδι και ο προπονητής τους Στίβεν Τζέραρντ προανήγγειλε εκπλήξεις για να σταματήσει τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Γουλβς (0-0) και Έβερτον (1-1), δεν θέλει να τριτώσει το κακό, αφού βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Λουκάκου επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με την Αστον Βίλα. Το βαρύ πυροβολικό της Τσέλσι δεν βρίσκεται σε φόρμα και αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία των μπλε. Ο Βέλγος σταρ σκόραρε τελευταία φορά (2 γκολ) σε ματς της Premier League στην 4η αγωνιστική απέναντι στην Άστον Βίλα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένο ότι η Τσέλσι έχει επιθετικό πρόβλημα και η Αστον Βίλα στην έδρα της δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα αναμένουμε ότι το συγκεκριμένο ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η Τσέλσι στα τελευταία δύο ματς μας πρόσφερε “κλειστά” παιχνίδια και δεν αποκλέιεται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

UNDER 2,5 GOAL TO ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81 ΣΤΗ NOVIBET



Διαβάστε ακόμα… 

GiANT Heart: Δώσε “assist” στον Γιάννη


Noviboard Christmas Edition με δώρο ένα TESLA


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ