el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Premier League (38η αγωνιστική): Προγνωστικά, Ανάλυση 22/05/2022

O φετινός μαραθώνιος της Premier League φτάνει στο τέλος του. Η 38η και τελευταία αγωνιστική στο πρόγραμμα θα μας δώσει όλες τις απαντήσεις σε τέσσερα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά.

Ακόμη δεν έχουμε πρωταθλητή, η 4άδα του Champions League δεν έχει κλειδώσει οριστικά, υπάρχει εκκρεμότητα για το ποιος θα καταλήξει στη θέση του Conference League και ακόμη μία θέση στην «κόκκινη ζώνη» του υποβιβασμού.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (18:00). Από τα δέκα παιχνίδια τα οκτώ έχουν μέσα ομάδες που ενδεχομένως να καίγονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ!

Με 550+ αγορές στη Novibet σε όλες τις αναμετρήσεις, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η τελευταία αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Οι μεγάλες αναμετρήσεις παίζουν εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Premier League!

 


Premier League (38η αγωνιστική): Τα σενάρια του τίτλου 22/05/2022

Μάντσεστερ Σίτι ή Λίβερπουλ; Η κατάσταση δείχνει αρκετά ξεκάθαρη.

Οι «πολίτες» κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Αν νικήσουν την Άστον Βίλα θα κατακτήσουν το τέταρτο πρωτάθλημα την τελευταία πενταετία. Για να γίνει η μεγάλη ανατροπή, οι «ρεντς» θα πρέπει να νικήσουν τη Γουλβς και την ίδια ώρα η ομάδα του Γκουαρντιόλα να γκελάρει ώστε να πιάσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή με 20 πρωταθλήματα Αγγλίας.

premier league2 novibet

Φυσικά υπάρχει και το ακραίο σενάριο για το μπαράζ. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της Premier League. Για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία τόσο στη διαφορά τερμάτων (+72/+66) αλλά και στην καλύτερη επίθεση (96/91). Έτσι, η Σίτι θα πρέπει να ηττηθεί με έξι γκολ διαφορά και η Λίβερπουλ να έρθει ισοπαλία (5-5) ώστε να φτάσει την επίθεση της ομάδας του Γκουαρντιόλα για να υπάρξει απόλυτη ισορροπία σε όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας, αφού και οι πόντοι και τα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους είναι ίδια.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ OTI O ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟ 1001 ΤΗΣ NOVIBET ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

premier-league3-novibet

Premier League (38η αγωνιστική): Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 22/05/2022

Ετοιμάζει γιορτή στο «Etihad» η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Γουέστ Χαμ (2-2) μπορεί να έβαλε τέλος στο σερί των πέντε διαδοχικών τριπόντων, όμως από την άλλη διατήρησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε θέση ισχύος.

Τα πάντα παιρνούν από τα πόδια της και η λογική λέει πως δεν θα έχει πρόβλημα να επικρατήσει απέναντι στους «χωριάτες», που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και έχουν χαλαρώσει το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, ο Στίβεν Τζέραρντ θα ήθελε πολύ να χαλάσει το πάρτι, ωστόσο, οι επιδόσεις της Σίτι, που έχει πετύχει 10 γκολ στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

ΤΟ COMBO BET ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ & OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,20 ΣΤΗ NOVIBET


Premier League (38η αγωνιστική): Λίβερπουλ – Γουλβς 22/05/2022

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να κάνει το καθήκον της. Πρώτον γιατί είναι στη φύση της να διεκδικεί μέχρι τέλους τους στόχους της, δεύτερον γιατί αντικειμενικά μιλάμε για την Premier League και τα έχουμε δει όλα, τρίτον γιατί θα πρέπει να κρατήσει ψηλά το ηθικό της ενόψει και του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Γουλβς πηγαίνει στον «Άνφιλντ» χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οριστικά δεν προλαβαίνει την έβδομη θέση. Οι «λύκοι» έχουν πετάξει λευκή πετσέτα το τελευταίο διάστημα και οι «ρεντς» θα επιχειρήσουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση και στη συνέχεια είτε να χαλαρώσουν, είτε να γκαζώσουν ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού στο Μάντσεστερ.

Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΤΟ 1,76 ΣΤΗ NOVIBET


Premier League (38η αγωνιστική): Τα σενάρια του Champions League

Μόνο η 4η θέση έχει μείνει ανοιχτή για το Champions League. Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν εξασφαλίσει τις θέσεις τους, συνεπώς και το ματς των «μπλε» στο Λονδίνο απέναντι στη Γουότφορντ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο παιχνίδι παραμένουν Τότεναμ και Άρσεναλ, με τους «spurs» να έχουν κάνει μεγάλη ανατροπή τις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί.

Είναι στους 68 βαθμούς, οι «κανονιέρηδες» στους 66 και αν δεν χάσουν στην έδρα της υποβιβασμένης Νόριτς θα κλειδώσουν την 4η θέση. Σε ισοβαθμία με ισοπαλία της Τότεναμ και νίκη της Άρσεναλ κόντρα στην Έβερτον, υπερτερεί η ομάδα του Κόντε. Βέβαια υπάρχει κι ένα μη ρεαλιστικό σενάριο όπου χάνει τη διαφορά τερμάτων. Θα επιβεβαιωθεί με δικό της «Χ» και νίκη της ομάδας του Αρτέτα με… 15-0!

premier league5 novibet

Premier League (38η αγωνιστική): Νόριτς – Τότεναμ 22/05/2022

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα η Τότεναμ δεν θα παίξει με τη φωτιά. Θα κυνηγήσει την τρίτη σερί νίκη της για να κλειδώσει χωρίς κανένα άγχος το «σεντόνι». Η Νόριτς άλλωστε έχει δείξει πως το τελευταίο διάστημα τα έχει παρατήσει τελείως και έχει συμβιβαστεί όχι μόνο με τον υποβιβασμό αλλά και με την τελευταία θέση στη βαθμολογία.

Ο Χάρι Κέιν και ο Χέουνγκ-Μιν Σον έχουν ηγετικό ρόλο στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Κόντε και την οδηγούν επιθετικά.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,40 ΣΤΗ NOVIBET ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ Χ.ΣΟΝ & Χ.ΚΕΙΝ

premier league4 novibet

Premier League (38η αγωνιστική): Άρσεναλ – Έβερτον 22/05/2022

Το κλίμα στην Άρσεναλ είναι βαρύ μετά τις ήττες από Τότεναμ και Νιούκαστλ που αφήνουν την ομάδα εκτός Champions League ενώ έδειχνε το μεγάλο φαβορί στις τελευταίες στροφές.

Οι «κανονιέρηδες» κλείνουν στο Λονδίνο κόντρα στην Έβερτον, που μεσοβδόμαδα με τεράστια ανατροπή νίκησε την Κρίσταλ Πάλας (3-2) και θα ζήσει την τελευταία αγωνιστική χωρίς άγχος, αφού σώθηκε και μαθηματικά σε μια χρονιά γεμάτη περιπέτειες.

Η Άρσεναλ οφείλει να κυνηγήσει τις πιθανότητές της, ωστόσο, αν τα νέα από το «Carrow Road» δεν είναι ευχάριστα ενδεχομένως να αδειάσει εντελώς ψυχολογικά. Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν κανένα άγχος και μετά από καιρό θα παίξουν ελεύθερα έχοντας πετύχει ήδη τον στόχο τους.

ΣΤΟ 1.85 ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΗ NOVIBET

Premier League (38η αγωνιστική): Τα σενάρια του Europa League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο και πάλι για αρνητικό λόγο. Η 6η θέση φαινόταν τελειωμένη εδώ και καιρό όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να την κάνουν ντέρμπι και παίζουν τελικό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αν κερδίσουν καθαρίζουν. Αν δεν το κάνουν και παράλληλα η Γουέστ Χαμ περάσει από την έδρα της Μπράιτον τότε τα «σφυριά» θα βγουν στο Europa και η παρέα του Ρονάλντο θα καταλήξει στο Europa Conference League τερματίζοντας 7η!


Premier League (38η αγωνιστική): Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22/05/2022

Ζόρικη αποστολή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρίς το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας κόντρα στη Γουέστ Χαμ είναι αναγκασμένη να νικήσει στο «Sellhurst Park» για να αποφύγει τον εφιάλτη. Το πώς θα το κάνει είναι μεγάλη κουβέντα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκαν 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία τους πέντε ματς, ενώ αποκλειστικά μακριά από το «Όλντ Τράφορντ» μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες. Το ευνοϊκό για τη Γιουνάιτεντ είναι πως οι «αετοί» είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, πράγμα που φάνηκε να τους επηρεάζει στο τελευταίο ματς, όταν η Έβερτον, που καιγόταν, γκάζωσε και γύρισε από το 0-2 σε 3-2 σε 30 λεπτά παιχνιδιού!

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,25 ΣΤΗ NOVIBET

Premier League (38η αγωνιστική): Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 22/05/2022

Η Γουέστ Χαμ έκανε αυτό που ζήτησε ο Μόγες. Έμεινε στο παιχνίδι μέχρι τέλους και εξακολουθεί να παλεύει για κάτι που έμοιαζε χαμένο. Μέχρι και ισοπαλία 2-2 πήρε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σίτι βάζοντας φρένο στο σερί του φαβορί για τον τίτλο!

Τα «σφυριά» έχουν άλλη μία δοκιμασία και από εκεί και πέρα θα περιμένουν τα ευχάριστα από την Κρίσταλ Πάλας. Η αποστολή τους βέβαια στην έδρα της Μπράιτον μόνο εύκολη δεν θα είναι. Βρίσκεται στη 10η θέση και είναι βαθμολογικά αδιάφορη, όμως τα αποτελέσματα και η εικόνα της είναι εξαιρετική, έχοντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία ματς. Σίγουρα η ομάδα του Πότερ θα θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο απέναντι στο κοινό της και δεν θα κάνει… στην άκρη.

ΤΟ GOAL/GOAL ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,62 ΣΤΗ NOVIBET

premier league6 novibet

Premier League (38η αγωνιστική): Τα σενάρια του υποβιβασμού 22/05/2022

Η Νόριτς και η Γουότφορντ έχουν «χαιρετήσει» εδώ και καιρό. Το θέμα είναι ποια θα είναι η τρίτη που θα πάρουν μαζί τους στην Championship. Η Έβερτον με τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σώθηκε και είναι αδιάφορη.

Η μεγάλη και τελευταία μάχη θα γίνει ανάμεσα σε Μπέρνλι και Λιντς, οι οποίες ισοβαθμούν με 35 βαθμούς, όμως η πρώτη έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και υπερτερεί στην ισοβαθμία. Έτσι, αν η Μπέρνλι πάρει ίδιο αποτέλεσμα με τη Λιντς τότε θα κρατηθεί στην «χρυσή» 17η θέση.


Premier League (38η αγωνιστική): Μπέρνλι – Νιούκαστλ 22/05/2022

Παίζει με τη φωτιά, όμως ο βαθμός στην έδρα της Άστον Βίλα (1-1) ενδέχεται να φανεί καθοριστικός. Αντικειμενικά η Μπέρνλι ορίζει η ίδια την τύχη της αφού δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Λιντς. Το ζήτημα είναι ότι βγάζει μεγάλη φοβία το τελευταίο διάστημα και το άγχος δείχνει να την πνίγει.

Η Νιούκαστλ κλείνει με χαμόγελα μια χρονιά που εν τέλει της αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον μαζί και με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Έκανε μεγάλη έκπληξη νικώντας 2-0 την Άρσεναλ, αλλάζοντας τα δεδομένα στη μάχη του Champions League, συνεπώς δεν την περιμένουμε ούτε τώρα να χαριστεί στην αντίπαλό της.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΤΟ UNDER 2,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1,89 ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

premier league8 novibet

Premier League (38η αγωνιστική): Μπρέντφορντ – Λιντς 22/05/2022

Η Λιντς δεν μπόρεσε να διατηρήσει την καλή εικόνα με τον Μαρς στον πάγκο. Είχε δύσκολο πρόγραμμα, όμως από την άλλη χρειαζόταν και μια βαθμολογική υπέρβαση που δεν έγινε κι έμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς (0-2-3). Τώρα τρέχει. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μπέρνλι για να βγει από την «κόκκινη ζώνη».

Είναι άτυχη που παίζει το τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Μπρέντφορντ που θέλει να γιορτάσει την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη της χρονιά μετά τον προβιβασμό της. Είναι στην 11η θέση έχει δύο σερί νίκες κόντρα σε Σαουθάμπτον και Έβερτον έχοντας σημειώσει έξι γκολ. Στην έδρα της δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και φυσικά δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα της.

Η ΛΙΝΤΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ exei ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟ 1,82

premier league7 novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ