el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Update 11/12/22

Όσα παρακολουθήσαμε στα προημιτελικά στο Μουντιάλ του Κατάρ δεν έχουν προηγούμενο. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία (Video) του Λούκα Μόντριτς, το επικό ματς ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία (Video), το Μαρόκο που έγραψε νέα σελίδα με χρυσά γράμματα απέναντι στην Πορτογαλία ή το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία που… βάφτηκε «μπλε» με το άστοχο πέναλτι του Κέιν.

Πραγματικά το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ μοιράζει απλόχερα ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και η έκρηξη συναισθημάτων στη φάση των «8» άγγιξε το κόκκινο!

Δεν είναι και λίγο να βλέπεις δυο ινδάλματα τους Νεϊμάρ και Ρονάλντο να αποχωρούν με δάκρυα στα μάτια μετά τους αποκλεισμούς από Κροατία και Μαρόκο, αντίστοιχα. Το ποτήρι της πίκρας τους ίσως να ξεχείλισέ από την στιγμή που ο τρίτος μεγάλος της παρέας, ο Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στα ημιτελικά και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το ολόχρυσο τρόπαιο.

Στον ημιτελικό τα ζευγάρια Αργεντινή – Κροατία (13/12) και Γαλλία – Μαρόκο (14/12) έχουν φαβορί, όμως μετά απ’ όσα έχουμε δει στο φετινό Μουντιάλ οι λέξεις «φαβορί και αουτσάιντερ» απαγορεύονται!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Αργεντινή και Κροατία (Video) συναντήθηκαν τελευταία φορά στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Τότε οι Κροάτες στη φάση των ομίλων επικράτησαν 3-0 έκαναν το 3/3 και απέκτησαν απίστευτη αυτοπεποίθηση που τους έφτασε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αλμπισελέστε με την ήττα από την Αργεντινή τερμάτισε στη 2η θέση του γκρουπ και στους «16» διασταυρώθηκε και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία.

Η Αργεντινή, η μοναδική ομάδα που έμεινε στο παιχνίδι από τη Λατινική Αμερική και προσφέρεται σε απόδοση 2.75 να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Γαλλία ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο σε απόδοση 2.15 !

Αν όχι τώρα τότε πότε για τον Λιονέλ Μέσι ; Αποτελεί επιλογή…

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Κροατία και Μαρόκο ακολουθούν με 8.00 και 10.00 αντίστοιχα και αναμφισβήτητα οι αποδόσεις τους κρίνονται δελεαστικές.  Στα ειδικά στοιχήματα παικτών ο Μπαπέ με 5 γκολ σε απόδοση 1.45 είναι το μεγάλο φαβορι για να βγει πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ, όμως ο Μέσι με 4 τέρματα τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Ο Μπαπέ δεν σκάραρε κόντρα στην Αγγλία, αντίθετα ο Μέσι βρήκε δίχτυα με πέναλτι. Η απόδοση 4.00 να βγει πρώτος σκόρερ ο Μέσι αποτελεί δέλεαρ.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Ζιρού. Με την Αγγλία βρήκε δίχτυα είναι σε καταπληκτική φόρμα και η απόδοση 7.00 είναι γιγαντιαία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο σεντερ φορ των τρικολόρ είναι κίνδυνος θάνατος!

Τέλος στα ειδικά στοιχήματα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις το ζευγάρι του τελικού, αλλά και την ακριβή σειρά. Τι λέτε θα δούμε τελικό ανάμεσα σε Μέσι και Μπαπέ ή η Κροατία και το Μαρόκο θα ενεργοποιήσουν νέα βόμβα στα ημιτελικά;


Update 07/12/22

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» στο Μουντιάλ του Κατάρ και έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τις αναμετρήσεις στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στους «8» τα ζευγάρια έχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ. Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Κροατία και Βραζιλία αποτυπώνεται ότι η Σελεσάο έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στα ημιτελικά. Το ρόστερ της Βραζιλίας υπερέχει σε ποιότητα και νιάτα έναντι της Κροατίας η οποία είναι σαφώς πιο γερμασμένη ομάδ.

Στα μακροχρόνια η Σελεσάο παραμένει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Κροατία και Βραζιλία.

brazil serbia1 novibet

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85 Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο ένα ημιτελικός θα διαμορφωθεί από τον νικητή της αναμέτρησης Κροατία – Βραζιλία και Ολλανδία – Αργεντινή. Οι αποδόσεις στο 2ο παιχνίδι είναι πιο μοιρασμένες και η παρέα του Μέσι εκτός από τους Οράνιε θα πρέπει να νικήσει και το άγχος που την διακατέχει πάνω στο χορτάρι. Η Αργεντινή θέλει σαν τρελή το τρόπαιο και συχνά την κυριεύει πίεση μέσα στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε και απέναντι στην Αυστραλία.

Στην αντίπερα όχθη η Ολλανδία δείχνει σαν να έχει φτάσει… σβηστά στους 8 και ο Φαν Χααλ έχει δημιουργήσει μια ομάδα που είναι ικανή για όλα.

Η Αλπισελέστε στα μακροχρόνια είναι 3ο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ενώ η Ολλανδία βρίσκεται σε γιγαντιαία απόδοση 18.00!

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή.

argentina saudiarabia1 novibet

αποδοση 7.00 η αργεντινη να κατακτησει το παγκοσμιο κυπελλο

Στην άλλη πλευρά τα δύο ζευγάρια Μαρόκο – Πορτογαλία και Αγγλία – Γαλλία διεκδικούν από ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη απέναντι στην Ισπανία και πλέον παίζει με άγνοια κινδύνου. Απέναντι στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο Κατάρ.

Οι Μαροκινοί στο ματς με τους Πορτογάλους είναι ισχυρό αουτσάιντερ και η παρέα Κριστιάνο Ρονάλντι με βάση τα όσα μας έχει δείξει στο τουρνουά είναι ικανή να φτάσει μέχρι την άκρη του νήματος.

Η τιμή της Πορτογαλίας για κατάκτηση του τροπαίου είναι δελεαστική.

ΑΠΟΔΟΣΗ 7.50 Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 

Στο άλλο ζευγάρι στη φάση των 8 μας περιμένει απόλυτο μπρα ντε φερ της Ευρώπης ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία.  Τα λιοντάρια με μεγάλη σοβαρότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες έχουν μπροστά στους ένα ματς πρόκληση κόντρα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Οι τρικολόρ διαθέτουν στην επίθεση το υπερόπλο που λέγεται Κίλιαν Μπαπέ, ο οποίος 5 γκολ στη διοργάνωση είναι το μεγάλο φαβορί να βγει πρώτος σκόρερ.

Απόδοση 1.60 Μπαπε για πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Στη λίστα των σκόρερ ακολουθούν σε απόδοση οι Ριτσάρλσινο (απόδοση 8.00) και Μέσι (11.00) που έχουν σκοράρει από 3 γκολ!

Στα μακροχρόνια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για να κανει back to back η Γαλλία.

ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 Η ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ  

Ελκυστική είναι και η απόδοση της Αγγλίας, αφού τα λιοντάρια διψούν για διάκριση και φέτος διαθέτουν εξαιρετικά όπλα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα λιοντάρι στο Euro 2020 άγγιξαν την κούπα φτάνοντας στον τελικό.

αποδοση 8.00 η αγγλια να κατακτησει το παγκοσμιο κυπελλο


οι μεγαλεσ απογοητευσεισ του μουντιαλ 2022


Update 06/12/22

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται την Τρίτη (06/12, 17:00), στο «Education City Stadium» στην πόλη Αλ Ραγιάν, όπου το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ισπανία για τους 16 του Μουντιάλ! Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλη αγωνία, καθώς το Μαρόκο είναι χωρίς αμφισβήτηση η έκπληξη των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ η Ισπανία καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ότι μπορεί να πάει μακριά στο τουρνουά.

morocco spain6 06122022 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μαρόκο και Ισπανία.


Το «παζλ» των 16 του Μουντιάλ ολοκληρώνεται με τη μεγάλη αναμέτρηση της Πορτογαλίας απέναντι στην Ελβετία το βράδυ της Τρίτης (21.00). Οι Ίβηρες πήραν το πρώτο εισιτήριο από τον όμιλό τους, ενώ οι αντίπαλοί τους πέρασαν με επεισοδιακό τρόπο μέσω της 2ης θέσης στο δικό τους γκρουπ.

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία.


Update 05/12/22

Η φάση των «16» στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι σε εξέλιξη και τα λάθη απαγορεύονται. Βραζιλία και Νότια Κορέα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βραζιλία και Νότια Κορέα.


Η Ιαπωνία έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Μουντιάλ κερδίζοντας τόσο τη Γερμανία όσο και την Ισπανία και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι πέρασε ως πρώτη στους «16» και καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την Κροατία. Οι τελευταίοι καρδιοχτύπησαν στον τελευταίο αγώνα με το Βέλγιο, αλλά πήραν την ισοπαλία και μαζί την πρόκριση!

japan croatia1 05122022 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ιαπωνία και Κροατία.


Update 02/12/22

Σπουδαίο ματς υπόσχονται Γκάνα και Ουρουγουάη στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη στο «Al Janoub Stadium», προκειμένου να μην πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής και να συνεχίσουν την πορεία τους στα γήπεδα του Κατάρ.

Οι Γκανέζοι έχουν αυτοπεποίθηση και παρουσιάζουν μαχητικότητα πάνω στο χορτάρι, αντίθετα οι Ουρουγουανοί καλούνται στον δικό τους «τελικό» να νικήσουν και να διαγράψουν την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασαν στα δύο πρώτα ματς.

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη.


Το ματς ανάμεσα στη Σερβία και την Ελβετία αποτελεί τον «τελικό» πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Οι Σέρβοι «έβγαλαν τα μάτια τους» κόντρα στο Καμερούν (3-3), όμως τουλάχιστον ο βαθμός που έβαλαν στο σακούλι τους διατηρεί ζωντανούς για την πρόκριση. Πιο εύκολο μοιάζει θεωρητικά το έργο των Ελβετών, που εκτός απροόπτου «βολεύονται» και με την ισοπαλία.

serbia switzerland novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Σερβία και Ελβετία.


Η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Καμερούν και σκοπεύει να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η «σελεσάο» έχει κάνει το δύο στα δύο μέχρι τώρα, αλλά θέλει και την πρώτη θέση.

cameroon brazil4 02122022 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Βραζιλία και Καμερούν.


Update 30/11/22

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι τώρα διεξάγεται στην Ντόχα την Τετάρτη (30/11. 21:00), όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Πολωνία. Υπό συνθήκες αυτές οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να μάχονται ακόμη και για την πρωτιά στον όμιλο, έχοντας κερδίσει τα δύο πρώτα ματς.

Τώρα όμως παίζουν για την επιβίωσή τους και τη συνέχεια στο θεσμό. Η Πολωνία είναι πρώτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς και η Αργεντινή στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς.

poland argentina2 30112022 novibetΔιαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Πολωνία και Αργεντινή.


«Τελικός» πρόκρισης για τη Σαουδική Αραβία που βρίσκεται μπροστά από μία ιστορική στιγμή. Αντιμετωπίζει το Μεξικό που χρειάζεται μίνι θαύμα για να αποφύγει το κάζο.

saudiarabia mexico1 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Σαουδική Αραβία και Μεξικό.


Update 29/11/22

Τα πράγματα στον 2ο όμιλο είναι αρκετά μπλεγμένα καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν τουλάχιστον μαθηματικές ελπίδες να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Η παραδοσιακή μονομαχία ανάμεσα στην Ουαλία και την Αγγλία κλέβει την παράσταση. Τα «λιοντάρια» μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στο Ιράν και τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στις ΗΠΑ, δείχνουν να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά, η Ουαλία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει το εισιτήριο για τους «16».

wales england1 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Ουαλία και Αγγλία.


Το βράδυ της Τρίτης (21:00) Ιράν και ΗΠΑ θα παίξουν για το μέλλον τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.  Το παιχνίδι του Ιράν με τις ΗΠΑ (29/11, 21:00) θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στους «16». Όποια από τις δύο πάρει τη νίκη θα έχει σίγουρα εξασφαλίσει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

iran usa3 29112022 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ.


Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται ο Ισημερινός και η Σενεγάλη (17.00) στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και το παιχνίδι είναι… τελικός και για τις δύο ομάδες. Ο Ισημερινός (4 β.) με νίκη ή ισοπαλία παίρνει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ η Σενεγάλη (3β.) θέλει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Ισημερινό και Σενεγάλη.


Update 28/11/22

Η Βραζιλία έδειξε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Σερβία (2-0) για ποιο λόγο θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Τώρα στη δεύτερη στροφή η Βραζιλία αντίπαλο την Ελβετία (28/11, 18:00), θέλει να σφραγίσει την πρώτη θέση και να στρέψει πλέον την προσοχή της, στα νοκ άουτ παιχνίδια. Η Σελεσάο απέδειξε από την πρεμιέρα παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο τους λόγους που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε το ρόστερ της Βραζιλίας 

brazil switzerland1 28112022 novibet

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Βραζιλία και Ελβετία.


Το βράδυ της Δευτέρας (28/11, 21:00), Πορτογαλία και Ουρουγουάη μας υπόσχονται ένα σπουδαίο ματς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη και πάνω στο χορτάρι αναμένεται να «σφαχτούν» για το «τρίποντο». Με νίκη η Πορτογαλία θα σφραγίσει την πρόκριση στους 16, ενώ το «τρίποντο» για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης επιθυμεί και η παρέα του Καβάνι. Τα βλέμματα θα πέσουν και πάλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκάνα (3-2) σκόραρε και έγινε ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε 5 διαφορετικά Μουντιάλ.

Δείτε το ρόστερ της Πορτογαλίας

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Πορτογαλία και Ουρουγουάη. 


Update 27/11/22

Στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία είναι κάτι σαν τελικός. Τα πάντσερ για να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα. Με δεδομένο ότι πριν την αναμέτρησης της Ισπανίας με τη Γερμανία έγινε το παιχνίδια ανάμεσα σε Ιαπωνία και Κοστα Ρίκα η νίκη της τελευταίας με 0-1 κρατάζει ζωντανή τη νασιονάλμανσαφτ ακόμα και με ισοπαλία. Οι Ισπανοί στην ατνίπερα όχθη μετά την εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα (7-0) την Κόστα Ρίκα είναι σαφώς πιο άνετοι.

Δείτε το ρόστερ της Ισπανίας

Δείτε το ρόστερ της Γερμανίας

Διαβάστε προγνωστικά για το στοίχημα και ανάλυση της αναμέτρησης αναμεσα σε Ισπανία και Γερμανία.


 

Το Μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει και θα είναι ξεχωριστό, αφού θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία σε χειμωνιάτικους μήνες (20 Νοεμβρίου- 18 Δεκεμβρίου).

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κόψει την ποδοσφαιρική σεζόν στα δύο, όμως αναμένεται να μας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στον δρόμο για την κατάκτηση του ολόχρυσου επάθλου «FIFA World Cup».

Προγνωστικά Mundial 2022 – Στοίχημα

Στο Κατάρ θα υπάρξει μια ακόμα σύγκρουση, της νέας γενιάς που δεσπόζει στο ποδόσφαιρο με την παλιά φρουρά. Η Γαλλία του Κίλιαν Μπαπέ με τον αέρα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ανήκει στα φαβορί για τον τίτλο, ενώ για τους λάτρεις της Ιταλίας δεν χωνεύεται η απουσία της Σκουάντρα Ατζούρα.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίσει τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι και ο αρχηγός της Αργεντινής στα 35 του διψάει για να προσθέσει στη συλλογή του το μοναδικό τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει! Η παρέα του Μέσι κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Κόπα Αμέρικο σε τελικό με τη Βραζιλία.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.00 ΣΤΗ ΝOVIBET

Πανίσχυρη στα γήπεδα του Κατάρ θα εμφανιστεί και η Βραζιλία. Ο 30χρονος πλέον Νεϊμάρ θα ηγηθεί την προσπάθεια της Σελεσάο να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου μετά το 2002 και αυτή τη φορά θα έχει δίπλα του και το νέο αίμα της Βραζιλίας.

Οι Βινίσιους, Ροντρίγκο και Αντονι στα 22 τους θα αναλάβουν δράση επιθετικά και το μείγμα μοιάζει εκρηκτικό.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ ΝOVIBET

Στα γήπεδα του Κατάρ θα παρακολουθήσουμε και τα τελευταία ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο σε Μουντιάλ. Ο CR7 στο 37ο έτος της ηλικίας του θα προσθέσει εμπειρία στο σαφώς πιο φρέσκο ρόστερ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Η Πορτογαλία έχει ανανεωθεί και πλέον επιθετικά στηρίζει πολλά στον 22χρονο Ζοάο Φέλιξ.

Κανείς σε Μουντιάλ δεν μπορεί να διαγράψει τη Γερμανία. Η «νασιονάλμανσαφτ» υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ ετοιμάζει εκπλήξεις και έχει ανανεωθεί σε όλες τις γραμμές.

Από την παλιά φρουρά δεσπόζουν οι Νόιερ, Μίλερ, όμως πλέον τα πάντα εξαρτώνται στην άμυνα από τους Ρίντιγκερ, Σίλε στη μεσαία γραμμή από τους Κίμιχ, Μουσιάλα, Χάβερτζ και Γκορέτσκα και στην επίθεση ξεχωρίζουν οι Σανέ, Γκνάμπρι! Τα σημαντικότερα ονόματα στο απουσιολόγιο είναι οι Βέρνερ, Ρόις.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 12.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ομάδα με υψηλές βλέψεις στα γήπεδα του Κατάρ θα παρουσιάσει και η Ισπανία. Η «Φούρια Ρόχα» φέρει τη σφραγίδα του Λουίς Ενρίκε και αν εξαιρέσουμε τους Μπουσκέτς και Ζόρντι Αλμπα το υπόλοιπο ρόστερ της είναι γεμάτο νιάτα και δίψα για διάκριση. Στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι 19χρονοι Γκάβι, Πέδρι που ξέρουν καντάρια μπάλα.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 ΣΤΗ ΝOVIBET

Με αγωνία αναμένουμε και την παρουσία της Αγγλίας. Τα «λιοντάρια» αναζητούν μια μεγάλη διάκριση, αφού συνήθως φτάνουν στην πηγή αλλά νερό δεν πίνουν. Ο Κέιν θα είναι ο ηγέτης τους στην επιθετική γραμμή, όμως το βάρος θα κληθούν να σηκώσουν και οι σαφώς νεότεροι σε ηλικία Ράσφορντ, Φόντεν, Σάκα, Έιμπραχαμ και Μάουντ.

ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.50 


Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις – Μακροχρόνια

Στη Novibet υπάρχει πληθώρα αγορών σε Μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα σε ελκυστικές αποδόσεις.

Στα Μακροχρόνια υπάρχουν αγορές για προκρίσεις και αποκλεισμούς ομάδων, ενώ βρίσκουμε και ξεχωριστές αγορές για ειδικά στοιχήματα Παικτών.

ΑΠΟΔΟΣΗ 9.00 ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΠΕ

Κορυφαίες αποδόσεις και για την επιλογή ζευγάρι τελικού στο Μουντιάλ!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ & ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 13.00 ΣΤΗ NOVIBET


Βαθμολογία Προκριματικά Μουντιάλ 2022 για Ευρώπη

Από τα προκριματικά της Ευρώπης για τα γήπεδα στο Κατάρ οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση στους 10 ομίλους που σχηματίστηκαν πήραν απευθείας την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Πρόκειται για τις Γερμανία, Αγγλία, Κροατία, Ολλανδία, Δανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Ισπανία και Σερβία.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση μπήκαν στη διαδικασία των play offs και οι τρεις τελικοί που σχηματίστηκαν χάρισαν από ένα εισιτήριο στο Μουντιάλ.

Η Πολωνία με νίκη 2-0 κόντρα στη Σουηδία, η Ουαλία με το 1-0 επί της Ουκρανίας και η Πορτογαλία με το 2-0 απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία πήραν την προκριση για το Κατάρ. Η μεγάλη έκπληξη έγινε στον ημιτελικό, αφού η Βόρεια Μακεδονία νίκησε 1-0 την Ιταλία και άφησε τους «ατζούρι» εκτός Μουντιάλ.

Αναμφισβήτητα η Ιταλία θα λάμψει διά της απουσίας της στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά η βαθμολογία στην ευρωπαϊκή ζωνη για τα Προκριματικά του Μουντιάλ.


Πότε ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα κάνει εκκίνηση την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Κατάρ και τον Ισημερινό.

Παραδοσιακά οι πρεμιέρες επιφυλάσσουν εκπλήξεις και ο ενθουσιασμός αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη, με τους οικοδεσπότες να υποδέχονται ως αουτσάιντερ τον Ισημερινό!


Όμιλοι Μουντιάλ 2022

Στο Μουντιάλ του Κατάρ θα λάβουν μέρος 32 ομάδες που χωρίστηκαν σε 8 ομίλους.

Σε κάθε γκρουπ υπάρχει τουλάχιστον ένα μεγάλο φαβορί, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 5ος όμιλος όπου συγκατοικούν Γερμανία και Ισπανία. Σκληρή μάχη για την πρόκριση θα γίνει και στον 7ο όμιλο, ενώ σπουδαία ματς περιμένουμε και στο 3ο γκρουπ.

1ος όμιλος
Κατάρ
Ισημερινός
Σενεγάλη
Ολλανδία

2ος όμιλος
Αγγλία

Ιράν
ΗΠΑ
Ουαλία

3ος όμιλος
Αργεντινή
Σαουδική Αραβία
Μεξικό
Πολωνία

4ος όμιλος
Γαλλία
Αυστραλία
Δανία
Τυνησία

5ος όμιλος
Ισπανία

Κόστα Ρίκα
Γερμανία
Ιαπωνία

6ος όμιλος
Βέλγιο
Καναδάς
Μαρόκο
Κροατία

7ος όμιλος
Βραζιλία

Σερβία
Ελβετία
Καμερούν

8ος όμιλος
Πορτογαλία
Γκάνα
Ουρουγουάη
Νότια Κορέα


Πρόγραμμα Mundial 2022

Η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα «νοκ άουτ» παιχνίδια με προορισμό τον μεγάλο τελικό στις 18 Δεκεμβρίου στο Γήπεδο Lusail!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου
1ος όμιλος
Κατάρ – Ισημερινός (18:00), Στάδιο Al-Bayt, Al Khor – ΑΝΤ1

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
2ος όμιλος
Αγγλία – Ιράν (15:00), Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1+
ΗΠΑ – Ουαλία (21:00), Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan – ΑΝΤ1

1ος όμιλος
Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00), Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα – ΑΝΤ1+

Τρίτη 22 Νοεμβρίου
3ος όμιλος
Αργεντινή – Σαουδική Αραβία (12:00), Στάδιο Lusail, Lusail – ΑΝΤ1+
Μεξικό – Πολωνία (18:00), 974 Stadium, Ντόχα – ΑΝΤ1+

4ος όμιλος
Δανία – Τυνησία (15:00), Στάδιο Education City, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Γαλλία – Αυστραλία (21:00), Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah – ΑΝΤ1

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου
5ος  όμιλος
Γερμανία – Ιαπωνία (15:00), Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Ισπανία – Κόστα Ρίκα (18:00), Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα – ΑΝΤ1+

6ος όμιλος
Μαρόκο – Κροατία (12:00), (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) – ΑΝΤ1+
Βέλγιο – Καναδάς (21:00), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan) – ΑΝΤ1

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου
7ος όμιλος
Ελβετία – Καμερούν (12:00), Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah – ΑΝΤ1+
Βραζιλία – Σερβία (21:00), Στάδιο Lusail, Lusail – ΑΝΤ1

8ος όμιλος
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα (15:00), Στάδιο Education City, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Πορτογαλία – Γκάνα (18:00), 974 Stadium, Ντόχα – ΑΝΤ1+

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου
1ος όμιλος
Κατάρ – Σενεγάλη (15:00), Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Ολλανδία – Ισημερινός (18:00), Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1+

2ος  όμιλος
Ουαλία – Ιράν (12:00), Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan – ΑΝΤ1+
Αγγλία – ΗΠΑ (21:00), Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor – ΑΝΤ1

Σάββατο 26 Νοεμβρίου
3ος  όμιλος
Πολωνία – Σαουδική Αραβία (15:00), Στάδιο Education City, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Αργεντινή – Μεξικό (21:00), Στάδιο Lusail, Lusail – ΑΝΤ1

4ος  όμιλος
Τυνησία – Αυστραλία (12:00), Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah – ΑΝΤ1+
Γαλλία – Δανία (18:00), 974 Stadium, Ντόχα – ΑΝΤ1

Κυριακή 27 Νοεμβρίου
5ος  όμιλος
Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα (12:00), Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan – ΑΝΤ1+
Ισπανία – Γερμανία (21:00), Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor – ΑΝΤ1

6ος όμιλος
Βέλγιο – Μαρόκο (15:00), Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Κροατία – Καναδάς (18:00), Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
7ος  όμιλος
Καμερούν – Σερβία (12:00), Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah – ΑΝΤ1+
Βραζιλία – Ελβετία (18:00), 974 Stadium, Ντόχα – ΑΝΤ1

8ος όμιλος
Νότια Κορέα – Γκάνα (15:00), Στάδιο Education City, Ντόχα – ΑΝΤ1
Πορτογαλία – Ουρουγουάη (21:00), Στάδιο Lusail, Lusail – ΑΝΤ1

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου
1ος όμιλος
Ισημερινός– Σενεγάλη (17:00), Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Ολλανδία – Κατάρ (17:00), Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor – ΑΝΤ1

2ος όμιλος
Ιράν – ΗΠΑ (21:00), Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Ουαλία – Αγγλία (21:00), Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan – ΑΝΤ1

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
3ος όμιλος
Πολωνία – Αργεντινή (21:00), 974 Stadium, Ντόχα – ΑΝΤ1
Σαουδική Αραβία – Μεξικό (21:00), Στάδιο Lusail, Lusail – ΑΝΤ1+

4ος  όμιλος
Αυστραλία – Δανία (17:00), Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah – ΑΝΤ1+
Τυνησία – Γαλλία (17:00), Στάδιο Education City, Ντόχα – ΑΝΤ1

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
5ος  όμιλος
Ιαπωνία – Ισπανία (21:00), Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1
Γερμανία – Κόστα Ρίκα (21:00), Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor – ΑΝΤ1+

6ος  όμιλος
Καναδάς – Μαρόκο (17:00), Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Κροατία – Βέλγιο (17:00), Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan – ΑΝΤ1

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
7ος  όμιλος
Σερβία – Ελβετία (21:00), 974 Stadium, Ντόχα – ΑΝΤ1+
Καμερούν – Βραζιλία (21:00), Στάδιο Lusail, Lusail – ΑΝΤ1

8ος όμιλος
Γκάνα – Ουρουγουάη (17:00), Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah – ΑΝΤ1
Νότια Κορέα – Πορτογαλία (17:00), Στάδιο Education City, Ντόχα – ΑΝΤ1+


Μασκότ Μουντιάλ 2022

Μπορεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να απουσιάζει η Ιταλία, όμως Μουντιάλ χωρίς μασκότ δεν γίνεται!

Το Κατάρ έχει τη δική του μασκότ και πρόκειται για τον La’eeb που σημαίνει «Παικταράς» και στέλνει το δικό του ποδοσφαιρικό μήνυμα “Now is All”!

Η μασκότ μπορεί να θυμίζει φάντασμα, όμως παραπέμπει στην παραδοσιακή αμφίεση των Αράβων με το λευκό ύφασμα στο κεφάλι!


Τραγούδι Μουντιαλ 2022

Το επίσημο τραγούδι του Παγκόσμιου Κυπέλλου ξεσηκώνει κόσμο και φυσικά ενώνει!

Με τίτλο Hayya Hayya- Better Together (καλύτερα μαζί) και πρωταγωνιστές τον ποπ τραγουδιστή από την Αριζόνα, Τερινιντάντ Καρντόνα, τον Αφρικανό καλλιτέχνη, Νταβίντο και τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα από το Κατάρ, Αϊσα, ενώνονται φωνές από την Αμερική, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

«Το τραγούδι συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η μουσική – και το ποδόσφαιρο – μπορούν να ενώσουν τον κόσμο», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της FIFA, Κέι Μαντάτι.



Κατακτήσεις Μουντιάλ

Η Βραζιλία είναι η μοναδική ομάδα με 5 Παγκόσμια Κύπελλα στη συλλογή της και την ακολουθούν κατά πόδας Γερμανία και Ιταλία με 4.

Η Γαλλία το 2018 στη Ρωσία στον τελικό με την Κροατία κατέκτησε το τελευταίο χρονικά Μουντιάλ, ενώ το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο διοργανώθηκε το 1930 και το πήρε η Ουρουγουάη.

Βραζιλία 5 (1958, 1962, 1970, 1994, 2002)
Γερμανία 4 (1954, 1974, 1990, 2014)
Ιταλία 4 (1934, 1938, 1982, 2006)
Αργεντινή 2 (1978, 1986)
Ουρουγουάη 2 (1930, 1950)
Γαλλία 2 (1998, 2018)
Αγγλία 1 (1966)
Ισπανία 1 (2010)


Οι τελικοί του Μουντιάλ

2018: Γαλλία – Κροατία 4-2
2014: Γερμανία – Αργεντινή 1-0 (παρ.)

2010: Ισπανία – Ολλανδία 1-0 (παρ.)
2006: Ιταλία – Γαλλία 1-1 (5-3 πεν.)
2002: Βραζιλία – Γερμανία 2-0

1998: Γαλλία – Βραζιλία 3-0
1994: Βραζιλία – Ιταλία 0-0 (3-2 πεν.)
1990: Γερμανία – Αργεντινή 1-0
1986: Αργεντινή – Γερμανία 3-2
1982: Ιταλία – Γερμανία 3-1
1978: Αργεντινή – Ολλανδία 3-1 (παρ.)
1974: Γερμανία – Ολλανδία 2-1
1970: Βραζιλία – Ιταλία 4-1
1966: Αγγλία – Γερμανία 4-2 (παρ.)
1962: Βραζιλία – Τσεχοσλοβακία 3-1
1958: Βραζιλία – Σουηδία 5-2
1954: Γερμανία – Ουγγαρία 3-2
1950: Ουρουγουάη – Βραζιλία 2-1
1938: Ιταλία – Ουγγαρία 4-2
1934: Ιταλία – Τσεχοσλοβακία 2-1 (παρ.)
1930: Ουρουγουάη – Αργεντινή 4-2


Τα ρόστερ των φαβορί στο Μουντιάλ του Κατάρ

Ισπανία 

Βραζιλία

Γερμανία

Αγγλία

Αργεντινή


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



Διαβάστε ακόμα…

Γερμανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


brazil1 15112022 novibet

Βραζιλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


world cup england1 novibet

Αγγλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


premier league top10 transfers1 novibet

Premier League: Oι 10 καλύτερες μεταγραφές


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ