el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 26/08/2021

Την παρουσία του στην Ευρώπη παίζει στον «τελικό» με τη Ριέκα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Τούμπα (1-1), χρειάζεται νίκη στην Κροατία (26/08, 21:00) για να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Σε αντίθετη περίπτωση το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα τελειώσει πρόωρα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει σε κρίση με το καλημέρα.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ματς ανάμεσα σε Ριέκα και ΠΑΟΚ στο Κόνφερενσ Λιγκ γίνεται πιο συναρπαστικό.

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/08/2021

Η πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, απέδωσε εν τέλει στις καθυστερήσεις, όπου με αυτογκόλ του Γκάλεσιτς, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στην Τούμπα. Έτσι, αυξληθηκαν οι πιθανότητες για πρόκριση στη φάση των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά την κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ, χρειάζεται απλά νίκη για να περάσει και αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο στον επαναληπτικό. Το σύνθημα για τη νίκη έδωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής του «δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

“Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με αποφασιστικότητα και πρέπει να ‘πεθάνουμε’ γι’ αυτή την πρόκριση”, δήλωσε χαρακτηριστικο ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Ροντρίγκο (μπακ) είναι η νέα απουσία που καλείται να βρει λύση το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ενώ εκτός είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Για να καλυφθεί το κενό του Πορτγάλου επιθετικού αποκτήθηκε ο Ακπομ δανεικός από την Μίντλεσμπρο.

Να συνεχίσει να κάνει βήματα προόδου θέλει με τη σειρά της η Ριέκα, η οποία μετά και την αλλαγή ιδιοκτησιακού το 2012 στοχεύει να δώσει για δεύτερη σερί χρονιά το παρών σε φάση ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για πέμπτη από το 20013-14. O Νταμίρ Μίσκοβιτς (πρόεδρος και ιδιοκτήτης) προ δεκαετίας την έσωσε από χρεωκοπία και να την «αναγέννησε» αγωνιστικά.

Η ισοπαλία στην Τούμπα της αφήνει πικρή γεύση, από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Οι Κροάτες θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα την έδρα ώστε να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση.

Τί έγινε στο πρώτο παιχνίδι ;

Ο ΠΑΟΚ ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να “χαμογελάσει”. Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε το “Χ” στις καθυστερήσεις και το ζήτουμενο στη ρεβάνς είναι να διορθώσει την αστοχία της.


 

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Στατιστικά 26/08/2021

  • Από την 1η Αυγούστου έως και σήμερα η Ριέκα έχει δώσει 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κοινός παρονομαστής σε αυτά, το γεγονός πως δεν κράτησε το μηδέν παθητικό (3-2-1 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό). Στα τέσσερα από αυτά τα ματς σημείωσε πρώτη γκολ.
  • Χωρίς νίκη, σε σύνολο 5 αγώνων με ελληνικές ομάδες, παραμένει η Ριέκα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες). Οι βαρύτερες ήττες της σε εντός έδρας Ευρωπαϊκά ματς έχουν έρθει από Παρτίζαν (1999, 3-0) και Αμπερντίν (2006, 3-0).
  • Ο απολογισμός του ΠΑΟΚ απέναντι σε ομάδες από την Κροατία είναι 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πριν τις αναμετρήσεις με τη Ριέκα, είχε αντιμετωπίσει τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2010-11, νίκησε 1-0 εκτός και 1-0 εκτός) και τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2015-16,  ηττήθηκε 2-1 εκτός, νίκησε 6-0 εντός).
  • Και στα τρία φετινά ματς του ΠΑΟΚ, όλα για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, έχει σημειωθεί τουλάχιστον 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
  • 27 τελικές προσπάθειες πραγματοποιήσε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στην Τούμπα, ενώ η Ριέκα είχε 5.
  • 3 κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής στην πρώτη αναμέτρηση.
  • 20 κόρνερ- τα 17 για τον ΠΑΟΚ- σημειώθηκαν στο πρώτο ματς.

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 26/08/2021

Για την αναμέτηση του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην Κροατία ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Η διαφορά δυναμικότητας αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να είναι «καταιγιστικός». Ωστόσο, η έλλειψη ρυθμού- λόγω των περιορισμένων επίσημων ματς- η αστοχία και οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Ριέκα, έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος (1-1).

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στον επαναληπτικό σαν φαβορί τόσο για την πρόκριση (1.55) όσο και τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι Θεσαλλονικείς υπερέχουν σε ποιότητα και εμπειρία και με δεδομένο ότι παίζουν τελικό είναι ικανοί για τη νίκη πρόκριση.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα οργανώσει και πάλι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του κάποιο γκολ.

σε αποδοση 5.00 βρισκουμε στη novibet thn ασιστ του μπισεσβαρ

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης μας προϊδέαζει ότι η ρεβάνς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες περιμένουμε να ρισκάρουν όσο περνάει η ώρα.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ ΝOVIBET


 

Ριέκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/8/2021

Οι απουσίες παραμένουν για την Ριέκα, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα μία φορά σε τρεις βασικές μονάδες της. Τον τερματοφύλακα Λάμπροβιτς, τον κεντρικό αμυντικό Σμόλσιτς και τον μεσοεπιθετικό Μούριτς. Παράλληλα, αμφίβολος με τις πιθανότητες μαζί του του, είναι ο Ντρμιτς (βασικός επιθετικός) ενώ θα λείψει και ο Σελάχι (αναπληρωματικός μέσος). Κανείς από αυτούς δεν ήταν διαθέσιμος και στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Πιθανή 11άδα (3-5-2): Πρσκαλό, Εσκόβαρ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Τόμετσακ, Τσερίν, Πάβισιτς, Λεπινίτσα, Βούκσεβιτς, Αμπάς (Ντρμιτς), Αμπέμ.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/8/2021

Περιμένουμε επιθετικό πλάνο από τον Λουτσέσκου, αφού ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη πρόκριση και παράλληλα να λύσει το πρόβλημα της αστοχίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ίνγκασον,  Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ζίβκοβιτς.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Τέιλορ (Κρέσπο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ