el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θέμα: Πού θα παίζουν του χρόνου Ρονάλντο & Μέσι;

Εντείνεται η φημολογία για τις επόμενες ομάδες των δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Τον τρίτο από τον τέταρτο χρόνο του συμβολαίου του διανύει τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, παρότι τον Φεβρουάριο του 2021 θα κλείσει τα 36, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πως έχει αρκετά ακόμα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο CR7, που μεταξύ άλλων έγινε και ο πρώτος παίκτης με 50+γκολ στα τρία κορυφαία πρωταθλήματα (Πριμέρα Ντιβισιόν, Καμπιονάτο, Πρέμιερ Λιγκ), πιθανόν να αναζητήσει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

cr7_novibetgr
Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει ως ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του Κριστιάνο (απόδοση 2.40 στη Novibet), αφού είναι μία από τις λίγες ομάδες που μπορούν να καλύψουν τόσο οικονομικά τον παίκτη, όσο και από άποψη στόχων (Τσάμπιονς Λιγκ). Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί η φημολογία που τον θέλει να γίνεται ανταλλαγή με τον Νεϊμάρ!

Η παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία 6ετία ταν καθοριστική στο να εξελιχθεί σε παίκτη-ηγέτη, υπό τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται έτοιμοι να διεκδικήσουν τον Πορτογάλο εφόσον η Γιουβέντους αποφασίσει να τον παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ξεκάθαρα, είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί (απόδοση 4.35) για να τον κάνει δικό της, μετά την Παρί.

Η Γιουνάιτεντ είχε ξαναπροσπαθήσει να πάρει τον Ρονάλντο και το 2018, αλλά κατέληξε στη Γιουβέντους φεύγοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τη «βασίλισσα» της Ευρώπης αποχώρησε λόγω διαμάχης του με τη διοίκηση. Αιτία, το γεγονός πως ήθελε νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους και η διοίκηση αθέτησε την υπόσχεσή της, όπως είχε πει. Η επιστροφή του Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ και οι πάντα υψηλοί στόχοι της, την καθιστούν τρίτο φαβορί (απόδοση 6.00) για να αποκτήσει εκ νέου τον Πορτογάλο.

Μπάγερν Μονάχου (απόδοση 8.50) και Ιντερ Μαϊάμι (απόδοση 10.00) είναι οι δύο επόμενες ομάδες που μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Στον σύλλογο των ΗΠΑ βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και στοχεύει να δημιουργήσει μία ομάδα αστέρων ενώ οι Βαυαροί είναι από τις ομάδες που μπορούν να προσφέρουν το κίνητρο του πρωταθλητισμού και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρωτάθλημα της Κίνας μοιάζει επίσης ένας πιθανός προορισμός (απόδοση 15.00) ενώ τέλος, στην υψηλότερη απόδοση από όλες (21.00), προσφέρεται η επιστροφή του στην Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ, από την οποία άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο τον Οκτώβριο του 2002.

«Πολίτης» Μέσι, ένα χρόνο μετά;

messipep_novibetgr

Η ρήξη του Λιονέλ Μέσι με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, «ανάγκασε» τον Αργεντινό να παραμείνει και φέτος στη Βαρκελώνη.

Ο ίδιος θεωρεί πως η διοίκηση δεν σεβάστηκε το καλοκαίρι την επιθυμία του να αποχωρήσει ως ελεύθερος, ζητώντας μία άλλη πρόκληση στην καριέρα του, ωστόσο, δεν ήθελε να φύγει σαν εχθρός από τον σύλλογο που του έδωσε και έδωσε τα πάντα. Η αποχώρησή του, μοιάζει βέβαιη το καλοκαίρι του 2021.

Τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από άποψη στόχων, η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει ως ο πιθανότερος προορισμός (απόδοση 1.90) του 33χρονου μεσοεπιθετικού. Αλλωστε, υπάρχει και η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των «πολιτών», ένα δεδομένο που δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον Μέσι, αφού η συνεργασία τους παλαιότερα στην Μπαρτσελόνα, άφησε εποχή.

Εντονο ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε και από την Ιντερ (απόδοση 6.00), η οποία είναι σε θέση να τον καλύψει επίσης οικονομικά και αγωνιστικά. Με τις ίδιες πιθανότητες παίζει και το ενδεχόμενο απόκτησής τους από τους Αραβες της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Μέσι τον άνθρωπο που επιτέλους θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

messibeck_novibetgrΤο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (απόδοση 11.00) και η παρουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μαϊαμι έχει ανοίξει τον δρόμο για τις ΗΠΑ στον Αργεντινό, ωστόσο, ο ίδιος μπορεί ακόμα να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο για κάποια χρόνια ακόμα, οπότε αυτό το ενδεχόμενο δεν μοιάζει πολύ εφικτό.

Λίγο λιγότερες πιθανότητες (απόδοση 13.00) δίνονται στο να επιστρέψει στην Αργεντινή, με τον ίδιο να έχει δηλώσει παλαιότερα πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του, όμως τώρα δεν μοιάζει σωστό το τάιμινγκ.

Γιουβέντους (21.00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.00), Λίβερπουλ (26.00), Μπάγερν Μονάχου (26.00), Τσέλσι (26.00) και… Ρεάλ Μαδρίτης (51.00), ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, ακολουθούν βάσει των αποδόσεων ώστε να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Στη λίστα της Novibet υπάρχει και ο Ολυμπιακός! Η ελληνική ομάδα έχει αποκτήσει δύο φορές κατά το παρελθόν παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με το Νο.10: τον Ζιοβάνι και τον Ριβάλντο.

Τα οικονομικά δεδομένα στη χώρα μας πάντως και το γεγονός πως ο Μέσι μπορεί ακόμα να αποδώσει σε τοπ επίπεδο, καθιστούν το ενδεχόμενο απόκτησής του από τους «ερυθρόλευκους» τόσο πιθανό όσο δείχνει η απόδοση (5001).

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ