el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρούνε – Τσιτσιπάς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/05/2022

Ακόμη ένα βήμα στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρώτο του Grand Slam θέλει να κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός τον Χόλγκερ Ρούνε.

Το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης μετά τις… υπερωρίες στους δύο πρώτους γύρους πήρε μία άνετη πρόκριση κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ στον προηγούμενο γύρο και ρέφαρε μερικές από τις χαμένες του δυνάμεις. Ο 19χρονος Δανός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αφού συνεχώς ανατρέπει τα προγνωστικά και με τον ενθουσιασμό της πρώτης του συμμετοχής στους «16» της διοργάνωσης θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Μέσα στη μέρα ο Τσιτσιπάς θα μάθει και τον αντίπαλό του στον επόμενο γύρο, εφόσον καταφέρει και πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Κάσπερ Ρουντ – Χούμπερτ Χούρκατς.

Με δεκάδες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε για τον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Οι μεγάλες αναμετρήσεις παίζουν εδώ με 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Ρολάν Γκαρός!

 


Ρούνε – Τσιτσιπάς: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/05/2022

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα στο τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ύστερα από τα τετράωρα και τα τρίωρα στους δύο πρώτους γύρους ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε αέρινη πρόκριση απέναντι στον Μίκαελ Ίμερ με 3-0 μέσα σε μόλις μία ώρα και 36 λεπτά παιχνιδιού.

Έτσι, θα βρεθεί για τέταρτη φορά στην καριέρα του και τρίτη διαδοχική στη φάση των «16» του Ρολάν Γκαρός και τώρα καλείται να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα απόδοσης με αυτά που έπιασε στο τελευταίο του παιχνίδι για να φουλάρει για το πρώτο του Grand Slam.

Με όπλο το εξαιρετικό του σερβίς ο Στέφανος έβαλε τις βάσεις για το άνετο απόγευμα στο Παρίσι, το οποίο στο τέλος του τον βρήκε νικητή σε ακόμη ένα παιχνίδι απέναντι στον Σουηδό (4/4), ο οποίος δεν έχει καταφέρει να του πάρει ούτε σετ (11-0)! Μετά το εις βάρος του 2-1 στο πρώτο σετ, πήρε πέντε συνεχόμενα games καταγράφοντας και το εντυπωσιακό στατιστικό των 15 σερί πόντων, χάνοντας μόλις τέσσερις στο σερβίς του. Κάπως έτσι έφτασε άνετα στο (6-2) κι άνοιξε το δρόμο.

Παίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, που επίσης του έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια, ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε με την ίδια διακύμανση στο 2-0 (6-2) μέσα σε μόλις μία ώρες παιχνιδιού.

Το τρίτο σετ έδειχνε πως είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Τσιτσιπάς ήταν ο απόλυτος ρυθμιστής του παιχνιδιού με τον Σουηδό αντίπαλό του να έχει χάσει πλήρως την υπομονή του απέναντι στα εξαιρετικά χτυπήματα του Στέφανου, που παράλληλα μείωσε σημαντικά τα λάθη του (27) και με αξιοσημείωτα ποσοστά στο σερβίς του (73% στο 1ο) αλλά και 24 winner τελείωσε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες (6-1).

Στη συνέντευξη Τύπου, που λόγω της άνετης πρόκρισής του πραγματοποιήθηκε σε πιο χαλαρό κλίμα, το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ρωτήθηκε και για την απουσία του Τόμας Ένκβιστ από το box από την έναρξη της clay-season διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από το τιμ του: «Συνεχίζω κανονικά με τον Τόμας, αλλά αποφασίσαμε να έχω μόνο τον πατέρα μου δίπλα μου στη χωμάτινη σεζόν. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Τόμας και επικοινωνούμε συνέχεια».

Από εκεί και πέρα σχετικά με το άνετο σκούπισμα κόντρα στον Ίμερ τόνισε: «Είναι καλό να έρχονται που και που τέτοια παιχνίδια. Οι προηγούμενοι αγώνες βοηθούν να μπαίνεις στο court με αυτοπεποίθηση, να νιώθεις ότι έχεις παίξει αρκετά και ότι μπορεί να κατανοήσεις καλύτερα πότε είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για σένα. Γνωρίζω ότι ο σημερινός αγώνα δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν και οι προπονήσεις. Μπορεί να προπονηθώ ακόμα και σήμερα ή αύριο θα δούμε».

rune tsitsipas3 novibet

Με εντυπωσιακό τρόπο πήρε την πρόκριση στους «16» του Ρολάν Γκαρός για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Χόλγκερ Ρούνε. Ο 19χρονος Δανός (Νο.40) μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες κέρδισε τον Γάλλο, Ούγκο Γκαστόν με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-3) και δείχνει πως διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του ανεβάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις.

Με 38 winners, 7/11 break points και σχετικά καλά ποσοστά πίσω από το σερβίς του (54/87) ο ομόσταυλος του Τσιτσιπά από τις ακαδημίες του Μουράτογλου δείχνει έτοιμος για ακόμη μία υπέρβαση.

Αυτή ήταν η 13η νίκη του Ρούνε στη χωμάτινη επιφάνια τη φετινή σεζόν, ενώ στο τουρνουά πριν τον Γάλλο είχε αποκλείσει τους Ντένις Σαποβάλοφ και Χένρι Λάξονεν.

rune tsitsipas7 novibet

Ρούνε – Τσιτσιπάς: Προγνωστικά 30/05/2022

Ανεβασμένοι και οι δύο τενίστες. Ο Ρούνε σε όλο το τουρνουά φροντίζει να αποδυκνεύει πως κακώς αντιμετωπίζεται ως αουτσάιντερ. Ο Τσιτσιπάς ανέβασε τα επίπεδα απόδοσής του στο τελευταίο του παιχνίδι, κέρδισε δυνάμεις, που ήταν μεγάλο ζητούμενο και θα εμφανιστεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η απόδοση και των δύο δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε ένα ματς όπου ο αριθμός των games θα είναι αρκετά υψηλός. Ο Ρούνε θα παίξει τα ρέστα του, αφού αντικειμενικά δεν έχει την πίεση από την πλευρά του. Με την απόδοσή του μπορεί να ζορίσει τον αντίπαλό του.

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΣΕΤ Ο ΧΟΛΓΚΕΡ ΡΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1,68 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα εξετάζοντας πιο προσεκτικά την εικόνα του Στέφανου, θα προσέξουμε πως και στο τελευταίο του παιχνίδι το σερβίς αποτέλεσε τη βάση του παιχνιδιού του. Βέβαια όχι ακόμη σε τέτοια επίπεδα που θα τον οδηγούσαν σε άσους.

ΤΟ UNDER 8,5 ΑΣΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,80 ΣΤΗ NOVIBET

rune tsitsipas4 novibet

Ρολάν Γκαρός: Πρόγραμμα ημέρας 30/05/2022

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, όπου θα ολοκληρώσουν τον 4ο γύρο του τουρνουά, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο.7) και τον Γιανίκ Σίνερ (Νο.11). Την απογευματινή αναμέτρηση στο «Suzanne Lenglen» θα παρακολουθήσει και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Το Νο2. Της παγκόσμιας κατάταξης αγωνίζεται το βράδυ κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς και θα επιχειρήσει να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να έχει πλεονέκτημα στη φυσική κατάσταση απέναντι στον νικητή του πρώτου ζευγαριού, τον οποίο θα βρει απέναντί του στην επόμενη φάση.

rune tsitsipas6 novibet

Στο ταμλό των γυναικών η Ίγκα Σφιόντεκ θέλει να επιβεβαιώσει πως σωστά είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό Ρολάν Γκαρός. Η Πολωνή, που ακόμη δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά, θα κυνηγήσει την 32η διαδοχική νίκη της απέναντι στην Κινγκουέν Ζενγκ. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα βρει απέναντί της στα προημελικά τη νικήτρια από τη μάχη Τζέσικα Πεγκούλα – Ίρινα Μπέγκου. Τέλος, από τα υπόλοιπα παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι της Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο.29) απέναντι στη Μάντισον Κις (Νο.22).

rune tsitsipas5 novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ