el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 26/08/2021

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς Πέμπτη (26/8, 21.45) στα πλεί οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλόβαν μετά τη νίκη με 3-0 στο Φάληρο. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με το ένα πόδι στους ομίλους, αλλά στην Μπρατισλάβα επιθυμούν να τσεκάρουν το εισιτήριο με μια εκτός έδρα νίκη.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη κάτι που φάνηκε και στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανή να δείξει τα δόντια της και με νίκη να ωφελήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο στην γενική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλόβαν και Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ γίνεται πιο συναρπαστική.


 

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/08/2021

Τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι ;

Σε καμία στιγμή του αγώνα η Σλόβαν δεν κατάφερε να κοντράρει τον Ολυμπιακό μέσα στον Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 και θα μπορούσαν να πετύχουν κι ακόμα περισσότερα γκολ.

Ο Μάρτινς χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα (Βατσλίκ, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου) που βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας του σε σχέση με όσα μας έδειξαν με τη Λουντογκόρετς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τα γκολ των Μαντί Καμαρά (37’), Σισέ (52’) και Μποζίκοφ (αυτογκόλ 68’).


 

Ο Ολυμπιακός διατυμπανίζει ότι δεν πρόκειται να πάει για τουρισμό στην Σλοβακία, αφού μια νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θα φέρει πολλαπλά οφέλη. Ο Μάρτινς θέλει να δει την ομάδα του να βελτιώνει τον αγωνιστικό της ρυθμό, ενώ μια εκτός έδρας επιτυχία σε συνδυασμό με την πρόκριση θα δώσει έξτρα βαθμούς και στην Ελλάδα.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία σ’ ένα επίσημο ματς να κάνει νέες δοκιμές, προκειμένου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος. Το 3-0 του πρώτο αγώνα δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο προπονητή να ανακατέψει την τράπουλα.

«Στην ομάδα έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα που ήρθα για να προσφέρουν ποιότητα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας πιο ελκυστικό και συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Γνωρίζουμε αυτό που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί μας. Εμείς δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Δεν επαναπαυόμαστε στο 3-0 και ξέρουμε ότι η Σλόβαν πριν δύο χρόνια απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτοπεποίθηση, εμπειρία και πάμε εκεί για να νικήσουμε», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες, λέγοντας: «Με το 3-0 δείξαμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάποια εσωτερικά προβλήματα, έχουμε μεγάλες δυνατότητες και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψαν οι παίκτες ολόκληρη την εβδομάδα για το ματς με τη Σλόβαν».

Στο μεταγραφικό τομέα ο Σεμέδο είναι υπ ατμόν και ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά.

Στη Σλόβαν Μπρατισλάβας η ήττα από τον Ολυμπιακό ουσιαστικά αύξησε την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση και στον προπονητή Βλάντιμιρ Βάις για τη μη απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών.Οι Σλοβάκοι γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (0-3). Οι παίκτες της Σλοβαν θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ολοκληρώσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι με «χαμόγελα».

Ο προπονητής Βλάντιμιρ Βάις την περασμένη Κυριακή είδε την ομάδα του νικάει με δυσκολία (1-0) την Σερέντ (3η από τέλος στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας) και το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντράζιτς στο 1ο λεπτό. Με τη συγκεκριμένη νίκη η Σλόβαν έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.


 

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Στατιστικά 26/08/2021

  • Στα 4 από τα 5 φετινά του ευρωπαϊκά ματς ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει το σκορ. Το μοναδικό που δεν προηγήθηκε ήταν αυτό με την Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη (1-1).
  • 2 Over και 3 Under μετράει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.
  • Στα 3 από τα 5 ματς στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.
  • 16 τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός, ενώ η Σλόβαν μόλις μια.
  • 3 κίτρινες κάρτες βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή στην πρώτη αναμέτρηση στο Φάληρο.
  • 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετράει η Σλόβαν στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Η ομάδα του Βάις έχει σκοράρει 4 φορές κι έχει δεχτεί 2 τέρματα.
  • 12 κόρνερ σημειώθηκαν στο πρώτο ματς Ολυμπιακός- Σλόβαν. 7 για τον Ολυμπιακό και 5 για τη Σλόβαν.


 

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 26/08/2021

Για την αναμέτηση του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ποιότητα, εμπειρία και δείχνει ικανός να σφραγίσει την πρόκριση με νίκη μέσα στη Σλοβακία.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

O Ονιεκούρου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην 11αδα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ το διάστημα που αγωνίστηκε στο Φάληρο εμφάνισε εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και ήταν απειλητικός.

Ο ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ANYτIME) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης μας προϊδεάζει για ανοιχτό ματς χωρίς τακτική. Αναμένουμε αρκετές φάσεις, αλλά και… κόρνερ. Υπενθυμίζουμε ότι στο Καραϊσκάκη σημειώθηκαν 12 κόρνερ

OVER 10,5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Η επιθετική γραμμή της Σλόβαν δεν μας έδειξε ικανή να νικήσει την άμυνα του Ολυμπιακού.

ΤΟ NO GOAL TO ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET


 

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/8/2021

Ο Βλάντιμιρ Βάις επιθυμεί να δει πιο επιθετικό παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές του. Ο βασικός τερματοφύλακας Σούλα παραμένει ανέτοιμος και θα αγωνιστεί ο Χόβαν, ενώ εκτός είναι και ο Μεντβέντεφ. Εκτός για πειθαρχικούς λόγους τέθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρατάο. Επιστρέφει ο αμυντικός Αμπένα.

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Χόβαν, Πούσεκ, Κάσια, Απένα, Μποζίκοφ, Κανκάβα, Ντε Καμπς, Βάις, Ντράζιτς, Στέλετς, Γκάβιτς

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/8/2021

Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει το Σεμέδο, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων και πλέον πωλείται. Ανέτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Μασούρας, ενώ οι Σισέ και Χασάν ξεπέρασαν τα προβλήματα και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδέχεται να έχουν νέα πρόσωπα στην

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς (Μπα), Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Βρουσάι (Λόπες), Ελ Αραμπί


ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 


 

Διαβάστε ακόμα… 

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Μεταγραφές: Ελεύθεροι και ωραίοι το 2022


Οι 10 Καλύτερες Μεταγραφές όλων των Εποχών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ