el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βραδιά Super Cup με «Clásico» & «Derby d’ Italia»

Η μπάλα κυλάει ασταμάτητα και τα βλέμματα όλων την Τετάρτη θα στραφούν στο ιταλικό και στο ισπανικό Σούπερ Καπ που… σερβίρουν δύο κορυφαία ντέρμπι!

Στο Μιλάνο έχουμε «Derby d’ Italia» ανάμεσα σε Ιντερ και Γιουβένους με τις δύο ομάδες να διεκδικούν στον τελικό το Σούπερ Καπ το έπαθλο, ενώ στη Σαουδική Αραβία διεξάγεται το Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και οι δύο μονομάχοι στοχεύουν στο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Βραδιά Super Cup στη Νovibet με ενισχυμένες αποδόσεις, 0% γκανιοτα και super combo προσφορα 

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση 12/1/2022

Στις 21:00, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα κονταροχτυπηθούν στην Σαουδική Αραβία (Τζέντα) στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. Στόχος αμφότερων να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στην ίδια πόλη την Κυριακή.

Για τον Τσάβι είναι το πρώτο «Clásico» ως προπονητής των Καταλανών και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το… δεξί έχοντας στη διάθεσή του, τους Άνσου Φατί και Φεράν Τόρες. Οι «μπλαουγκράνα» διανύουν μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας τους (6οι στη La Liga) και μια νίκη επί της μισητής αντιπάλου θα έριχνε βάλσαμο στις πληγές τους.

Η Ρεάλ του Κάρλος Αντσελότι οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα και το περασμένο Σάββατο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βαλένθια (4-1). Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μπενζεμά και Βινίσιους, που σμπαράλιασαν την αντίπαλη άμυνα.

Οι Μαδριλένοι θέλουν στο χορτάρι να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και αυτό το έχουν κάνει ήδη μια φορά φέτος. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα τον περασμένο Οκτώβριο, η Ρεάλ επικράτησε στο «Καμπ Νου» με 2-1.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 12/1/2022

Σαφώς καλύτερη εικόνα έχει παρουσιάσει φέτος η Ρεάλ σε σχέση με τη μεγάλη της αντίπαλο. Το ματς μπορεί να διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος, όμως οι παίκτες του Κάρλος Αντσελότι πιστεύουμε ότι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής.

νικη της ρεαλ προσφερεται σε αποδοση 2.00 στη novibet

Αναμένουμε ένα παιχνίδι ανοιχτό, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία με βασικό στόχο να προσφέρουν θέαμα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν να “πυροβολούν” από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

over 1,5 Goal στο πρωτο ημιχρονο προσφερεται σε ελκυστικη αποδοση 2.40 στη novibet 

Μπενζεμά και Βινίσιους βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κι αναμένεται να ταλαιπωρήσουν την άμυνα των Καταλανών. Ο καταλογισμός πέναλτι έχει αξία και προσφέρεται σε απόδοση 2.65 στη Novibet.


Ιντερ – Γιουβέντους: Ανάλυση 12/1/2022

Μια ώρα αργότερα (22:00), η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ιντερ υποδέχεται στο Μιλάνο την Κυπελλούχο, Γιουβέντους στον τελικού του Σούπερ Καπ. Στο «Derby d’ Italia» οι δύο ομάδες υπόσχονται ματς για γερά νεύρα στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Οι «νερατζούρι» με 8 διαδοχικές νίκες στη Serie A φιλοδοξούν να αυξήσουν την «γκρίνια» που επικρατεί στην Γιουβέντους. Παράλληλα, να κατακτήσουν το 6o Σούπερ Καπ της ιστορίας τους και πρώτο μετά το 2010.

Η «Κυρία» προέρχεται από επική νίκη με ανατροπή επί της Ρόμα (4-3), η οποία επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Φεντερίκο Κιέζα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κόντρα των προπονητών, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κερδίζει κατά κράτος τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Το σερί για τον τεχνικό της Γιουβέντους είναι 7 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 ήττες.

Αναφορικά με τις συγκρούσεις των δύο ομάδων, ο απολογισμός είναι συντριπτικά υπέρ της Γιούβε, αφού την πρόσφατη 6ετία ηττήθηκε μόλις μια φορά σε σύνολο 13 αγώνων (7-5-1)!

Ιντερ – Γιουβέντους: Προγνωστικά 12/1/2022

Η Ιντερ λόγω έδρας και καλύτερης κατάστασης είναι δικαίως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας και για τους θαρραλέους η νίκη της Γιουβέντους έχει μεγάλη αξία και είναι δελεαστική.

σε αποδοση 4.90 βρισκουμε τη νικη της γιουβεντουσ στον τελικο του σουπερ καπ 

Στα «Derby d’ Italia» δεν είναι και λίγες φορές που η κατάσταση ξεφεύγει με σκληρά μαρκαρίσματα και κάρτες. Τώρα οι δύο ομάδες διεκδικούν ένα έπαθλο και δύσκολα θα υπάρξει ηρεμία πάνω στο χορτάρι.

να βγει τουλαχιστον μια κοκκινη καρτα το βρισκουμε σε αποδοση 4.20 στη novibet


ΒΡΑΔΙΑ SUPER CUP ΜΕ SUPER COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ 


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: 66 πόντοι από τον Γιάννη – 66.000€ από τη Novibet


Μάγεψε μετά από 940 ημέρες ο Κλέι Τόμπσον (vid)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ