el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Superleague: Ντέρμπι με super προσφορές* και 0% γκανιότα**!

Σούπερ ντέρμπι στην επανέναρξη της ελληνικής Superleague και την 1η αγωνιστική των Playoffs, την Κυριακή 7 Ιουνίου. Οι προσφορές* της Novibet για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Οι κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, με τα κυριακάτικα ντέρμπι να κόβουν την ανάσα: στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και δύο ώρες αργότερα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε την ανάλυση για όλες τις ομάδες των playoffs

Τα ντέρμπι παίζουν με 0% γκανιότα** & 500+ αγορές

Η απόφαση αφαίρεσης 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ, τον έχει φέρει στο -14 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Με τα δεδομένα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν στόχο στα Playoffs να «κλειδώσουν» τη 2η θέση, διατηρώντας το προβάδισμα του ενός πόντου από την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε αήττητη την κανονική διάρκεια, μετρώντας 20 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 26 παιχνίδια. Από την Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περάσει νικηφόρα με 1-0, στις 23 Φεβρουαρίου.

Κορυφαία ειδικά στοιχήματα για τα μεγάλα ματς

Στις 21:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο αθηναϊκό ντέρμπι, με την ΑΕΚ να είναι τυπικά γηπεδούχος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στο κυνήγι του ΠΑΟΚ βρίσκεται η «Ένωση» που θέλει να κατακτήσει τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να μπει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το «τριφύλλι» είναι επί της ουσίας αδιάφορο ρεαλιστικά σε αυτή τη μάχη των μπαράζ. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου, ακόμα κι αν κατακτήσει εισιτήριο γι’ αυτή.

Super Derby προσφορά* από τη Novibet

Για τα δύο ντέρμπι προσφέρονται 500+ αγορές, 0% γκανιότα**, ενώ όποιος επιλέξει τα ματς αυτά για τη διασκέδασή του μπορεί να επωφεληθεί από μια σούπερ προσφορά*.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή “Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ