el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τότεναμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/05/2022

Ντέρμπι Λονδίνου με φόντο το τελευταίο εισιτήριο για την 4άδα! Η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ (21.45) με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση του Champions League.

Η Άρσεναλ έχει το πλεονέκτημα στη βαθμολογία καθώς με μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην  4η θέση, έχουν 66 βαθμούς και στη  συνέχεια του προγράμματός τους αντιμετωπίζουν εκτός τη Νιουκάστλ και εντός την Έβερτον.

Η Τότεναμ «καίγεται» για τη νίκη, καθώς διαφορετικά θα δει τις ελπίδες της να «σβήνουν». Οι «spurs» βρίσκονται στην 5η θέση με 62 βαθμούς και το πρόγραμμά τους στη συνέχεια είναι σαφώς πιο εύκολο, αφού κλείνουν τις υποχρεώσεις τους με Μπένρλι εντός και Νόριτς εκτός έδρας.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τότεναμ – Άρσεναλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 12/05/2022

Το 1-1 στο «Άνφιλντ» είχε διπλή ανάγνωση. Η Τότεναμ εξελίσσεται σε ρυθμιστή της φετινής συναρπαστικής μάχης κορυφής ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, αφού στα τέσσερα ματς που έχει δώσει με τους δύο διεκδικητές δεν έχασε κανένα (2-2-0). Όσον αφορά τα δικά της… προβλήματα με τον βαθμό κατάφερε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πολυπόθητης 4ης θέσης.

Η εικόνα της κόντρα στη Λίβερπουλ ήταν εξαιρετική. Ο Κόντε διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι και παρότι επέλεξε να αγωνιστεί πίσω από την μπάλα σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκειά του είδε την ομάδα του και να μην απειλείται αλλά και να απειλεί.

Οι «spurs» πήραν το προβάδισμα κάνοντας εξαιρετικό transition με τον Σεσενιόν να σερβίρουν το 0-1 στον Σον στο 56ο λεπτό. Οι «ρεντς» απάντησαν με ατομική ενέργεια του Ντίας (74’) κι ενώ κανείς θα περίμενε πως το «Άνφιλντ» θα έπαιρνε… φωτιά, η Τότεναμ με την ψυχραιμία της «έσβησε» το παιχνίδι κι αν είχε και λίγες περισσότερες δυνάμεις θα μπορούσε να πάρει το «διπλό».

Ανεξάρτητα από την κρισιμότητα του παιχνιδιού, ήρθαν και οι δηλώσεις του Κόντε για να «δυναμιτίσει» ακόμη περισσότερο το κλίμα. Το ματς ανήκει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής. Ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Ιανουάριο, ωστόσο, η Άρσεναλ ζήτησε και πήρε επικαλούμενη κρούσματα Covid, ενώ είχε και απουσίες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Ιταλός τόνισε πως αυτό ήταν άδικο για την ομάδα του, που τον Δεκέμβριο είχε κάνει αντίστοιχο αίτημα έχοντας 10 κρούσματα αλλά η Premier League το απέρριψε, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε από το Europa League καθώς δεν μπορούσε να αγωνιστεί απέναντι στη Ρεν.

«Σαφώς το ποδόσφαιρο είναι ωραίο να παίζεται με δύο ομάδες πλήρεις! Τον Ιανουάριο, ωστόσο, είχαμε μεγάλη ευκαιρία να τους κερδίσουμε, αφού είχαν πολλούς τραυματίες και παίκτες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συνέβη. Εμείς χάσαμε 3-0 από τη Ρεν επειδή η Premier League δεν ήθελε να αλλάξει το παιχνίδι μας παρά τα 10 κρούσματα.  Είναι άδικο αυτό που συνέβη αλλά ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε.

tottenham arsenal4 novibet

H Άρσεναλ κάνει αυτό που πρέπει το τελευταίο διάστημα και βρίσκει ηρεμία. Πηγαίνει από νίκη σε νίκη με τον Αρτέτα να βλέπει πως του βγαίνουν αρκετά πράγματα ακόμη κι αν η ομάδα του δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση. Ωστόσο και η διαχείριση είναι σημαντικός παράγοντας και οι «κανονιέρηδες» τα έχουν πάει περίφημα και σε αυτό το σκέλος κάτι που φαίνεται από τις τέσσερις σερί νίκες με Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Λιντς!

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στα «παγώνια» η Άρσεναλ παρότι προηγήθηκε με 2-0 από το 10ο λεπτό, χάρη στα τέρματα του Ενκετιά (5’, 10’), έβγαλε αρκετή νευρικότητα, παρότι είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα ύστερα από αποβολή στο 27’. Το γκολ του Γιορέντε στο δεύτερο ημίχρονο (66’) περισσότερο τη βοήθησε παρά τη δυσκόλεψε, αφού οι «κανονιέρηδες» πάτησαν ξανά το γκάζι και δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να τους δημιουργήσουν νέα προβλήματα φτάνοντας στο εντός έδρας 2-1.

«Θέλουμε να παρουσιαστούμε στο ντέρμπι με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχουμε σε όλα μας τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως μπορεί να είναι μια καθοριστική στιγμή για την ομάδα. Είναι όμως και ένα μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ», δήλωσε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».


Τότεναμ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 12/05/2022

  • Η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι στα ντέρμπι με 60 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Τότεναμ έχει 44, ενώ ίδιος είναι ο αριθμός και των αγώνων που ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Αποκλειστικά για την Premier League οι «κανονιέρηδες» είναι στο 22-23-14.
  • Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα κερδίζουν οι γηπεδούχοι. Δύο σερί νίκες έχει η Τότεναμ στο γήπεδό της, όπως αντίστοιχα και η Άρσεναλ στο δικό της.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου η Άρσεναλ επικράτησε 3-1.
  • Αστάθεια βγάζει η Τότεναμ το τελευταίο διάστημα με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.
  • Στο γήπεδό της η ομάδα του Κόντε έχει τέσσερις νίκες, που συνδυάστηκαν με Over 3.5 Γκολ, αλλά και μία ήττα στα τελευταία παιχνίδια.
  • Τέσσερις σερί νίκες μετράει η Άρσεναλ, σε όλες επιβεβαιώθηκε το GG & Over 2.5.
  • Η ομάδα του Αρτέτα δεν έχει κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα στα τελευταία της επτά παιχνίδια!

Τότεναμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 12/05/2022

Δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικά στοιχεία που μπορούν να εκμεταλλευτούν. Ενδεχομένως όμως το πάθος και η κυνικότητα της Τότεναμ να παίξει σημαντικό ρόλο.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΟ 2,15 ΣΤΗ NOVIBET

Tο παιχνίδι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στο Νησί. Συν τοις άλλοις από το αποτέλεσμά του θα κριθούν πολλά στη μάχη για το Champions League.

ΤΟ OVER 4,5 ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,92 ΣΤΗ NOVIBET

tottenham arsenal3 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/05/2022

Χωρίς αλλαγές στο απουσιολόγιό του ο Κόντε σε σχέση με το ματς απέναντι στη Λίβερπουλ. Εκτός παραμένει ο Ρεγκιλόν, που δεν είναι ακόμη στο 100% ύστερα από το διάστρεμμα που υπέστη. Από την άλλη, οι απουσίες των Ντόχερτι, Σκιπ και Ταγνκανγκά δεν επηρεάζουν τα σχέδια του Ιταλού, που δεν αποκλείεται να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα, αλλά σίγουρα με πιο επιθετική προσέγγιση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντέιβις, Ντάιερ – Σεσενιόν, Έμερσον, Χόιμπεργκ, Μπεντακούρ – Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν

tottenham arsenal1 novibet

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/05/2022

Ο Αρτέτα επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος με τον Σάκα παρά την «τρομάρα» που πήραν όλοι ύστερα από την αλλαγή του στο 20λεπτο του αγώνα με τη Λιντς. Ο τεχνικός της ομάδας περιμένει την επιστροφή του Γουάιτ στην ενδεκάδα, όμως αν δεν τα καταφέρει στο μυαλό του έχει και σενάριο με σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα σε μια λογική «καθρέφτη» απέναντι στη διάταξη της Τότεναμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Σοάρες, Γουάιτ, Μαγκαλάες, Τομιγιάσου – Τσάκα, Ελνένι – Όντεγκααρντ, Σάκα, Μαρτινέλι – Ενκετιά

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ