el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/05/2022

Mια ανάσα από τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» φιλοξενούνται στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (16:00) και πλησιάζουν στην κατάκτηση της 4ης Premier League την τελευταία πενταετία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «σάρωσε» τη Γουλβς εκτός έδρας, διατήρησε τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ, απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε και είναι στο +72 η διαφορά τερμάτων της σε σχέση με τους «ρεντς» που έχουν +65.

Τα «σφυριά» δείχνουν να έχουν κλειδώσει την είσοδό τους στην επτάδα ύστερα από το πέρασμά τους από τη Νόριτς και τώρα παίζουν τα ρέστα τους για την 6η θέση και το Europa League!

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 15/05/2022

Πήγε να τινάξει τη χρονιά στον αέρα όμως στο κρίσιμο σημείο έδειξε χαρακτήρα. Η Γουέστ Χαμ φρόντισε να καθαρίσει από νωρίς το ματς στην έδρα της Νόριτς και τώρα βρίσκεται αγκαλιά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μόλις από το 12ο λεπτό ο Μπενραμά άνοιξε το σκορ, ενώ το τέρμα του Αντόνιο με τη συμπλήρωσης μισής ώρας παιχνιδιού ουσιαστικά τελείωσε τη δουλειά. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Αλγερινός πέτυχε και δεύτερο γκολ (45+3’), ενώ ο Λαντσίνι με πέναλτι στο 65’ οδήγησε την ομάδα του Μόγες στη νίκη με σκορ 4-0.

Τώρα πηγαίνει για τη μεγάλη ανατροπή. Ουσιαστικά το +5 από τη Γουλβς την κάνει να νιώθει άνετη στην 7η θέση, που οδηγεί στο Europa Conference League. Οπότε το βάρος πέφτει στο Europa League. Είναι στο -3 από την 6η θέση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει ματς περισσότερο.

Τα σενάρια είναι δύο και δεν εξαρτώνται όλα από τη Γουέστ Χαμ. Με δύο νίκες κόντρα σε Σίτι και Μπράιτον είναι σίγουρα στην 6η θέση και στο Europa League. Διαφορετικά, θέλει μίνιμουμ μία νίκη και ήττα της Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί λόγω της διαφοράς τερμάτων (+11 / +1).

«Για εμάς ο στόχος είναι να περάσουμε τη Γιουνάιτεντ και όχι να μην μας προλάβει η Γουλβς. Αυτό είναι το σημαντικό. Προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί κι έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο δύσκολα παιχνίδια. Για αυτό και η νίκη κόντρα στη Νόριτς ήταν σημαντική. Μας έδωσε ακόμη κάποια περιθώρια», είπε χαρακτηριστικά ο Μόγες που έδειξε ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας του ενόψει των τελευταίων δύο στροφών.

westham-mancity2-novibet

«Σαρωτική» σε ακόμη ένα παιχνίδι! Ανάγκασε ακόμη έναν αντίπαλο να της υποκλιθεί και αγγίζει τον τίτλο. Το 1-5 περιγράφει εξαιρετικά τα όσα συνέβησαν στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε τρελά κέφια, άνοιξε το σκορ στο 7’ και παρότι ο Ντεντόνκερ απάντησε στο 11’, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έκανε χατ-τρικ με τέρματα στο 16’ και στο 24’, ενώ στο 60ο λεπτό συμπλήρωσε καρέ με τον Στέρλινγκ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο φινάλε του ματς (84’).

Το πρωτάθλημα σαφώς και δεν έχει τελειώσει, μαθηματικά τουλάχιστον, όμως η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι αγκαλιά με την κατάκτησή του. Στη βαθμολογία, διατηρήθηκε στο +3 από τη Λίβερπουλ, ενώ υπερτερεί και στη διαφορά τερμάτων αφού βρίσκεται στο +72, την ώρα που η ομάδα του Κλοπ είναι στο +65. Με τέσσερις βαθμούς στα ματς κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Μπράιτον είναι σίγουρα πρωταθλήτρια.

Η Σίτι συνεχίζει ανεπηρέαστη ύστερα από το κάζο με τη Ρεάλ στο Champions League και όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της ομάδας του αλλά και για το ματς με τη Γουέστ Χαμ ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε:

«Πάντα έχεις την αμφιβολία για την αντίδραση, αλλά το έχουμε ξανακάνει πολλές, πολλές φορές. Οι παίκτες μου δεν αλλάζουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και η άποψή μου σχετικά με αυτό δεν αλλάζει. Ο κόσμος μιλάει για τραγωδία ή για επιτυχία, αλλά εγώ δεν παίζω αυτό το παιχνίδι. Τώρα απέναντι στη Γουέστ Χαμ έχουμε τεράστια προβλήματα. Θα πρέπει αντιμετωπίσουμε τους Αντόνιο, Μπόουεν και Λαντσίνι και δεν θα είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή όμως σημασία έχει να βρούμε τη νίκη και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 15/05/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 92 φορές με τη Σίτι να μετράει 49 νίκες, έναντι 28 της Γουέστ Χαμ με 15 ματς να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πέντε σερί νίκες μετράει η Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League. Δέχτηκε από ένα γκολ μόνο σε δύο ματς έχοντας πετύχει 22 (22-2) σε αυτό το διάστημα. Στα τελευταία δύο ματς η Σίτι σκόραρε Over 4.5 Γκολ.
  • Εκτός έδρας η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι αήττητη από τον Αύγουστο στο πρώταθλημα (14-3-0).
  • Η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Νόριτς πέτυχε την πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερα ματς (1-1-3). Το 0-4 ήταν το πρώτο ματς που δεν δέχτηκε γκολ ύστερα από 8 σερί παιχνίδια.
  • Τα «σφυριά» μετρούν τέσσερα διαδοχικά Goal/Goal στην έδρα τους.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 15/05/2022

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν παίζεται. Έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και θέλει να κλείσει χωρίς σκιές και θρίλερ τη χρονιά. Η Γουέστ Χαμ εξακολουθεί να ελπίζει για το Europa League, έχει δύο αγωνιστικές και σίγουρα το ματς με τη Σίτι, λόγω δυναμικής του αντιπάλου, έχει μηδενικό ρίσκο και θα παίξει τη ζαριά της.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΣΤΟ 1,99 ΣΤΗ NOVIBET

O Κέβιν Ντε Μπρόινε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το τελευταίο διάστημα ο Γκουαρντιόλα τον έχει φέρει πολύ κοντά στο γκολ και ο ίδιος εξελίσσεται μέσα στη χρονιά σε μεγαλύτερο σκόρερ απ΄ ότι σε άνθρωπο των ασίστ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Κ. ΝΤΕ ΜΠΡΟΪΝΕ ΣΤΟ 2,40 ΣΤΗ NOVIBET

westham-mancity3-novibet

Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/05/2022

O Μόγες περιμένει το ok του ιατρικού τιμ για τη συμμετοχή των Αντόνιο, Ντόουσον και Μπενραμά. Και οι τρεις αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τη Νόριτς, ωστόσο, τα ρεπορτάζ εκτιμούν πως θα είναι σε θέση να προλάβουν την αναμέτρηση. Σταθερά στα πιτς παραμένει ο Ογκμπόνα

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κουφάλ, Ζόουμα, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Λαντσίνι, Φορνάλς – Αντόνιο

westham-mancity4-novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/05/2022

Αμυντική κρίση στη Μάντσεστερ Σίτι, που χρειάζεται… ευχέλαιο στα μετόπισθεν. Εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν είναι οι Γουόκερ, Στόουνς και Ρούμπεν Ντίας, ενώ υπάρχει τεράστια ανησυχία και με τους Λαπόρτ και Φερναντίνιο που χτύπησαν κόντρα στη Γουλβς. Ο Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να επαναφέρει τον Ακέ και παρότι δεν είναι στο 100% αναμένεται να τον διατηρήσει στην ενδεκάδα με τον Ρόδρι να μετατοπίζεται στα στόπερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον, Κανσέλα, Ρόδρι, Ακέ, Ζιντσένκο – Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Ζεσούς, Στέρλινγκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ