el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2022

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της Premier League θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» πηγαίνουν στο «Μολινό» για να αντιμετωπίσουν τη Γουλβς (22.15) που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα την προηγούμενη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Λίβερπουλ και σε συνδυασμό με τη δική της άνετη νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ άνοιξε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους 3 βαθμούς, ενώ υπενθυμίζεται πως έχει και την ισοβαθμία με τους «ρεντς».

Οι «λύκοι» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν κάνουν… νερά και βάσει της εικόνας τους μόνο σε θεωρητικό επίπεδο διατηρούν τις ελπίδες τους για την 7η θέση, καθώς η διαφορά από την Γουέστ Χαμ δεν δείχνει να μπορεί να «μαζευτεί».

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουλβς και τη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/05/2022

Έβγαλε αντίδραση, όμως αντικειμενικά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερες υπερβάσεις για να αλλάξει την κατάσταση! Με απανωτά «χτυπήματα» της Τσέλσι από τον Λουκάκου (56’ και 58’) βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο στο Λονδίνο. Ωστόσο, το γκολ του Τρινκάο στο 79ο λεπτό την έβαλε ξανά στο ματς και ο Κόαντι στην… εκπνοή (90+7’) της χάρισε βαθμό από το… πουθενά.

Με τη Γουέστ Χαμ στο +5 η κατάσταση δεν περνάει από τα χέρια της Γουλβς. Δεν ήταν εύκολο το έργο της, όμως οι ήττες κόντρα σε Νιουκάστλ, Μπέρνλι και Μπράιτον ήταν όλες εκτός προγράμματος για μια ομάδα που κυνηγάει και θέλει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το σοβαρότερο πρόβλημα της ομάδας του Λάγκε στα προηγούμενα ματς ήταν το γκολ καθώς πριν το «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε τρεις ήττες χωρίς γκολ. Ο Πορτογάλος ελπίζει πως η ομάδα του «λύθηκε» ύστερα από το τελευταίο παιχνίδι και θέλει την έκπληξη κόντρα στη Σίτι για να μπορεί να ελπίζει.

Η Γουλβς έχει τρία ματς μέχρι το φινάλε, ενώ τα «σφυριά» δύο. Οι «λύκοι» μετά τη Σίτι αντιμετωπίζουν την υποβιβασμένη Νόριτς, αλλά και τη Λίβερπουλ, που ενδέχεται να μην έχει κίνητρο, αν έχει κριθεί ο τίτλος.

«Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Εξακολουθούμε να έχουμε μια ελπίδα και σαφώς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε ακόμη τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, δύο εντός κι ένα εντός κι αν βγάλουμε την ενέργεια και το πάθος που έχουμε θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και θα πρέπει να το δείξουμε από το ματς της Τετάρτης», ήταν τα λόγια του Τόνι Ρόμπερτς, του βοηθού του Μπρούνο Λάγκε, που δεν ήταν στον πάγκο με την Τσέλσι λόγω Covid-19.

wolves mancity4 novibet

Η Μάντσεστερ Σίτι βγήκε διπλά κερδισμένη την προηγούμενη αγωνιστική. Το Σάββατο είδε τη Λίβερπουλ να μένει ισόπαλη στο 1-1 με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ». Από τη μεριά της ήθελε να αυξήσει τη διαφορά ξεπερνώντας παράλληλα το «σοκ» από τον αποκλεισμό με τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League. Τα πέτυχε και τα δύο!

Χωρίς κανένα πρόβλημα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Νιουκάστλ ισοπεδώνοντάς την στο «Etihad» με σκορ 5-0. Στο πάρτι της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα συμμετείχαν οι Στέρλινγκ (19’, 90+3’), Λαπόρτ (38’), Ρόδρι (61’) και Φόντεν (90’).

Έτσι, οι «πολίτες» κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή και να μπουν στην 36η αγωνιστική με τη διαφορά τους στους τρεις βαθμούς από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Στη συνέχεια έχουν ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, ενώ κλείνουν τις υποχρεώσεις τους στο Μάντσεστερ απέναντι στην Άστον Βίλα την τελευταία αγωνιστική.

To ενδιαφέρον φυσικά μεταφέρθηκε και στα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Σίτι, που κατάφερε να «κλειδώσει» ένα από τα μεγαλύτερα deal των τελευταίων ετών. Ο Έρλιγνκ Χάαλαντ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νορβηγού στράικερ καταβάλλοντας σχεδόν 65 εκατ. ευρώ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. O 22χρονος έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και βάσει των ρεπορτάζ θα εισπράττει ετησίως το «αστρονομικό» ποσό των 40 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους!


Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 70 φορές με τη Σίτι να μετράει 28 νίκες, τη Γουλβς 27, ενώ 15 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στον πρώτο γύρο οι «πολίτες» είχαν νικήσει δύσκολα 1-0 με πέναλτι του Στέρλινγκ στο 66ο λεπτό.
  • Μία νίκη στα τελευταία ματς στην Premier League έχει η Γουλβς (1-3-1).
  • Εντός έδρας η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε μετράει τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 Γκολ.
  • Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετράει η Σίτι, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε τρία ματς.
  • Εκτός έδρας, οι «πολίτες» δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς, ενώ μετρούν τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα (4-1-0).

wolves-mancity5-novibet

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 11/05/2022

Ακόμη μία δοκιμασία για τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα όμως παιχνίδι που δείχνει να της ταιριάζει. Η Γουλβς δείχνει αρκετά κουρασμένη αυτή την περίοδο, έχει πρόβλημα στο γκολ και ακόμη κι αν ρισκάρει δύσκολα θα καταφέρει «χαλάσει» τη δουλειά στην ακόμη πιο συγκεντρωμένη μακριά απ’ το «Etihad» ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Η ΣΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ COMBO BET 2 & UNDER 3,5 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «πολίτες» δεν θέλουν να κάνουν δύσκολα τα παιχνίδια τους. Ο Γκουαρντιόλα φροντίζει να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και θέλει να «σβήνει» κάθε ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,04 ΣΤΗ NOVIBET TO ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ

wolves mancity2 novibet

Γουλβς: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Γουλβς. Ο στόπερ Κίλμαν γνωστοποιήθηκε πως δεν θα προλάβει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σεμέδο, που έδινε ενέργεια στα μπακ. Καθυστερεί η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σα – Μπολί, Κοάντι, Σάις – Τζόνι, Νέβες, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νουρί – Τρινκάο, Χιμένες

wolves mancity3 novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Ζόρικο το φινάλε της σεζόν για τον Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς το ιατρικό δελτίο γέμισε με ονόματα αμυντικών. Όπως ανακοίνωσε ο Καταλανός, η σεζόν «τελείωσε» για τους Γουόκερ, Στόουνς και Ντίας, που πιέστηκαν αρκετά για να επιστρέψουν στα κρίσιμα παιχνίδια που προηγήθηκαν κι εν τέλει βγήκαν νοκ-άουτ. Με τον Ακέ επίσης αμφίβολο, ο μοναδικός καθαρός σέντερ μπακ στο ρόστερ είναι ο Λαπόρτ. Έτσι, φαβορί για παρτενέρ δίπλα στον Γάλλο γίνεται ο Φερναντίνιο. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ενδεκάδα, που το φρεσκάρισμά της θα εξαρτηθεί από την έκβαση του παιχνιδιού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ