ΤΑ VIRTUALS ΤΗΣ HIGHLIGHT


ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το Soccerbet και το Last Go της Highlight ανήκουν στην κατηγορία των Virtual Sports, με τη διαφορά ότι τα στιγμιότυπα των εικονικών τους αγώνων είναι αληθινά και δεν πρόκειται για ηλεκτρονική απεικόνιση.

Πρωταγωνιστούν σε αυτά αληθινοί ποδοσφαιρικοί θρύλοι από τα πρωταθλήματα Ελλάδας, Αγγλίας, Ιταλίας (Soccerbet) καθώς και τα πιο μεγάλα αστέρια από τον μαγικό κόσμο του NBA (Last Go).


ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Το στοίχημα σε Soccerbet και Last Go δε διαφέρει από το στοίχημα στα «κανονικά» αθλήματα.

Πριν από την έναρξη κάθε εικονικού αγώνα προσφέρονται αποδόσεις για όλες τις δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές (τελικό αποτέλεσμα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, Under/Over, ακριβές σκορ, συνολικά τρίποντα, πρώτη ομάδα που θα σκοράρει κλπ.)

Τοποθετείτε το ποντάρισμά σας, όπως θα κάνατε σε μία οποιαδήποτε «κανονική» αναμέτρηση και περιμένετε να αρχίσει ο αγώνας.

Κάθε εικονικός αγώνας διαρκεί 1 λεπτό, με την προβολή τυχαίων χρονολογικά αληθινών στιγμιοτύπων από παλαιότερες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Το αποτέλεσμα κάθε εικονικού αγώνα είναι προϊόν τύχης και καθορίζεται από γεννήτρια τυχαίων αριθμών (random number generator RNG).

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Η δράση σε Soccerbet και Last Go δε σταματά ποτέ: 24 ώρες το 24ωρο μπορεί να διασκεδάσει κανείς παρακολουθώντας αληθινά στιγμιότυπα από τα αγαπημένα του πρωταθλήματα, με τον έναν αγώνα να διαδέχεται τον άλλον.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνεται με μέτρο, με στόχο τη διασκέδαση και όχι την κερδοσκοπία.