Κανονισμοί

Γενικά

Παρά τις όποιες μεταφράσεις αυτών των κανόνων, η ερμηνεία των κανόνων που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο θα γίνεται με βάση την Αγγλική γλώσσα, όσον αφορά όλα τα ζητήματα και κάθε δικαίωμα και υποχρέωση οποιουδήποτε μέρους θα ερμηνεύεται αποκλειστικά αναφορικά προς αυτούς τους κανόνες στην Αγγλική γλώσσα.

Θα ισχύουν τα αποτελέσματα του επίσημου αρμόδιου οργάνου της κάθε διοργάνωσης, εκτός και αν διατυπώνεται διαφορετικά. Κάθε συνεπαγόμενη αλλαγή προς αυτό το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία αξία προς τους σκοπούς του στοιχηματισμού. Εάν υπάρξει υποψία παραπτωματικής ή προκανονισμένης διεξαγωγής κάποιου γεγονότος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να δεσμεύσει τα κέρδη και να μην τα εξοφλήσει στην περίπτωση που αποδειχτεί αληθές ένα από τα πιο πάνω περιστατικά.

Τα αποτελέσματα θεωρούνται αυτά που διαμορφώνονται στην κανονική διάρκεια του αγώνα, εξαιρουμένης της παράτασης και των πέναλτι, εκτός εάν διατυπώνεται διαφορετικά. 
Όλα τα στοιχήματα ισχύουν και δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για τους μη εκκινήσαντες, εκτός εάν διατυπώνεται διαφορετικά.

Στις Αγορές Αθλημάτων όπου παρέχονται 1,X,2 (ή 1,2), το 1 σημαίνει νίκη Γηπεδούχου, το X Ισοπαλία και το 2 νίκη Φιλοξενούμενης Ομάδας (εκτός και εάν διατυπώνεται διαφορετικά).

Για κάθε περίπτωση που δεν καλύπτεται από τους πιο πάνω κανονισμούς και από το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου, η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αποφασίσει για κάθε περίπτωση αμερόληπτα.

Ποδόσφαιρο

 1. Διακοπή αγώνα

  Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες πρέπει να συνεχιστούν για τουλάχιστον 90 λεπτά για να θεωρηθούν ως έγκυροι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όλα τα στοιχήματα θα θεωρηθούν άκυρα (εκτός και εάν διατυπώνεται διαφορετικά) και οι αποδόσεις θα οριστούν στη μονάδα (1.00). Τα αποτελέσματα διευθετούνται μόνο βάσει κανονικού χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων που δόθηκαν από το διαιτητή, αλλά εξαιρουμένου του χρόνου παράτασης και των εκτελέσεων των πέναλτι, εκτός και εάν διατυπώνεται διαφορετικά.

 2. Αναβολή αγώνα

  Αν ο αγώνας αναβληθεί για διάστημα μεγαλύτερο των 36 ωρών, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρηθούν άκυρα.

 3. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

 4. Αποτέλεσμα αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή του αγώνα στο τέλους της κανονικής διάρκειας χρόνου.

 5. Σκόρερ

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να επιλέξουν ένα παίκτη που θα σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή σε μια αναμέτρηση εντός του κανονικού χρόνου. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εάν ο παίκτης δεν ξεκινήσει τον αγώνα σε οποιαδήποτε στιγμή εντός του κανονικού χρόνου. Όλοι οι παίκτες που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα θα θεωρηθούν ως Runners (Συμμετέχοντες).

 6. Σκόρερ πρώτου γκολ

  Τα στοιχήματα στον πρώτο σκόρερ θα ισχύουν αν έχει σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα, ανεξάρτητα εάν ο αγώνας αργότερα διακοπεί. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ, θα κερδίζουν τα στοιχήματα στην επιλογή 'Κανένας σκόρερ’ και όλα τα άλλα στοιχήματα θα χάνουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ και ο αγώνας διακοπεί πριν από το 86ο λεπτό, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται στη μονάδα (1.00). Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για τους παίκτες που δεν λαμβάνουν καθόλου μέρος ή έρχονται στο γήπεδο (pitch), αφού σημειωθεί το πρώτο γκολ. Εάν το πρώτο γκολ είναι ένα ‘αυτογκόλ’ (και το ‘αυτογκολ’ δεν παρατίθεται) όλα τα στοιχήματα στον πρώτο σκόρερ (συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων σε τυχόν ‘Μη αναγραφόμενο παίκτη’) θα παραμένουν ανοιχτά και θα διευθετούνται βάσει του δεύτερου γκολ του αγώνα. Εάν δεν σημειωθεί άλλο γκολ μετά από "Αυτογκόλ", τότε θα κερδίζουν τα στοιχήματα στην επιλογή “Κανένας Σκόρερ” και όλα τα υπόλοιπα στοιχήματα θα χάνουν.

 7. Γκολ μονά/ζυγά

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ θα είναι μονός ή ζυγός (το αποτέλεσμα 0-0 θεωρείται ζυγός αριθμός).

 8. Διπλή ευκαιρία

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν την έκβαση του αγώνα βάσει των τριών επιλογών - είτε νίκη της Γηπεδούχου ή Φιλοξενούμενης ομάδας, νίκη ή ισοπαλία της Γηπεδούχου ή την νίκη ή ισοπαλία της Φιλοξενούμενης ομάδας.

 9. Αποτέλεσμα ημιχρόνου

  Τα στοιχήματα στο αποτέλεσμα ημιχρόνου ισχύουν εάν το πρώτο ημίχρονο ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα εάν αργότερα ο αγώνας διακοπεί.

 10. Σωστό σκορ ημιχρόνου

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν το σκορ στο Ημίχρονο.

 11. Σωστό σκορ

  Τα στοιχήματα στο σωστό σκορ ισχύουν εάν ο αγώνας παιχτεί για τουλάχιστον 85 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι μετά από την πλήρη διάρκεια, εξαιρουμένων της παράτασης και των πέναλτι, εκτός εάν διατυπώνεται διαφορετικά.

 12. Ημίχρονο/Τελικό

  Τα στοιχήματαστο ημίχρονο/κανονική διάρκεια ισχύουν, εάν ο αγώνας διαρκέσει για τουλάχιστον τον καθορισμένο χρόνο που ισχύει για έναν έγκυρο αγώνα.

 13. Αποτέλεσμα αγώνα με χάντικαπ

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα, αφού το τελικό σκορ έχει προσαρμοστεί από το χάντικαπ.

 14. Ασιατικό αποτέλεσμα αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα, αφού το τελικό σκορ έχει προσαρμοστεί από το χάντικαπ, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:

  Εάν το N είναι το απόλυτο επισημαινόμενο χάντικαπ, στρογγυλοποιημένο στον πλησιέστερο ακέραιο προς το μηδέν,π.χ. όταν χάντικαπ = -1,75 τότε N = 1. Εάν TG είναι τα γκολ της ομάδας που σημειώθηκαν και OG τα γκολ της αντιπάλου που σημειώθηκαν.

  Χάντικαπ TG – OG Αποτέλεσμα στοιχήματος
  -N.00 > N Νίκη
  = N Επιστροφή πονταρίσματος
  < N Ήττα
  -N.25 > N Νίκη
  = N Μισή ήττα
  < N Ήττα
  -N.50 > N Νίκη
  = N Ήττα
  < N Ήττα
  -N.75 > N+1 Νίκη
  = N+1 Μισή νίκη
  < N+1 Ήττα
  Χάντικαπ OG – TG Αποτέλεσμα στοιχήματος
  +N.00 > N Ήττα
  = N Επιστροφή πονταρίσματος
  < N Νίκη
   +N.25 > N Ήττα
  = N Μισή νίκη
  < N Νίκη
  +N.50 > N Ήττα
  = N Νίκη
  < N Νίκη
  +N.75 > N+1 Ήττα
  = N+1 Μισή ήττα
  < N+1 Νίκη


  Μισή Νίκη σημαίνει ότι το ήμισυ του πονταρίσματος μετρά προς μια νίκη, ενώ το άλλο μισό επιστρέφεται. Μισή Ήττα σημαίνει ότι το ήμισυ του πονταρίσματος επιστρέφεται.

 15. Κάτω/Πάνω από #γκολ

  Τα κερδισμέναστοιχήματα πρέπει να προβλέπουν εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ θα είναι πάνω ή κάτω από τον παρεχόμενο αριθμό των γκολ (#γκολ) στην Κανονική Διάρκεια.

  Διακοπή αγώνα: Εάν ένας αγώνας διακοπεί πριν από τον καθορισμένο χρόνο που ισχύει για έναν έγκυρο αγώνα, τα πονταρίσματα στα στοιχήματα που δεν έχουν ήδη διευθετηθείθα επιστρέφονται . Τα στοιχήματα που έχουν διευθετηθεί προτού διακοπεί ο αγώνας αντιμετωπίζονται σαν να είναι ενεργά. Δηλ. ένα στοίχημα για Πάνω από 2,5 γκολ, όταν ένα παιχνίδι είναι 2-1 και διακοπεί, θα διευθετείται ως νίκη. Ένα στοίχημα για Κάτω από 2,5 στο ίδιο παιχνίδι θα διευθετείται ως ήττα.

 16. Επόμενο γκολ

  Τα κερδισμένα στοιχήματα επιλέγουν την ομάδα που θα σκοράρει το επόμενο γκολ, μέχρι το τέλος της Κανονικής Διάρκειας του αγώνα. Τα αυτογκόλ μετρούν προς την πλευρά που πιστώνεται το γκολ. Τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εάν το Παιχνίδι 90 Λεπτών δεν ολοκληρωθεί, εκτός και το στοίχημα έχει ήδη διευθετηθεί.

 17. Συνολικά κόρνερ

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να επιλέγουν τον αριθμό των κόρνερ που λαμβάνονται είτε ως ακριβείς αριθμοί (π.χ....8 κόρνερ) ή σε ζώνες (π.χ. 12-14 κόρνερ) εντός του Κανονικού Χρόνου. Τα κόρνερ που δίνονται, αλλά για οποιονδήποτε λόγο εμποδίζονται από το να εκτελεστούν, δεν μετρούν. Η διευθέτηση θα γίνεται με αναφορά σε όλες τις διαθέσιμες αποδείξεις.

 18. Ομάδα που θα σκοράρει

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τις ομάδες που θα σκοράρουν στον αγώνα.

 19. Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν

  Τα στοιχήματα ισχύουν εάν και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στον αγώνα, ανεξάρτητα από το εάν ο αγώνας διακοπεί αργότερα.

Μπάσκετ

 1. Τα στοιχήματα σε 2 αποτελέσματα (2 way) περιλαμβάνουν την παράταση, ενώ σε 3 αποτελέσματα (3 way) δεν περιλαμβάνουν την παράταση.
 2. Διακοπή αγώνα

  Ένας αγώνας πρέπει να πάει σε κανονική διάρκεια, μείον 2 λεπτά, για να θεωρηθούν έγκυρα τα αντίστοιχα στοιχήματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 3. Ακύρωση ή χρονική μετάθεση

  Ένας αγώνας πρέπει να ξεκινήσει στην καθορισμένη ημερομηνία (τοπική ώρα) ώστε να ισχύουν τα στοιχήματα. Εάν ένας αγώνας ακυρωθεί ή μετατεθεί, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 4. Χάντικαπ πόντων

  Τα στοιχήματα σε χάντικαπ πόντων θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται στο 1.00, εάν τα προσαρμοσμένα σκορ των ομάδων καταλήγουν σε ισοπαλία. Τα στοιχήματα για πάνω/κάτω ένα δεδομένο σύνολο θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται στο 1.00, εάν το τελικό σκορ του αγώνα ισούται με το σύνολο.

 5. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

 6. Ημίχρονο/Τελικό

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν το νικητή του αγώνα στο Ημίχρονο. Για τους σκοπούς αυτών των κανόνων, το Ημίχρονο ορίζεται ως το 1ο και το 2ο Τέταρτο.

 7. Νικητής Πρώτης/Δεύτερης/Τρίτης/Τέταρτης Περιόδου

  Ποια ομάδα θα σκοράρει περισσότερους πόντους στη δεδομένη περίοδο. Αν και οι δυο ομάδες σκοράρουν τους ίδιους πόντους τα στοιχήματα είναι άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται στο 1.00.

Τένις

 1. Διακοπή αγώνα

  Για να είναι έγκυρο ένα στοίχημα σε έναν αγώνα τένις, πρέπει να παιχτεί τουλάχιστον ένας πόντος. Εάν ένας από τους παίκτες αποσυρθεί ή αποκλειστεί πριν από τον αγώνα ή πριν το τέλος του αγώνα, το γεγονός θα θεωρείται άκυρο και οι αποδόσεις θα ορίζονται στο 1.00. Εάν ένας από τους παίκτες αποσυρθεί ή αποκλειστεί μετά την ολοκλήρωση κάποιων set, τα στοιχήματα που αφορούν αυτά τα set ισχύουν. Τα στοιχήματα ισχύουν μέχρι να παιχτεί ο αγώντας, ακόμα και εάν αναβληθεί για διάστημα μεγαλύτερο από 36 ώρες, εκτός και εάν ο αγώνας ακυρωθεί εντελώς.

 2. Σωστό σκορ

  Για να ισχύουν τα στοιχήματα σωστού σκορ, ο αγώνας πρέπει να παιχτεί έως το τέλος. Εάν ένας από τους παίκτες αποσυρθεί πριν από αυτό το χρόνο, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται στο 1.00.

 3. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

4

Fantasy League

 1. Οι αναμετρήσεις είναι φανταστικές και «κατασκευασμένες» από την Novibet, αλλά κρίνονται από τα πραγματικά αποτελέσματα των ομάδων κάθε αγωνιστική στα παιχνίδια πρωταθλήματος, και πιο συγκεκριμένα από το ποια ομάδα θα σκοράρει στην πραγματικότητα τα περισσότερα γκολ!
 2. Π.χ.Έστω ότι η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα αυτή την αγωνιστική την Ντάρμσταντ και η Ντόρτμουντ την Μάιντζ. Εάν τα παιχνίδια λήξουν: Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμσταντ: 2-0 & Μάιντζ-Ντόρτμουντ: 1-2, στο φανταστικό παιχνίδι Μπάγερν-Ντόρτμουντ το αποτέλεσμα θα είναι ισόπαλο με σκορ 2-2.

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

 1. Αποχώρηση οδηγού

  Εάν ένας οδηγός αποσυρθεί πριν από την έναρξη των επίσημων δοκιμών, όλα τα στοιχήματα επί αυτού του οδηγού θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00. Εάν ο οδηγός ξεκινήσει τον προκριματικό, αλλά αποτύχει να ξεκινήσει στην πραγματική κούρσα, όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον οδηγό θα θεωρηθούν χαμένα.

  Εάν η κούρσα λάβει κόκκινη σημαία και η αρχική έναρξη ακυρωθεί, τα γεγονότα που διεξάγονται πριν από μια πιθανή επανεκκίνηση δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Οι οδηγοί που δεν καταφέρουν να εκκινήσουν ξανά θεωρείται ότι έχουν αποσυρθεί από το διαγωνισμό. Σε όλα τα άλλα γεγονότα τα στοιχήματα θα διευθετούνται σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα.

 2. Στοιχήματα άμεσου ανταγωνισμού (head-to-head) & 3-way

  Οι ακόλουθοι κανόνες ισχύουν για τα στοιχήματα άμεσου ανταγωνισμού (head-to-head) και τα 3 way:

  -Εάν όλοι οι οδηγοί τερματίσουν τον αγώνα, νικητής είναι αυτός με την καλύτερη επίσημη θέση τερματισμού κατά την τελετή απονομής των επάθλων.

  -Εάν κάποιος οδηγός αποτύχει να τερματίσει τον αγώνα, αλλά ο ένας (ή και οι δύο) άλλος/οι τερματίσουν, τα στοιχήματα επί του μη τερματίσαντος/ων θεωρούνται χαμένα και ο νικητής ορίζεται ως άνω.

  -Εάν όλοι οι οδηγοί σε κάποιο στοίχημα δεν τερματίσουν, θεωρείται νικητής ο οδηγός που συμπλήρωσε τους περισσότερους γύρους.

  -Εάν όλοι οι οδηγοί σε κάποιο στοίχημα δεν τερματίσουν, και έχουν συμπληρώσει τον ίδιο αριθμό γύρων, το στοίχημα θα θεωρείται άκυρο και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 3. Διαγωνιζόμενος που θα αποσυρθεί

  Για τα στοιχήματα στον πρώτο διαγωνιζόμενο που θα αποσυρθεί, ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

  Εάν και οι δύο διαγωνιζόμενοι αποσυρθούν αφού συμπληρώσουν τον ίδιο αριθμό γύρων, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται στο 1.00.

  Εάν κανένας από τους διαγωνιζόμενους δεν αποσυρθεί, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 4. Αγορές πρόκρισης

  Η επίσημη θέση πρόκρισης όπως καταγράφεται από την FIA θα χρησιμοποιηθεί προς διευθέτηση των στοιχημάτων (για τον Ταχύτερο Προκριματικό, θα υπολογίζονται οι χρόνοι που καταγράφηκαν στη μέτρηση της τρίτης φάσης). Οι ποινές δεν ισχύουν για σκοπούς διευθέτησης. Οι οδηγοί πρέπει να ξεκινούν την πρώτη φάση του προκριματικού ώστε να ισχύουν τα στοιχήματα.

 5. Προς κατάταξη

  Για να καταταχθεί ένας οδηγός πρέπει να συμπληρώσει το 90% των γύρων που ολοκλήρωσε ο νικητής. Ένας οδηγός που αποσύρεται αφού συμπληρώσει το 90% των γύρων που ολοκληρώθηκαν από το νικητή θα διευθετηθεί ως Κατεταγμένος. Αυτοκίνητο ασφαλείας - εκκινήσεις υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας δεν μετρούν στη διαγωνιστική φάση του αυτοκινήτου ασφαλείας.

 6. Νικητής Πρωταθλήματος Οδηγών

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή του πρωταθλήματος. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

 7. Νικητής Πρωταθλήματος Κατασκευαστών

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

 8. Νικητής Αγώνα (Κούρσας)

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

Χόκεϊ στον Πάγο

 1. Γενικοί κανόνες

  Ένας αγώνας πρέπει να πάει σε κανονική διάρκεια, μείον 5 λεπτά, για να θεωρηθούν έγκυρα τα αντίστοιχα στοιχήματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00. Η παράταση και τα πέναλτι δεν περιλαμβάνονται στο τελικό αποτέλεσμα.

Μπέιζμπολ

 1. Καθορισμένοι Pitchers (Δηλωμένοι)

  Εάν οι pitchers που ξεκινούν τον αγώνα είναι διαφορετικοί από όπως εμφανίζονται στο ιστορικό στοιχηματισμού σας ή στο δελτίο σας, το στοίχημα σας θα θεωρείται άκυρο και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00. Για τους σκοπούς των εν λόγω στοιχημάτων, ένας αγώνας καθίσταται επίσημος εφόσον έχουν παιχθεί 5 innings (4.5 εάν προηγείται η γηπεδούχος). Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, ένας αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τα στοιχήματα επί του αγώνα αυτού θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα τίθενται ίσες με 1.00. Οι στοιχηματισμοί στο Σύνολο των "Runs" "Run Line" (handicap) και Alternate Run Line ισχύουν, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον 9 "innings" (8.5 εάν η γηπεδούχος ομάδα προηγείται). Ένας αγώνας πρέπει να ξεκινήσει στην καθορισμένη ημερομηνία (τοπική ώρα) ώστε να ισχύουν τα στοιχήματα. Εάν ένας αγώνας ακυρωθεί ή μετατεθεί σε μία άλλη ημερομηνία, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

  Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει τις έξτρα περιόδους (innings)

Πυγμαχία

 1. Γενικοί κανόνες

  Τα αποτελέσματα καθορίζονται από την επίσημη απόφαση των κριτών και περιλαμβάνουν πόντους, νοκ άουτ, τεχνικό νοκ άουτ ή ντεσκαλιφιέ (αποβολή).

  Για τα στοιχήματα στο είδος της έκβασης του αγώνα θα ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί:

  "KO" περιλαμβάνεται το ΤΚΟ - τεχνικό νοκ άουτ - και το ντισκαλιφιέ

  "Decision" περιλαμβάνεται η Τεχνική Απόφαση

  "Draw" περιλαμβάνεται η Τεχνική ισοπαλία

  Εάν ένας ή και οι δύο μποξέρ αποτύχουν να πιάσουν το καθορισμένο βάρος στον διαφημιζόμενο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα και θα διευθετούνται στο 1.00, ανεξάρτητα εάν διεξαχθεί το γεγονός. Αριθμός συμπληρωμένων γύρων: Εάν ένας αγώνας πυγμαχίασ σταματήσει πριν από την ολοκλήρωση ενός γύρου, ο προηγούμενος γύρος θα μετρήσει ως ο γύρος που ολοκληρώθηκε τελευταίος. Π.χ. εάν ο αγώνας σταματήσει στη διάρκεια του 9ου γύρου, τότε θα υπάρχουν 8 μόνο ολοκληρωμένοι γύροι. Σε ένα στοίχημα του τύπου: Πάνω/κάτω από 8,5 συμπληρωμένους γύρους, το αποτέλεσμα θα είναι κάτω από 8,5.

 2. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

 1. Γενικοί κανόνες

  Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν την παράταση. Πρέπει να διεξαχθούν τουλάχιστον 55 λεπτά αγώνα για να θεωρηθεί ότι τα στοιχήματα ισχύουν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00. Εάν ένας αγώνας λήξει ισόπαλος μετά την παράταση, τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 2. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

Ράγκμπι

 1. Γενικοί κανόνες

  Τα αποτελέσματα δεν περιλαμβάνουν την παράταση. Εάν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική διάρκεια, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 2. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

 

Κρίκετ

 1. Γενικοί κανόνες

  Δοκιμαστικοί αγώνες: Στους αγώνες που επηρεάζονται από δυσμενή καιρό, τα στοιχήματα στο επίσημο αποτέλεσμα θα ισχύουν, υπό την προϋπόθεση ότι έχει παιχτεί τουλάχιστον μια μπάλα και σε περίπτωση ισοπαλίας τα στοιχήματα διευθετούνται αντίστοιχα.

  Limited Overs αγώνες: Στους αγώνες που επηρεάζονται από δυσμενή καιρό, τα στοιχήματα θα διέπονται από τους επίσημους κανόνες της κάθε διοργάνωσης. Τα στοιχήματα στο επίσημο αποτέλεσμα θα ισχύουν, υπό την προϋπόθεση ότι έχει παιχτεί τουλάχιστον μια μπάλα και στην περίπτωση ισοπαλίας, όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

  Στοιχηματισμός Περιόδου: Τα στοιχήματα ακυρώνονται εάν ο προγραμματισμένος αριθμός των αγώνων δεν έχει συμπληρωθεί, εκτός και εάν έχει διεξαχθεί ένας επαρκής αριθμός δοκιμαστικών αγώνων ώστε να κριθεί η περίοδος.

  Κορυφαίος Batsman/Bowler της Περιόδου: Συμμετοχή όλων ή όχι.

  Στοιχήματα σε αγώνα County Championship του Η.Β.: Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα στοιχήματα στο αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα ισχύουν. Σε διαγωνισμούς Κυπέλλου τα αποτελέσματα θα διευθετηθούν σύμφωνα με την ομάδα που θα ανακηρυχθεί επίσημα νικήτρια.

  Υψηλότερα Opening Partnerships και Highest First 15 Overs: Τα στοιχήματα θα ακυρώνονται σε περίπτωση ισοπαλίας.

  Batting Head to Heads: Και οι δυο δηλωμένοι παίκτες πρέπει να επιλεγούν στην αρχική εντεκάδα για να ισχύσουν τα στοιχήματα.

  Κορυφαίος Batsman του αγώνα: Πρώτα innings μόνο και τα στοιχήματα ισχύουν ανεξάρτητα από τον αριθμό των Overs που παίχτηκαν. Τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε οποιονδήποτε παίκτη που δεν είναι στην αρχική 11άδα θα ακυρώνονται. Τα στοιχήματα στους παίχτες που επιλέχτηκαν αλλά δεν συμμετέχουν θα θεωρηθούν χαμένα. Εάν δύο ή περισσότεροι batsmen είναι leading runs scorer, όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν σύμφωνα με τους γενικούς κανόνες dead heat.

  Αγορές Total/Multi Wides, Sixes και Fours: Κρίκετ Μίας Ημέρας, Πρέπει να έχουν ριφθεί τουλάχιστον 25 Over για να ισχύσουν τα στοιχήματα. Είκοσι/20, Πρέπει να έχουν ριφθεί τουλάχιστον 10 Over για να ισχύσουν τα στοιχήματα.

Σνούκερ

 1. Νικητής αγώνα: Τα στοιχήματα ισχύουν ακόμα και εάν ο αντίπαλος δεν αγωνίζεται.

 2. Στοίχημα Frame/Handicap: Εάν ο αγώνας διακοπεί προτού ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα και οι αποδόσεις θα ορίζονται σε 1.00.

 3. Στοίχημα αγώνα: Εάν ο αγώνας διακοπεί πριν να ολοκληρωθεί, ο παίκτης που προωθείται στον επόμενο γύρο θα θεωρηθεί νικητής.

Ποδόσφαιρο Σάλας (Futsal)

 1. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

Βελάκια

 1. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

Χάντμπολ

 1. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

Βόλεϊ

 1. Νικητής αγώνα

  Τα κερδισμένα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τον αδιαφιλονίκητο νικητή της συνάντησης. Για τους σκοπούς αυτής της αγοράς, το επίσημο αποτέλεσμα που δίνεται κατά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση όλων των στοιχημάτων πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανεξάρτητα από οποιουσδήποτε αποκλεισμούς ή αλλαγές στους πόντους.

17

Κανονισμός Ισοπαλίας ή Ισοβαθμίας (Dead Heat)

 1. Σε περίπτωση που ένα μελλοντικό στοίχημα τύχει να έχει περισσότερους από ένα νικητή, π.χ. δυο ποδοσφαιριστές να είναι πρώτοι σκόρερ σε μια διοργάνωση με τον ίδιο αριθμό τερμάτων, θα ισχύει ο ακόλουθος κανονισμός αν δεν ορίζεται ρητά κάτι διαφορετικό:

  Αν σε κάποιο στοίχημα ισχύει ο κανονισμός αυτός, σε περίπτωση ισοπαλίας ή ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων διαγωνιζομένων ή συνδυασμών κερδίζουν όλοι όσοι στοιχημάτισαν στις ομάδες ή συνδυασμούς που ισοβάθμησαν αλλά με κατ' αναλογία μειωμένες τιμές. Συγκεκριμένα η απόδοση για την επιλογή θα διαιρείται με τον αριθμό των διαγωνιζομένων που θα εμπλέκονται στην ισοβαθμία. 
  π.χ. στην περίπτωση που για τη θέση του πρώτου σκόρερ του EURO 2012 ισοβαθμήσουν τρεις (3) ποδοσφαιριστές με επτά (7) τέρματα ο καθένας, τότε το κάθε στοίχημα σε ένα από τους 3 ποδοσφαιριστές θεωρείται νικηφόρο με απόδοση το εν τρίτο (1/3) της απόδοσης που θα έπαιρνε χωρίς την ισοβαθμία.

 

18

Κανόνες Στοιχημάτων στον Νικητή Αγώνα

 1. Στην περίπτωση ενός συμμετέχοντα που δεν έχει ξεκινήσει, οι αποδόσεις στους υπολειπόμενους runners (συμμετέχοντες) θα μειώνονται σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες:

  Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι μειώσεις γίνονται από το καθαρό κέρδος.

  Στοίχημα στη νίκη

 • 1,30 και μικρότερο από 75%
 • 1,31 - 1,40 70%
 • 1,41 - 1,53 65%
 • 1,54 - 1,62 60%
 • 1,63 - 1,80 55%
 • 1,81 - 1,95 50%
 • 1,96 - 2,20 45%
 • 2,21 - 2,50 40%
 • 2,51 - 2,75 35%
 • 2,76 - 3,25 30%
 • 3,26 - 4,00 25%
 • 4,01 - 5,00 20%
 • 5,01 - 6,50 15%
 • 6,51 - 10,00 10%
 • 10,01 - 15,00 5%
 • 15,01 και υψηλότερο από 0%
 1. Στην περίπτωση που δεν ξεκινήσουν περισσότεροι από ένας συμμετέχοντες, η συνολική μείωση δεν θα υπερβαίνει το 75%. Κατόπιν, η μείωση βασίζεται στο άθροισμα των παραπάνω ποσοστών.

19

Κανόνες Πολλαπλών Στοιχημάτων

 1. Τα πολλαπλά στοιχήματα θα είναι αποδεκτά, ωστόσο κανένα στοίχημα δεν θα γίνει αποδεκτό, όπου το αποτέλεσμα ενός σκέλους επηρεάζει την έκβαση ενός άλλου.

  Τα πολλαπλά στοιχήματα που συνδυάζουν διαφορετικές επιλογές στο πλαίσιο του ίδιου γεγονότος δεν θα είναι αποδεκτά στην περίπτωση όπου το αποτέλεσμα ενός σκέλους επηρεάζει την έκβαση ενός άλλου ή επηρεάζεται από αυτό, εκτός και εάν παρέχεται ένα Ειδικό στοίχημα για έναν τέτοιο συνδυασμό.

  Τα πολλαπλά στοιχήματα, τα οποία συνδυάζουν επιλογές που κρίνονται σε διαφορετικούς χρόνους, αλλα στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά, δεν θα είναι αποδεκτά. Αυτά τα στοιχήματα θα διευθετηθούν, όπως υποδεικνύεται βάσει της τιμής της δεύτερης ή επακόλουθης επιλογής όπως καθορίστηκε σε κάθε επιμέρους στάδιο.

  Τα πολλαπλά στοιχήματα που συνδυάζουν διαφορετικές επιλογές στο πλαίσιο διαφορετικών γεγονότων, όπου η έκβαση του ενός επηρεάζει ή επηρεάζεται από την έκβαση του άλλου, δεν θα είναι αποδεκτά, εκτός και αν παρέχεται ένα Ειδικό στοίχημα για μια τέτοια επιλογή.

  Στην περίπτωση πολλαπλών στοιχημάτων που περιλαμβάνουν επιλογές με σχετιζόμενες εκβάσεις, εάν ένα στοίχημα ληφθεί ανεπίγνωστα, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μέρος ή όλο το στοίχημα.

 2. Ένα συγκεντρωτικό στοίχημα (αθροιστικό στοίχημα), που είναι επίσης γνωστό ως "τοποθέτηση ενός παρολί", δίνει τη δυνατότητα για υψηλότερα έσοδα, μεταφέροντας τα κέρδη σε ένα γεγονός που τοποθετείται ως ποντάρισμα για το επόμενο γεγονός, κοκ., για έναν προκαθαρισμένο αριθμό επιλεγμένων γεγονότων.

  Η νίκη σε ένα συγκεντρωτικό στοίχημα απαιτεί ότι όλες οι επιλογές σας πρέπει να κερδίσουν υπέρ σας για να λάβετε οποιεσδήποτε αποδόσεις.

 3. Ένα στοίχημα N-πολλαπλό επιτρέπει τη δημιουργία αρκετών μικρότερων συγκεντρωτικών στοιχημάτων από μια επιλογή γεγονότων. Αυτά τα μικρότερα συγκεντρωτικά στοιχήματα διαμορφώνονται, λαμβάνοντας όλους τους δυνατούς συνδυασμούς των γεγονότων Ν από την αρχική επιλογή γεγονότων. Ένας ελάχιστος αριθμός από επιλογές N+1 απαιτείται για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος N-πολλαπλό. Ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών, το συνολικό "Κόστος" για τοποθέτηση ενός στοιχήματος N-πολλαπλό είναι υψηλότερο, επειδή δεν πρόκειται για ένα απλό στοίχημα, αλλά για μια σειρά από μικρά στοιχήματα. Ο αριθμός των συνδυασμών εμφανίζεται δίπλα από το Ποντάρισμα στο δελτίο στοιχηματισμού, π.χ. 5 συνδυασμοί εμφανίζονται ως 5x, έτσι ώστε το κόστος του στοιχήματος είναι 5 φορές το Ποντάρισμα.

  Ένα στοίχημα 2πλό ονομάζεται 'Doubles' (Δυάδα/Διπλό), ενώ ένα 3πλό στοίχημα ονομάζεται 'Trebles' (Τριάδα/Τριπλό).

  Για να κερδίσετε ένα στοίχημα N-πολλαπλό πρέπει να κερδίσετε τουλάχιστον έναν συνδυασμό. Επειδή κάθε συνδυασμός είναι ένα συγκεντρωτικό στοίχημα, αυτό σημαίνει ότι όλα τα γεγονότα σε έναν συνδυασμό πρέπει να κερδίσουν, για να κερδίσει ο συνδυασμός. Κάθε συνδυασμός που κερδίζεται προστίθεται στα συνολικά κέρδη του στοιχήματος N-πολλαπλό. Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε (αν έχετε κερδίσει όλους τους συνδυασμούς) εμφανίζεται στα Κέρδη του δελτίου στοιχηματισμού σας.

 

20

Εικονικά Αθλήματα

Εικονικό Ποδόσφαιρο

 1. Λογική Παιχνιδιού

  Η Λειτουργία Πρωταθλήματος Εικονικού Ποδοσφαίρου παρέχει εμπειρία πονταρίσματος αληθινών χρημάτων σε εικονικό ποδόσφαιρο όλες τις ημέρες και ώρες. Οι διαγωνισμοί δημιουργούνται συνεχώς και τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν οποτεδήποτε, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου. 

 2. Λειτουργία Πρωταθλήματος:

 • 16 Ομάδες
 • Παιχνίδια εντός & εκτός έδρας
 • 30 αγωνιστικές ημέρες
 • 8 συνεχόμενοι αγώνες ανά αγωνιστική ημέρα
 • 240 αγώνες ανά περίοδο
 1. Ευρωπαϊκό Κύπελλο και Κύπελλο Εθνών:

  Φάση των Ομίλων

 • 24 Ομάδες (6 όμιλοι με 4 ομάδες ανά όμιλο)
 • 9 τμήματα αγωνιστικής ημέρας (3 αγωνιστικές ημέρες με 3 τμήματα ανά αγωνιστική ημέρα)
 • 4 συνεχόμενοι αγώνες ανά τμήμα αγωνιστικής ημέρας
 • 32 αγώνες σε κάθε φάση ομίλων
 1. Φάση Νοκ-Άουτ

 • 16 Ομάδες
 • 5 γύροι (Γ16[1..4], Γ16[5...8], Γ8, Ημιτελικοί, Τελικός & 3η θέση)
 • 4 συνεχόμενοι αγώνες (Γ16[1..4], Γ16[5...8], Γ8); 2 συνεχόμενοι αγώνες (Ημιτελικοί, Τελικός & 3η θέση)
 • 16 αγώνες ανά φάση νοκ-άουτ
 1. Παγκόσμιο Κύπελλο:

  Φάση των Ομίλων:

 • 32 Ομάδες (8 όμιλοι με 4 ομάδες ανά όμιλο)
 • 12 τμήματα αγωνιστικής ημέρας (3 αγωνιστικές ημέρες με 4 τμήματα ανά αγωνιστική ημέρα)
 • 4 συνεχόμενοι αγώνες ανά τμήμα αγωνιστικής ημέρας
 • 48 αγώνες σε κάθε φάση ομίλων
 1. Φάση Νοκ-Άουτ:

 • 16 Ομάδες
 • 5 γύροι (Γ16[1..4], Γ16[5...8], Γ8, Ημιτελικοί, Τελικός & 3η θέση)
 • 4 συνεχόμενοι αγώνες (Γ16[1..4], Γ16[5...8], Γ8), 2 συνεχόμενοι αγώνες (Ημιτελικοί, Τελικός & 3η θέση)
 • 16 αγώνες ανά φάση νοκ-άουτ
 1. Χρονοδιάγραμμα Αγωνιστικής Ημέρας / Γύρου Κυπέλλου
 1. Λειτουργία Πρωταθλήματος:

 • 01:00 λεπτό διάστημα διαδικτυακού πονταρίσματος 03:00 λεπτά διάστημα πονταρίσματος στο πρακτορείο
 • 02:20 διάστημα μεταξύ αγώνων
 • 00:20 δευτερόλεπτα διάστημα διαδικτυακών αποτελεσμάτων 01:00 λεπτό διάστημα αποτελεσμάτων πρακτορείου
 • 03:40 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα
 • 06:20 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 1. Ευρωπαϊκό Κύπελλο, Κύπελλο Εθνών και Παγκόσμιο Κύπελλο:

  Φάση των Ομίλων:

 • 01:00 λεπτό διάστημα διαδικτυακού πονταρίσματος (με 00:10 δευτερόλεπτα παύση πονταρίσματος)
  03:00 λεπτά διάστημα πονταρίσματος στο πρακτορείο (με 00:10 δευτερόλεπτα παύση πονταρίσματος)
 • 02:20 διάστημα μεταξύ αγώνων
 • 00:20 δευτερόλεπτα διάστημα διαδικτυακών αποτελεσμάτων
 • 01:00 λεπτό διάστημα αποτελεσμάτων στο πρακτορείο
 • 03:40 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα
 • 06:20 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 1. Φάση Νοκ-Άουτ:

 • 01:00 λεπτό διάστημα διαδικτυακού πονταρίσματος (με 00:10 δευτερόλεπτα παύση πονταρίσματος)
  03:00 λεπτά διάστημα πονταρίσματος στο πρακτορείο (με 00:10 δευτερόλεπτα παύση πονταρίσματος)
 • 02:30 διάστημα μεταξύ αγώνων
 • 00:20 δευτερόλεπτα διάστημα διαδικτυακών αποτελεσμάτων
 • 01:00 λεπτό διάστημα αποτελεσμάτων στο πρακτορείο
 • 03:50 λεπτά ανά διαδικτυακό γύρο κυπέλλου
 • 06:30 λεπτά ανά γύρο κυπέλλου στο πρακτορείο
 1. Πληροφορίες Χρονοδιαγράμματος Διοργάνωσης
 1. Λειτουργία Πρωταθλήματος:

 • 01:00 λεπτό περίοδος προετοιμασίας
 • Ροή Αγωνιστικής ημέρας, 30 αγωνιστικές ημέρες με
  -03:40 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα
  -06:20 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 • 01:00 λεπτό ανά περίοδο
 • 112 λεπτά ανά διαδικτυακή περίοδο
 • 192 λεπτά ανά περίοδο στο πρακτορείο
 1. Ευρωπαϊκό Κύπελλο και Κύπελλο Εθνών:

 • 01:00 λεπτό προετοιμασία κυπέλλου
 • Ροή φάσης των Ομίλων, 9 τμήματα αγωνιστικής ημέρας με -
  03:40 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα -
  06:20 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 • 01:00 λεπτό μετάβασης από τη φάση των ομίλων στη φάση νοκ-άουτ
 • Ροή φάσης νοκ-άουτ, 5 γύροι με -
  03:50 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα -
  06:30 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 • 01:00 λεπτό μετά το κύπελλο
 • 55:10 λεπτά ανά διαδικτυακό τουρνουά κυπέλλου
 • 92:30 λεπτά ανά τουρνουά κυπέλλου στο πρακτορείο
 1. Παγκόσμιο Κύπελλο:

 • 01:00 λεπτό προετοιμασία κυπέλλου
 • Ροή φάσης των Ομίλων, 12 τμήματα αγωνιστικής ημέρας με -
  03:40 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα -
  06:20 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 • 01:00 λεπτό μετάβασης από τη φάση των ομίλων στη φάση νοκ-άουτ
 • Ροή φάσης νοκ-άουτ, 5 γύροι με -
  03:50 λεπτά ανά διαδικτυακή αγωνιστική ημέρα -
  06:30 λεπτά ανά αγωνιστική ημέρα στο πρακτορείο
 • 01:00 λεπτό μετά το κύπελλο
 • 66:10 λεπτά ανά διαδικτυακό τουρνουά κυπέλλου
 • 111:30 λεπτά ανά τουρνουά κυπέλλου στο πρακτορείο
 1. Αγορές Στοιχήματος

  Το ποντάρισμα σε έναν αγώνα επιτρέπεται έως και 10 δευτερόλεπτα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα. Τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα θα κλείσουν κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα. Μόλις αποφασισθεί μια αγορά, θα καθαριστεί και θα αφαιρεθεί από τη λίστα. Οι αγορές στοιχήματος για μελλοντικές αγωνιστικές ημέρες του τρέχοντος τουρνουά παραμένουν ανοικτές. Όταν επιλέγεται μια μελλοντική αγωνιστική ημέρα από την μπάρα στο κάτω μέρος του πλαισίου, οι αγώνες που σχετίζονται με την ημέρα αυτή, μαζί με τις πιθανότητες νίκης, θα εμφανιστούν στην ενότητα των μικρότερων πιθανοτήτων νίκης. Διατίθενται οι ακόλουθες επιλογές πονταρίσματος σε σχέση με τους αγώνες:

Αγορά στοιχήματος Περιγραφή
Αγορές που Συνδέονται με τον Αγώνα
Πλήρης Χρόνος 3 Εκδοχών / 1X2 Σκοράρισμα μετά από 90 λεπτά- Κανονικός Χρόνος Αγώνα (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, X - ισοπαλία, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
1ο Ημίχρονο 3 δρόμων / 1X2 Σκορ ημιχρόνου (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, X - ισοπαλία, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
Σύνολο Γκολ Αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν σε έναν αγώνα. 3 πιο σημαντικές σταθερές τιμές για όλους τους αγώνες: Under/Over 1,5, 2,5, 3,5 (U/O)
Χάντικαπ Οι πόντοι του χάντικαπ προστίθενται στο τελικό σκορ παιχνιδιού και νικητής είναι η ομάδα που κερδίζει σε αυτές τις προσθέσεις (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, X - ισοπαλία, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα) 4 πιο σημαντικές σταθερές τιμές για όλους τους αγώνες: Χάντικαπ 1:0; 0:1; 0:2; 2:0
1ο Γκολ Πρώτο γκολ του αγώνα (1 - η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει πρώτη, X - καμία ομάδα δεν σκοράρει, 2 - η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει πρώτη)
Σωστό Σκορ Σωστό Σκορ μετά από 90 λεπτά (0:0 έως 3:3, λοιπά)
Ασιατικό Χάντικαπ * (Λεπτομέρειες παρακάτω) Απενεργοποιημένο από προεπιλογή:υπολογίζονται τα -2 έως 2, μεταδίδονται τα τρία πιο ισορροπημένα
1ο Ημίχρονο 3 Εκδοχών / Πλήρης Χρόνος 3 Εκδοχών Συνδυασμός «Πλήρους Χρόνου 3 Εκδοχών / 1X2» και «1ο Ημίχρονο 3 Εκδοχών / 1X2» όπου τοποθετείτε ένα συνδυαστικό στοίχημα και στα δύο αποτελέσματα (XX,1X,11,X1,2X,22,X2)
Διπλή Ευκαιρία Σκορ μετά από 90 λεπτά - Χρόνος Κανονικού Αγώνα Η Διπλή Ευκαιρία καλύπτει δύο από τρία πιθανά αποτελέσματα. Υπολογίζουμε και μεταδίδουμε και τους 3 συνδυασμούς: 1X, 2X, 12
Διπλή Ευκαιρία Ημιχρόνου Σκορ μετά το πρώτο ημίχρονο. Η Διπλή Ευκαιρία καλύπτει δύο από τρία πιθανά αποτελέσματα. Υπολογίζουμε και μεταδίδουμε και τους 3 συνδυασμούς: 1X, 2X, 12
Σκοράρουν και οι Δύο Ομάδες Σκορ μετά από 90 λεπτά - Κανονικός Χρόνος Αγώνα (Ναι - και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ, Όχι - τουλάχιστον μία από τις ομάδες δεν σκοράρει ένα γκολ)
Ομάδες που σκοράρουν (Εντός/Εκτός έδρας) Σκορ μετά από 90 λεπτά - Κανονικός Χρόνος Αγώνα (1 - η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, 2 - η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, και οι δύο ομάδες,καμία ομάδα)
Υψηλότερο Σκορ Ημιχρόνου Σκορ μετά από 90 λεπτά - Χρόνος Κανονικού Αγώνα Ανώτερος αριθμός γκολ σε κάποιο ημίχρονο ή ισοδύναμος αριθμός γκολ και στα δύο ημίχρονα (1ο Ημίχρονο, Ισοπαλία, 2ο Ημίχρονο)
Σύνολο Γκολ Ομάδας Σκορ μετά από 90 λεπτά - Χρόνος Κανονικού Αγώνα Αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν από την αναφερθείσα ομάδα (γηπεδούχος ομάδα, φιλοξενούμενη ομάδα, υπολογισμός και διανομή των 3 πιο σημαντικών σταθερών τιμών και για τις δύο ομάδες: Under/Over 0,5, 1,5, 2,5 (U/O)
Αριθμός γκολ εντός έδρας Ακριβής αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν από τη γηπεδούχο ομάδα (0/1/2/3/4+)
Αριθμός γκολ εκτός έδρας Ακριβής αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν από την φιλοξενούμενη ομάδα (0/1/2/3/4+)
Αριθμός γκολ Αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν σε έναν αγώνα (0/1/2/3/4/5/6+)
Μονός/Ζυγός Αριθμός Συνολικών Γκολ Σκορ μετά από 90 λεπτά - Κανονικός Χρόνος Αγώνα (μονός, ζυγός αριθμός των συνολικών γκολ) Σημείωση: Οι αγώνες που τελειώνουν με μηδέν γκολ θα θεωρούνται ως ζυγό αποτέλεσμα.
Draw No Bet Σκορ μετά από 90 λεπτά - Κανονικός Χρόνος Αγώνα (οι παίκτες θα λάβουν το ποσό του πονταρίσματος αν το παιχνίδι λήξει ισοπαλία (1 - η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει, 2 - η φιλοξενούμενη ομάδα κερδίζει)
Σύνολα 1ου Ημιχρόνου Υπολογισμός και διανομή των 3 πιο σημαντικών σταθερών τιμών για όλους τους αγώνες: Under/Over 0,5, 1,5, 2,5 (U/O)
Ασιατικό Χάντικαπ 1ου Ημιχρόνου Απενεργοποιημένο από προεπιλογή/ υπολογίζονται τα -2 έως 2, τα τρία πιο ισορροπημένα μεταδίδονται
Σύνολο Γκολ Ασιατικού Απενεργοποιημένο από προεπιλογή/ υπολογίζονται τα -0,5 έως 5,5, τα τρία πιο ισορροπημένα μεταδίδονται
Σύνολο Γκολ 1ου Ημιχρόνου Ασιατικού Απενεργοποιημένο από προεπιλογή/ υπολογίζονται τα 0,5 έως 2,5, τα τρία πιο ισορροπημένα μεταδίδονται
Συνδυασμός 1X2 και Σύνολο Συνδυασμός 1X2 και αγορά Συνόλου Γκολ (1U/1O/XU/XO/2U/2O)

Μακροπρόθεσμο Ποντάρισμα

Αγορά στοιχήματος Περιγραφή
Λειτουργία Πρωταθλήματος
Σχετική Αγωνιστική Ημέρα
Αριθμός Γκολ στην Αγωνιστική Ημέρα Συνολικός αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν από όλες τις ομάδες (U/O)
Σύνολο Γκολ Γηπεδούχων Ομάδων Συνολικός αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν από όλες τις γηπεδούχους ομάδες (U/O)
Σύνολο Γκολ Φιλοξενούμενων Ομάδων Συνολικός αριθμός γκολ που επιτεύχθηκαν από όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες (U/O)
Περισσότερα Γκολ Γηπεδούχων ή Φιλοξενούμενων Ομάδων Ποιος πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ - οι γηπεδούχοι ή οι φιλοξενούμενες ομάδες (1 - η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει, X - ισοπαλία, 2 - η φιλοξενούμενη ομάδα κερδίζει)
Αριθμός Νικών Ομάδας Εντός έδρας Αριθμός νικών ομάδας εντός έδρας (U/O)
Αριθμός Ισοπαλιών Αριθμός ισοπαλιών (U/O)
Αριθμός Νικών Ομάδας Εκτός έδρας Αριθμός νικών ομάδας εκτός έδρας (U/O)
Σχετικό Πρωτάθλημα (κλειστές αγορές κατά τη διάρκεια των αγώνων)
Νικητής Περιόδου Προσφέρθηκε αρχικά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Μόλις μια ομάδα αποκλεισθεί, θα αφαιρεθεί από την προσφορά.
Πρώτοι 5 φιναλίστ Θα τερματίσει η ομάδα στις θέσεις πίνακα 1…5; (Ναι/Όχι)
Τελευταίοι 3 φιναλίστ Θα τερματίσει η ομάδα στις θέσεις πίνακα 14…16; (Ναι/Όχι)
Teams to Score (Home / Away) Ποια ομάδα θα τερματίσει σε καλύτερη θέση στο τέλος της περιόδου; 12 αγορές, περιορισμός σε 20 συνδυασμούς
Καλύτερη Απόδοση Ανάμεσα σε Δύο (Head-to-Head) Ποια ομάδα θα τερματίσει σε καλύτερη θέση στο τέλος της περιόδου; 12 αγορές, περιορισμός σε 20 συνδυασμούς
Ευρωπαϊκό Κύπελλο, Κύπελλο Εθνών και Παγκόσμιο Κύπελλο
Φάση των Ομίλων (κλειστές αγορές κατά τη διάρκεια των αγώνων)
Κυπελλούχος Ίδια αγορά όπως στη φάση των νοκ-άουτ, αλλά προσφέρθηκε ήδη κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων. Προσφέρθηκε αρχικά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Μόλις μια ομάδα χάσει, θα αφαιρεθεί από την προσφορά.
Νικητής Ομίλου Προσφέρθηκε αρχικά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Μόλις μια ομάδα χάσει, θα αφαιρεθεί από την προσφορά.
Πρόκριση στα πλέι-οφ Προσφέρθηκε αρχικά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Μόλις μια ομάδα χάσει, θα αφαιρεθεί από την προσφορά.
Ακριβής σειρά 1-2 ανά όμιλο Προσφέρονται όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί, απεικόνιση σε στυλ μήτρας (όπως χρησιμοποιείται επίσης για το straight forecast στις κυνοδρομίες)
Φάση των Νοκ Άουτ (κλειστές αγορές κατά τη διάρκεια των αγώνων)
Κυπελλούχος Προσφέρθηκε αρχικά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Μόλις μια ομάδα αποκλεισθεί, θα αφαιρεθεί από την προσφορά.
Να φτάσει στον τελικό Προσφέρθηκε αρχικά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Μόλις μια ομάδα αποκλεισθεί, θα αφαιρεθεί από την προσφορά.
Ακριβής σειρά 1-2 Προσφέρονται όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί, απεικόνιση σε στυλ μήτρας (όπως χρησιμοποιείται επίσης για το straight forecast στις κυνοδρομίες).

 

*Λεπτομέρειες Ασιατικού Χάντικαπ:
Το στοίχημα Ασιατικού Χάντικαπ εφαρμόζει ένα χάντικαπ στην επιλεγμένη ομάδα και μειώνει τον πιθανό αριθμό αποτελεσμάτων από τρία (σε παραδοσιακό στοίχημα 1X2) σε δύο αποκλείοντας το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Το χάντικαπ, το οποίο είτε είναι ένα πλήρης αριθμός, ένας μισός αριθμός ή ένας συνδυασμός αυτών προσπαθεί να εξισορροπήσει την αγορά. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ένας πλήρης αριθμός για το χάντικαπ, το τελικό σκορ που προσαρμόστηκε μέσω του χάντικαπ μπορεί να οδηγήσει σε ισοπαλία, κατά την οποία όλοι οι παίκτες θα λάβουν πίσω τα αρχικά στοιχήματά τους εφόσον δεν υπάρχει νικητής, ενώ τα χάντικαπ ενός τετάρτου (¼) μοιράζουν το στοίχημα μεταξύ των δύο πλησιέστερων διαστημάτων ½ κατά τα οποία ο παίκτης μπορεί να κερδίσει και να ισοφαρίσει (κέρδος ½ του στοιχήματος) ή να χάσει και να ισοφαρίσει (απώλεια ½ στοιχήματος). Το ποντάρισμα διαιρείται αυτόματα σε ίσα μέρη και τοποθετείται σε 2 ξεχωριστά στοιχήματα. Ανατρέξτε στα ακόλουθα παραδείγματα σε σχέση με το διακανονισμό των στοιχημάτων:

Χάντικαπ Αποτέλεσμα
ομάδας
Αποτέλεσμα
στοιχήματος
0 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Επιστροφή ποσού
πονταρίσματος
Ήττα Ήττα
-0.25 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Μισή Ήττα
Ήττα Ήττα
-0.50 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
-0.75 Νίκη με 2+ Νίκη
Νίκη με 1 Μισή Νίκη
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
-1.00 Νίκη με 2+ Νίκη
Νίκη με 1 Επιστροφή ποσού
πονταρίσματος
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
-1.25 Νίκη με 2+ Νίκη
Νίκη με 1 Μισή Ήττα
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
-1.50 Νίκη με 2+ Νίκη
Νίκη με 1 Ήττα
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
-1.75 Νίκη με 3+ Νίκη
Νίκη με 2 Μισή Νίκη
Νίκη με 1 Ήττα
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
-2.00 Νίκη με 3+ Νίκη
Νίκη με 2 Επιστροφή ποσού
πονταρίσματος
Νίκη με 1 Ήττα
Ισοπαλία Ήττα
Ήττα Ήττα
Χάντικαπ Αποτέλεσμα
ομάδας
Αποτέλεσμα
στοιχήματος
0 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Επιστροφή ποσού
πονταρίσματος
Ήττα Ήττα
+0.25 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Μισή Νίκη
Ήττα Ήττα
+0.50 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα Ήττα
+0.75 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα με 1 Μισή Ήττα
Ήττα με 2+ Ήττα
+1.00 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα με 1 Επιστροφή ποσού
πονταρίσματος
Ήττα με 2+ Ήττα
+1.25 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα με 1 Μισή Νίκη
Ήττα με 2+ Ήττα
+1.50 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα με 1 Νίκη
Ήττα με 2+ Ήττα
+1.75 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα με 1 Νίκη
Ήττα με 2 Μισή Ήττα
Ήττα με 3+ Ήττα
+2.00 Νίκη Νίκη
Ισοπαλία Νίκη
Ήττα με 1 Νίκη
Ήττα με 2 Επιστροφή ποσού
πονταρίσματος
Ήττα με 3+ Ήττα
 1. Διάφορα

  Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ως απευθείας ροές βίντεο μέσω μιας ενσωματωμένης εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων στον περιηγητή ιστού σας. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των τεσσάρων διαθεσίμων παιχνιδιών ή εναλλακτικά να παρακολουθήσετε μόνο το αγαπημένο παιχνίδι σας. Οι προσομοιώσεις αγώνων δημιουργούνται μέσω ενός συνδυασμού Τεχνητής Νοημοσύνης και ανεξάρτητων γεννητριών τυχαίων αριθμών. Ταυτόχρονα, οι παράμετροι απόδοσης των παικτών βασίζονται σε επαγγελματίες παίκτες ποδοσφαίρου (π.χ. με όρους αριθμού των γκολ, φυσικής κατάστασης, στατιστικών διαδοχικών αγώνων κλπ.).

 1. RTP

  RTP Εικονικού Ποδοσφαίρου είναι 94% με 70%.

Εικονικός Κλασικός Ιππόδρομος

 1. Πώς να παίξετε

  Ο Εικονικός Κλασικός Ιππόδρομος σας παρέχει εμπειρία πονταρίσματος αληθινών χρημάτων σε εικονικές ιπποδρομίες. Ο Εικονικός Κλασικός Ιππόδρομος εκτελεί 2 ανεξάρτητα κανάλια κούρσας παράλληλα, ενώ κάθε κανάλι προβάλει τις ημέρες κούρσας που παράγονται συνεχώς. Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και 10 δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της επερχόμενης κούρσας καθώς και σε όλες τις μελλοντικές κούρσες των τρεχουσών ημερών κούρσας ανά πάσα στιγμή.

 1. Πληροφορίες ημέρας κούρσας

  Οι ημέρες κούρσας παράγονται συνεχώς - μια νέα ημέρα θα ξεκινήσει μόλις τελειώσει η τρέχουσα. Η ημέρα μονής κούρσας καλύπτει 9 κούρσες στον ίδιο αγωνιστικό στίβο (χόρτο ή χώμα) με μέση συνολική διάρκεια αγωνιστικής ημέρας 35 λεπτά.

 1. Πληροφορίες κούρσας

  Ανάλογα με τον αριθμό των αλόγων που συμμετέχουν (8, 10 ή 12 άλογα) και την απόσταση της κούρσας (3 διαφορετικές αποστάσεις ανά στίβο) η μονή κούρσα έχει διάρκεια περίπου 3 έως 5 λεπτά και, ξεχωριστά στις περιόδους «Έναρξη Κούρσας» (15 δευτερόλεπτα), «Περιγραφή Αλόγου» (6 δευτερόλεπτα ανά άλογο), «Διακοπή Πονταρίσματος» (10 δευτερόλεπτα), «Αγώνας» (70 έως 160 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την απόσταση της κούρσας) και «Τέλος Κούρσας» (10 δευτερόλεπτα). Κατά την έναρξη/λήξη της ημέρας κούρσας υπάρχει επίσης μια περίοδος «Έναρξης/Λήξης Ημέρας Κούρσας» (30 δευτερόλεπτα έκαστη).

 1. Ποντάρισμα

  Το ποντάρισμα σε μια κούρσα Εικονικού Κλασικού Ιπποδρόμου επιτρέπεται έως και 10 δευτερόλεπτα πριν από την εκκίνηση της κούρσας. Οι αγορές στοιχήματος για μελλοντικές κούρσες των τρεχουσών ημερών κούρσας (κανάλι κούρσας 1 και κανάλι κούρσας 2) παραμένουν ανοικτές. Αν επιλεγεί ένας μελλοντικός αγώνας από το «Ημερολόγια Κούρσας», θα εμφανιστεί αυτόματα ο πίνακας πιθανοτήτων στο κάτω μέρος στην αντίστοιχη θέση κύλισης. Διατίθενται οι ακόλουθες αγορές στοιχήματος σε σχέση με τις κούρσες:

Αγορά Περιγραφή
Νικητής Στοιχηματίζετε ότι το άλογο που επιλέξατε θα κερδίσει.
Θέση Στοιχηματίζετε ότι το άλογο που επιλέξατε θα τερματίσει πρώτο, δεύτερο ή τρίτο.
Πρόβλεψη Σειράς Δύο Πρώτων
(Straight Forecast) / Διπλή Πρόβλεψη
Με τα στοιχήματα straight forecast ποντάρετε σε 2 άλογα τα οποία προβλέπετε να τερματίσουν πρώτα και δεύτερα, στη σωστή σειρά. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε σε διπλή πρόβλεψη που σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε στα άλογα που τερματίζουν στην πρώτη και δεύτερη θέση σε οποιαδήποτε σειρά. Ως εκ τούτου, το συνολικό ποντάρισμά σας θα είναι 2 φορές το αρχικό ποντάρισμα. Εφόσον τα δύο άλογα που επιλέξατε τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις, θα κερδίσετε το στοίχημα. Το αποτέλεσμα περιορίζεται στα 20 πιο πιθανά.
Straight Tricast / Dual Tricast Με το στοίχημα straight tricast bet πρέπει να επιλέξετε 3 άλογα τα οποία πιστεύετε ότι θα τερματίσουν πρώτα, δεύτερα και τρίτα στη σωστή σειρά. Το στοίχημα dual tricast σας επιτρέπει να ποντάρετε στα άλογα που τερματίζουν στην πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση σε οποιαδήποτε σειρά. Ως εκ τούτου, το συνολικό ποντάρισμά σας θα είναι 6 φορές το αρχικό ποντάρισμα. Εφόσον τα τρία άλογα που επιλέξατε τερματίσουν στις 3 πρώτες θέσεις, θα κερδίσετε το στοίχημα. Το αποτέλεσμα περιορίζεται στα 20 πιο πιθανά.
 1. Διάφορα

  Όλες οι κούρσες μεταδίδονται ως απευθείας ροές βίντεο μέσω μιας ενσωματωμένης εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων στον περιηγητή ιστού σας. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο ανεξάρτητων καναλιών κούρσας ή εναλλακτικά να παρακολουθήσετε μόνο το αγαπημένο σας κανάλι. Οι προσομοιώσεις κούρσας δημιουργούνται μέσω ενός συνδυασμού Τεχνητής Νοημοσύνης και ανεξάρτητων γεννητριών τυχαίων αριθμών. Οι παράμετροι απόδοσης των αλόγων Εικονικού Κλασικού Ιπποδρόμου βασίζονται στις παραμέτρους απόδοσης αληθινών αλόγων (π.χ. με όρους επιτάχυνσης, ταχύτητας και αντοχής, στατιστικών συνεχών αγώνων κ.λπ.).

 1. RTP

  RTP Εικονικού Κλασικού Ιπποδρόμου είναι 85% με 80%.

Εικονικό Τέννις Όπεν

 1. Πώς να παίξετε

  Το Εικονικό Τένις Όπεν (VTO) σας παρέχει εμπειρία πονταρίσματος αληθινών χρημάτων 24/7/365 σε εικονικό τένις στο οποίο λειτουργούν συνεχώς 2 τουρνουά κυπέλλου νοκ-άουτ παράλληλα. Κάθε τουρνουά αποτελείται από 4 γύρους που ξεκινούν με 16 παίκτες (γύρος των 16, γύρος των 8, ημιτελικοί, τελικοί). Προκειμένου να διασφαλιστεί η ύπαρξη επαρκούς χρόνου για ποντάρισμα, το Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη (GUI) αλλάζει συνεχώς μεταξύ των 2 τουρνουά με βάση τους γύρους, δηλαδή ένας γύρο κυπέλλου σε γρασίδι ακολουθείται πάντα από έναν γύρο κυπέλλου σε σκληρό τερέν και αντίστροφα. Είναι δυνατό να τοποθετηθούν στοιχήματα σε όλους τους αγώνες του επόμενου διαθέσιμου γύρου του κυπέλλου.

 1. Πληροφορίες τουρνουά

  Εξαιτίας της διεξαγωγής παράλληλων τουρνουά, ένα πλήρες τουρνουά κυπέλλου διαρκεί 25:30 λεπτά, που χωρίζεται σε μια περίοδο «Εισαγωγής Τουρνουά» 15 δευτερόλεπτων πριν από την έναρξη του κυπέλλου, τη ροή «Γύρου Κυπέλλου» διάρκειας 3:30 ανά γύρο κυπέλλου και μια περίοδο «Πανηγυρισμού Κυπέλλου» για ακόμη 15 δευτερόλεπτα στο τέλος κάθε τουρνουά κυπέλλου.

 1. Πληροφορίες γύρου κυπέλλου

  Ένας γύρος κυπέλλου διαρκεί 3:30 λεπτά. Ανάλογα με τον γύρο του κυπέλλου, μεταδίδονται πλήρως όλοι οι διαθέσιμοι αγώνες (γύρος 16 = 8 αγώνες, γύρος 8 = 4 αγώνες, ημιτελικοί = 2 αγώνες, τελικός = 1 αγώνας), κατά τους οποίους ο πελάτης έχει την ευχέρεια να αλλάζει τα βίντεο μεταξύ των αγώνων.

 1. Ποντάρισμα

  Το ποντάρισμα σε έναν αγώνα Εικονικού Τένις επιτρέπεται έως και 10 δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα. Δυνατότητα πονταρίσματος παρέχεται σε επίπεδο game, σετ και αγώνα. Οι αγορές στοιχήματος ανοίγουν πάντα για τουλάχιστον 3:30 λεπτά πριν τον αγώνα (μπορείτε να στοιχηματίσετε στον επόμενο διαθέσιμο γύρο σε γρασίδι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο γύρος σε σκληρό τερέν και αντίστροφα). Διατίθενται οι ακόλουθες επιλογές πονταρίσματος σε σχέση με τους αγώνες:

  Στοίχημα σε επίπεδο παιχνιδιού

 • Νικητής του game 1 στο σετ 1 (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Σωστό σκορ στο game 1 στο σετ 1 (game-0, game-15, game-30, game-40 - 0-game, 15- game, 30-game, 40-game)

Στοίχημα σε επίπεδο σετ

 • Νικητής στο σετ 1 (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Σωστό Σκορ στο σετ 1: (6:0, 6:1, 6:2, 6:3, 6:4, 7:5, 7:6 – 0:6, 1:6, 2:6, 3:6: 4:6, 5:7, 6:7)
 • Συνολικός αριθμός game στο σετ 1: (Over / Under, 3 διαφορετικές προσφορές)
 • Μονός/ζυγός αριθμός game στο σετ 1: (Μονός / Ζυγός)

Στοίχημα σε επίπεδο αγώνα

 • Νικητής του αγώνα (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Τελικό Αποτέλεσμα (σε σετ - 3 νικηφόρα) (2:0; 2:1 – 0:2; 1:2)
 • Συνολικός αριθμός game σε έναν αγώνα: (Over / Under, 1 προσφορά)
 1. Διάφορα

  Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ως απευθείας ροές βίντεο μέσω μιας ενσωματωμένης εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων στον περιηγητή ιστού σας. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ όλων των διαθεσίμων αγώνων ανά γύρο κυπέλλου ή εναλλακτικά να παρακολουθήσετε μόνο τον αγαπημένο αγώνα σας. Οι προσομοιώσεις αγώνων δημιουργούνται μέσω ενός συνδυασμού Τεχνητής Νοημοσύνης και ανεξάρτητων γεννητριών τυχαίων αριθμών. Συγχρόνως, οι παράμετροι απόδοσης των παικτών Εικονικού Τένις Όπεν βασίζονται σε επαγγελματίες παίκτες (π.χ. με όρους φυσικής κατάστασης, στατιστικών διαδοχικών αγώνων κλπ.).

 1. RTP

  RTP Εικονικού Τέννις Όπεν είναι 94% με 70%.

Εικονικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

 1. Πώς να παίξετε

  Ο Εικονικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ σας παρέχει εμπειρία πονταρίσματος αληθινών χρημάτων σε εικονικό μπάσκετ. Το πρωτάθλημα αποτελείται από 16 ομάδες και οι περίοδοι διεξάγονται συνεχώς. Κάθε περίοδος αποτελείται από 30 αγωνιστικές ημέρες (αγώνες εντός και εκτός έδρας). Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και εντός μιας περιόδου.

 1. Πληροφορίες Περιόδου

  Μια περίοδος διαρκεί 106:30 λεπτά συνολικά, που χωρίζεται σε περίοδο «Προετοιμασίας πριν το Πρωτάθλημα», «Ροή αγωνιστικής ημέρας» και «Προετοιμασίας μετά το πρωτάθλημα». Η «Περίοδος Προετοιμασίας πριν το Πρωτάθλημα» εκτελείται πριν από την έναρξη μιας περιόδου και διαρκεί 60 δευτερόλεπτα. Όλες οι αγωνιστικές ημέρες ανακεφαλαιώνονται στην περίοδο «Ροή Αγωνιστικής Ημέρας» συνολικής διάρκειας 105:00. Στο τέλος κάθε περιόδου ακολουθεί μια «Περίοδος μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου» διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

 1. Πληροφορίες αγωνιστικής ημέρας

  Η αγωνιστική ημέρα διαρκεί 3:30 λεπτά. Χωρίζεται σε «Περίοδο Προετοιμασίας πριν τον Αγώνα» «1ο τέταρτο», «2ο τέταρτο», «Ημίχρονο», «3ο τέταρτο», «4ο τέταρτο», Παράταση (αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι ισοπαλία μετά το 4ο τέταρτο») και «Περίοδος μετά τον Αγώνα». Η περίοδος «Προετοιμασίας πριν από τον Αγώνα» εκτελείται πριν από την έναρξη ενός αγώνα για 30 δευτερόλεπτα. Ο αγώνας διαρκεί 2:30 λεπτά συνολικά, με διακοπή ημιχρόνου διάρκειας 10 δευτερόλεπτα ενδιάμεσα. Μετά από κάθε αγώνα ακολουθεί μια «Περίοδος μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου» διάρκειας 20 δευτερολέπτων. Η αλλαγή αγωνιστικής ημέρας διαρκεί 10 δευτερόλεπτα.

 1. Ποντάρισμα

  Το ποντάρισμα σε έναν αγώνα Εικονικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ επιτρέπεται έως και 10 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της έναρξης. Οι αγορές στοιχήματος για μελλοντικές αγωνιστικές ημέρες της τρέχουσας περιόδου παραμένουν ανοικτές. Όταν επιλέγεται μια μελλοντική αγωνιστική ημέρα από την μπάρα «Αγωνιστική Ημέρα» στο κάτω μέρος, οι αγώνες που σχετίζονται με την ημέρα αυτή, μαζί με τις πιθανότητες νίκης, θα εμφανιστούν στην ενότητα των μικρότερων πιθανοτήτων νίκης. Διατίθενται οι ακόλουθες επιλογές πονταρίσματος σε σχέση με τους αγώνες:

 • Νικητής Αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης: Σκορ μετά από 4 τέταρτα (+ παράταση) (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Σύνολο Πόντων, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης: Σύνολο πόντων που επιτεύχθηκαν και από τις δύο ομάδες στον αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης (over, under)
 • Χάντικαπ, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης: Οι πόντοι του χάντικαπ προστίθενται στο τελικό σκορ αγώνα και νικητής είναι η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο άθροισμα (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Περιθώριο Νίκης, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης: Περιθώριο μεταξύ των πόντων που πέτυχαν οι δύο ομάδες στο τέλος του αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης.
 • Νικητής 1ου Ημιχρόνου: Νικητής των πρώτων δύο τέταρτων (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, x - ισοπαλία, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Σύνολο Πόντων 1ου Ημιχρόνου: Σύνολο πόντων που επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Χάντικαπ 1ου Ημιχρόνου: Οι πόντοι του χάντικαπ προστίθενται στο σκορ ημιχρόνου του παιχνιδιού και νικητής είναι η ομάδα που κερδίζει σε αυτές τις προσθέσεις (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Περιθώριο Κέρδους 1ου Ημιχρόνου: Περιθώριο μεταξύ των πόντων που πέτυχαν οι δύο ομάδες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Νίκη με x πόντους: Ποια ομάδα θα σκοράρει X πόντους πρώτη (1 - κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα, 2 - κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα)
 • Υψηλότερο Σκορ Τετάρτου: Το τέταρτο του αγώνα στο οποίο επιτυγχάνονται οι περισσότεροι πόντοι (και από τις δύο ομάδες). Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα τέταρτα έχουν ίδιο συνολικό αριθμό υψηλότερων πόντων, δεν θα ισχύουν οι κανόνες ισοβαθμίας καθώς το αποτέλεσμα προκύπτει από την επιλογή στοιχήματος «Περιπτώσεις Ισοβαθμίας». (1η, 2η, 3η, 4η περίπτωση ισοβαθμίας)
 • Σύνολο Πόντων της Γηπεδούχου Ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης: Σύνολο πόντων που επιτεύχθηκαν από τη γηπεδούχο ομάδα στον αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης (over, under)
 • Σύνολο Πόντων της Φιλοξενούμενης Ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης: Σύνολο πόντων που επιτεύχθηκαν από τη φιλοξενούμενη ομάδα στον αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης (over, under)
 1. Διάφορα

  Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ως απευθείας ροές βίντεο μέσω μιας ενσωματωμένης εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων στον περιηγητή ιστού σας. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των οκτώ διαθεσίμων παιχνιδιών ανά αγωνιστική ημέρα ή εναλλακτικά να παρακολουθήσετε μόνο τον αγαπημένο αγώνα σας. Οι προσομοιώσεις αγώνων δημιουργούνται μέσω ενός συνδυασμού Τεχνητής Νοημοσύνης και ανεξάρτητων γεννητριών τυχαίων αριθμών. Ταυτόχρονα, οι παράμετροι απόδοσης των παικτών βασίζονται σε επαγγελματίες παίκτες μπάσκετ (π.χ. με όρους αριθμού των πόντων, φυσικής κατάστασης, στατιστικών διαδοχικών αγώνων κλπ.).

 1. RTP

  RTP Εικονικού Μπάσκετ είναι 95% με 93%

Έκδοση 3 Ημερομηνία: 21/09/2018