Επιλογές για όλα τα γούστα στο κυριακάτικο μενού του στοιχήματος και η σημερινή ενισχυμένη τριάδα φτάνει σε απόδοση 16.53 με το ανάλογο Boostarisma από το Acca Boost της novibet.
Super League, Άρης – Πανσερραϊκός (15:30)
Anytime σκόρερ Μορόν: 2.25
Ηλεκτροσόκ έγινε στον πάγκο του Άρη και στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη τα βαριά χαρτιά θα αναλάβουν δράση. Στην επίθεση ο Λορέν Μορόν σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και φέτος μετράει 9 γκολ σε 14 συμμετοχές στη Super League.
Ο Ισπανός στράικερ περιμένουμε ότι θα κυνηγήσει το γκολ και για έναν ακόμη λόγο. Στη Θεσσαλονίκη αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι η σύγκρουσή του με τον Άκη Μάντζιο ήταν ο βασικός λόγος που ο Έλληνας Coach αποτέλεσε- προς έκπληξη αρκετών- παρελθόν από τον πάγκο του Άρη.
Serie A, Μπολόνια – Φιορεντίνα (16:00)
Νίκη Φιορεντίνα: 2.80
Η Φιορεντίνα έχει δύσκολη αποστολή μέσα στην Μπολόνια, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδα στη Serie A και αξίζουν εμπιστοσύνης.
Οι «βιόλα» σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση και στο ιταλικό πρωτάθλημα τρέχουν αήττητο σερί 10 αγώνων με 9 νίκες και 1 ισοπαλία.
Μάλιστα, έχουν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και βρίσκονται στην 3η θέση με 31 βαθμούς, όσους και η Ιντερ.
Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα της Φιορεντίνα ήταν η… προπόνηση (νίκη 7-0) με την Λίντσερ στο ματς του Conference League.
Η Μπολόνια δίνει «μάχη» να διαχειριστεί την κούραση, αφού την Τετάρτη έπαιξε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League με την Μπενφίκα και έμεινε στο 0-0. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο στη Serie A είναι 8η και στα τρία τελευταία ματς έχει 1 νίκη.
Super League, Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (18:00)
Anytime σκόρερ Ιωαννίδης: 2.50
Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στα γκολ στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Νιου Σεντς και πλέον η δυστοκία ανήκει στο παρελθόν.
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θέλει να συνεχίσει και να ανοίξει λογαριασμό και στη Super League. Η άμυνα του Λεβαδειακού δεν φημίζεται για την εξαιρετική της λειτουργία και ο Ιωαννίδης είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Έλληνας επιθετικός του «τριφυλλιού» εκτελεί και τα πέναλτι.

Το παρολί με τις τρεις επιλογές δίνει Βoostarisma 5% και η απόδοση 15.75 ανεβαίνει στο 16.53 με αποτέλεσμα η ενίσχυση στα κέρδη να είναι 7.87 € σε πιθανό ποντάρισμα 10 €.
Διαβάστε ακόμα

