el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχική Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα προγνωστικά στοιχήματος αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των παικτών το οποίο καλούνται να αξιοποιήσουν για μεγαλύτερη επιτυχία στις προβλεψεις τους. Ενημερωτικά έντυπα, ιστοσελίδες με έγκυρους tipsters και γενικότερα η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να φτιάξετε το δικό σας κουπόνι στοιχήματος χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα Προγνωστικά Στοιχήματος;

Είναι σίγουρο ότι για να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο των προγνωστικών στοιχήματος, θα πρέπει πρέπει να γνωρίζεις τι είναι το στοίχημα. Η ταχύτατη ανάπτυξη των υπηρεσιών του ίντερνετ έφερε το στοίχημα από τα επίγεια πρακτορεία του ΟΠΑΠ στις οθόνες των υπολογιστών και των Smartphones μας. Τo online betting είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σήμερα και μαζί με αυτό καθιερώθηκαν στη συνείδηση των παικτών τα site για προγνωστικά στο στοίχημα. Αν και όλοι βάζουμε την προσωπική μας πινελιά στην συμπλήρωση ενός κουπονιού είναι γεγονός ότι η μεγάλη δουλειά γίνεται από τους tipsters στο διαδίκτυο. Είναι αυτοί που ξεσκονίζουν κάθε αναμέτρηση για να αποκαλύψουν αυτές που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον και να πουλήσουν τις προτάσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι όμως όλοι οι tipsters έγκυροι και αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν; Μία ερώτηση που χρειάζεται αρκετή συζήτηση και σίγουρα πολύ ψάξιμο από την πλευρά των παικτών. Οι περισσότεροι είναι οι ίδιοι παίκτες του στοιχήματος και οι προτάσεις τους έχουν αρκετή δόση υποκειμενικότητας. Εξειδικεύονται σε συγκεκριμένα αθλήματα και πολλές φορές προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερο όγκο αναμετρήσεων μπαίνουν σε αχαρτογράφητα για τους ίδιους νερά. Σε αυτή την περίπτωση ο κίνδυνος του λάθους παραμονεύει και φυσικά δεν θα θέλατε να συμβεί σε εσάς. Γι’ αυτό θα πρέπει να συγκεκριμένα άτομα που έχετε τσεκάρει ότι δίνουν πετυχημένα προγνωστικά και να μην εμπιστεύεστε οτιδήποτε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δεν θα τους μαυρίσουμε όλους όμως. Υπάρχουν Tipsters που παίρνουν σοβαρά τη δουλειά τους και έχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Ακούστε την άποψή τους αλλά η τελική απόφαση φροντίστε να είναι δική σας.

Τα περισσότερα προγνωστικά στο στοίχημα είναι δωρεάν και διαθέσιμα σε στοιχηματικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Αφορούν κυρίως προβλέψεις σε μονά αποδεκτά παιχνίδια χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό για εσάς. Δεν υπάρχει ιδανικό ποντάρισμα ή 100% επιτυχία στο στοίχημα. Πολλοί επιλέγουν μονά αποδεκτά παιχνίδια για το κουπόνι τους ποντάροντας μεγαλύτερα ποσά ενώ άλλοι συμπληρώνουν ένα παρολί με περισσότερες αναμετρήσεις και φυσικά μεγαλύτερο ρίσκο να βρεθούν στο καναβάτσο. Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε είναι προσωπική απόφαση και ανεξάρτητη με τα προγνωστικά που σας προσφέρονται. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να συνδυάζουν προτάσεις από διάφορους tipsters για τα πονταρίσματά τους.

Οι tipsters είναι παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Μην επιμένετε όταν βλέπετε πως κάποιος βρίσκεται σε κακό φεγγάρι με σερί αποτυχημένων προτάσεων. Δώστε του χρόνο και εμπιστευτείτε τον ξανά όταν επιστρέψει στις επιτυχίες. Δώστε βάση στα στατιστικά στοιχεία κάθε tipster σε μία προσπάθεια να ξεχωρίσετε τους καλύτερους στο είδος τους.

Τα προγνωστικά στοιχήματος χωρίζονται στις παρακάτω μεγάλες κατηγορίες:

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο αποτελεί το δημοφιλέστερο προορισμό των παικτών. Οι αγώνες των ευρωπαϊκών και όχι μόνο πρωταθλημάτων, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων γεμίζουν καθημερινά το κουπόνι μας και προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες που προσφέρουν τα προγνωστικά τους φιλοξενώντας εξαιρετικούς tipsters ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις τελικές σας επιλογές. Προγνωστικά ποδοσφαίρου μπορείτε να βρείτε και στο live στοίχημα όπου ο χρόνος τρέχει αμείλικτα και απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις. Μάθετε τα σημαντικότερα στατιστικά πριν τη σέντρα των αναμετρήσεων και σκοράρετε στην επιτυχία.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το στοίχημα στο μπάσκετ είναι μια αστείρευτη δεξαμενή επιλογών για τους παίκτες. Με τα σωστά προγνωστικά και τις αναλύσεις των έγκυρων tipsters που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, το ποντάρισμά σας γίνεται πιο εύκολο στις δημοφιλέστερες μπασκετικές διοργανώσεις. Προγνωστικά για Euroleague, ΝΒΑ και τα δημοφιλέστερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα προσφέρονται καθημερινά εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα σε εσάς που τα εμπιστεύεστε. Βρείτε εδώ αναλύσεις αγώνων για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα πριν το εναρκτήριο τζάμπολ.  

Προγνωστικά Τένις

Το στοίχημα στο τένις κερδίζει γρήγορα έδαφος ανάμεσα στις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος γεγονός που υποχρεώνει τις στοιχηματικές εταιρίες να επενδύσουν επάνω του. Ένας τεράστιος αριθμός αναμετρήσεων σε σημαντικές διοργανώσεις όπως τα Grand Slams, τα τουρνουά ATP και WTA και πολλά ακόμα τουρνουά σε όλο τον πλανήτη, αναμένεται να αποτελέσουν στοιχηματικές επιλογές για το κουπόνι σας. Με τα κατάλληλα προγνωστικά και τις προτάσεις των tipsters που ξέρουν να διαβάζουν σωστά το τένις, το παιχνίδι σας γίνεται πιο εύκολο. Τα προγνωστικά στο στοίχημα είναι το όπλο σας για ένα επιτυχημένο κουπόνι.

Προγνωστικά άλλων αθλημάτων

Μπορεί το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις να δέχονται το μεγαλύτερο μέρος των πονταρισμάτων καθημερινά, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα αθλήματα που κρύβουν στοιχηματικό ενδιαφέρον για τους παίκτες. Σπορ όπως το Βόλεϊ, ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός και πολλά ακόμα συμπεριλαμβάνονται στις λίστες των στοιχηματικών εταιριών και αξίζουν την προσοχή σας. Φυσικά στο διαδίκτυο θα βρείτε δωρεάν προγνωστικά στο στοίχημα και συμβουλές από ψαγμένους tipsters που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικά παρολί. Ακολουθήστε τις προτάσεις που σας φαίνονται λογικές και εκμεταλλευτείτε τα προγνωστικά που σας χαρίζουν έγκυρες και σοβαρές ιστοσελίδες.