el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Απόλυτη στοιχηματική εμπειρία στη Novibet!

Η νέα σεζόν ξεκινά με απίστευτες δυνατότητες στην πλατφόρμα της Novibet!

Η σέντρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την ελληνική Super League είναι προ των πυλών. Η Novibet έχοντας ως στρατηγικό πυλώνα την καινοτομία μπαίνει στη νέα σεζόν προσφέροντας το πιο εξελιγμένο και πιο πλούσιο πακέτο υπηρεσιών. Οι νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στην πλατφόρμα σε συνδυασμό με την περαιτέρω εξέλιξη των προηγούμενων προσφέρουν την πιο πρωτοποριακή εμπειρία ψυχαγωγίας σε online περιβάλλον.

Με γνώμονα τη διαδραστικότητα του παιχνιδιού το Share Bet έχει έρθει ήδη στη Novibet με τον παίκτη να κοινοποιεί το δελτίο του ή τις επιλογές του στην παρέα του και αυτή από την πλευρά της να το βλέπει ήδη συμπληρωμένο στο betsilp έχοντας τη δυνατότητα για άμεσο ποντάρισμα με μόλις ένα κλικ!

Παράλληλα, με τις ταχύτητες του παιχνιδιού να αγγίζουν αστραπιαίους ρυθμούς ο παίκτης έχει στα χέρια του ένα Betslip που του παρέχει τα πάντα! Αποκλειστικά στη Novibet έχει τη δυνατότητα μέσω του Check Odds να συγκρίνει την απόδοση που έχει παίξει το στοίχημά του με την τρέχουσα.

Επίσης, μόνο στην πλατφόρμα της Novibet έχει την επιλογή του Rebet, όπου με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να προσθέσει τις επιλογές του, άμεσα και αυτόματα, οποιαδήποτε στιγμή στο betslip του! Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδανική για όσους προτιμούν τα παρολί. Έτσι, για παράδειγμα, στην περίπτωση που χάσουν το πρώτο τους ματς από το δελτίο, μπορούν να κάνουν Rebet και να περάσουν εκ νέου τις υπόλοιπες επιλογές στο Betslip τους.

Στη Novibet ΤV παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Αντίστοιχα, τα μέλη της Novibet μπορούν να ζήσουν όλη την ένταση των παιχνιδιών μέσω των Flash Bets. Η νέα λειτουργία έρχεται προτείνοντας στον παίκτη -μέσω pop-up- μοναδικές αγορές λεπτού που προκύπτουν βάσει της εξέλιξης του αγώνα. (π.χ H Ρεάλ Μαδρίτης έχει τρία σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Θα έχει άλλο σουτ μεταξύ 60’-70’;).

Όλα αυτά γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά μέσα από το Chat & Bet. O παίκτης συμμετέχει σε μια διαδικτυακή κοινότητα όπου μοιράζεται τις απόψεις του, τις επιλογές του και τις ιδέες του με άλλους παίκτες μέσα απ’ το chat στο live streaming των αγώνων. Κι αν του… ξεφύγει κάτι, τα Highlights μέσω του Novibet TV του επιτρέπουν να δει ξανά και ξανά τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού που παρακολουθεί.

Μεταξύ άλλων, στα μεγάλα «όπλα» των παικτών συμπεριλαμβάνεται και το ανανεωμένο Bet Builder! Εκτός από αγώνες σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και τένις, ο παίκτης μπορεί πλέον να συνδυάζει αγορές από το ίδιο γεγονός και στο NFL στο Μπέιζμπολ και στο χόκεϊ. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να προσθέτει τις επιλογές του από το Bet Builder και σε παρολί!

Mε όλα τα παραπάνω το σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν ξεκινάει από τη Novibet! Mε τη δράση να επιστρέφει σε όλα τα γήπεδα η Novibet χάρη στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της εγγυάται την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ