el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – Γκόμελ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/07/2022

Τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη θέλει να ανοίξει με το… δεξί ο Άρης. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται (21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και θέλουν να αποκτήσουν από νωρίς πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Υπενθυμίζεται πως και ο επαναληπτικός, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (27/07), θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στην Λευκορωσία με το Ρωσοουκρανικό μέτωπο. O νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, που είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν.

Επίσης, ούτε στη φάση των προκριματικών ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έτσι, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι.

Αρκετοί οπαδοί των «κίτρινων» αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο. Βάσει των εκτιμήσεων των ανθρώπων της ΠΑΕ, που ήταν ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς στις πωλήσεις των εισιτηρίων, περιμένουν περισσότερους 15.000 οπαδούς να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με δεκάδες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στη Γκόμελ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!


Άρης – Γκόμελ: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/07/2022

Έτοιμος να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι είναι ο Άρης που έχει διπλό στόχο. Φυσικά πρώτο και βασικό ζητούμενο είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα ο Ερμάν Μπούργος από τη στιγμή που ο αντίπαλος των «κίτρινων» δεν… τρομάζει θέλει να εκμεταλλευτεί τα διπλά ματς στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει χρόνο ώστε να «δέσει» την ομάδα του, που έχει πολλά νέα πρόσωπα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αλλάξει σημαντικά σε επίπεδο προσώπων, ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας θέλει να πατήσει κατά βάση στην περσινή έκδοση της ομάδας του προκειμένου να μην διαταράξει την ομοιογένειά της. Με τελευταίο τον Ζερβινιό ο Άρης έχει ήδη πραγματοποιήσει οκτώ προσθήκες ενώ βρίσκεται στην αγορά σίγουρα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με το ρεπορτάζ να δείχνει πως ο «εκλεκτός» θα προκύψει από την Ιβηρική. Παράλληλα, προς αίσιο τέλος οδεύει η υπόθεση του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Μανού Γκαρσία, καθώς όλα δείχνουν συμφωνία με την Σπόρτινγκ Χιχόν για την αγορά του.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει φουλ θετικό κλίμα, το οποίο βέβαια ο Μπούργος δεν θέλει να το αφήσει να καταλήξει σε χαλάρωση, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα του δεν είναι σε θέση να σκεφτεί από τώρα την Μακάμπι.

aris gomel2 novibet

Η Γκόμελ έχει ένα… βουνό μπροστά της. Στην επιστροφή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από μια δεκαετία καλείται να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο με τα προγνωστικά να μην είναι με το μέρος της για πολλούς λόγους.

Αγωνιστικά η ομάδα δεν είναι καλά. Πέρσι μπορεί να έκανε τεράστια προσπάθεια για να τερματίσει στην 4η θέση ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο, φέτος ύστερα από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημά της είναι μόλις στην 8η θέση με 22 βαθμούς.

Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε σχεδόν με κάτω τα χέρια από την Μινσκ με το βαρύ εντός έδρας 0-3 να «φωτογραφίζει» την κατάστασή της. Στα όσα «στραβά» συμβαίνουν εντός γηπέδου έρχονται και τα όσα συμβαίνουν έξω από αυτό με την κατάσταση στη χώρα λόγω της θέσης της Λευκορωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας να οδηγεί την UEFA στην τιμωρία της έδρας όλων των ομάδων της χώρας.

aris gomel3 novibet

Άρης – Γκόμελ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/07/2022

Πέντε επίσημα φιλικά έδωσε ο Άρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με απολογισμό 3 Νίκες και 2 Ήττες. Στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια οι «κίτρινοι» πήραν νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό (2-1) και Ιωνικό (2-0).

Ο Άρης στο Conference League έχει δώσει άλλο ένα παιχνίδι εντός έδρας. Πέρσι επικράτησε 2-1 κόντρα στην Αστάνα, όμως το γκολ που δέχτηκε του κόστισε την πρόκριση.

Επιστροφή στην Ευρώπη για τη Γκόμελ ύστερα από τη σεζόν 2012-13 όπου είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από τη Λίβερπουλ για τα προκριματικά του UEFA.

Οι Λευκορώσοι είναι χωρίς νίκη στα τελευταία δύο (0-1-1) παιχνίδια τους στα οποία δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα.

Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία ματς της Γκόμελ.


Άρης – Γκόμελ: Προγνωστικά 21/07/2022

Οι αποδόσεις μας δείχνουν και την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης είναι σε υψηλότερο επίπεδο αλλά χρειάζεται να το αποδείξει. Είναι ζήτημα για τους «κίτρινους» η ομοιογένεια ύστερα από τις αρκετές προσθήκες που ήδη έχουν πραγματοποιήσει. Βέβαια, η επιλογή του Μπούργος να στηριχτεί κατά βάση στον περσινό κορμό θα «κρύψει» κάπως το πρόβλημα, ενώ αποσκοπεί και στην πιο ομαλή ένταξη των νέων προσώπων στην ομάδα.

Από την πλευρά της είναι δεδομένο πως η Γκόμελ δεν μπορεί «τρομάξει» τους γηπεδούχους σε κανένα επίπεδο. Ούτε το ρόστερ της δείχνει… επικίνδυνο κοιτώντας τα ονόματα, αλλά ούτε η κατάστασή της σε αγωνιστικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπειρίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του Άρη. Η λογική λέει πως ο προπονητής των φιλοξενούμενων θα… παίξει από το ξεκίνημα με το ρολόι και θα προσπαθήσει να «καταστρέψει» το παιχνίδι του Άρη.

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET.

aris gomel5 novibet

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/07/2022

Η επιστροφή του Χουάν Ιτούρμπε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων λύνει τα χέρια του Μπούργος. Έτσι η μοναδική απουσία για τον Αργεντινό είναι ο Ματέο Γκαρσία, που θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατάσταση του Ζερβινιό, ο οποίος παρά την αγωνιστική απραξία δείχνει σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης, έχει προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας με φόντο την ενδεκάδα. Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως ο Ιβοριανός θα περάσει στο παιχνίδι από τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως ο έχει ήδη καταλήξει στους εννιά που θα πάρουν φανέλα βασικού. Τα «ντέρμπι» είναι στη μεσαία γραμμή με τους Ντιόπ και Νταμπό να παλεύουν για μία θέση, ενώ μεσοεπιθετικά ο Πάλμα διεκδικεί τη θέση του Καμάτσο στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Νταμπό – Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Καμάτσο – Γκρέι

aris gomel6 novibet

Γκόμελ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/07/2022

Η αποστολή της Γκόμελ μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς εξασφάλισε ειδική άδεια από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λευκορωσίας και δεν θα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά της λόγω των «κολλητών» αναμετρήσεων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο τεχνικός της ομάδας, Βλάντιμιρ Νεβίνσκι, περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αλεξάντρ Μάκας. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (με 6 γκολ σε 14 ματς στο πρωτάθλημα) ένιωσε ενοχλήσεις μετά την ήττα από τη Μινσκ και η συμμετοχή του δεν είναι σίγουρη. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ουκρανός μέσος, Γιούρι Πάντεα, ωστόσο, στην περίπτωσή του ο χρόνος δείχνει να είναι με το μέρος του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Σαντόφσκι – Ματβέιτσικ, Πάντεα, Κουτσίνσκι, Αφί – Μπάγκα, Γκογκολασβίλι, Αντεολά, Σέντκο, Ποταπένκο – Μάκας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ