el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Champions League Φάση «16»: Ζευγάρια, Αποδόσεις

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι και με ξεκάθαρα φαβορί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την φάση των «16» του Champions League.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου υποδέχθηκαν τα ζευγάρια τους Champions League στα social media με ανάμεικτα συναισθήματα κι αρκετοί χαρακτηρίσαν την κλήρωση ως την χειρότερη στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ωστόσο, με μια δεύτερη ματιά αναμφισβήτητα ξεχωρίζει η μάχη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Νάπολι που πήρε ήδη τον χαρακτήρα «ντέρμπι Μαραντόνα», ενω περιμένουμε σκληρό παιχνίδια ανάμεσα σε Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο προπονητης της Ατλέτικο είναι γνωστό ότι σαν παίχτης διέπρεψε με τη φανέλα της Ιντερ.

Ρεάλ, Σίτι, Μπάγερν κουβαλάνε τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε Λειψία, Κοπεγχάγη και Λάτσιο αντιστοιχα, ενώ η Παρί αντιμετωπίζει την φετινή έκπληξη της διοργάνωσης, Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Tα ζεγάρια στη Φάση των «16» του Champion League

Πόρτο – Άρσεναλ
Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ίντερ – Ατλκέτικο Μαδρίτης
Άιντόχφεν – Ντόρτμουντ
Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου
Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι
Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

  • Οι αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League θα διεξαχθούν στις 13, 14, 20, 21 Φεβρουαρίου του 2024 και οι ρεβάνς στις 5, 6, 12 και 13 Μαρτίου 2024.

Φάση των «16» του Champion League: Αποδόσεις, Στοίχημα

Η κλήρωση δεν έφερε εντυπωσιακές αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που πέρυσι κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαια παραμένει το πρώτο φαβορί και για την φετινή κούπα. Οι «πολίτες» στους «16» έπεσαν με την Κοπεγχάγη και για να αποκλειστούν θα πρέπει απλά να «αυτοκτονήσουν».

Δεύτερη στη λίστα είναι η Μπάγερν. Οι Βαυαροί τερμάτισαν αήττητοι στον όμιλο και κληρώθηκαν με την Λάτσιο. Τρίτο φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στους 16 θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λειψία.

Την πεντάδα των φαβορί ολοκληρώνουν Άρσεναλ και Παρί, ενώ η Μπαρτσελόνα λόγω των απογοητευτικών εμφανίσεων στην Ισπανία είναι στην 6η θέση σε απόδοση έκπληξη.

Σε απόδοση δέαρ βρίσκουμε και την Ιντερ, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League κι έχασε τον τίτλο από την Σίτι.

Ο τελικός του Champions League για τη σεζόν 2023/24 θα γίνει στο Γουέμπλεϊ 1η Ιουνίου!


 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ