el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δανία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/06/2022

Ακόμη ένα βήμα ώστε να φτάσει σε ένα εντυπωσιακό «σκούπισμα» του 1ου ομίλου στο Α γκρουπ δυναμικότητας θέλει να κάνει η Δανία. Μετά τις νίκες κόντρα σε Γαλλία και Αυστρία η ομάδα του Χιούλμαντ θέλει να κάνει το 3/3 στο ματς όπου υποδέχεται την Κροατία (21:45).

Η «Χρβάτσκα» από τη μεριά της πηγαίνει στην Κοπεγχάγη με την πλάτη στον τοίχο. Η συντριβή της πρεμιέρας από τους αυστριακούς και το «Χ» απέναντι στους «τρικολόρ» την έχουν αφήσει στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό και χρειάζεται να ξεκινήσει ένα δυναμικό ντεμαράζ  αν θέλει να διεκδικήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση.

Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων η Αυστρία υποδέχεται στη Βιέννη τη Γαλλία (21:45). Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας που θα τερματίσουν στην κορυφή των ομίλων τους θα προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Δανία και την Κροατία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Δανία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/06/2022

Το πάρτι δεν σταματά για την εξαιρετική Δανία. Σε ένα χρονικό σημείο που όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κόπωσης η ομάδα του Χιούλμαντ βγάζει «δολοφονικά» ένστικτα και καθαρίζει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο.

Την περασμένη Δευτέρα απέδειξε στη Βιέννη πως η νίκη της στο Παρίσι (1-2) δεν ήταν «φωτοβολίδα». Με την ίδια τακτική προσέγγιση και εξίσου καλά ποσοστά αποτελεσματικότητας η Δανία πέρασε και από την έδρα της Αυστρίας με το ίδιο σκορ. «Χρυσοί» σκόρερ στο ματς ήταν οι Χόιμπιεργκ (28’) και Στίγκερ Λάρσεν (84’), ενώ στο ενδιάμεσο οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τέρμα του Σλάγκερ (67’).

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τόσο στη βαθμολογία, όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων, η Δανία ύστερα από το 2/2 τις πρώτες δύο αγωνιστικές έχει γίνει το μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Τώρα, κρατάει αποκλειστικά την τύχη στα χέρια της και θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη στο πρώτο της εντός έδρας ματς στο φυσικά κατάμεστο «Πάρκεν». Αμέσως μετά κλείνει τις καλοκαιρινές της υποχρεώσεις με νέο ματς στην Κοπεγχάγη απέναντι στην Αυστρία (13/06).

denmark croatia2 novibet

Οι μεγάλες επιτυχίες των Δανών τα τελευταία χρόνια και η σταθερή βελτίωση της ομάδας έφεραν και πάλι τον 50χρονο τεχνικό της ομάδας στο επίκεντρο αρκετών δημοσιευμάτων που τον συνδέουν με συλλόγους από top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ωστόσο, ο Κάσπερ Χιούλμαντ δήλωσε πως δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει.

«Είχα και στο παρελθόν προτάσεις, συνεπώς δεν είναι κάποια καινούργια κατάσταση για εμένα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό για εμένα. Όσο μοιράζομαι μαζί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας το όνειρο για τη συνολική βελτίωση του ποδοσφαίρου της χώρας μας κάνοντας παράλληλα μεγάλα βήματα προόδου, εγώ θα είμαι χαρούμενος», ξεκαθάρισε.

denmark croatia3 novibet

«Ζωντανή» παραμένει η Κροατία όμως η κατάστασή της παραμένει εντελώς οριακή. Αφού «πέταξε στα σκουπίδια» το πλεονέκτημα της έδρας στο ξεκίνημα, πλέον καλείται να κάνει υπέρβαση για να διατηρήσει τις ελπίδες της.

Η μεγάλη ζημιά με το 0-3 της Αυστρίας στην πρεμιέρα δεν διορθώθηκε κόντρα στους Γάλλους. Βέβαια, τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει αν στο 83’ ο Κράμαριτς δεν ευστοχούσε στο πέναλτι που χάρισε τον μοναδικό βαθμό (1-1) της ομάδας στο ξεκίνημα.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ψάχνει διακαώς να βρει τον τρόπο για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, όμως από την άλλη το εκτεταμένο ροτέισον δεν του βγαίνει και όλο το εγχείρημα δείχνει να… μπάζει νερά. Το ζήτημα είναι πως πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο, ενώ δημιουργείται κι ένας γενικότερος προβληματισμός και ενόψει Μουντιάλ, όπου η «Χρβάτσκα» θα βρει απέναντί της το Βέλγιο, τον Καναδά και το Μαρόκο.

denmark croatia5 novibet

Μάλιστα, το ματς με τη Γαλλία στο Όσιγιεκ ολοκληρώθηκε με αποδοκιμασίες από τους Κροάτες με τον Ντάλιτς να τονίζει: «Δεν αξίζαμε τις αποδοκιμασίες. Δεν πρόκειται να καθορίσει πράγματα το Nations League. Δεν μου αρέσει. Μακάρι να ολοκληρωνόταν αύριο! Όλοι έχουν τα προβλήματά τους. Δεν έχουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές και δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Όλοι έχουν τα προβλήματά τους, υπάρχουν μεταγραφές, είναι δύσκολη περίοδος. Μπορεί να μην είμαστε στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, αλλά υπάρχει προσπάθεια», είπε αρχικά και εν συνεχεία σχετικά με το ματς με τη Δανία προανήγγειλε νέες αλλαγές στην ενδεκάδα.


Δανία – Κροατία: Στατιστικά & Προϊστορία 10/06/2022

  • Δύο σερί νίκες και μάλιστα εκτός έδρας έχουν στον όμιλο οι Δανοί με το ίδιο σκορ (1-2) και το GG & Over 2.5 να επιβεβαιώνεται.
  • Στην έδρα της η ομάδα του Χιούλμαντ μετράει δέκα διαδοχικές νίκες!
  • Στα τελευταία πέντε ματς στο «σπίτι» της η Δανία μετράει τέσσερα No Goal, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα κι έχει σημειώσει 15!
  • Πέντε γκολ σημειώθηκαν στα δύο πρώτα ματς της Κροατίας στο Nations League με τα τέσσερα να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Η «Χρβάτσκα» εκτός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς, όπου μετράει τρεις σερί νίκες.

denmark croatia4 novibet

Δανία – Κροατία: Προγνωστικά 10/06/2022

H Δανία έχει γίνει το φαβορί του ομίλου και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ναι έχει κι αυτή τα προβλήματά της αφού η κόπωση «αγγίζει» όλες τις ομάδες, όμως σε αντίθεση με την αντίπαλό της δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τη διοργάνωση.

Ο Ντάλιτς βλέποντας πως δεν του βγήκαν τα δύο πρώτα παιχνίδια ξέρει πως η ομάδα του χρειάζεται μια αντίδραση, αφού υπάρχει αρκετή γκρίνια για τις τελευταίες εμφανίσεις. Από την άλλη βέβαια η διάθεσή του περισσότερο «φωτογραφίζει» μια ομάδα που θέλει να πετάξει «λευκή πετσέτα».

ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ Ο ΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,93 ΣΤΗ NOVIBET

denmark croatia6 novibet

Δανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/06/2022

Αν εξαιρέσει κανείς τη δεδομένη κούραση από τα συνεχή τα ταξίδια το ρεπορτάζ των Δανών έχει κατά βάση καλά νέα. Μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Χιούλμαντ τους είδε να επιστρέφουν μαζί με τον Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος έγινε πατέρας την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε άδεια. Οι Γιόνας Βιντ και Κρίστιαν Νόργκορντ ανέβασαν ρυθμούς και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ παραμένει αμφίβολος ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ.

Σε επίπεδο διάταξης, όλα δείχνουν πως η Δανία θα ξεκινήσει με τριάδα στην άμυνα, με το 3-4-3 του προπονητή της να έχει την ευελιξία να «γυρίσει» και σε 4-3-3 ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σμάιχελ – Νέλσον, Βέστρεργκααρντ, Άντερσεν – Βας, Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Λάρσεν – Έρικσεν, Κορνέλιους, Πόουλσεν

denmark croatia8 novibet

Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/06/2022

Ο Ντάλιτς συνεχίζει να προβληματίζεται, αφού η ομάδα του φωνάζει για «ανάσες» ενώ παράλληλα έχει χάσει την ισορροπία της. Στα θετικά φαίνεται πως επιστρέφει ο Βρσάλικο, που δεν αγωνίστηκε στα δύο προηγούμενα, ενώ εκτός για δεύτερο σερί ματς όλα δείχνουν πως θα παραμείνει ο Σόσο, που τραυματίστηκε κόντρα στη Γαλλία. Σε επίπεδο ενδεκάδας είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις, αφού ο Ντάλιτς ανακατεύει σταθερά την τράπουλα σε όλα τα ματς του Nations League.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Βρσάλικο, Τσαρ, Βίντα, Μπάρισιτς – Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς – Μάγερ, Κράμαριτς, Μπρέκαλο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ