el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φριτς – Ναδάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/07/2022

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 23ου Grand Slam της καριέρας του θέλει να κάνει ο Ραφαέλ Ναδάλ (No.4). Ο Ισπανός αντιμετωπίζει για τα προημιτελικά του Wimbledon στο Centre Court τον Τέιλορ Φριτς (No.14).

Την πρόκριση για 8η φορά στην καριέρα του πήρε ο Ναδάλ από τη φάση των «16» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολλανδό Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ (Νο.21). Από την πλευρά του, ο Αμερικανός συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς πήρε την πρόκριση με straight sets κόντρα στον Άλεξ Μόλτσαν (Νο.51) κι έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αυτή τη φάση του τουρνουά και μάλιστα χωρίς ακόμη να έχει χάσει σετ!

Μέσα στην ημέρα ο νικητής του ζευγαριού θα ξέρει και τον αντίπαλό του στα ημιτελικά. Θα προκύψει από την αναμέτρηση του Κριστιάν Γκαρίν απέναντι στον Νικ Κύργιο.

Με δεκάδες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι του Τέιλορ Φριτζ απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Οι μεγάλες αναμετρήσεις παίζουν εδώ με 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Wimbledon!

fritz nadal1 novibet


Φριτς – Ναδάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/05/2022

Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Τέιλορ Φριτς. Σε ένα ακόμη παιχνίδι πήρε τη νίκη χωρίς να χάσει σετ στη διοργάνωση και με το 3-0 κόντρα στον Τζέισον Κούμπλερ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam!

Με «όπλο» το εξαιρετικό σερβίς του, που τον οδήγησε 16 άσους, αλλά και τους 40 winners με μόλις 22 αβίαστα λάθη η πρόκρισή του 24χρονου Αμερικανού ήρθε σχετικά άνετα. Μάλιστα στα δύο πρώτα σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος (6-3, 6-1), ενώ στο τρίτο (6-4), όπου φάνηκε πως βγαίνει το ρίσκο στον αντίπαλό του, με break στο 10ο game κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και να παραμείνει ο μόνος που δεν έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής.

Το έργο του σαφώς και μοιάζει με βουνό, αφού ο Ναδάλ δείχνει σε καλή κατάσταση, ωστόσο, ήταν ο πρώτος που τον κέρδισε φέτος στον τελικό του India Wells.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον προημιτελικό του Wimbledon. Φυσικά το ματς είναι ακόμη πιο σημαντικό κόντρα στον Ράφα, αλλά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω όπως όλα τα ματς επειδή παίζω καλά. Νιώθω ότι η σκληρή δουλεία αποδίδει και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Είχα φτάσει σε ένα δύσκολο σημείο στο Queen’s, καθώς τραυματίας και σημείωσα 3 συνεχόμενες ήττες. Μετά από εκεί ένιωσα καλύτερα ειδικά στο Ίστμπουρν και τώρα είναι απίθανο να βρίσκομαι στον προημιτελικό», είπε αρχικά και στη συνέχεια για την προηγούμενη νίκη του κόντρα στον Ναδάλ πρόσθεσε:

«Στο Indian Wells ήμουν πολύ επιθετικός κόντρα στον Ναδάλ, και εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου. Ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο μέχρι τον τελικό. Απέναντί του δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς τα χτυπήματά σου. Μέχρι στιγμής στο Wimbledon έπαιξα ματς που ήμουν το φαβορί και αυτό είναι κάποιες φορές πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα παίξω ακόμη καλύτερα και πιο ελεύθερα κόντρα στον Ναδάλ.

Λογικά θα θέλει να με κερδίσει μετά το Indian Wells, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την μεταξύ μας αναμέτρηση. Είναι 100% υγιής αυτή τη φορά, θα πρέπει να είμαι επιθετικός, να παίξω σωστά στους σημαντικούς πόντους και να σερβίρω αποτελεσματικά».

fritz nadal2 novibet

Ασταμάτητος στα φετινά του παιχνίδια σε Grand Slams δείχνει ο Ραφαέλ Ναδάλ. Με το 3-0 κόντρα στον Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ (6-4, 6-2, 7-6) ο Ισπανός συνδύασε την 18η νίκη του με την 8η πρόκρισή του στα προημιτελικά Wimbledon.

Ο 36χρονος στα δύο πρώτα σετ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο Νο.21 του κόσμου. Βέβαια, θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερες δυνάμεις και να αποφύγει τη συνολική διάρκεια των 2 ωρών και 23λεπτών αλλά στο τρίτο σετ παρότι ήταν μπροστά 5-2 δυσκολεύτηκε αρκετά (7-6).

Για ακόμη μια φορά οι ερωτήσεις που του έγιναν εστίασαν στο κομμάτι των τραυματισμών του, αφού στην περιοχή των κοιλιακών φορούσε ένα προστατευτικό. Ο ίδιος φρόντισε να «ξεκόψει» την κουβέντα δηλώνοντας κουρασμένος με την συγκεκριμένη υπόθεση.

fritz nadal4 novibet

«Έχω κουραστεί να μιλάω για το σώμα μου. Δεν είναι ότι δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση, αλλά είναι μερικές φορές που κουράζομαι με όλα αυτά τα προβλήματα που έχω. Προτιμώ να μην απαντήσω σε αυτό. Είμαι στη μέση του τουρνουά και πρέπει να συνεχίσω. Προσπαθώ για το καλύτερο κάθε μέρα. Προς το παρόν είμαι αρκετά υγιής για να συνεχίσω να παλεύω για τα πράγματα που θέλω να πετύχω», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια για το γεγονός πως έχει χάσει μόλις δύο σετ και γενικά κινείται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης συμπλήρωσε:

«Δεν έχει να κάνει με το πόσο κοντά είμαι στο επίπεδό μου ή όχι. Δεν το ξέρω αυτό. Δεν μπορώ να προβλέψω τι μπορεί να συμβεί. Το θετικό είναι ότι βελτιώνομαι. Τα πρώτα δύο ματς δεν ήταν καλά. Μετά έπαιξα για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο, σε ένα πολύ θετικό επίπεδο για μένα».

Τέλος, σχετικά με το αν τον επηρεάζει το ότι ηττήθηκε την τελευταία φορά που βρήκε απέναντί του τον Φριτς είπε: «Αυτός ο αγώνας στο Indian Wells ήταν σαν μην έγινε για μένα, λόγω του κατάγματος στα πλευρά μου. Ήταν πολύ δύσκολο να μάθω και να πάρω πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι γιατί ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος».

Φριτς – Ναδάλ: Προγνωστικά 06/05/2022

Θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι αρχικά δείχνει το παιχνίδι για τον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Τάιλορ Φριτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν είναι τυχαίο το ότι μέχρι στιγμής κάνει αυτή την πορεία. Μπορεί σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι στιγμής να ήταν το φαβορί, όμως απ’ την άλλη τώρα δεν θα έχει την πίεση, ενώ έχει και τον τελικό του Indian Wells κόντρα στον Ισπανό, που τον γεμίζει με ακόμη καλύτερες αναμνήσεις.

Έχει καλές πιθανότητες να βρει τουλάχιστον ένα σετ απέναντι στον Ναδάλ, που αυτή τη φορά είναι ιατρικά ok και η λογική λέει πως θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΔΑΛ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

fritz nadal5 novibet

Wimbledon: Πρόγραμμα ημέρας 06/05/2022

Την Τετάρτη ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των προημιτελικών του τουρνουά. Εκτός από τα παιχνίδια Φριτς – Ναδάλ και Γκαρίν – Κύργιος, όπου οι νικητές τους θα συναντηθούν στα ημιτελικά, στο ταμπλό των γυναικών η Άιλα Τομλιάνοβιτς (No.44) θα επιχειρήσει να συνεχίσει την υπερβατική της πορεία έχοντας δύσκολο έργο απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα (Νο. 23).

fritz nadal7 novibet

Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «4» είτε τη Σιμόνα Χάλεπ (No.18), που θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2019, είτε την Αμάντα Ανισίμοβα (Νο.25), η οποία για πρώτη φορά στην καριέρα της φτάνει σε αυτή τη φάση του τουρνουά.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ