el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χάρι Κέιν: Τότεναμ, Μπάγερν ή έκπληξη; – Όλες οι αποδόσεις

Το φετινό καλοκαίρι σε μεταγραφικό επίπεδο είναι σίγουρα «καυτό»: Τεράστια ποδοσφαιρικά ονόματα αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αραβία, οι top ομάδες προχώρησαν ήδη σε σπουδαίες μεταγραφές και τα… σίριαλ είναι πάντα στο μενού.

Ένα από αυτά αφορά και το μέλλον του Χάρι Κέιν. Μετά από μία ακόμα φανταστική σεζόν σε ατομικό επίπεδο με 32 γκολ και 5 ασίστ σε 49 ματς, ο Άγγλος σούπερ σταρ εξετάζει τις επιλογές του και σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να αφήσει την αγαπημένη του Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι πέρασαν ξανά… μαρτυρική σεζόν, έμειναν αρκετά μακριά από το top level και πλέον οι φήμες για αποχώρηση του Κέιν μονιμοποιήθηκαν στο καθημερινό update από το μεταγραφικό παζάρι


Χάρι Κέιν: Το φλερτ με την Μπάγερν και οι προτάσεις

Αυτό κυρίως συνέβη γιατί η Μπάγερν έχει μπει… ενεργά στο παιχνίδι της απόκτησης του έμπειρου φορ. Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (λόγω της καταστροφικής ήττας της Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική), η χρονιά δεν ήταν καλή για τους Γερμανούς και η απόφαση τεχνικού επιτελείου και διοίκησης ήταν η μεταγραφή ενός ηγέτη στην επίθεση.

Ο Τσούπο Μοτίνγκ είναι τίμιος αλλά… μέχρι εκεί, ο Μανέ δεν «έπιασε» ποτέ και γενικά το «9» ήθελε επειγόντως ενίσχυση. Έτσι, η Μπάγερν προσέγγισε τη μεριά του Κέιν, γνωρίζοντας ότι ο Άγγλος κουράστηκε από την κατάσταση στην Τότεναμ και μάλιστα τα reports αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για το συμβόλαιο σε οικονομικό επίπεδο.

kane prognostika novibet

Το θέμα «κολλάει» στην Τότεναμ: Μέχρι την ώρα που γράφτηκε το συγκεκριμένο κείμενο, οι Άγγλοι ήταν αρνητικοί στην προσέγγιση και στις προτάσεις από τη μεριά των Γερμανών και ακούγεται ότι θέλουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.


Χάρι Κέιν: Η προσπάθεια της Τότεναμ και η πίεση

Την ώρα που υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την Μπάγερν, ο Κέιν γνωρίζει ότι η Τότεναμ θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της με κάθε τρόπο. Τα «χαρτιά» των Άγγλων δεν… εντυπωσιάζουν, αλλά είναι σίγουρα ικανά για να δημιουργήσουν σκέψεις παραμονής στον Άγγλο σταρ:

  1. Η έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου δεν ενθουσίασε σε πρώτη φάση τους οπαδούς της ομάδας, όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα φέρει νέο αέρα σε ένα κλαμπ που πρέπει να κάνει άμεσα restart σε όλα τα επίπεδα. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός είχε καταπληκτική παρουσία στον πάγκο της Σέλτικ και θέλει να εξελίξει την Τότεναμ, ώστε να παίζει επιθετικά και θεαματικά. Στην Αγγλία τονίζεται ήδη ότι ο «Ange» έχει κερδίσει τους ανθρώπους του συλλόγου με τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του.
  2. Αν και δεν της… φαίνεται, η Τότεναμ έχει ξοδέψει ήδη περισσότερα από 130 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχυθεί και να γεμίσει το ρόστερ της. Οι Πέδρο Πόρο και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι αποκτήθηκαν με μεταγραφή μετά τον περσινό δανεισμό τους, ενώ τα 46,3 εκατομμύρια ευρώ για τον Τζέιμς Μάντισον ήταν ένα ικανοποιητικό ποσό για τα δεδομένα και την κλάση του Άγγλου μεσοεπιθετικού. Επίσης αποκτήθηκαν οι νεαροί Γκιγιέρμο Βικάριο και Μάνορ Σόλομον, παίκτες με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

kane prognostika novibet

Με λίγα λόγια: Η Τότεναμ προσπαθεί να βγάλει από πάνω της την ταμπέλα του loser και να δημιουργήσει ένα νέο, φρέσκο και ανανεωμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ώστε να γυρίσει επιτέλους σελίδα και να προχωρήσει στο επόμενο level. Αυτός είναι και ο μεγάλος μοχλός πίεσης στις συζητήσεις με τον Κέιν, ο οποίος, από τη μεριά του, ξέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.


Χάρι Κέιν: Αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του

Στη Novibet μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις για το μεταγραφικό σίριαλ του Χάρι Κέιν και να ποντάρετε για τον επόμενο προορισμό του.

Η Τότεναμ παραμένει σε θέση φαβορί (1.90) για την ώρα, όμως η Μπάγερν στο 2.50 είναι αρκετά κοντά. Από εκεί και πέρα, οι φήμες για την Παρί Σεν Ζερμέν την έχουν φέρει στο 4.50, ενώ στο… παιχνίδι βρίσκεται πάντα η Ρεάλ (13.00), που, θυμίζουμε, δεν έχει αντικαταστήσει ακόμα τον Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις για την ομάδα του Χάρι Κέιν την φετινή σεζόν, καθώς και όλες τις αποδόσεις για όλους τους παίκτες με… ερωτηματικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ