el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Instagram Διαγωνισμός: Κέρδισε τη φανέλα της Εθνικής!

Μία φανέλα της Εθνικής Ελλάδας 2004 περιμένει έναν τυχερό νικητή του διαγωνισμού της Novibet στο Instagram, που θα έχει διάρκεια από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου 2022. Διαβάστε αναλυτικά τους όρους.

Όροι Διαγωνισμού Instagram Novibet.gr

Novibet.gr – Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η ιστοσελίδα novibet.gr, που ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία Gamart Limited, με έδρα στη διεύθυνση 170, Pater House, Level 1 (Suite A271), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Μάλτα και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011, όντας αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, διοργανώνει (εφεξής ο «Διοργανωτής») προωθητική ενέργεια – διαγωνισμό (εφεξής ο «Διαγωνισμός») με διακριτικό τίτλο «Μεγάλος Διαγωνισμός Instagram».

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Στο Διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι, ακολουθώντας τον τρόπο συμμετοχής από τις 04/07/2022 και ώρα Ελλάδος 13:00 έως τις 07/07/2022 και ώρα Ελλάδος 23:59. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Προκειμένου ο εκάστοτε Συμμετέχων να λάβει μέρος στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει follow τη σελίδα της Novibet στο Instagram (@novibet.gr) και στο σχετικό post να κάνει like και comment που θα περιλαμβάνει με tag έναν (1) δικό του ακόλουθο στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε συμμετέχοντας δηλώνει συμμετοχή με comment κάτω από το post (δημοσίευση) του διαγωνισμού μαζί με το tag του ακολούθου του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα περισσοτέρων της μίας συμμετοχής/σχολίου ανά post με την προϋπόθεση στην κάθε απάντησή του να έχει κάνει tag διαφορετικό από κάθε άλλη απάντησή του ακόλουθό του.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 ως και την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, για να δηλώσουν συμμετοχή οι χρήστες. Οποιαδήποτε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων θεωρείται άκυρη και δε λαμβάνεται υπόψη στην ανάδειξη νικητών.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 μέσω της ιστοσελίδας www.random.org, όπου οι σωστές απαντήσεις από το Instagram συλλέγονται σε κοινή λίστα και κατατάσσονται αριθμητικά βάσει ημερομηνίας υποβολής τους και η γεννήτρια τυχαίων αριθμών αναδεικνύει ένα νούμερο που αντιστοιχεί στο σειριακό αριθμό της απάντησης/συμμετοχής. Η κλήρωση θα αναδείξει έναν νικητή και έναν αναπληρωματικό νικητή.

Το δώρο που θα κερδίσει ο νικητής της κλήρωσης είναι μία φανέλα της Εθνικής Ελλάδας 2004.

Το Δώρο των νικητών είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στο νικητή από τη χρήση του.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί με Instagram Story την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2022 στο Instagram @novibet.gr και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στον Instagram- λογαριασμό του για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου του.

Εάν ο νικητής, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί το έπαθλό του εντός τριών (3) 24ωρων από την ώρα ανακοίνωσης του ονόματός του, αυτομάτως θα χάνει το δικαίωμα του επάθλου και το δώρο θα απονέμεται στον αναπληρωματικό νικητή που θα έχει κληρωθεί.

Όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης από και με τη συμμετοχή τους.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή». Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να αποδέχεται να συμμετάσχει. Η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στον τελικό διαγωνισμό του Διοργανωτή ή από τις ενέργειες προώθησης, δημοσίευσης και προβολής στο παρόν ή στο μέλλον, σε οποιοδήποτε μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας ή άλλα δικαιώματα διανοίας ή την περιουσία και την ιδιοκτησία οποιουδήποτε τρίτου.

Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, (β) οι σύζυγοι και συγγενείς Α’ και Β’ βαθμού των ως άνω εργαζομένων. (γ) όσοι δεν έχουν κλείσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.

Ταυτοποίηση Νικητών. Για την παράδοση του δώρου, δύναται να απαιτηθεί η ταυτοποίηση των εκάστων αρχικών νικητών (ή των αναπληρωματικών τους) μέσω ηλεκτρονικής αποστολής αντιγράφου της Αστυνομικής του ταυτότητας. Ο Διοργανωτής, επιφυλασσομένου παντός άλλου δικαιώματός του, δικαιούται να αρνηθεί την παράδοση του δώρου σε νικητή του διαγωνισμού που κατά την εύλογη αυτού κρίση έχει παραβεί τους όρους του παρόντος.

Αποδοχή Όρων.

Προσωπικά Δεδομένα.

Με τη Συμμετοχή στο Διαγωνισμό ο χρήστης δίνει τη συγκατάθεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τα οποία είναι αναγκαία στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και για τους σκοπούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους (συμμετοχή στον διαγωνισμό, ανάδειξη νικητών, κοινοποίηση αποτελεσμάτων).

Ο Διοργανωτής, εφόσον έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση των νικητών, διατηρεί το δικαίωμα, για τους σκοπούς της προβολής του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, να χρησιμοποιήσει το όνομά τους, τα πρόσωπά τους και τους δηλωθέντες κατά την εγγραφή τους τόπο διαμονής, μέσω προβολής, δημοσίευσης και αναπαραγωγής στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, συμπεριλαμβανομένου του ιστοτόπου του, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, όπως το Facebook, το Instagram, του καναλιού του στο YouTube, σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, σε φυλλάδια, εφημερίδες, περιοδικά, δελτία Τύπου κ.λπ., καθ’ όλη τη διάρκειά του ή και μεταγενέστερα και για διαφημιστικούς σκοπούς σε όλα τα Μέσα επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων και των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτός για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από το Διοργανωτή και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.4264/2019, όπως ισχύει, τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διόρθωση, περιορισμό ή και διαγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν. 4264/2019 και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) όπως ισχύει επικοινωνώντας με το Διοργανωτή, “GAMART LIMITED”, στο email [email protected]. Ο Διοργανωτής δηλώνει ρητώς και δεσμεύεται ότι ακολουθεί την αρχή επεξεργασίας των ελάχιστων προσωπικών δεδομένων και τα άνω δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για ορισμένους σκοπούς. Περαιτέρω, δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τεχνικά, οργανωτικά, νομικά προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων αυτών. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή μεταβάλλει την πολιτική απορρήτου και της προστασίας προσωπικών δεδομένων ως απαιτείται για να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε εφαρμοζόμενες νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.novibet.gr/info/privacy-policy.

Ανάκληση – Ακύρωση Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να ακυρώσει τη διενέργεια του Διαγωνισμού για σπουδαίο λόγο, ή για λόγους ανωτέρας βίας, ή να αντικαταστήσει το δώρο με άλλα ίσης αξίας ή να μεταβάλλει οποιοδήποτε όρο του παρόντος οποτεδήποτε, αφού δημοσιεύσει τις μεταβολές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο, περιλαμβανομένης και της ανακοίνωσης δια του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου εφόσον αυτό απαιτείται, κατά την εύλογη κρίση του. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι διαγωνιζόμενοι δεν αποκτούν για το λόγο αυτό κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ούτε έχουν κάποια άλλη αξίωση από τον Διοργανωτή.

Ισχύς – Τροποποίηση Όρων. Η αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συμμετοχής σε αυτόν και ισχύουν από 06/06/2022 έως και την παράδοση των δώρων στους νικητές και μέχρι τροποποίησης ή αντικατάστασής τους μέχρι την προσωρινή ή οριστική διακοπή του προγράμματος.

Οι Όροι του Διαγωνισμού θα αναρτηθούν ως δημοσίευση (άρθρο) στην ιστοσελίδα https://www.novibet.gr/blog/ πριν την έναρξη του Διαγωνισμού και θα είναι εκεί διαθέσιμοι για τους ενδιαφερόμενους. Στο Instagram θα αναρτηθούν ως url της αντίστοιχης δημοσίευσης στο Novibet Blog.

Εφαρμοστέο Δίκαιο. Οι ανωτέρω όροι συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά ήθελε ανακύψει ως προς την ερμηνεία ή την εφαρμογή των ανωτέρω όρων αρμόδια να επιληφθούν ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ