el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάγεψε μετά από 940 ημέρες ο Κλέι Τόμπσον (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Κλέι Τόμπσον, μετά από διαδοχικούς τραυματισμούς, επέστρεψε στο παρκέ με τη φανέλα των Γουόριορς και η επιστροφή του προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού.

Δεν πέρασαν ούτε μια, ούτε δύο, αλλά… 940 ημέρες από την τελευταία φορά που είδαμε τον Τόμπσον να παίζει μπάσκετ, αφού η τύχη του γύρισε την πλάτη και τη ρήξη χιαστού στο γόνατο διαδέχθηκε η ρήξη του αχίλλειου τένοντα.

Ο Αμερικάνος σταρ, μετά από χειρουργεία, φυσικοθεραπείες ξανάσμιξε με τον Στεφ Κάρι και βοήθησε τους Γουόριορς να νικήσουν με 96-82 τους Καβαλίερς. Το come back του Κλέι Τόμπσον, η επανεμφάνιση των Splash Brothers συνδυάστηκε και με εντυπωσιακή εμφάνιση του 31χρονου άσου, ο οποίος έκλεισε τη βραδιά με 17 πόντους σε 19:55 (4/10 δίποντα, 3/8 τρίποντα), τρία ριμπάουντ, μία ασίστ και μια τάπα.

Οι Γουόριορς του επεφύλαξαν μοναδική υποδοχή!

 

O Κλέι Τόμπσον με τη λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε συγκινημένος κι έκανε λόγο για μια ξεχωριστή στιγμή λέγοντας μάλιστα ότι άξιζε η αναμονή…

«Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, αφού ο κόσμος με υποδέχθηκε με μοναδικό τρόπο. Ήταν πανέμορφο και άξιζε κάθε λεπτό αναμονής από τις ημέρες στην αποθεραπεία μέχρι σήμερα.

Οι φυσικοθεραπευτές, οι γυμναστές και οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά με την αποκατάστασή μου και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια. Περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί στο γυμναστήριο και τους ευχαριστώ», τόνισε αρχικά ο 31χρονος σταρ των Γιουόριορς και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος στο πρώτο μου καλάθι και πήρα την προσπάθεια στο floater. Πίστευα ότι ίσως δεν θα ήταν πολύ παραγωγική βραδιά για εμένα αλλά το να σκοράρω και να βλέπω το όνομά μου και τις προσπάθειές μου στον πίνακα της στατιστικής σημαίνει πολλά.

Αγαπώ τους φιλάθλους μας και ξέρω την υποστήριξη που μου πρόσφεραν το διάστημα που βρέθηκα εκτός. Πλέον, ανυπομονώ να βρω ρυθμό καθώς τα δύο τελευταία χρόνια ήταν περίεργα. Είναι ευλογία που ήμουν στο γήπεδο μαζί τους. Δεν πίστευα τι συνέβαινε κατά την παρουσίασή μου, ήμουν απόλυτα μαγεμένος.

Τα δύο τελευταία χρόνια με δίδαξαν να μην παίρνω ως δεδομένο αυτό που κάνουμε, να μην θεωρώ τίποτα σίγουρο. Είμαι ενθουσιασμένος για την υπόλοιπη σεζόν, έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα ενεργοποιήσουμε όλα μας τα όπλα δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιος που θα μας σταματήσει».

Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια


Ένα μοναδικό Video με τους πόντους που πέτυχε ο Τόμσον στο come back του.

 

Οι Γουόριορς τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Δύση κι έχουν συνολικά το καλύτερο ρεκόρ (30-9) στο ΝΒΑ.

Στόχος τους είναι να επιστρέψουν στην κορυφή και στη Novibet παρουσιάζονται δεύτερο φαβορί σε ελκυστική απόδοση για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα στον μαγικό κόσμο του NBA. Άραγε θα καταφέρουν οι Γουόριορς να διαδεχτούν τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφή;

 


GiANT Heart: 66 πόντοι από τον Γιάννη – 66.000€ από τη Novibet

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ