el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντύσιμο Λιούις Χάμιλτον: Οι επιλογές που άφησαν εποχή (pics)

Εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ένας απίστευτος οδηγός, ο κορυφαίος της γενιάς του. Σταθερά μέσα στις λίστες για τον GOAT στη Formula 1. Ρεκόρ σε νίκες, pole και βάθρα. Ακτιβιστής, ενεργός σε πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, ένας ατόφιος σταρ.

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να γράψει και να πει κάποιος για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Άγγλος είναι ένας πραγματικά σπουδαίος οδηγός, μία εξαιρετική προσωπικότητα που έχει κερδίσει ήδη τη θέση του στη συνείδηση των φιλάθλων της Formula 1 για λόγους που δεν αφορούν απαραίτητα την αγωνιστική του παρουσία και την ομολογουμένως απίστευτη ικανότητά του στις πίστες.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, ο Χάμιλτον θεωρείται και ένας από τους ανατρεπτικούς σταρ στο στιλιστικό κομμάτι. Ο Άγγλος είναι λάτρης της μόδας και των κάπως… διαφορετικών επιλογών, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ «δυνατό» portfolio με τις εμφανίσεις του πριν τους αγώνες αλλά και στην καθημερινότητά του.

 

 

Επιπρόσθετα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ρέκορντμαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρωταγωνίστησε σε αρκετά εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, ενώ είναι σταθερά ανάμεσα στους καλεσμένους σε επιδείξεις μεγάλων οίκων.

Το Blog της Novibet ετοίμασε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα με τις καλύτερες ever επιλογές του Λιούις Χάμιλτον.

Hamilton Novibet

Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet Hamilton Novibet

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ