el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/08/2022

Η Λίβερπουλ θέλει να «χτίσει» σερί, να βρει ηρεμία και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Νιούκαστλ (21:45), που θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην πιο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League.

Οι «ρεντς» παίζουν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο γήπεδό τους. Το περασμένο Σάββατο πήραν την πρώτη τους νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές «ισοπεδώνοντας» τη Μπόρνμουθ με σκορ 9-0.

Για ακόμη ένα παιχνίδι κατάφερε να παραμένει αήττητη η ομάδα του Έντι Χάου, που με γκολ στις καθυστερήσεις έφυγε με βαθμό από την έδρα της Γουλβς (1-1) έχοντας έξι βαθμούς στο ξεκίνημα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στη Νιούκαστλ για την 5η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!

 


Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/08/2022

Επιτέλους νίκη για τη Λίβερπουλ! Η Μπόρνμουθ στάθηκε άτυχη το περασμένο Σάββατο, έπεσε πάνω στους αφηνιασμένους «ρεντς» και πλήρωσε τη νύφη. Το 9-0 στο «Άνφιλντ» περιγράφει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, όπου η ομάδα του Κλοπ πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τους 5 βαθμούς.

Liverpool Newcastle2 novibet

Φυσικά, στη βαθμολογία, με τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Φούλαμ (2-2) και Κρίσταλ Πάλας (1-1), αλλά και την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) έχει ήδη χάσει αρκετό έδαφος και παρότι είμαστε αρκετά νωρίς στη σεζόν είναι πολύ λογικό να μην υπάρχουν περιθώρια για νέα «στραβοπατήματα».

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, ο Γερμανός τεχνικός είδε τους παίκτες του να «ξεμπουκώνουν» και να ανεβάζουν ρυθμό. Το σκορ άνοιξε κι έκλεισε ο Ντίας (3’, 85’), ενώ δύο τέρματα σημείωσε και ο Φιρμίνο (31’, 62’) με τους Έλιοτ (6’), Άρνολντ (28’), Φαν Ντάικ (45’), Μεφάν (46’ αυτ.) και Καρβάλιο (80’) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ξεκαθαρίζοντας πως σέβεται στον μέγιστο βαθμό τη δουλειά του Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο της Μπόρνμουθ. «Δείξαμε πράγματα στα οποία είμαστε δυνατοί κι άλλα που έπρεπε να βελτιώσουμε. Απλώς πρέπει να δώσουμε στο παιχνίδι μια σωστή κατεύθυνση. Γι’ αυτό μου αρέσει τόσο πολύ το ξεκίνημα. Δεν διστάσαμε, μπήκαμε “πετώντας”, είχαμε σώματα στο κουτί, γύρω από το κουτί, δεύτερες μπάλες και ένταση. Μόνο έτσι παίρνεις το γρήγορο γκολ και το δεύτερο, υπέροχο γκολ και ακολούθησε η συνέχεια. Για να μην ταπεινώσω την Μπόρνμουθ, δεν θα μπορούσα να μην δείξω τον σεβασμό μου σε αυτό που κάνει ο Σκοτ (Πάρκερ) και μάλιστα όχι και στις πιο εύκολες περιστάσεις».

Liverpool Newcastle3 novibet

Βάσει του πώς κύλησε το ματς στο «Μολινό» το τελικό 1-1 αφήνει ανάμικτα συναισθήματα στη Νιούκαστλ. Από τη μία θα μπορούσε να πάρει περισσότερα πράγματα αν είχε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, ωστόσο, από την άλλη μπορεί να νιώθει και τυχερή με το τέρμα του Μαξιμέν στο 90ο λεπτό, το οποίο διατήρησε το αήττητο σερί της στη φετινή Premier League.

Η ομάδα του Έντι Χάου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη απέναντι στη Νότιγχαμ (2-0) και στη συνέχεια έφτασε τους  5 βαθμούς «γράφοντας» τρεις διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Μπράιτον (0-0), Μάντσεστερ Σίτι (3-3) και Γουλβς (1-1).

Τώρα, οι «καρακάξες» ετοιμάζονται για την πιο δύσκολη αποστολή μακριά από το «σπίτι» τους έχοντας συνολικά μέχρι στιγμής στη σεζόν θετικό απολογισμό, όμως γνωρίζουν καλά πως για να κάνουν το βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν θα πρέπει να βρουν σταθερότητα.

Στο «Άνφιλντ» ο 44χρονος τεχνικός δεν είναι βέβαιο το πώς θα αγωνιστεί, αφού είναι λογικό να προβληματίζεται από την έντονη πίεση που θα δεχτεί ανασταλτικά σε συνδυασμό με τα όχι και τόσο ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας της ομάδας του μέχρι στιγμής.

Liverpool Newcastle4 novibet

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Στατιστικά & Προϊστορία 31/08/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 105 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λίβερπουλ να μετράει 58 νίκες, έναντι 22 της Νιούκαστλ, ενώ 25 παιχνίδια έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Πέρσι η Λίβερπουλ νίκησε και τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Νιουκάστλ (3-1 και 0-1)
  • Αήττητοι στο «Άνφιλντ» στα τελευταία 25 ματς της Premier League είναι οι «ρεντς» με απολογισμό 19 νίκες και 6 ισοπαλίες.
  • Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ (9-0) σε όλα τα υπόλοιπα ματς της ομάδας του Κλοπ έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal.
  • Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Νιουκάστλ (1-3-0), με το Under 2.5 Γκολ να επιβεβαιώνεται 3/4 ματς.

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 31/08/2022

Αντικειμενικά η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να «ρολάρει» ακόμη. Σαφώς η «σαρωτική» εμφάνιση κόντρα στη Μπόρνμουθ είναι κάτι που θα την βοηθήσει, κυρίως ψυχολογικά, αφού τα «στραβά» αποτελέσματα φάνηκε πως επηρέασαν το μυαλό των παικτών του Κλοπ.

Η Νιούκαστλ μέχρι στιγμής έχει θετικό πρόσημο στη βαθμολογία ενώ και στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου τα προγνωστικά δεν ήταν υπέρ της, τα πήγε εξαιρετικά (3-3). Θα παίξει και πάλι για το αποτέλεσμα, όμως ενδεχομένως ο Χάου να προτιμήσει ένα πιο συντηρητικό στυλ. Αυτή η επιλογή σε συνδυασμό με τα συνεχή παιχνίδια που καλούνται να βγάλουν οι παίκτες θα επηρεάσει τον ρυθμό, χωρίς ωστόσο να αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με το φαβορί.

ΤΟ COMBO BET 1 & Under 4.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «ρεντς» θα επιχειρήσουν να μπουν δυνατά και με τη φόρα από το τελευταίο τους ματς να «καθαρίσουν» τον αντίπαλο τους.

ΣΤΟ 1.96 ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ

Liverpool Newcastle7 novibet

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/08/2022

Τα προβλήματα για τη Λίβερπουλ στο ιατρικό δελτίο αποτελούν μόνιμο πονοκέφαλο για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός δεν προκύπτει πως θα κάνει ροτέισον, καθώς θέλει να δει την ομάδα του να ανεβάζει στροφές. Οπότε θα βασιστεί στον ίδιο κορμό κι αν του το επιτρέψουν οι συνθήκες του παιχνιδιού θα προβεί σε «φρεσκάρισμα».

Την τελευταία αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει ο Νούνιες. Εκτός σίγουρα οι Ζότα, Μάτιπ, Τσάμπερλεϊν, Κονατέ, Ράμσεϊ, Κεϊτά, Τζόουνς και Αλκάνταρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Καρβάλιο, Χέντερσον – Ντίας, Σαλάχ, Νούνιες

Liverpool Newcastle8 novibet

Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/08/2022

Το ντεμπούτο του ετοιμάζεται να κάνει ο φορ Ίσακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με το ποσό-ρεκόρ των 70 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, ο Έντι Χάου δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γουίλσον, όπως και τους Κραφτ και Σέλβι. Πλησιάζει στο 100% ο Μπερν, που αγωνίστηκε για 65 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι στο «Μολινό». Δύσκολα προλαβαίνει ο Γκιμαράες, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σεντ Μαξιμέν.

Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της τακτικής, όλα δείχνουν, πως ο τεχνικός της Νιούκαστλ θα διατηρήσει το 4-3-3, όμως θα επιχειρήσει να κρατήσει τις γραμμές τις ομάδας του όσο πιο κοντά γίνεται δίνοντας έμφαση στις αντεπιθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γουίλοκ, Ζοέλινγκτον – Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν, Γουντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ