el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ουαλία – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/06/2022

Ακόμη ένα βήμα για την πρώτη θέση στον όμιλο θέλει να κάνει η Ολλανδία, που φιλοξενείται από την Ουαλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League.

Οι «οράνιε» μετά το επιβλητικό τους πέρασμα από το Βέλγιο (1-4) στην πρεμιέρα θέλουν να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς και να βάλουν τα θεμέλια μια ώρα αρχύτερα ώστε παράλληλα να ρίξουν το βάρος και στο τελικό μοντάρισμα ενόψει Μουντιάλ.

Οι Ουαλοί παραμένουν σε ρυθμούς φιέστας, αφού την Κυριακή εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στο 1-0 επί της Ουκρανίας. Τώρα επιστρέφουν στο Nations League για το δεύτερο παιχνίδι τους ύστερα από την ήττα (2-1) στην Πολωνία για την πρώτη αγωνιστική.

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Βέλγιο υποδέχεται την Πολωνία (21:45) στις Βρυξέλλες.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουαλία και την Ολλανδία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder  και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Ουαλία – Ολλανδία: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/06/2022

Η κατάρα έσπασε και η Ουαλία θα επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά ύστερα από 64χρόνια. Το «χρυσό» 1-0 απέναντι στην Ουκρανία το περασμένο Σάββατο ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του Πέιτζ την πρόκρισή της στην διοργάνωση του Κατάρ, όπου θα βρει απέναντί της στη φάση των ομίλων την Αγγλία, το Ιράν και τις ΗΠΑ.

«Είναι το μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του ουαλικού ποδοσφαίρου. Αυτή πρόκριση σημαίνει τα πάντα για εμάς. Είναι ένα όνειρο που κάναμε πραγματικότητα. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω επειδή είμαι τόσο πολύ χαρούμενος. Οι λέξεις που μου έρχονται αυτή την στιγμή δεν μπορούν να εξηγήσουν το πώς πραγματικά αισθάνομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου.

Είναι κάτι το οποίο σκεφτόμασταν όλοι σε ολόκληρη την καριέρα μας και καταφέραμε να το πετύχουμε για τη χώρα μας, τους οπαδούς της, τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, για το οποίο θα είμαστε πάντα υπερήφανοι», ήταν τα λόγια του Γκάρεθ Μπέιλ που έγινε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας από το 1958 που καταφέρνει να οδηγήσει την Ουαλία σε τελική φάση Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Κυπέλλου.

wales netherlands2 novibet

Τώρα ο Πέιτζ θα προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους και να μεταφέρει και πάλι το βάρος στο Nations League. Ήταν εμφανές πως στην πρεμιέρα απέναντι στην Πολωνία, όπου η ομάδα του προηγήθηκε στο 52’ αλλά ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή (72’, 85’), πως το μυαλό ήταν στον τελικό με την Ουκρανία. Τώρα, με το εισιτήριο της πρόκρισης στην τσέπη οι «δράκοι» θα ξαναρίξουν το βάρος στη διοργάνωση, αφού παράλληλα θα πρέπει να κάνουν και το τελικό τους μοντάρισμα για το Μουντιάλ.

wales netherlands3 novibet

Την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο με διπλό στόχο ξεκίνησε με 100% επιτυχία η Ολλανδία. Περνώντας σαν… σίφουνας με σκορ 4-1 από τις Βρυξέλλες οι «οράνιε» πήραν προβάδισμα πρωτιάς στον όμιλο απέναντι στο Βέλγιο, που είναι και ο μεγάλος ανταγωνιστής, ενώ παράλληλα ο Φαν Χάαλ βλέπει την ομάδα του να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και να «χτίζει» την αυτοπεποίθηση που της έλειψε το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους ενόψει της συνέχειας ο έμπειρος τεχνικός της Ολλανδίας τόνισε πως παρά τη μεγάλη νίκη ουσιαστικά η εικόνα των δύο ομάδων δεν είχε τόσο μεγάλη αντίθεση στο γήπεδο και πως ουσιαστικά ένας παράγοντας ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.

«Αναλύσαμε πολύ το Βέλγιο και είδαμε πως βάζουν πολύ λιγότερη πίεση προς την μπάλα σε σχέση με εμάς. Για αυτό τους πιέσαμε πολύ και είδαμε πως είχαν μεγάλο πρόβλημα όταν βρίσκονταν κλεισμένοι στο πρώτο μισό του γηπέδου», είπε.

wales-netherlands7-novibet

Έχοντας ξεκινήσει ήδη με το… δεξί αλλά και τόσο δυναμικά η Ολλανδία δεν θέλει να «ρίξει» στροφές και θέλει να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρώτη θέση στον όμιλο και να αφοσιωθεί πλήρως στο τελικό μοντάρισμα ενόψει Κατάρ.


Ουαλία – Ολλανδία: Στατιστικά & Προϊστορία 08/06/2022

  • Οι δύο ομάδες είχαν αρκετά χρόνια να συναντηθούν. Οι τελευταίες δύο φορές ήταν το 2014 και το 2015, όπου οι Ολλανδοί πήραν νίκες (2-0 και 2-3) σε φιλικές αναμετρήσεις.
  • Οι Ουαλοί βρίσκουν σταθερά δίχτυα εδώ και οκτώ διαδοχικά ματς, όμως παράλληλα το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από αυτά.
  • Εντός έδρας οι «δράκοι» είναι αήττητοι από το 2018 (Δανία 1-2) και από τότε σε δεκαεννέα ματς έχουν απολογισμό 13-6-0.
  • Μετά το Euro και τον αποκλεισμό από τους Τσέχους, οι Ολλανδοί είναι αήττητοι σε δέκα ματς με απολογισμό 7-3-0.
  • Μόνο σε ένα από τελευταία πέντε ματς των «οράνιε» δεν έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal, σε 3/5 έχει επιβεβαιωθεί το GG & Over 3.5.

wales netherlands5 novibet

Ουαλία – Ολλανδία: 08/06/2022

Η ψυχολογία των Ουαλών είναι στα ύψη μετά την ιστορική πρόκριση στο Μουντιάλ, τώρα να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και να επιστρέψουν σε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Αυτό είναι ζήτημα για τον Πέιτζ, καθώς όλο αυτό το διάστημα το «σημάδι» ήταν το ματς με την Ουκρανία.

Η Ολλανδία μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα δείχνει πως θέλει να «σκουπίσει» τον όμιλο. Αγωνιστικά είναι δεδομένο πως υπερέχει, δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παράλληλα μπορεί να εκμεταλλευτεί το πανηγυρικό κλίμα που υπάρχει στο Κάρντιφ.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ & OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,00 ΣΤΗ NOVIBET

Mε την αποτελεσματικότητα που είχαν στις Βρυξέλλες η Ολλανδία απλοποίησε σε μεγάλο βαθμό την αποστολή της. Στα ίδια επίπεδα θα θελήσει να κινηθεί και απέναντι στους «δράκους», που μπορεί να αμύνονται μαζικά, όμως θα είναι δύσκολο να καλύψουν όλους τους διαδρόμους.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,75 ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ

wales netherlands4 novibet

Ουαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/06/2022

Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα του Πέιτζ. Στην πρεμιέρα με την Πολωνία άνοιξε σε μεγάλο βαθμό το ροτέισον προκειμένου να έχει «ανάσες» απέναντι στους Ουκρανούς. Τώρα η λογική λέει πως θα διατηρήσει τον βασικό του κορμό στην ενδεκάδα, όμως ύστερα από την υπερπροσπάθεια που προηγήθηκε δεν αποκλείεται να δούμε 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Στη διάταξη δεν περιμένουμε εκπλήξεις και οι Ουαλοί θα αγωνιστούν και πάλι με το κλασικό 3-4-3, το οποίο ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού γυρνάει και σε 3-5-2 με έναν έξτρα χαφ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γουόρντ – Ρόντον, Αμπαντού, Γουίλιαμς – Ρόμπερτς, Άλεν, Ράμσεϊ, Τζέιμς – Ντέιβις, Μπέιλ, Γουίλσον

wales netherlands6 novibet

Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/06/2022

Το σίγουρο είναι πως ο Φαν Χάαλ ύστερα από το πετυχημένο πέρασμα από το Βέλγιο δεν θα αλλάξει τον σχηματισμό με την τριάδα στην άμυνα (3-5-2), που είχε δοκιμάσει και στα προηγούμενα φιλικά.

Από εκεί και πέρα, λόγω και της κούρασης αρκετών παικτών, είχε τονίσει πως δεν αποκλείεται να ανακατέψει την τράπουλα σε επίπεδο προσώπων, προκειμένου να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ισορροπία και φρεσκάδα στην ομάδα του. Αυτό ίσως ενισχύεται από το γεγονός ότι στις Βρυξέλλες έκανε μόλις δύο αλλαγές στο 90λεπτο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σίλεσεν – Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Τίμπερ – Ντάμφρις, Κούπμαϊνερς, Ντε Γιονγκ, Κλάασεν, Μπλιντ – Ντεπάι, Μπέργκουϊν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ