el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Challenge Cup Προγνωστικά, Ανάλυση 15/02/23

Η ώρα της αλήθειας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφτασε, καθώς την Τετάρτη στον Άγιο Θωμά (19:00) κρίνεται το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup, στον δεύτερο «αιώνιο» ημιτελικό!

Με 100+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ντέρμπι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Challenge Cup Ανάλυση 15/02/23

Ο Παναθηναϊκός στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη πήρε τη νίκη (1-3) και μαζί σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.
Ωστόσο, η έκβαση της αιώνιας μάχης  με έπαθλο το εισιτήριο για τον ευρωπαϊκό τελικό θα κριθεί οριστικά στη ρεβάνς που θα γίνει στο Μαρούσι, στην κατάμεστη έδρα του «τριφυλλιού».

Η αναπάντεχη απουσία του Κουβανού σταρ Ερνάντεζ από το ντέρμπι του «Μελίνα Μερκούρη» δεν επηρέασε την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυναμικά το ντέρμπι, πήρε το πρώτο σετ, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε (25-21, 21-25, 23-25, 24-26) με κορυφαίο τον Κόβαρ (26 πόντοι). Ο Ιταλός ήταν ασταμάτητος και με κρίσιμους πόντους σε όλα τα σετ οδήγησε το «τριφύλλι« στη μεγάλη νίκη, ενώ σε απόδοση ακολούθησαν οι Πετρέας και Μπάσης.

Πλέον, στον δεύτερο ημιτελικό ενώπιον του κόσμου του αναζητά δύο σετ για να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τρίτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την επικράτηση στο πρώτο ματς κράτησε χαμηλούς τόνους, αφού γνωρίζει ότι τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι.

«Έγινε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Περίμενα ότι να παλέψουμε για τη νίκη και το θετικό είναι ότι τα καταφέραμε και κάναμε το πρώτο βήμα. Διαθλετουμε 14 αθλητές και ο καθένας είναι πολύτιμος. Όλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά.

Ο Παναθηναϊκός στους δυο προημιτελικούς πέρσι και φέτος έκανε καλά παιχνίδια αλλά η πρόκριση πήγε στα χρυσά σετ. Ο αντίπαλος μας είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες που μπορούν να γυρίσουν κάθε σκορ. Αυτή που πανηγυρίζει είναι η ομάδα που νικάει το δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και ήρεμοι», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, αλλά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες ανατροπής και πρόκρισης στον 8ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους και πρώτο μετά το 2018. Στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη με 0-3 ή 1-3, ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο στη «ρουλέτα» του χρυσού σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο τα λάθη που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι θέλουν να βελτιώσουν την υποδοχή και την πίεση στο σερβίς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, πιστεύει στους παίκτες του και στην ανατροπή του σκορ.

«Είχαμε πίεση και κάναμε κάποια τρομερά λάθη. Η πίεση μας έκανε να πάρουμε λάθος αποφάσεις. Τα λάθη στο σερβίς είναι μέρος του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι στην επίθεσή μας και στην άμυνα μας. Δεν ρισκάραμε. Τώρα είναι σημαντικό να ξεχάσουμε το παιχνίδι στο Ρέντη γιατί η ρεβάνς είναι το πιο σημαντικό ματς.

Πιστεύουμε πως η πίεση τώρα είναι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε να περάσουμε και να παίξουμε χωρίς πίεση, αυτό είναι το κλειδί», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί στον διπλό τελικό του Challenge Cup (8/3 & 15/3) με τη νικήτρια του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φόντε Μπαστάρντο. Στον πρώτο ημιτελικό η Μακάμπι είχε επικρατήσει 3-1 σετ.

Οι δύο αντίπαλοι, παρότι είχαν το μυαλό τους στον δεύτερο ημιτελικό έκαναν περίπατο στους αγώνες της Volley League που προηγήθηκαν και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση. Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-0 σετ τον Άθλο Ορεστιάδας και οι «ερυθρόλευκοι» με το ίδιο σκορ τον Πήγασο Πολίχνης.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Challenge Cup Προγνωστικά 15/02/23

Στο δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά και για το μεγάλο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Οι «πράσινοι» μετράνε επτά σερί νίκες κόντρα στους «ερυθρόλευκους», εκ των οποίων οι τρεις έχουν έρθει μέσα στο Ρέντη. To «τριφύλλι» ηττληθηκε τελευταλια φορά από τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2021.

Το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης δίνει προβάδισμα στους «πράσινους», οι οποίοι προκρίνονται στον τελικό ακόμα και με ήττα 2-3. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 3-1 ή 3-0 για να οδηγήσει το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε μια καυτή έδρα θα ρισκάρουν.

ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30 ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΜΠΤΟ ΣΕΤ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 

Στην πρώτη αναμέτρηση σημειώθηκαν 190 πόντοι με 1-3 σετ υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες περιμένουμε ότι θα βαδίσουν και πάλι πόντο-πόντο και το

over 182.5 ποντοι σε αποδοση 1.87 στη novibet εχει αξια 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ