el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/07/2022

Ώρα ανατροπής για τον ΠΑΟΚ, που για να μείνει «ζωντανός» στην Ευρώπη θα πρέπει να ανατρέψει στην Τούμπα (20:30) το εις βάρος του 2-0 απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.

To έργο της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνει πολύ δύσκολο όχι μόνο λόγω του πλεονεκτήματος που απέκτησαν οι Βούλγαροι ύστερα από την «καθαρή» νίκη, αλλά κυρίως λόγω της κάκιστης εμφάνισης τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο στο πρώτο παιχνίδι.

Αρκετός κόσμος αναμένεται στην Τούμπα για να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν την ανατροπή. Υπενθυμίζεται πως θα είναι κλειστή η θύρα «4» λόγω της τιμωρίας που επέβαλε η UEFA στην ομάδα για τα επεισόδια στον περσινό δεύτερο προημιτελικό του Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ.

Υπενθυμίζεται, πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς εφόσον οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Δεν υπάρχει VAR.

Ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει στον 3ο προκριματικό γύρο την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Βελέζ Μόσταρ – Χάμρουν Σπάρτανς με τους Μαλτέζους να έχουν κάνει την έκπληξη με «διπλό» στο πρώτο  ματς (0-1).

Με δεκάδες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!

paok levski2 novibet


ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/07/2022

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να… τινάξει τη νέα σεζόν στον αέρα πριν καλά-καλά αρχίσει. Η αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας και η δίκαιη ήττα με σκορ 2-0 στη Βουλγαρία κάνουν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να παίζει τελικό-επιβίωσης μόλις από το δεύτερο ματς της σεζόν!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον «δικέφαλο του Βορρά» στο πρώτο παιχνίδι ήταν ο ίδιος του ο εαυτός και όχι οι αντίπαλοί του. Η ομάδα δεν… βγήκε στο γήπεδο και δέχτηκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό από τον Ουέλτον. Τα λεπτά περνούσαν και αντί να πατάει καλύτερα συνέχιζε να είναι… αλλού μέχρι που ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» από τον Μπάρι (19’) για να κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε αδύνατο να βγάλει αντίδραση και η Λέφσκι ήταν η ομάδα που έδειχνε, μέσω των αντεπιθέσεων, πιο κοντά στο τρίτο γκολ. Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο όταν η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε τη μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να ηρεμήσει το ματς και στη συνέχεια να δημιουργήσει έδειξε ανέτοιμη, ενώ με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κάργα δεν «ενόχλησε» τον αντίπαλο γκολκίπερ.

paok levski3 novibet

Σαφώς, οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, oι καθυστερήσεις που υπήρξαν σε κάποιες μεταγραφές με αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικός χρόνος στην προετοιμασία, οι «αναποδιές» με τους τραυματισμούς παικτών του… κορμού (Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ολιβέιρα) αλλά και η «εσωτερική υπόθεση» με τον Κούρτιτς έπαιξαν τον ρόλο τους.

Η ουσία όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για να κοιτάξει πίσω αλλά καλείται να δει μόνο μπροστά. Για αυτό και την εβδομάδα που κύλησε εκτός από τη δουλειά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το βάρος έπεσε και στο ψυχολογικό. Εκτός από τις συνεχείς ατάκες του Λουτσέσκου μέσα από τις προπονήσεις ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, μετέφερε την απόλυτη εμπιστοσύνη του σε όλους τους παίκτες και γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Αλλά η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας», ανέφερε αρχικά και κλείνοντας συμπλήρωσε:

«Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, παίκτες, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά».

paok levski4 novibet

Έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη είναι η Λέφσκι Σόφιας. Ύστερα από το εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι και τα δύο γκολ στην… τσέπη, η ομάδα του Στάνιμιρ Στοΐλοφ πλέον δείχνει το φαβορί για την πρόκριση κόντρα στα αρχικά προγνωστικά.

Οι Βούλγαροι έδειξαν αρκετά δουλεμένοι ως σύνολο στο πρώτο παιχνίδι, όπου την τελευταία στιγμή κλήθηκαν επίσης να διαχειριστούν σοβαρές απουσίες, αφού έμειναν εκτός πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές. Στο πρωτάθλημά τους έχουν παίξει ήδη δύο ματς, έχοντας από μία νίκη και μία ήττα, ενώ ζήτησαν και εξασφάλισαν ειδική άδεια από την ομοσπονδία της χώρας και το προγραμματισμένο τους παιχνίδι κόντρα στην Τσέρνο Μόρε την περασμένη Κυριακή αναβλήθηκε λόγω του επαναληπτικού που ακολουθεί στην Τούμπα.

O τεχνικός της ομάδας από τη μία δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νίκη στο πρώτο ματς, συγκαταλέγοντάς την μάλιστα και στις top στιγμές της καριέρας του, αλλά από την άλλη εκτίμησε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη.

«Ελπίζω να επιστρέψουμε με την πρόκριση. Η Λέφσκι μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά χρειάζεται χρόνο, υπομονή και δουλειά. Μπορώ να βάλω τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στις 10 κορυφαίες της καριέρας μου. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ με ανησυχεί γιατί παίζει με συνδυασμούς. Στην ρεβάνς πρέπει να σκοράρουμε. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη και ταχύτητα. Είδατε τι μπορούν να κάνουν οι επιθετικοί μας στο ανοιχτό γήπεδο. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε τρίτο γκολ, ενώ είχαμε ευκαιρίες», ήταν τα λόγια του Στοΐλοφ.

paok levski5 novibet

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Στατιστικά & Προϊστορία 28/07/2022

  • Στις δύο θητείες του στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει έξι προκρίσεις και τρεις αποκλεισμούς σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.
  • Στα δύο από τα τρία νοκ-άουτ όπου ηττήθηκε στο πρώτο ματς με τον Ρουμάνο στον πάγκο, ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε την πρόκριση στον επαναληπτικό. Πέρασε τις Μποέμιανς και Μίντιλαντ, ενώ αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ.
  • Τρία επίσημα παιχνίδια έχει δώσει φέτος η Λέφσκι και σε όλα έχει επιβεβαιωθεί το No Goal.
  • Οι Βούλγαροι μετρούν δύο διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ.

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Προγνωστικά 28/07/2022

Πολύ δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ και λόγω του σκορ που καλείται να ανατρέψει αλλά και λόγω της κακής του εμφάνισης στο πρώτο παιχνίδι. Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ και οι καθυστερήσεις στις μεταγραφές είναι ξεκάθαρο πως έχουν κάνει αρκετά πιο ζόρικη την αποστολή του Λουτσέσκου που δεν έχει καταφέρει ακόμη να «δέσει» την ομάδα του.

Βέβαια, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Ρουμάνος είναι αναγκασμένος να ρισκάρει. Μπορεί όχι από το πρώτο λεπτό, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να παίξει πιο επιθετικά κάτι που ενδεχομένως να δημιουργήσει χώρους στους φιλοξενούμενους.

Από τη μεριά της, από το τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού στη Σόφια, η Λέφσκι έδειξε πως «βολεύεται» να παίζει και πίσω από την μπάλα και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις, οπότε δεν θα αλλάξει συνταγή από τη στιγμή που καλείται να υπερασπιστεί το σκορ.

ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2,06 ΣΤΗ NOVIBET

Στην ίδια λογική, αν οι Βούλγαροι καταφέρουν να βρουν δίχτυα στην Τούμπα, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα χρειαστεί να παίξει τα ρέστα του και οι πιθανότητες να γίνει το παιχνίδι… ροντέο δεν είναι λίγες.

Η ΝΟVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ GG & OVER 2.5 ΣΤΟ 2.62

paok levski7 novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/07/2022

Όλο το βάρος στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έπεσε πάνω από τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος, που έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή στη Σόφια λόγω ίωσης, προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει! Επίσης, στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκεται ο Λύρατζης, όπου μαζί με τον Μπίσεσβαρ θα πάρουν φανέλα βασικού. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Κούρτιτς όσο δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του στην ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια – Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ – Νάρεϊ

paok levski8 novibet

Λέφσκι Σόφιας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/07/2022

Στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα είναι ο τεχνικός της Λέφσκι. Το σίγουρο για τον Στοΐλοφ είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους Τσουνάμι (μπακ) και Κράεφ (μέσος), που έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, ενώ μάχη με το χρόνο δίνουν ο μεσοεπιθετικός, Ίβελιν Ποπόφ, αλλά και ο μέσος, Ίλιγιαν Στεφάνοβ, με τις πιθανότητες να μην να είναι με το μέρος τους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μιχαΐλοβ – Σόνκο Σούντμπεργκ, Φαν ντερ Καάπ, Πέτρις – Τσουνάμι, Μπάρι, Κόρντομπα, Κράεφ – Ρονάλντο, Ουέλτον, Γκάλτσεφ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ